Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

δεν ξερω τι λετε εσεις....

πραγμα που δεν εχει και πολυ σημασία

σημασια ειναι το τι λεει ο .....αδωνης....

ρεεεεεεεεεεεεεεε τους ...προηγουμενους......
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

abg12d34 έγραψε:δεν ξερω τι λετε εσεις....

πραγμα που δεν εχει και πολυ σημασία

σημασια ειναι το τι λεει ο .....αδωνης....

ρεεεεεεεεεεεεεεε τους ...προηγουμενους......
Μέσα στο μυαλό μου είσαι αδερφέ...Μόλις διάβασα το προηγούμενο απ το δικό σου, τα ίδια ακριβώς σκέφτηκα...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

giannina4 έγραψε:περαν της συνταγματικοτητας ή μη, το ζουμι για μενα ειναι οτι εδω και δυο χρονια (απο τον νοεμβρη του 14 που αρχισαν να μυριζουν εκλογες-νικη συριζα ελεω μη εκλογης ΠτΔ) που τραβιομαστε με τις αδειες των καναλιων και ολα τα παρελκομενα (πως θα γινει η διαδικασια, ποιοι θα συμμετεχουν,ποτε θα κλεισουν τα υπολοιπα καναλια,να καταθεσουν ποθεν εσχες οι υπερθεματιστες,να να να) ο συριζα εχει καταφερει 2 πραγματα: α) να γινει συμπαθης ή εστω λιγοτερο μισητος απο τα καναλια που εν χορω τις εποχες των 2 προηγουμενων μνημονιων περνουσαν κυβερνητικες γραμμες και μπηκαν στη μαυρη λιστα του κοσμακη και β) να ασχολουνται τα καναλια με τον εαυτο τους περισσοτερο απο τις αριστερες μνημονιαρες που περναει η κυβερνηση χωρις να ανοιξει ρουθουνι.ενα ΜΜΕ με τους νομους-εκτρωματα που περνανε οι κυβερνωντες θα επρεπε μονο να καιγεται ο κωλος του για να μην ασχοληθει εκτενως.και οταν ασχολειται, ειναι εμφανης η επιθετικοτητα που βγαζουν προς την κυβερνηση, με αποτελεσμα στον θεατη να βγαινει σε ελλειμμα εμπιστοσυνης,αξιοπιστιας και εγκυροτητας προς το (κακο) ΜΜΕ και σε συμπαθεια προς την βαλλομενη (αθωα) κυβερνηση.αν προσθεσεις και την επιμελως καλλιεργημενη μεταπολιτευτικα 'αριστερη ανωτεροτητα'-'ηθικο πλεονεκτημα' ,που μπορει να ειναι μια μπουρδα και μιση, στον λαουτζικο ομως εχει περασει υποσυνειδητα , ο συριζα εχει καταφερει να κυβερναει σαν να ειμαστε σε ευθεια γραμμη πασοκ-νδ-συριζα (+δημαρ,λαος,ανελ) και να μην ακουγεται πουθενα ουτε να του κανουν σωστη κριτικη τα ΜΜΕ.
και παρολο που η υπομονη του κοσμου υποτιθεται οτι εξαντλειται, παρολο που οι αντιμνημονιακες κορωνες ηταν δυνατοτερες απο των προηγουμενων αντιπολιτευσεων (μεχρι να γινουν κυβερνηση),παρολο που με το δημοψηφισμα εκανε ιστορικης σημασιας κωλοτουμπα μεσα σε μια μερα , παρολο που ψηφιζουν μνημονια ιδια με τα προηγουμενα,παρολο που εχασαν τα μισα ηγετικα στελεχη περσι το καλοκαιρι, εχουν καταφερει εν πολλοις με το σουσουρο για τα καναλια να την περνανε στην πουδρα (βοηθαει και η απουσια αντιπολιτευσης).η φαση ειναι win/win και τους βγαζω το καπελο.
εσυ που αντιληφθηκες την πλεκτανη πως αντεδρασες.
θα πω κατι που πιθανως να το παρεις προσωπικα αλλα εγω το λεω παντα και γενικα.το σκεπτικο οτι ολα αυτα γινονται για να αποπροσανατολισουν το λαο ειναι η θεωρια του τεμπελη.το αστειο ειναι οτι ολοι ενας προς εναν αντιλαμβανομαστε αποπροσανατολισμο και ολοι καθομαστε.
δυο τινα συμβαινουν.η δεν ειναι αποπροσανατολισμος και δε θεωρουμε τη θεωρια επαρκη για να αντιδρασουμε απλα τη λεμε για να δειξουμε οτι δε μασαμε.ειτε ειναι αποπροσανατολισμος και φτιαξαμε θεωρια για να δικαιολογησουμε την αδρανεια μας.γιατι το σεναριο, τοσο πολλα εξυπνοπουλια να αντιλαμβανονται τον αποπροσανατολισμο και κανεις να μην αντιδραει δεν παιζει.
επισης μπορει να ειμαι απο τους λιγους αλλα θεωρω οτι ο τσιπρας δεν εκανε κωλοτουμπα.ειπε ξεκαθαρα αν θες την προταση γιουνκερ.και ειπες οχι.δεν ειπε οτι δε θα φερει χειροτερη.στην τελικη μια χαρα ολοι ξεραμε οτι ευρω χωρις μνημονιο δεν παιζει.θες ευρω κυριε?μην γκρινιαζεις σαν τη χηρα στο κρεβατι.δε θες ευρω?δεν ψηφιζεις τσιπρα.οσοι ψηφισαν τσιπρα,νδ,ανελ,πασοκ,χ.α,ποταμι ηθελαν ευρω κ μνημονιο.κ μιλαμε για το 90% τουλαχιστον.
τελος τα παραμυθια για ανωτερη αριστερα μπορει να τα ακουσες απο 80χρονους αλλα ζουμε στο 2016.εσυ τετοια απωθημενα απο που τα απεκτησες.
ειμαι αριστεος λοιπον κ πιστεψε με εχω πολυ πιο σοβαρους λογους να μισω το συριζα.ο συριζα ειναι η ταφοπλακα της αριστερας.αλλα με κουρασε το οτι χαιδευουμε τα αυτια μας τοσο πολυ.και δε βαριομαστε καθολου.ολα τα αλλα τα βαριομαστε.τα αυτακια μας καθολου.αντιλαμβανομαστε τα παντα και δεν κανουμε τιποτα.ποτς γκενεν.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

barlow4 έγραψε:
giannina4 έγραψε:περαν της συνταγματικοτητας ή μη, το ζουμι για μενα ειναι οτι εδω και δυο χρονια (απο τον νοεμβρη του 14 που αρχισαν να μυριζουν εκλογες-νικη συριζα ελεω μη εκλογης ΠτΔ) που τραβιομαστε με τις αδειες των καναλιων και ολα τα παρελκομενα (πως θα γινει η διαδικασια, ποιοι θα συμμετεχουν,ποτε θα κλεισουν τα υπολοιπα καναλια,να καταθεσουν ποθεν εσχες οι υπερθεματιστες,να να να) ο συριζα εχει καταφερει 2 πραγματα: α) να γινει συμπαθης ή εστω λιγοτερο μισητος απο τα καναλια που εν χορω τις εποχες των 2 προηγουμενων μνημονιων περνουσαν κυβερνητικες γραμμες και μπηκαν στη μαυρη λιστα του κοσμακη και β) να ασχολουνται τα καναλια με τον εαυτο τους περισσοτερο απο τις αριστερες μνημονιαρες που περναει η κυβερνηση χωρις να ανοιξει ρουθουνι.ενα ΜΜΕ με τους νομους-εκτρωματα που περνανε οι κυβερνωντες θα επρεπε μονο να καιγεται ο κωλος του για να μην ασχοληθει εκτενως.και οταν ασχολειται, ειναι εμφανης η επιθετικοτητα που βγαζουν προς την κυβερνηση, με αποτελεσμα στον θεατη να βγαινει σε ελλειμμα εμπιστοσυνης,αξιοπιστιας και εγκυροτητας προς το (κακο) ΜΜΕ και σε συμπαθεια προς την βαλλομενη (αθωα) κυβερνηση.αν προσθεσεις και την επιμελως καλλιεργημενη μεταπολιτευτικα 'αριστερη ανωτεροτητα'-'ηθικο πλεονεκτημα' ,που μπορει να ειναι μια μπουρδα και μιση, στον λαουτζικο ομως εχει περασει υποσυνειδητα , ο συριζα εχει καταφερει να κυβερναει σαν να ειμαστε σε ευθεια γραμμη πασοκ-νδ-συριζα (+δημαρ,λαος,ανελ) και να μην ακουγεται πουθενα ουτε να του κανουν σωστη κριτικη τα ΜΜΕ.
και παρολο που η υπομονη του κοσμου υποτιθεται οτι εξαντλειται, παρολο που οι αντιμνημονιακες κορωνες ηταν δυνατοτερες απο των προηγουμενων αντιπολιτευσεων (μεχρι να γινουν κυβερνηση),παρολο που με το δημοψηφισμα εκανε ιστορικης σημασιας κωλοτουμπα μεσα σε μια μερα , παρολο που ψηφιζουν μνημονια ιδια με τα προηγουμενα,παρολο που εχασαν τα μισα ηγετικα στελεχη περσι το καλοκαιρι, εχουν καταφερει εν πολλοις με το σουσουρο για τα καναλια να την περνανε στην πουδρα (βοηθαει και η απουσια αντιπολιτευσης).η φαση ειναι win/win και τους βγαζω το καπελο.
εσυ που αντιληφθηκες την πλεκτανη πως αντεδρασες.
θα πω κατι που πιθανως να το παρεις προσωπικα αλλα εγω το λεω παντα και γενικα.το σκεπτικο οτι ολα αυτα γινονται για να αποπροσανατολισουν το λαο ειναι η θεωρια του τεμπελη.το αστειο ειναι οτι ολοι ενας προς εναν αντιλαμβανομαστε αποπροσανατολισμο και ολοι καθομαστε.
δυο τινα συμβαινουν.η δεν ειναι αποπροσανατολισμος και δε θεωρουμε τη θεωρια επαρκη για να αντιδρασουμε απλα τη λεμε για να δειξουμε οτι δε μασαμε.ειτε ειναι αποπροσανατολισμος και φτιαξαμε θεωρια για να δικαιολογησουμε την αδρανεια μας.γιατι το σεναριο, τοσο πολλα εξυπνοπουλια να αντιλαμβανονται τον αποπροσανατολισμο και κανεις να μην αντιδραει δεν παιζει.
επισης μπορει να ειμαι απο τους λιγους αλλα θεωρω οτι ο τσιπρας δεν εκανε κωλοτουμπα.ειπε ξεκαθαρα αν θες την προταση γιουνκερ.και ειπες οχι.δεν ειπε οτι δε θα φερει χειροτερη.στην τελικη μια χαρα ολοι ξεραμε οτι ευρω χωρις μνημονιο δεν παιζει.θες ευρω κυριε?μην γκρινιαζεις σαν τη χηρα στο κρεβατι.δε θες ευρω?δεν ψηφιζεις τσιπρα.οσοι ψηφισαν τσιπρα,νδ,ανελ,πασοκ,χ.α,ποταμι ηθελαν ευρω κ μνημονιο.κ μιλαμε για το 90% τουλαχιστον.
τελος τα παραμυθια για ανωτερη αριστερα μπορει να τα ακουσες απο 80χρονους αλλα ζουμε στο 2016.εσυ τετοια απωθημενα απο που τα απεκτησες.
ειμαι αριστεος λοιπον κ πιστεψε με εχω πολυ πιο σοβαρους λογους να μισω το συριζα.ο συριζα ειναι η ταφοπλακα της αριστερας.αλλα με κουρασε το οτι χαιδευουμε τα αυτια μας τοσο πολυ.και δε βαριομαστε καθολου.ολα τα αλλα τα βαριομαστε.τα αυτακια μας καθολου.αντιλαμβανομαστε τα παντα και δεν κανουμε τιποτα.ποτς γκενεν.
++++ × ++++
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

barlow4 έγραψε:εσυ που αντιληφθηκες την πλεκτανη πως αντεδρασες.
πρωτον δεν το θεωρω πλεκτανη,απλα καθαρη πολιτικη (ισως στην νεοελληνικη μορφη της).οποτε κανεις λογος για να αντιδρασω.
δευτερον, αν και καταλαβα οτι το 2ο ενικο το λες γενικοτερα, εν προκειμενω επειδη μονο για τον εαυτο μου μπορω να μιλησω, και τη μανα να μου βρισεις δυσκολο να αντιδρασω.
τριτον και μαλλον κυριοτερο, δεν φανηκε απο το προηγουμενο ποστ , αλλα ειμαι φουλ μνημονιακος τυπος.και λεγοντας μνημονιακος δεν εννοω απαραιτητα το μνημονιο σαν μνημονιο οπως εγινε, αλλα οτι γενικοτερα επρεπε να γινουν πολλα, πολλα ακομα δεν εχουν γινει και σιγουρα τα περισσοτερα απο οσα εγιναν τα ζητουσαμε χρονια, αλλα τωρα που εγιναν πραγματικοτητα μας (σας) κακοφαινονται.ειναι η γνωστη ρηση οτι ολοι θελουν αλλαγες αλλα κανεις δε θελει να αλλαξει.προσωπικα, χωρις ιχνος κομπορρημοσυνης αλλα απλα ρεαλιστικα, ακομα και τις καλες εποχες, μεσα στην παραζαλη του πακτωλου χρηματων που εισερεαν, τα προεβλεπα ολα αυτα που ακολουθησαν.δεν ειμαι μεντιουμ, αλλα δε θεωρω οτι θελει και πολυ μυαλο για να δεις τι συνεβαινε.γι'αυτο (και ερχομαι στο θεμα της αντιδρασης) παρολο που αν σου ελεγαν πριν 10 χρονια θα ερθουν μνημονια κλπ κλπ, θα απαντουσες 'καλα αν γινουν αυτα,θα βγει ο κοσμος στους δρομους,θα γινει χαμος κλπ', τελικα δεν εγινε σχεδον τιποτα.κι αυτο γιατι αν εγω τα ελεγα προδηλως, λιγο πολυ οι περισσοτεροι ενδομυχα ηξεραν οτι κυκλοφορουσε χρημα που δεν παραξαμε ποτε, που δεν αξιζαμε ποτε, που ηταν δανεισμενο.και το δεχτηκαν σχεδον αδιαμαρτυρητα.
τελος ,νομιζω οτι αυτο με το οτι ο τσιπρας δεν εκανε κωλοτουμπα επειδη δεν ειπε οτι θα φερει χειροτερα μετρα ειναι τουλαχιστον αστειο.προσωπικα μια φορα εχω ψηφισει στη ζωη μου γιατι δε με εκφραζει το ολο συστημα, αλλα με το σκεπτικο σου να ψηφιζουμε οποιον μας πει θα σας δωσω 100 ευρω αυξηση.δεν πειραζει που θα βαλει φορο 110 ευρω,αρκει να μην μας το πει, οποτε δεν ειναι ψευτης ουτε κωλοτουμπας.ωραιο σκεπτικο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όποιος δεν ψηφίζει, τι ακριβώς κερδίζει δηλαδής, για να καταλάβω και του λόγου μου ο αδαής? :?

Μάλιστα κάποιος όταν δεν ψηφίζει, από επιλογή μάλιστα, δηλαδή έχοντας απεμπολήσει εκούσια το πιο μεγάλο του δημοκρατικό δικαίωμα, για ποιους ακριβώς λόγους (μπορεί να) έχει πλέον δικαίωμα στην κριτική?
Ή, ακόμα χειρότερα, να έχει δικαίωμα στην στείρα αντιπολίτευση κατά πάντων, εφ όσον ο ίδιος παραδέχεται (διά της επιλογής του "δεν ψηφίζω") ότι δεν έχει καν άποψη, πόσο μάλλον δε κάποια ΠΡΟΤΑΣΗ για κάτι καλύτερο-δημιουργικότερο όσων εξακολουθούν να γίνονται (και) γι αυτόν, χωρίς όμως... αυτόν??? :oops: :roll:
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Μια κ ειμαστε στο τοπικ του Σαββιδη, θα πω ότι για τους καναλαρχες, με πιο πολλα καναλια κερδίζουνε στα λεφτα,(τους ερχετε φτηνοτερα) αλλα χανουνε σε πολιτικη δυναμη,αφου υπαρχουνε πιο πολλες φωνες.Ο Ιβαν πιστευω ότι θα μεινει στο παιχνιδι ,με τον ένα η τον άλλο τροπο.Ο χαμενος είναι ο ΣΚΑΙ που δεν θα γλιτωσει πολλα λεφτα,αλλα δεν θα είναι πλεον ο ενας από τους τεσερις,αλλα από τους 14 σταθμούς,και με πιο μεγαλο ανταγωνισμο.
Για το θεμα των αδειων,οι πριν ητανε αστα να πανε.Αλλα και αυτοι τωρα τα ιδια είναι.Θα επρεπε να πουνε ότι οποιος θελει αδεια τοσο κανει,πχ 2-3 χαρτια το χρονο,και καποιος ελενχος για το προγραμα και το ποινικο μητροο και τελος.
Και με τα τοσα χρονια που λειτουργουσαν στο τσαμπα τι γινετε?Τιποτα?Που είναι το ΣτΕ και τα κοματα?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δε θεωρω οτι το μνημονιο θα διορθωσει κατι.απλα θα προσαρμωσει την οικονοια μας στα μετρα τους.θα συμφωνουσα αν σου ελεγαν χρωστας κυριε,εγω καθε χρονο θελω τοσα.αν δεν τα δωσεις τερμα ο δανεισμος κ οι αγορες.θα ειχε μια λογικη.το να σου πουν ομως,αυτα θα μου πουλησεις,αυτα θα κοψεις αλλιως πεθαινεις δεν το καταλαβαινω.τεσπα ειναι κ οφτοπικ.
υγ.δεν ειπα οτι δεν ειναι τσαρλατανος ο τσιπρας.ειπα οτι το δημοψηφισμα ειχε ξεκαθαρο ερωτημα.κ απο τη στιγμη που σε καθε τονο ελεγε οτι δε βγαινει απο το ευρω,το επομενο βημα ηταν γνωστο.αλλα εμεις κανουμε οτι πεσαμε απο τα συννεφα.εκανε το οχι, ναι κ αλλα τετοια γραφικα.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ρε συ Γιαννιιώτη μου, τι ακριβώς λέγανε τα κανάλια από την ημέρα εκλογής του Ψύριζα και μέχρι και τη μέρα του δημοψηφίσματος? Μαμιόντας τον πηγαίνανε! Μέχρι και γιαγιάδες από την Αργεντινή δείχνανε σε φωτογραφίες για να φοβίσουν τον κοσμάκη για τα κακά της δραχμής κτλ κτλ. Ε όχι και πιο συμπαθής ο Ψύριζα από νδ/πασοκ (και τα παραπαίδια τους χα/ποτάμι)...

Προφανώς δεν υπερασπίζομαι τον Τζίφρα. Αλλά η όλη επιχειρηματολογία σου στηρίζεται σε κάτι που δεν ισχύει. Σόρυ κιόλας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

νομιζω αυτο λεει.οταν σε κυνηγαει το μεγκα το σκαι και τα λοιπα σκατα ,ουσιαστικα σε κανουν να φαινεσαι συμπαθης στον κοσμο που μισει το σκυλολο'ι' του παρελθοντος.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Εγώ τη φράση "να γινει συμπαθης ή εστω λιγοτερο μισητος απο τα καναλια" την καταλαβαίνω πως τα κανάλια τον αντιμετώπιζαν με συμπάθεια.

Βέβαια δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε ανάλυση λόγου. Αν ο Γιαννιώτης εννοεί πως τα κανάλια τον πολέμησαν αλλά όλη αυτή η πολεμική ευνόησε τον Ψύριζα, εγώ θα έλεγα πως ο Ψύριζα δεν το χρειαζόταν αυτό για να είναι ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ πιο συμπαθής από κούληδες/φώφες και λοιπά λιμά για τον απλούστατο λόγο πως όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι συριζαίοι διατυμπανίζουν ότι τα μνημόνια τα περνάνε με μισή καρδιά ενώ τα άλλα τα αγγελούδια σου λένε ότι εμείς γουστάρουμε να τα περνάμε.

Επίσης, την πολεμική την δέχτηκε ουσιαστικά ο συριζα όσο ακόμη το έπαιζε αριστερό κόμμα (δλδ μέχρι και το δημοψήφισμα). Μέχρι εκείνη την στιγμή ο κόσμος που δεν ήθελε μνημόνια καλώς στήριζε σύριζα. Οπότε δεν βλέπω καμία πλεκτάνη. Εκ των υστέρων όταν ο ψυριζα ξεγυμνώθηκε, έγιναν και τα κανάλια πιο φιλικά (εκτός τους αλφα). Οπότε και υπό αυτό το πρίσμα δεν μπορώ να δω πως μπορεί να στέκει το επιχείρημα του Γιαννιώτη.

Ενιγουει, θα πάρει και ο δικός μας άδεια, θα ανοίξει και ο βουζας το Noor-One, θα κρατήσουν και οι παλαιοί τις συχνότητές τους, θα σκοτώνονται και στη βουλή για το ΕΣΡ καμία 5ετία ακόμη και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ιβαν βαλε στοχο να.σηκωσουμε κυπελλο. Να αρχισουμε να μαζευουμε τιτλους επιτελους οποτε ιανουαριο κανε τη μαγκια και.δωσε στον.βλανταν 2.παιχταραδες τυπου νομποα και ενα εξτρεμ παιχταρα
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Κανε οτι περναει απο το χερι σου να παρει τις εκλογες τον Μαιο ο Γραμμενος για να τελειωνουμε μια για παντα με αυτες τις αδερφες. Κανε το ποδοσφαιρο ξανα ανδρικο σπορ και να εισαι σιγουρος ότι θα κερδισεις τον απολυτο σεβασμο της μισης φιλαθλης Ελλαδας. Οι υπολοιποι μισοι ειναι γαυροι, φυτα και αδερφες οποτε δεν μπορω να εγγυηθω.
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

#savvidis4

ΦΟΡ δηλαδή.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Α ρε Ιβαν,
να καθεσαι στο ιδιο τραπεζι με τον ισχυροτερο ανθρωπο του κοσμου,
να σου δινει τον λογο και να σε ακουει με προσοχη,στο τελος να σε ευχαριστει γι' αυτα που ειπες

και εδω να σου βαζουν μονιμως τρικλοποδιες,να σε ειρωνευονται και να σε χλευαζουν

να "σπρωχνεις" ζεστο χρημα που ερχεται απο εξω κι αντι να σου κανουν πιπες
προσπαθουν να σε απαξιωσουν και να σε βαλουν στο περιθωριο.

Τι αντοχες εχεις ρε φιλε,ποση υπομονη σου εμεινε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”