Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

Grigorios_PAOK έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε: Μόνο γλυφοκώλια δεν κάνουν μεταξύ τους.
Μην είσαι σίγουρος...
+ 69.....
george188

Δημοσίευση από george188 »

Τώρα είδα και γω το βίντεο απο τις δηλώσεις ινσουα..καλα μιλάμε οι τύποι έχουν μάστερ στη προπαγάνδα, η μετάφραση παραποιημένη.. Ενώ λέει ότι οκ αφου βρήκα μπάλα ίσως έκανα πέναλτι ήταν η εξής σύμφωνα με τον αρδ: Ok βρισκω μπάλα και μετά ίσως τον παίκτη..Προφανώς θεωρούν οτι απευθύνονται σε ιθαγενείς
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ανακοίνωση

https://www.paokfc.gr/nea/20200206-anak ... 9_T4-R77DQ

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Οι ανακοινώσεις της παε εσχάτως είναι τέρμα εύστοχες ή απλά εγώ τις βλέπω έτσι; Έκαναν μεγάλη υπομονή, η αλήθεια, οι Σαββίδηδες. Ενδεχομένως και αχρείαστα μεγάλη. Αλλά πλέον βλέπω, με ικανοποίηση, ότι αποφασίστηκε να παιχτεί "μπαλίτσα" και από πλευράς μας.
Quefor

Δημοσίευση από Quefor »

το είχανε αναφέρει στην αρχή της ιστορίας ότι "σηκώνουν το γάντι" αλλά τέτοιο πράγμα με ανακοινώσεις και βολές κατά ριπάς δεν περίμενα ομολογώ.
Δεν μπορώ ωστόσο να καταλάβω το γιατί τα βγάζουν λίγα λίγα
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

κυριοι οταν και στη δικαιοσυνη παιρνεις προαγωγη με πουστι@ς τοτε δεν υπαρχει ελπις για τιποτα ...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο αργος θάνατος είναι πιο επώδυνος

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

laska4 έγραψε:κυριοι οταν και στη δικαιοσυνη παιρνεις προαγωγη με πουστι@ς τοτε δεν υπαρχει ελπις για τιποτα ...
Αυτό είναι δεδομένο, δικαίωση μην ελπίζετε, παρά το δίκιο μας. Το έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη ώρα.

icue

Δημοσίευση από icue »

Διαβαζω οτι το mega εκλεισε deal για να δειχνει αγωνες euroleague, που τα δικαιωματα τα εχει η nova. Χωρις να την εχει αγορασει ακομα. Και καποιοι (οχι εδω μεσα) ακομα μας λεν ιστοριες οτι δεν ειναι επίσημη η αγορα της φορθνετ απο τον χοντρο.

Βεβαια σε καποια πολιτισμενη χωρα, θα αναρωτιόταν καποιος πως γινεται ενα συνδρομητικο καναλι να πασαρει δικαιωματα ακριβοπληρωμενων αγωνων, εστω και σε μαγνητοσκοπηση, σε ενα ελευθερο καναλι που ακομα δεν το εχουμε δει. Τα μουτρα των βαζελων θα ηθελα να δω που θα τους δειχνει το καναλι του χοντρου. :lol:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

στο σπορτ24 λεει οτι οσον αφορα την υποθεση ΠΑΟΚ ξανθη , δεν θα επρεασει η τροπολογια και η υποθεση θα παει στην ΕΠΟ χωρις τις επιπτωσεις του συγκεκριμενου νομου ..αυτα απο τη συναντηση φιφα γραμμενου
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από navigator11 »

pilotos έγραψε:
laska4 έγραψε:κυριοι οταν και στη δικαιοσυνη παιρνεις προαγωγη με πουστι@ς τοτε δεν υπαρχει ελπις για τιποτα ...
Αυτό είναι δεδομένο, δικαίωση μην ελπίζετε, παρά το δίκιο μας. Το έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη ώρα.

Καλά, ας έχουν οι δικοί μας απόδειξη ότι το αρχιδ@κι το μπραουδάκι ήταν επίσης παρών στη μεσονύκτια συνάντηση στο γραφείο του τσουγκρανάτου και θα σου πω εγώ τι έχει να γίνει.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

icue έγραψε:Διαβαζω οτι το mega εκλεισε deal για να δειχνει αγωνες euroleague, που τα δικαιωματα τα εχει η nova. Χωρις να την εχει αγορασει ακομα. Και καποιοι (οχι εδω μεσα) ακομα μας λεν ιστοριες οτι δεν ειναι επίσημη η αγορα της φορθνετ απο τον χοντρο.

Βεβαια σε καποια πολιτισμενη χωρα, θα αναρωτιόταν καποιος πως γινεται ενα συνδρομητικο καναλι να πασαρει δικαιωματα ακριβοπληρωμενων αγωνων, εστω και σε μαγνητοσκοπηση, σε ενα ελευθερο καναλι που ακομα δεν το εχουμε δει. Τα μουτρα των βαζελων θα ηθελα να δω που θα τους δειχνει το καναλι του χοντρου. :lol:
ε ενταξει δεν λεει κατι αυτο , αυτα εγιναν πριν το ενφιαφερον των αγγλων ...και θα δειχνει επαναληψεις μετα τις 12 να χαμε να λεγαμε
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από jibbie »

pilotos έγραψε:Ανακοίνωση

https://www.paokfc.gr/nea/20200206-anak ... 9_T4-R77DQ

αουτς. αυτη μαλιστα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

navigator11 έγραψε:
pilotos έγραψε:

Καλά, ας έχουν οι δικοί μας απόδειξη ότι το αρχιδ@κι το μπραουδάκι ήταν επίσης παρών στη μεσονύκτια συνάντηση στο γραφείο του τσουγκρανάτου και θα σου πω εγώ τι έχει να γίνει.
Θα πάνε την κουβέντα αλλού πχ, σε στημένα επεισόδια........
Έχουν σχέδιο, απλά κερδίζουν χρόνο

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

icue έγραψε:Διαβαζω οτι το mega εκλεισε deal για να δειχνει αγωνες euroleague, που τα δικαιωματα τα εχει η nova. Χωρις να την εχει αγορασει ακομα. Και καποιοι (οχι εδω μεσα) ακομα μας λεν ιστοριες οτι δεν ειναι επίσημη η αγορα της φορθνετ απο τον χοντρο.

Είμαι σίγουρος πως έχει υπογραφεί μια πρώτη συμφωνία για το deal αλλά ο χοντρός δεν το ανακοινώνει μήπως τον καταγγειλουμε.
Με το πέρας του πρωταθλήματος πιστεύω θα ανακοινωθεί η αγορά φορθνετ.
Αν είμαστε τζιμανια πρέπει να βρούμε το προσύμφωνο με ημερομηνίες και να τους κρεμασουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki19 την Πέμ 06 Φεβ 2020, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”