Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Ανα γεια σας !!! Καποιοι φιλοι καταλαβαν και συμφωνουν για το ποιες ειναι οι ενστασεις μου σχετικα με τον Βραζιλιανο.Δεν ειναι πως ειναι κακος παικτης,αλλα οταν ακους, ως αλλος Τζαλμα, πως το προβλημα του ειναι η τελικη ενεργεια και εχεις ηδη εναν τετοιο παικτη, την στιγμη μαλιστα που ψαχνεις ακριβως αυτο,λες γιατι αυτον? Μηπως ειναι προτιμοτερο να στραφεις σε παικτες οπως ο Λεοναρντο, ακομα και αν παιζει σε χαμηλοτερης δυναμικοτητας πρωταθλημα, καθως φημιζεται ακριβως για αυτο? Κατα τα αλλα νομιζω πως η Ρεν απλα μυριστηκε χρημα.Ειδε τι ξοδεψαμε για τον Σερβο,ξερει τι πηραμε για τον γκαρυ και πως καιγομαστε για εξτρεμ και σου λεει εδω ειναι η ευκαιρια.Λογικα η υποθεση θα εχει θετικη καταληξη εκτος και αν προκυψει κατι εξαιρετικο τις επομενες ωρες.Τα δημοσιευματα για Καρταμπια αυξανονται αλλα νομιζω πως δεν εχουμε τυχη.Ο παικτης θελει να μεινει Ισπανια.

Υ.Γ Αποστολη το μαρτυριο της σταγονας...
Σε καταλαβαίνω γιατί ούτε κι εγώ είμαι πολύ ένθερμος. Ελπίζω ότι αυτοί που τον επέλεξαν ξέρουν τις αδυναμίες και τα προσόντα του και είναι σίγουροι ότι μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Garry.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Chuck Norris έγραψε:Θα αγοράσουμε παικτη χωρίς να περάσει ιατρικά? :redcard: :redcard: :redcard:
Απο την στγιμη που δεν ειναι δυνατον να περασει ιατρικα ο παικτης, σιγουρα αν τελικα ανακοινωθει και τυπικα τωρα η μεταγραφη θα υπαρχει καποιος ορος που θα ακυρωνει την μεταγραφη ή ισως θα καλυπτει οικονομικα τον ΠΑΟΚ αν υπαρχει τραυματισμος σοβαρος του ποδοσφαιριστη. Υποθετω δηλαδη. Δεν θα ειμαστε και οι πρωτοι παντως που θα ανακοινωσουμε ποδοσφαιριστη ενω αυτος ειναι σε διοργανωση με την εθνικη του ομαδα. Ο Μπατσουαγι ας πουμε αν θυμαμαι καλα επαιζει στο Euro κανονικα φετος και ανακοινωθηκε απο την Τσελσι εκεινη την περιοδο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

pilotos έγραψε: Η απάντηση του σε αυτό το ερώτημα, με ξάφνιασε.
Μου είπε επί λέξη, δεν με νοιαζουν τα δικά μου νούμερα. Με νοιάζει μόνο(το τόνισε αυτό), η ομάδα και πώς θα πάει πιο ψηλά. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και μου αρέσει πάρα πολύ εδώ.
+ΑΠΕΙΡΟ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

simba έγραψε:
obanebane έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: Βαλε και Βαλένθια και την τεραστια αθλετικ του Μπιλμπάο-bilbo και συμφωνουμε

Η ειμπαρ που αναφερθηκε παραπάνω άσχετο αλλα είναι ο ορισμος της ωραιας ομάδος. Μηδαμινα συμβολαια αλλα παιζει πραγνατικο ππδοσφαιρο. Βασκαροι
Βαλε και εσυ και Σοσιεδαδ,Βιγιαρεαλ και κλεισαμε. 8-)
Καντε λιγο χωρο και για τη Θελτα των τελευταιων 2-3 ετων.. :mrgreen:

Nolito,Aspas,Guidetti,Rossi,Orellana,Hernández,Roncaglia,Marcelo Díaz,Beauvue,Wass,Mallo
Ο ορισμος του brain storming. Γι αυτο και παραξαμε αληθες και σωστο αποτέλεσμα. Αυτες είναι. 9 ομαδες. Και είναι λογικο παιδες. Τα έσοδα στη λα λιγκα είναι υπερογκα σε σχεση με τα δικα μας

Ace εσβησα τη δικια σου παραθεση (ως πρωτη που ηταν) γιατι δεν επαιρνε αλλη αλλα φυσικα θα παρεις τα κρεντιτς σου για τη συμμετοχη στο brainstorming
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα διαφωνησω Αποστολη στο +απειρο.Τετοιες απαντησεις εχουν νοημα αν πχ σε εναν αγωνα νικησεις και ρωτησεις εναν επιθετικο αν τον ενοχλει που δεν εβαλε γκολ.Αν ομως χανεις συνεχως βαθμους εξαιτιας αφλογιστιας τοτε σορυ αλλα τετοιες απαντησεις τεινουν προς το ανεκδοτο και οχι προς το + απειρο.Αν συνεχισω να ειμαι στην 8η θεση της βαθμολογιας και να εχω μια απο τις χειροτερες επιθεσεις στο πρωταθλημα να το χεσω το οικογενειακο κλιμα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

βρειτε ρε κανενα 8αρι που να οργανωνει και να σκοραρει

βαρεθηκα με τα μη μεταγραφικα που βλεπω τελευταια :x
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Αυτό το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια που το είδατε ρε παιδιά;;; Εγώ από όσο είδα τον παίκτη, έχει πολύ γλυκό και τεχνικό τελείωμα. Στις περισσότερες φάσεις παροτι βγαίνει με τη μπάλα επιταχύνοντας προς το τέρμα, καταφέρνει να σημαδέψει και αυτό είναι εμφανές.

Δέχομαι οτι δεν έχει πολλά γκολ, αλλά να μην ξεχνάμε οτι το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω από το δικό μας. Είμαι σίγουρος οτι η εξήγηση για τα νούμερα του ειναι κάποια άλλη κ όχι κάποιο πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Αν υπάρχει κάποιος κουμαρτζής που έχει δει πολύ rennes τα τελευταία δυο χρόνια να μας πει τη γνώμη του, αλλά εγώ δεν είδα σε καμιά περίπτωση πρόβλημα στο τελείωμα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

joshua έγραψε:Εγω θα διαφωνησω Αποστολη στο +απειρο.Τετοιες απαντησεις εχουν νοημα αν πχ σε εναν αγωνα νικησεις και ρωτησεις εναν επιθετικο αν τον ενοχλει που δεν εβαλε γκολ.Αν ομως χανεις συνεχως βαθμους εξαιτιας αφλογιστιας τοτε σορυ αλλα τετοιες απαντησεις τεινουν προς το ανεκδοτο και οχι προς το + απειρο.Αν συνεχισω να ειμαι στην 8η θεση της βαθμολογιας και να εχω μια απο τις χειροτερες επιθεσεις στο πρωταθλημα να το χεσω το οικογενειακο κλιμα.
Δεν νομιζω να εννοει αυτο ο ποιητης. Η δικια μου ερμηνεισ ειναι το τσιτστο "ειμαστε ομαδα, νικαμε η πεθαινουμε μαζι". Εγω έτσι το μεταφραζω. Τωρα το κατα πόσο το ισχυει πραγματικα κ δεν είναι απλα μια ευκολη απαντηση μενει να φανει. Η και ηδη φαινεται για καποιους αλλους
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μπορει να ακουστει περιεργο αυτο που θα πω αλλα το ελληνικο πρωταθλημα για εναν επιθετικο μπορει να ειναι και πιο δυσκολο απο το Γαλλικο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε νομίζω να γράφτηκε ότι έχει πρόβλημα στο τελείωμα,για τα νούμερα του υπάρχουν ενστάσεις κυρίως από τον joshua,και από μερικούς ακόμα,συμπεριλαμβανομένου και εμού,που όμως θέλω να τον δω για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα,διότι δεν τον ξέρω καθόλου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι μονο τα νουμερα τα οποια πολλες φορες μπορει να παραπλανουν.Εμενα ισως με πειραζει πιο πολυ το γεγονος οτι ειναι στα 27 και ουσιαστικα ουδεποτε εκανε κατι το ιδιαιτερο.Εχω πει οτι στο δικο μου τουλαχιστον μυαλο θα στοχευα ειτε σε παικτες max 24 που θεωρηθηκαν μεγαλα ταλεντα εκαναν μεγαλες μεταγραφες αλλα δεν βρηκαν τελικα χρονο,οπως ο Καρταμπια η ο Ζακαρια που ηταν και ελευθερος ειτε σε παικτες αλα Γκαρσια,παικτες δηλαδη με εντυπωσιακες χρονιες στο βιογραφικο τους που εκαναν γρηγορο limit down.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Μπορει να ακουστει περιεργο αυτο που θα πω αλλα το ελληνικο πρωταθλημα για εναν επιθετικο μπορει να ειναι και πιο δυσκολο απο το Γαλλικο.

Ούτε μια στο εκατομμύριο,οι γαλλικές ομάδες είναι πολύ πειθαρχημενες και στα τρία τρίτα του γηπέδου.
Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, και πραγματικά μου κάνει εντύπωση αυτό που έγραψες.
Τώρα αν εννοείς ότι θα τον παίζουν όπως ο Γιαννούλης του Αστέρα τον τζαλμα (φαντάζομαι θυμάσαι το παιχνίδι της Τρίπολης;) και δεν θα τιμωρούνται τότε ναι θα είναι πιο δύσκολο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

joshua έγραψε:Εγω θα διαφωνησω Αποστολη στο +απειρο.Τετοιες απαντησεις εχουν νοημα αν πχ σε εναν αγωνα νικησεις και ρωτησεις εναν επιθετικο αν τον ενοχλει που δεν εβαλε γκολ.Αν ομως χανεις συνεχως βαθμους εξαιτιας αφλογιστιας τοτε σορυ αλλα τετοιες απαντησεις τεινουν προς το ανεκδοτο και οχι προς το + απειρο.Αν συνεχισω να ειμαι στην 8η θεση της βαθμολογιας και να εχω μια απο τις χειροτερες επιθεσεις στο πρωταθλημα να το χεσω το οικογενειακο κλιμα.
Όποιο ρόστερ και να έχουμε η καλή ατμόσφαιρα βοηθάει στο να αποδώσουμε καλύτερα. Θυμήσου πώς ήταν η ομάδα στα Τρίκαλα και στη Λεωφόρο, αμέσως μετά τα γεγονότα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:
joshua έγραψε:Μπορει να ακουστει περιεργο αυτο που θα πω αλλα το ελληνικο πρωταθλημα για εναν επιθετικο μπορει να ειναι και πιο δυσκολο απο το Γαλλικο.

Ούτε μια στο εκατομμύριο,οι γαλλικές ομάδες είναι πολύ πειθαρχημενες και στα τρία τρίτα του γηπέδου.
Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, και πραγματικά μου κάνει εντύπωση αυτό που έγραψες.
Τώρα αν εννοείς ότι θα τον παίζουν όπως ο Γιαννούλης του Αστέρα τον τζαλμα (φαντάζομαι θυμάσαι το παιχνίδι της Τρίπολης;) και δεν θα τιμωρούνται τότε ναι θα είναι πιο δύσκολο
Οι Ελληνικες ομαδες ζουν και αναπνεουν για να παιζουν μονο αμυνα,ακομα και οταν παιζουν μεταξυ τους ο 15ος με τον 16ο.Οι Ελληνες προπονητες δουλευουν τακτικα μονο αμυνα.Δεν ειναι τυχαιο οτι εδω και πολλα χρονια ελαχιστοι παικτες ξεπερναν τα 10 γκολ καθε χρονια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”