ΠΑΡΤΕ ΤΟΟΟΟΝMauricio-8- έγραψε:https://www.transfermarkt.com/konstantinos-stafylidis/profil/spieler/148967
Πάρτε το το ΠΑΟΚτσάκι μας!
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
sportime
Ο Λεονάρντο Μπονατίνι θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Ο ΠΑΟΚ και η Γουλβς ήρθαν σε συμφωνία για δανεισμό του επιθετικού με ρήτρα αγοράς για το καλοκαίρι.
Ο παίκτης κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται μέσα στην εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη όπου και θα ανακοινωθεί από τους ασπρόμαυρους. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανάμεσα στον παίκτη της Γουλφ και τον Μπεργκ αλλά απέρριψαν τον Σουηδό για λόγους ηλικίας και έναν παίκτη που θα προσφέρει για πολλά χρόνια στην ομάδα.
Θυμίζουμε ότι ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αγγλία όπου διαπραγματεύτηκε τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.
Περισσότερα σε λίγο
Ο Λεονάρντο Μπονατίνι θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Ο ΠΑΟΚ και η Γουλβς ήρθαν σε συμφωνία για δανεισμό του επιθετικού με ρήτρα αγοράς για το καλοκαίρι.
Ο παίκτης κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται μέσα στην εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη όπου και θα ανακοινωθεί από τους ασπρόμαυρους. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανάμεσα στον παίκτη της Γουλφ και τον Μπεργκ αλλά απέρριψαν τον Σουηδό για λόγους ηλικίας και έναν παίκτη που θα προσφέρει για πολλά χρόνια στην ομάδα.
Θυμίζουμε ότι ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αγγλία όπου διαπραγματεύτηκε τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.
Περισσότερα σε λίγο
- giagoylas4
Υπάρχει τελευταία μια επιδημία με τις πωλήσεις και δεν καταλαβαίνω γιατί
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή εχει ανάγκη τα 2,5-3 εκατομμύρια της Σαμπντόρια?
Aς παίξει πρώτα ο παίκτης στον ΠΑΟΚ...και που ξέρετε μπορεί να διπλασιάσει την αξία του
Aς παίξει πρώτα ο παίκτης στον ΠΑΟΚ...και που ξέρετε μπορεί να διπλασιάσει την αξία του
Αντε εκλεισε ο πρωτος. Δανεικος με οψιον οπως βγαινει προς τα εξω.
Εγω ειμαι πολυ θετικος για Μπονατινι + δε θα καπελωσει τον Ακπομ. Πολυ καλη κινηση imo
Εγω ειμαι πολυ θετικος για Μπονατινι + δε θα καπελωσει τον Ακπομ. Πολυ καλη κινηση imo
- ΑποστόληςΑ
Τον Οζίλ θα πάρουμε; Λόγω καλών σχέσεων με Άρσεναλ;Napoli4 έγραψε:Α ρε παπα με τους παπάδες σου. Κοιμηθηκα και ξύπνησα με την εικονα του Αντριεν Σιλβα. Αυτο που ψαχνουμε ειναι. Ονομα, ηλικια, ποιοτητα, θεση, τα παντα.
Σιγουρα τον προτιμω απο οζιλ που φευγει απο αρσεναλ
Προφανως και κανω πλακα. Ο Οζιλ παιρνει 20 μυρια τον χρονο....ΑποστόληςΑ έγραψε:Τον Οζίλ θα πάρουμε; Λόγω καλών σχέσεων με Άρσεναλ;Napoli4 έγραψε:Α ρε παπα με τους παπάδες σου. Κοιμηθηκα και ξύπνησα με την εικονα του Αντριεν Σιλβα. Αυτο που ψαχνουμε ειναι. Ονομα, ηλικια, ποιοτητα, θεση, τα παντα.
Σιγουρα τον προτιμω απο οζιλ που φευγει απο αρσεναλ
Ο Μπονατινι ίσως είναι ίδιο επίπεδο με Ακπομ.
Εγώ από αυτή τη κίνηση βλέπω 2 πράγματα.
1) Θέλουμε να αυξήσουμε ποσοτικά τους επιθετικους, αλλά στηρίζουμε κ Ακπομ.
2) Γίνεται προγραμματισμός για του χρόνου, είτε μείνει είτε φύγει ο Μπονατινι.
Μακριά από Καπη, νέους ταχυδυναμικους Μόνο.
Οπότε παίκτες ξεζουμισμενοι όπως Μπεργκ, Κεσερου δεν χωράνε. Τέτοιους παίρνεις μόνο αν είσαι απελπισμενος κ θες να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα βραχυπροθεσμα.
Χθες φάνηκε ότι δεν είμαστε σε τέτοια κατάσταση.
Οπότε αν κ πολλοί θα θέλαμε καλύτερο από το Βραζιλιάνο, παίκτη που έπαιξε premier league δεν το φοβάμαι στη ταλαιπωρία league
Εγώ από αυτή τη κίνηση βλέπω 2 πράγματα.
1) Θέλουμε να αυξήσουμε ποσοτικά τους επιθετικους, αλλά στηρίζουμε κ Ακπομ.
2) Γίνεται προγραμματισμός για του χρόνου, είτε μείνει είτε φύγει ο Μπονατινι.
Μακριά από Καπη, νέους ταχυδυναμικους Μόνο.
Οπότε παίκτες ξεζουμισμενοι όπως Μπεργκ, Κεσερου δεν χωράνε. Τέτοιους παίρνεις μόνο αν είσαι απελπισμενος κ θες να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα βραχυπροθεσμα.
Χθες φάνηκε ότι δεν είμαστε σε τέτοια κατάσταση.
Οπότε αν κ πολλοί θα θέλαμε καλύτερο από το Βραζιλιάνο, παίκτη που έπαιξε premier league δεν το φοβάμαι στη ταλαιπωρία league
- Mauricio-8-
- ΑποστόληςΑ
Έχουμε ανάγκη από έσοδα, γιατί όλοι οι καινούριοι παίκτες έχουν ακριβές αμοιβές.giagoylas4 έγραψε:Υπάρχει τελευταία μια επιδημία με τις πωλήσεις και δεν καταλαβαίνω γιατί
Στο φορ, μεταξύ όσων έχουν ακουστεί είμαι αναφανδόν υπέρ του Μπονατίνι.
Ο ΠΑΟΚ όμως θεωρώ ότι χρειάζεται τουλάχιστον 2 χαφ.
Στη Γαλλία υπάρχουν δυο εξαιρετικές περιπτώσεις νεαρών χαφ.
O ένας είναι ο Jeando Fuchs της Σοσό. 21 ετών.
Ο άλλος είναι ο Olivier Kemen της Λυών. 22 ετών.
Και των δυο τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι.
Θα ήταν σοφό ο ΠΑΟΚ να κινηθεί άμεσα για έναν τουλάχιστον από τους δύο αν όχι και για τους δύο.
Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει οπωσδήποτε για έναν έμπειρο χαφ γνώμη μου είναι ότι θα άξιζε ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για τον 28χρονο Τσέχο Vladimir Darida της Χέρτα Bερολίνου τον οποίο νομίζω ότι μπορεί να αποκτήσει σε καλή τιμή αυτή τη περίοδο.
Ο ΠΑΟΚ όμως θεωρώ ότι χρειάζεται τουλάχιστον 2 χαφ.
Στη Γαλλία υπάρχουν δυο εξαιρετικές περιπτώσεις νεαρών χαφ.
O ένας είναι ο Jeando Fuchs της Σοσό. 21 ετών.
Ο άλλος είναι ο Olivier Kemen της Λυών. 22 ετών.
Και των δυο τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι.
Θα ήταν σοφό ο ΠΑΟΚ να κινηθεί άμεσα για έναν τουλάχιστον από τους δύο αν όχι και για τους δύο.
Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει οπωσδήποτε για έναν έμπειρο χαφ γνώμη μου είναι ότι θα άξιζε ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για τον 28χρονο Τσέχο Vladimir Darida της Χέρτα Bερολίνου τον οποίο νομίζω ότι μπορεί να αποκτήσει σε καλή τιμή αυτή τη περίοδο.
-
Dimg4
Εχει νοημα η επιλογη μπονατινι. Προφανως θα δοθει χρονος στον ακπομ και θα μοιραστει με τν μπονατινι. Δεν ηθελαν προφανως φορ που θα καπαρωνε θεση εντεκαδας. Καλη σαν σκεψη, θα κραταει τον ακπομ σε εγρηγορση.
Περιμενουμε χαφαρααα
Περιμενουμε χαφαρααα
- sourmenetes
- Moderator
Δε φανηκε να καιγεται ο ΠΑΟΚ να τον δωσει.giagoylas4 έγραψε:Υπάρχει τελευταία μια επιδημία με τις πωλήσεις και δεν καταλαβαίνω γιατί
Αν ηθελε σωνει και ντε να τον δωσει θα τον ειχε δωσει στη ρεν με 2 εκ. αρχες της μεταγραφ.περιοδου
- SePuLtUrA_4_
Macho ; Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις αν ξέρεις αν όντως ο επιθετικός που θα φέρουμε είναι ο Bonatini? Εγώ πιστεύω ότι αν ήταν αυτός θα ήταν ήδη εδώ...Έχει πολλές μέρες που ακούμε το όνομά του και η ΠΑΕ δεν μας συνηθίζει σε κάτι τέτοια..Να περιμένουμε σε ανατροπή μέχρι το τελευταίο λεπτό;;;

- Mauricio-8-
Σωστή επιλογή τώρα τον Γενάρη να πάρουμε παίκτη δανεικό για την επίθεση με οψιον αγοράς που παίζει σε ένα από τα κορυφαία Πρωτάθληματα του Κόσμου αν μας βγει τον αγοράζουμε, εχουμε Ακπομ που όπως φεναιτε θα παίζει βασικός από δω και πέρα σε αρκετά παιχνίδια αλλα παίρνουμε και τον Βραζιλίανο να τον βοηθάει σε αυτά τα ματς που έμειναν ο Καρελης δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να παραμείνει! Τώρα εκεί που πρέπει να ρίξουμε το χρήμα και να μην πάμε σε ρίσκα είναι το χαφ εκεί και τώρα και το καλοκαίρι θα χρειαστούνε μεταγραφές!Περιμένω χαφαρα με αγορά που θα κάνει τη διαφορά!