Răzvan Lucescu
- Παλαιολόγος
Re: Răzvan Lucescu
δεν με απασχολουν τα ονοματα,αλλα τι γραφουν,αν αυτο που γραφουν στεκει και ειναι δομημενο σε επιχειρηματα οκ,αν οχι δεν ασχολουμαι
βεβαια κανα δυο διαβαζω απο αυτους και αυτο ειναι ολο.
δεν μου φαινεται παραλογο ο ιβιτς να ζηταει αυτους τους παιχτες στις θεσεις που τους ζηταει
απο την αλλη μου φανηκε παραλογο που δεν πηραμε εξαρι ή που διωξαμε χαριση.
βεβαια κανα δυο διαβαζω απο αυτους και αυτο ειναι ολο.
δεν μου φαινεται παραλογο ο ιβιτς να ζηταει αυτους τους παιχτες στις θεσεις που τους ζηταει
απο την αλλη μου φανηκε παραλογο που δεν πηραμε εξαρι ή που διωξαμε χαριση.
Sick Bastard έγραψε:Cantona4 έγραψε:ΥΓ. Αν σε κανα 4 χρόνια ο Tudor πάρει CL με την Juve ας καρφιτσώσουμε τα σχόλια γ'αυτόν στην αρχικη.
βασικά στα παπάρια μας αν πάρει και 3 συνεχόμενα CL με τη Γαλατά,
στον ΠΑΟΚ τα χε κάνει μουνί καπέλο και είχε μία νίκη σε 11 ματς
κόντευε να ισοφαρίσει το ρεκόρ του 1/12.
Οπότε μαζί με τα σχόλια να καρφιτσώνουμε και εκείνες τις αγωνιστικές
που καταλήξαμε 20-30 πόντους πίσω ξέρω γω.
Λίγο έλεος.
- paoki_sweden
Cantona4 έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Cantona4 έγραψε:ΥΓ. Αν σε κανα 4 χρόνια ο Tudor πάρει CL με την Juve ας καρφιτσώσουμε τα σχόλια γ'αυτόν στην αρχικη.
βασικά στα παπάρια μας αν πάρει και 3 συνεχόμενα CL με τη Γαλατά,
στον ΠΑΟΚ τα χε κάνει μουνί καπέλο και είχε μία νίκη σε 11 ματς
κόντευε να ισοφαρίσει το ρεκόρ του 1/12.
Οπότε μαζί με τα σχόλια να καρφιτσώνουμε και εκείνες τις αγωνιστικές
που καταλήξαμε 20-30 πόντους πίσω ξέρω γω.
Λίγο έλεος.
Δεν είμαι φαν του Τούντορ, απλά αυτό που λέω είναι ότι και εκεί πέρσι πήγε να σπάσει ρεκόρ ηττών, τον κράτησαν και φέτος κάτι δείχνει. Ίσως πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο με τον Λουτσέσκου και τον κάθε Λουτσέσκου.
Paoki Sweden δεν ξέρω αν θα πάρεις CL με την Barcelona, αλλά εάν γίνεις ποτέ προπονητής στον ΠΑΟΚ δε θα ήθελες να σε κρίνουν μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα?
My brother yes. But how can you let taz go for loan the only player that has balls (also Matos play like this) and you keep gatakia re. Two games in koloxanio down there and you play like mjaou mjaou when you are PAOK! You have beaten Barcelona with Cruif, Bayern Munich, Napoli Maradona and you canot win against Fourtounis and Bakazeta naoume. And you have a coach that say I dont know what is wrong. You play with slowmotion busses from thessaloniki Kadouri jet and Shahov air and you let mvp of last year black maradona on the bench.
Wake up re romania magician.
Ποιοι ειναι γατακια? Αδουλευτη ομαδα ειναι, ας ερθει ενας κανονικος προπονητης να τους βαλει εκει που πρεπει, να αξιοποιησει τα δυνατα σημεια του καθενος και σου λεω ποιοι ειναι γατακια.
- paoki_sweden
If your coach have the mentality of gataki he teaches the players to be like gatakia.
- paoki_sweden
A re Dim we are saying the same re. He has the team now 4 months. The team is not adoulefto he cannot doulepsi the team. He doulepsi only us.
- desperando
- Επικοινωνία:
Να φανταστώ ότι ενώ κάνουμε επιθέσεις με 8 άτομα και ακόμα δεν έχουμε φάει κόντρα κατά τύχη έχει συμβεί, ή το ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα
- desperando
- Επικοινωνία:
Το βλέμμα του άγγελου στον ρασβαν, πραγματικά είναι αυτό που λέμε μια εικόνα χίλιες λέξεις
ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γειά σου Αγγελάρα, χίλια χρόνια να ζήσεις!!!!!!!!!!!

Γειά σου Αγγελάρα, χίλια χρόνια να ζήσεις!!!!!!!!!!!

-
desperando έγραψε:Να φανταστώ ότι ενώ κάνουμε επιθέσεις με 8 άτομα και ακόμα δεν έχουμε φάει κόντρα κατά τύχη έχει συμβεί, ή το ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα
Όλα και όλα. Σε αυτό δεν έχει ευθύνη ο Λουτσέσκου αλλά η ατομική ποιότητα των παικτών