+ 69.....Grigorios_PAOK έγραψε:Μην είσαι σίγουρος...PAOK_Antarctica έγραψε: Μόνο γλυφοκώλια δεν κάνουν μεταξύ τους.
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Τώρα είδα και γω το βίντεο απο τις δηλώσεις ινσουα..καλα μιλάμε οι τύποι έχουν μάστερ στη προπαγάνδα, η μετάφραση παραποιημένη.. Ενώ λέει ότι οκ αφου βρήκα μπάλα ίσως έκανα πέναλτι ήταν η εξής σύμφωνα με τον αρδ: Ok βρισκω μπάλα και μετά ίσως τον παίκτη..Προφανώς θεωρούν οτι απευθύνονται σε ιθαγενείς
Ανακοίνωση
https://www.paokfc.gr/nea/20200206-anak ... 9_T4-R77DQ
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Οι ανακοινώσεις της παε εσχάτως είναι τέρμα εύστοχες ή απλά εγώ τις βλέπω έτσι; Έκαναν μεγάλη υπομονή, η αλήθεια, οι Σαββίδηδες. Ενδεχομένως και αχρείαστα μεγάλη. Αλλά πλέον βλέπω, με ικανοποίηση, ότι αποφασίστηκε να παιχτεί "μπαλίτσα" και από πλευράς μας.
το είχανε αναφέρει στην αρχή της ιστορίας ότι "σηκώνουν το γάντι" αλλά τέτοιο πράγμα με ανακοινώσεις και βολές κατά ριπάς δεν περίμενα ομολογώ.
Δεν μπορώ ωστόσο να καταλάβω το γιατί τα βγάζουν λίγα λίγα
Δεν μπορώ ωστόσο να καταλάβω το γιατί τα βγάζουν λίγα λίγα
κυριοι οταν και στη δικαιοσυνη παιρνεις προαγωγη με πουστι@ς τοτε δεν υπαρχει ελπις για τιποτα ...
Ο αργος θάνατος είναι πιο επώδυνος
Αυτό είναι δεδομένο, δικαίωση μην ελπίζετε, παρά το δίκιο μας. Το έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη ώρα.laska4 έγραψε:κυριοι οταν και στη δικαιοσυνη παιρνεις προαγωγη με πουστι@ς τοτε δεν υπαρχει ελπις για τιποτα ...
Διαβαζω οτι το mega εκλεισε deal για να δειχνει αγωνες euroleague, που τα δικαιωματα τα εχει η nova. Χωρις να την εχει αγορασει ακομα. Και καποιοι (οχι εδω μεσα) ακομα μας λεν ιστοριες οτι δεν ειναι επίσημη η αγορα της φορθνετ απο τον χοντρο.
Βεβαια σε καποια πολιτισμενη χωρα, θα αναρωτιόταν καποιος πως γινεται ενα συνδρομητικο καναλι να πασαρει δικαιωματα ακριβοπληρωμενων αγωνων, εστω και σε μαγνητοσκοπηση, σε ενα ελευθερο καναλι που ακομα δεν το εχουμε δει. Τα μουτρα των βαζελων θα ηθελα να δω που θα τους δειχνει το καναλι του χοντρου.
Βεβαια σε καποια πολιτισμενη χωρα, θα αναρωτιόταν καποιος πως γινεται ενα συνδρομητικο καναλι να πασαρει δικαιωματα ακριβοπληρωμενων αγωνων, εστω και σε μαγνητοσκοπηση, σε ενα ελευθερο καναλι που ακομα δεν το εχουμε δει. Τα μουτρα των βαζελων θα ηθελα να δω που θα τους δειχνει το καναλι του χοντρου.
στο σπορτ24 λεει οτι οσον αφορα την υποθεση ΠΑΟΚ ξανθη , δεν θα επρεασει η τροπολογια και η υποθεση θα παει στην ΕΠΟ χωρις τις επιπτωσεις του συγκεκριμενου νομου ..αυτα απο τη συναντηση φιφα γραμμενου
- navigator11
Re: Προπαγάνδα και
Καλά, ας έχουν οι δικοί μας απόδειξη ότι το αρχιδ@κι το μπραουδάκι ήταν επίσης παρών στη μεσονύκτια συνάντηση στο γραφείο του τσουγκρανάτου και θα σου πω εγώ τι έχει να γίνει.pilotos έγραψε:Αυτό είναι δεδομένο, δικαίωση μην ελπίζετε, παρά το δίκιο μας. Το έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη ώρα.laska4 έγραψε:κυριοι οταν και στη δικαιοσυνη παιρνεις προαγωγη με πουστι@ς τοτε δεν υπαρχει ελπις για τιποτα ...
ε ενταξει δεν λεει κατι αυτο , αυτα εγιναν πριν το ενφιαφερον των αγγλων ...και θα δειχνει επαναληψεις μετα τις 12 να χαμε να λεγαμεicue έγραψε:Διαβαζω οτι το mega εκλεισε deal για να δειχνει αγωνες euroleague, που τα δικαιωματα τα εχει η nova. Χωρις να την εχει αγορασει ακομα. Και καποιοι (οχι εδω μεσα) ακομα μας λεν ιστοριες οτι δεν ειναι επίσημη η αγορα της φορθνετ απο τον χοντρο.
Re: Προπαγάνδα και
αουτς. αυτη μαλιστα.pilotos έγραψε:Ανακοίνωση
Θα πάνε την κουβέντα αλλού πχ, σε στημένα επεισόδια........navigator11 έγραψε:Καλά, ας έχουν οι δικοί μας απόδειξη ότι το αρχιδ@κι το μπραουδάκι ήταν επίσης παρών στη μεσονύκτια συνάντηση στο γραφείο του τσουγκρανάτου και θα σου πω εγώ τι έχει να γίνει.pilotos έγραψε:Αυτό είναι δεδομένο, δικαίωση μην ελπίζετε, παρά το δίκιο μας. Το έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη ώρα.laska4 έγραψε:κυριοι οταν και στη δικαιοσυνη παιρνεις προαγωγη με πουστι@ς τοτε δεν υπαρχει ελπις για τιποτα ...
Έχουν σχέδιο, απλά κερδίζουν χρόνο
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαι σίγουρος πως έχει υπογραφεί μια πρώτη συμφωνία για το deal αλλά ο χοντρός δεν το ανακοινώνει μήπως τον καταγγειλουμε.icue έγραψε:Διαβαζω οτι το mega εκλεισε deal για να δειχνει αγωνες euroleague, που τα δικαιωματα τα εχει η nova. Χωρις να την εχει αγορασει ακομα. Και καποιοι (οχι εδω μεσα) ακομα μας λεν ιστοριες οτι δεν ειναι επίσημη η αγορα της φορθνετ απο τον χοντρο.
Με το πέρας του πρωταθλήματος πιστεύω θα ανακοινωθεί η αγορά φορθνετ.
Αν είμαστε τζιμανια πρέπει να βρούμε το προσύμφωνο με ημερομηνίες και να τους κρεμασουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki19 την Πέμ 06 Φεβ 2020, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.