Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Σε λιγο Μινος προσφωνει Μαμε Μπαμπα Τιαμ αποκαλυπτει τη χωρα προελευσης του Φορ
- ilovegame27
Ο ΠΑΟ είναι φέτος η ομάδα των δανεικών!
3 φορες πιο τραγικος και ο μικρος τοτεDimitris_L4 έγραψε: Θεωρω οτι ο ασε ξεφυγε αλλα η φραση αυτη δεν ειναι κατασκευασμα του φίλου ασε..ο γιωργης την είπε...οποτε αδικα κατα τη γνωμη μου το επισημαινεις..

- anekfrastos
δυστυχώς για μενα ... όχι...che4 έγραψε:anekfrastos έγραψε:ποιοι παίκτες φορεσαν το 7 στον ΠΑΟΚ;
Θυμαμαι Κονσεϊσάο, Γεωργιάδη (jr), Γκολασα, Ελ Ζαρ, Στ. Μπορμπόκη, Παρίδη (επειδή το διάβασα όταν πέθανε, όχι ότι τον πρόλαβα
τωρα πλακα κανεις οτι δε γραφεις τον μεγαλο αρχηγο ζαγορ

- ace79grpaok
Τώρα θα αρχίσουν,"παίζει και φορ ο τιαμ" για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Ρε όχι είναι μ@κ@κες , δεν γουστάρουν επιθετικό να φέρουν , μας κοροιδεύουν.
Ας είμαστε σοβαροί , αυτά τα πως μπορεί να μην βρήκαν , ας εκλείψουν.
Το ξαναέγραψα, είμαστε πολύ χαμηλά στις προτιμήσεις, θυμηθείτε ότι και αυτοί που ήρθαν είχαν στο μυαλό τους και την ελπίδα του Ch.L.
Πρέπει να κατανοηθεί ότι δεν είναι εύκολο, όταν κάνουμε τις κρίσεις μας.
Ας είμαστε σοβαροί , αυτά τα πως μπορεί να μην βρήκαν , ας εκλείψουν.
Το ξαναέγραψα, είμαστε πολύ χαμηλά στις προτιμήσεις, θυμηθείτε ότι και αυτοί που ήρθαν είχαν στο μυαλό τους και την ελπίδα του Ch.L.
Πρέπει να κατανοηθεί ότι δεν είναι εύκολο, όταν κάνουμε τις κρίσεις μας.
- Chuck Norris
Εγώ πιστεύω πως για να μην πήραν σημαίνει πως πιστεύουν οτι μπορούν στο μέλλον να βρουν καλύτερο. Η ομάδα έχει ένα σωρό νέους παίκτες στην επίθεση , αν φανεί μέσα στην χρονιά πως υπάρχει έλλειψη τότε θα κινηθούν σίγουρα τον Χειμώνα για φορ. Είμαι και εγώ απίστευτα ξενερομένος που δεν θα πάρουμε φόρ αλλά από το να πέρναμε ένα παίκτη μόνο και μόνο για να πάρουμε , καλύτερα έτσι όπως είμαστε ...thanos-xanthi έγραψε:δηλαδη ολη η γκαμα των σεντερ φορ περιοριζεται σ αυτον της Ραγιο?Chuck Norris έγραψε:Δηλαδή περίπτωση να μην βρέθηκε κάτι στα λεφτά και στα χαρακτηριστικά που θέλαμε φέτος δεν υπάρχει? Είναι λογικό να διναμε 6 εκ στην Ραγιο για εναν 31χρονο? Και του χρόνου μεταφραφική περίοδο θα έχει ....
ολο τον Αυγουστο αυτον τον παιχτη ψαχνανε
και του χρονου θα εχει μεταγραφικη ,αλλα και του χρονου ρε φιλε σε καμια ευρωπη η σε κρισιμο ματς θα λεμε αχ να ειχαμε σεντερ φορ να χε υποτυπωδη τεχνικη και να εβαζε τα τετ α τετ
-
ο Ραγκατσης τονισε οτι δεν ειναι του χαρακτηρα του Μαντζιου να κανει τετοιυς χαρακτηρισμούς για παικτες ,ειναι συγκρατημένος. Ολα στο χορταρι θα φανούν.ilovegame27 έγραψε:panpangr77 έγραψε:Ακουγα τον Ραγκατση οτι του ελεγε ο Ματζιος ,νομιζω ειναι ρεπορτερ του Metrosport κανει και ρεπορταζ Βελγιου για το στοιχημα και ειπε οτι ειναι παικταρας.Παλαιολόγος έγραψε:καλος αυτος ο τιαμ; τον εχει δει κανεις σε ματς να εχει ολοκληρωμενη αποψη;
Ο Μαντζιος από τους πιο σοβαρούς και καταρτισμένους δημοσιογράφους
- sourmenetes
- Moderator
Φορ παιζει..δες λιγο..ace79grpaok έγραψε:Τώρα θα αρχίσουν,"παίζει και φορ ο τιαμ" για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
- Kostas_Peraia4
Ρε συ ace ειπε ή δεν ειπε ο βλανταν στην συνεντευξη τυπου οτι μπορει να παρουμε φορ,μπορει να παρουμε και παικτη που παιζει στα πλαγια?Ουτως ή αλλως εξτρεμοφορ δεν ψαχναμε?ace79grpaok έγραψε:Τώρα θα αρχίσουν,"παίζει και φορ ο τιαμ" για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
- thanos-xanthi
Chuck Norris έγραψε:Εγώ πιστεύω πως για να μην πήραν σημαίνει πως πιστεύουν οτι μπορούν στο μέλλον να βρουν καλύτερο. Η ομάδα έχει ένα σωρό νέους παίκτες στην επίθεση , αν φανεί μέσα στην χρονιά πως υπάρχει έλλειψη τότε θα κινηθούν σίγουρα τον Χειμώνα για φορ. Είμαι και εγώ απίστευτα ξενερομένος που δεν θα πάρουμε φόρ αλλά από το να πέρναμε ένα παίκτη μόνο και μόνο για να πάρουμε , καλύτερα έτσι όπως είμαστε ...thanos-xanthi έγραψε:δηλαδη ολη η γκαμα των σεντερ φορ περιοριζεται σ αυτον της Ραγιο?Chuck Norris έγραψε:Δηλαδή περίπτωση να μην βρέθηκε κάτι στα λεφτά και στα χαρακτηριστικά που θέλαμε φέτος δεν υπάρχει? Είναι λογικό να διναμε 6 εκ στην Ραγιο για εναν 31χρονο? Και του χρόνου μεταφραφική περίοδο θα έχει ....
ολο τον Αυγουστο αυτον τον παιχτη ψαχνανε
και του χρονου θα εχει μεταγραφικη ,αλλα και του χρονου ρε φιλε σε καμια ευρωπη η σε κρισιμο ματς θα λεμε αχ να ειχαμε σεντερ φορ να χε υποτυπωδη τεχνικη και να εβαζε τα τετ α τετ
το χειμωνα θα πληρωσεις τα διπλα..για τον παιχτη που λες
ποιος θ αφησει ελευθερο φορ που ν αξιζει?
καλη χρονια τωρα μ οτι μας εμεινε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Τετ 31 Αύγ 2016, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ορισμένοι νομιζω μπαίνουν κ κπ αλλοι πρεπει μονίμως να τους παρηγορουμε
Οχι έγινα μλκια μακαρι να παίρναμε φορακλα
Ο´ τιαμ πολυθεσίτης ειναι ναι αγώνα δεν εχω δει κ ούτε θα κάτσω να σω τη ζούλτε
Οχι έγινα μλκια μακαρι να παίρναμε φορακλα
Ο´ τιαμ πολυθεσίτης ειναι ναι αγώνα δεν εχω δει κ ούτε θα κάτσω να σω τη ζούλτε
- ace79grpaok
Μικουυ ζεις???Γυρνα η έστω τηλεφωναααααααα
Προγραμματισμος για κλάμτα
κουραστικα
arnesen knows
vladan knows
lubens knows
κ η θειαμ η μαρικα knows
κουραστικα
arnesen knows
vladan knows
lubens knows
κ η θειαμ η μαρικα knows
- Μπαρκαρούτσος
ilovegame27 έγραψε:Ο ΠΑΟ είναι φέτος η ομάδα των δανεικών!
Μόνο ο Thiam δεν είναι;;