Ο κόσμος παίζει μπάλα II
- ΑποστόληςΑ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Ο Μουρίνιο είπε στον Κλοπ ότι σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, μετά την ήττα με 2-1 στο Άνφιλντ. Σήμερα που έχασε με 0-2 από τη Λέστερ, στο Λονδίνο, θα πει κάτι παρόμοιο;
-
Luigi Vampa
Δεν είχε κ άδικο, τυχερή ήταν η Λίβερπουλ με την Τοτεναμ. Βασικά για Χ ήταν το ματς
- ΑποστόληςΑ
Σήμερα, παρά την νίκη, δεν μου άρεσε ο ΠΑΟΚ.
Όχι διότι ο βάζελος ήταν καλύτερος, ίσα-ίσα ήταν ίσως ο χειρότερος βάζελος που έχω δει τα τελευταία χρόνια.
Ο ΠΑΟΚ δεν μου άρεσε λόγω των πολλών λαθών, αλλά κυρίως των πολλών λανθασμένων θέσεων που είχαν τα κεντρικά μας χαφ καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, τόσο όταν κάναμε επίθεση, κυρίως όμως όταν αμυνόμασταν.
Και οι τρεις μας μέσοι, σήμερα ήταν σε κακή ημέρα.
Ο Αουγκούστο έκανε πολλά λάθη, δεν μπόρεσε να προσφέρει επιθετικά κάτι και αμυντικά λειτουργούσε κυρίως αποπροσανατολιστικά για τους άλλους δύο μέσους.
Καντούρη έδειξε πως ήταν ο μόνος που μπορούσε να κρατήσει μπάλα, έβγαλε 2-3 μπαλιές, αλλά με αντιπάλους έναν τέτοιο κέντρο όπως του βάζελου, θεωρώ πως η απόδοσή του ήταν μέτρια έως κακή.
Μουργκ έδειξε πως δεν μπορεί να παίξει κεντρικός μέσος, όπως πχ ο Πέλκας. Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν πίεσε ούτε μια φορά μπροστά, ενώ και επιθετικά έδειξε πως δεν μπορεί να συνεισφέρει στη θέση αυτή. Και η σημερινή του παρουσία, απέδειξε πως η ομάδα θέλει παίχτη για αυτή τη θέση, διότι ο Μουργκ δεν μπορεί να την καλύψει επαρκώς.
Ο Βιερίνια μου άρεσε. Ένα λάθος έκανε αμυντικά, καθάρισε όλες τις άλλες φάσεις, και επιθετικά, κυρίως στο α' ημίχρονο ήταν ο μόνος που μπορούσε να περάσει την μπάλα από την άμυνά μας μπροστά, χωρίς λάθος.
Στο β' έκατσε κυρίως πίσω, με κυρίως αμυντικό προσανατολισμό, αλλά έδειχνε ψυχραιμία να διώχνει σωστά την μπάλα και να την κρατάει όταν αυτό απαιτείται.
Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα στο 1-0, αλλά το 1-1 είναι καθαρά προσωπικό του λάθος που του φεύγει ο παίχτης.
Οκ, ο Μιχαηλίδης χάνει την κεφαλιά, αλλά ο παίχτης του βάζελου δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί ανενόχλητος.
Στον υπόλοιπο αγώνα, έκανε αρκετά λάθη, και δείχνει πως αυτή η διακοπή είναι κάτι που το χρειάζεται περισσότερο από όλους στην ομάδα.
Ίγκνα, σήμερα ήταν ο καλύτερος της άμυνας. Σταθερός, με νεύρο και με έκρηξη. Το 2-1 είναι το κερασάκι της σημερινής του απόδοσης - και χωρίς να σκόραρε θα ήταν εκ των κορυφαίων σήμερα.
Μιχαηλίδης σταθερός, αλλά επαναλαμβάνω εδώ και καιρό, πρέπει να μάθει να κατεβάζει περισσότερο τη μπάλα όταν οι αντίπαλοι σου δίνουν τόσο χώρο χωρίς να σε πιέζουν.
Ο Ζίβκο σήμερα δεν μου άρεσε, ενώ δείχνει σε κάθε αγώνα να έχει και περισσότερα νεύρα.
Είχε τις εκρήξεις του, αλλά γενικά για ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος παίζει με 3 κεντρικούς αμυντικούς και δύο αμυντικά μπακ, περιμένω από τον Ζίβκο περισσότερες διεισδύσεις με περισσότερες ατομικές ενέργειες.
Τζόλης το ίδιο. Δεν βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα, αλλά πάλι μπόρεσε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες με την ταχυδύναμή του.
Σβι έκανε το γκολ, ήταν μέσα σε φάσεις, συμμετείχε σε πολλούς συνδυασμούς 1-2, έτρεξε αρκετά και έχασε φάσεις που δεν πρέπει να χάνει.
Και κάτι για τον Πάμπλο:
σήμερα, μετα από 2 ολόκληρα χρόνια, είδα σε εκτέλεση κόρνερ η ομάδα να έχει κομπίνες και σύστημα. Για αυτό και σήμερα, εν αντιθέσει με άλλους αγώνες, είχαμε 3 ευκαιρίες από κόρνερ.
Αυτό είναι σίγουρα δουλειά προπονητή.
Παρ' αυτά, συνεχίζω να βλέπω αδυναμία τακτικής για να ελευθερώνονται Ζίβκο και Τζόλης, κάτι που πρέπει άμεσα να λυθεί, ίσως με προσθήκη ενός (ή περισσοτέρων) δημιουργικών μέσων που ούτως ή άλλως έχει ήδη ζητήσει από την ομάδα, όπως μαθαίνουμε από τα μμε.
Όχι διότι ο βάζελος ήταν καλύτερος, ίσα-ίσα ήταν ίσως ο χειρότερος βάζελος που έχω δει τα τελευταία χρόνια.
Ο ΠΑΟΚ δεν μου άρεσε λόγω των πολλών λαθών, αλλά κυρίως των πολλών λανθασμένων θέσεων που είχαν τα κεντρικά μας χαφ καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, τόσο όταν κάναμε επίθεση, κυρίως όμως όταν αμυνόμασταν.
Και οι τρεις μας μέσοι, σήμερα ήταν σε κακή ημέρα.
Ο Αουγκούστο έκανε πολλά λάθη, δεν μπόρεσε να προσφέρει επιθετικά κάτι και αμυντικά λειτουργούσε κυρίως αποπροσανατολιστικά για τους άλλους δύο μέσους.
Καντούρη έδειξε πως ήταν ο μόνος που μπορούσε να κρατήσει μπάλα, έβγαλε 2-3 μπαλιές, αλλά με αντιπάλους έναν τέτοιο κέντρο όπως του βάζελου, θεωρώ πως η απόδοσή του ήταν μέτρια έως κακή.
Μουργκ έδειξε πως δεν μπορεί να παίξει κεντρικός μέσος, όπως πχ ο Πέλκας. Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν πίεσε ούτε μια φορά μπροστά, ενώ και επιθετικά έδειξε πως δεν μπορεί να συνεισφέρει στη θέση αυτή. Και η σημερινή του παρουσία, απέδειξε πως η ομάδα θέλει παίχτη για αυτή τη θέση, διότι ο Μουργκ δεν μπορεί να την καλύψει επαρκώς.
Ο Βιερίνια μου άρεσε. Ένα λάθος έκανε αμυντικά, καθάρισε όλες τις άλλες φάσεις, και επιθετικά, κυρίως στο α' ημίχρονο ήταν ο μόνος που μπορούσε να περάσει την μπάλα από την άμυνά μας μπροστά, χωρίς λάθος.
Στο β' έκατσε κυρίως πίσω, με κυρίως αμυντικό προσανατολισμό, αλλά έδειχνε ψυχραιμία να διώχνει σωστά την μπάλα και να την κρατάει όταν αυτό απαιτείται.
Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα στο 1-0, αλλά το 1-1 είναι καθαρά προσωπικό του λάθος που του φεύγει ο παίχτης.
Οκ, ο Μιχαηλίδης χάνει την κεφαλιά, αλλά ο παίχτης του βάζελου δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί ανενόχλητος.
Στον υπόλοιπο αγώνα, έκανε αρκετά λάθη, και δείχνει πως αυτή η διακοπή είναι κάτι που το χρειάζεται περισσότερο από όλους στην ομάδα.
Ίγκνα, σήμερα ήταν ο καλύτερος της άμυνας. Σταθερός, με νεύρο και με έκρηξη. Το 2-1 είναι το κερασάκι της σημερινής του απόδοσης - και χωρίς να σκόραρε θα ήταν εκ των κορυφαίων σήμερα.
Μιχαηλίδης σταθερός, αλλά επαναλαμβάνω εδώ και καιρό, πρέπει να μάθει να κατεβάζει περισσότερο τη μπάλα όταν οι αντίπαλοι σου δίνουν τόσο χώρο χωρίς να σε πιέζουν.
Ο Ζίβκο σήμερα δεν μου άρεσε, ενώ δείχνει σε κάθε αγώνα να έχει και περισσότερα νεύρα.
Είχε τις εκρήξεις του, αλλά γενικά για ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος παίζει με 3 κεντρικούς αμυντικούς και δύο αμυντικά μπακ, περιμένω από τον Ζίβκο περισσότερες διεισδύσεις με περισσότερες ατομικές ενέργειες.
Τζόλης το ίδιο. Δεν βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα, αλλά πάλι μπόρεσε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες με την ταχυδύναμή του.
Σβι έκανε το γκολ, ήταν μέσα σε φάσεις, συμμετείχε σε πολλούς συνδυασμούς 1-2, έτρεξε αρκετά και έχασε φάσεις που δεν πρέπει να χάνει.
Και κάτι για τον Πάμπλο:
σήμερα, μετα από 2 ολόκληρα χρόνια, είδα σε εκτέλεση κόρνερ η ομάδα να έχει κομπίνες και σύστημα. Για αυτό και σήμερα, εν αντιθέσει με άλλους αγώνες, είχαμε 3 ευκαιρίες από κόρνερ.
Αυτό είναι σίγουρα δουλειά προπονητή.
Παρ' αυτά, συνεχίζω να βλέπω αδυναμία τακτικής για να ελευθερώνονται Ζίβκο και Τζόλης, κάτι που πρέπει άμεσα να λυθεί, ίσως με προσθήκη ενός (ή περισσοτέρων) δημιουργικών μέσων που ούτως ή άλλως έχει ήδη ζητήσει από την ομάδα, όπως μαθαίνουμε από τα μμε.
Φιλε με ολο τον σεβασμο η Λιβερπουλ ειναι ενα επιπεδο πανω απο ολο τον ανταγωνισμο το αν δυσκολευτηκε να νικησει την τοτεναμ στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν κανει την ομαδαρα αυτη τυχερη αυτοματως...Luigi Vampa έγραψε:Δεν είχε κ άδικο, τυχερή ήταν η Λίβερπουλ με την Τοτεναμ. Βασικά για Χ ήταν το ματς
- ΑποστόληςΑ
Juventus - Fiorentina 0-3!
Μέχρι χθες η Γιούβε είχε την καλύτερη άμυνα στην Serie A και η Φιορεντίνα την 2η χειρότερη επίθεση.
Λεπτομέρεια: Στο 18΄ αποβλήθηκε ο Quadrado της μεγάλης κυρίας (πρώην Fiore).
[youtube]KAb6smLkOe8[/youtube]
Μέχρι χθες η Γιούβε είχε την καλύτερη άμυνα στην Serie A και η Φιορεντίνα την 2η χειρότερη επίθεση.
Λεπτομέρεια: Στο 18΄ αποβλήθηκε ο Quadrado της μεγάλης κυρίας (πρώην Fiore).
[youtube]KAb6smLkOe8[/youtube]
-
Luigi Vampa
Για το συγκεκριμένο ματς μιλάμε πάντα. Είναι πολύ περίεργη χρόνια η φετινή, με τόσους τραυματισμους κ συνεχόμενα παιχνίδια. Σίγουρα η Λίβερπουλ έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ομάδα που παίζει χρόνια μαζί με λίγες αλλαγές κ έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Κ ο ανταγωνισμός όμως είναι πολύ καλός, δεν είμαι τόσο σίγουρος για το ένα επίπεδο πανωEagle1980 έγραψε:Φιλε με ολο τον σεβασμο η Λιβερπουλ ειναι ενα επιπεδο πανω απο ολο τον ανταγωνισμο το αν δυσκολευτηκε να νικησει την τοτεναμ στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν κανει την ομαδαρα αυτη τυχερη αυτοματως...Luigi Vampa έγραψε:Δεν είχε κ άδικο, τυχερή ήταν η Λίβερπουλ με την Τοτεναμ. Βασικά για Χ ήταν το ματς
Ρε τον καλυτερο ελληνα προπονητη...απολυθηκε παλι.
Αυτη τη φορα απο την Μακαμπι Τελ Αβιβ....
Αυτη τη φορα απο την Μακαμπι Τελ Αβιβ....
- bersekeros
Μάθηματα ζωής από τον "τρελό" προπονητή της Νάπολι Τζενάρο Γκατούζο και ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε ΠΟΤΕ!
Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε για το δικό του πρόβλημα υγείας: «Άκουσα κόσμο να λέει ότι πεθαίνω, ότι έχω μόνο έναν μήνα να ζήσω ακόμα… Έχω μια ασθένεια που λέγεται μυασθένεια και το έχω αυτό εδώ και δέκα χρόνια. Είναι η τρίτη φορά που είναι σε έξαρση αλλά θα περάσει κι αυτό. Μου είναι δύσκολο ακόμα και να στέκομαι στα πόδια μου αυτή τη στιγμή.
Μόνο ένας τρελός όπως εγώ μπορεί ν’ αντέξει αυτό το πρόβλημα και να συνεχίζει να στέκεται όρθιος.
Πάντα ήθελα να είμαι όσο πιο σκληρός γίνεται. Να παραμένω στην τροχιά που θέλω. Υπάρχουν πάντοτε χειρότερα στη ζωή. Κάνω αυτό που αγαπώ, αυτό που είναι η ζωή μου. Αν μια μέρα “φύγω”, θέλω να το κάνω στο κέντρο του γηπέδου, εδώ που έχω περάσει όλη μου τη ζωή».
Χθες ειδα τον Κιτσιου στο παιχνιδι της ομαδος του με την Μπεσικτας...πραγματικα το παιδι αδικηται που δεν το καλει στην Εθνικη Θετικοτατος σε ολη την διαρκεια του αγωνα.
Μια χαρά παίκτης είναι ο Κίτσιου το φώναζα όσο έτρωγε ανούσιο και αναιτιο κράξιμο εδω
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ ήμουν υπέρ του. Έγινε μια κόντρα όμως που η μπάλα ξαναγύρισε στην περιοχή μας και φάγαμε γκολ νομίζω (με Άρη) και πέσανε να τον φάνε. Τον διώξαμε τζάμπα και δαπανήσαν ένα σωρό λεφτά για να φέρουμε παίκτες που ήταν χειρότεροι ή το πολύ ίσοι με αυτόν.
Το ίδιο συμβαίνει με τους περισσότερους παίκτες των ακαδημιών μας.
Το ίδιο συμβαίνει με τους περισσότερους παίκτες των ακαδημιών μας.