Καλα να παθεις...

sourmenetes έγραψε:Ουτε για πλακα....
Καλα να παθεις...![]()
Spot on.joshua έγραψε:Δεν θυμαμαι ποιος μου ελεγε σημερα οτι ο επιτελικος θα καλυφθει απο τον Γκολασα,νομιζω ο sera,απο εκει και περα με την αποκτηση Μποακιε και αν πχ αποχωρησει ο Κοστα και αποκτηθει και παλυ καποιος νεαρος στοιχημα δεν θα μιλαμε για κανονικη ομαδα αλλα για ακαδημιες.Αποχωρηση Νομποα,Ρατς,Κοστα,Μαντουρο,Σαλπι,Μαρτενς ναι την την δεχομαι γιατι δεν προσφεραν τα αναμενομενα αλλα δεν ειναι δυνατον να φευγουν 6 παικτες ονοματα,με παραστασεις,εμπειρια,προσωπηκοτητα και να τους αντικαθιστας ΟΛΟΥΣ με αγνωστους παικτες στοιχηματα,δεν ειμαστε η ουντινεζε μια ομαδα με βαρος στους νεαρους και την προωθηση παικτων αλλα με ταυτοχρονη παραδοχη πως δεν θα παρει ποτε τιτλο,ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη απο παικτες επιπεδου,απο σταθερες αν καποια στιγμη θελει να διεκδικησει κατι.Αν κλεισουμε τις μεταγραφες με τον Μαυρο,χωρις επιτελικο και καποιο στοιχημα και στην θεση του στοπερ,πλεον για μενα το προσημο των μεταγραφων θα ειναι αρνητικο.
Asimos έγραψε:Προς στιγμήν νόμιζα πως μιλάμε για τον έγχρωμο Κολοβό.hasio_john έγραψε:2011 δανεικός στην Σασουόλο Κάλτσιο
2012 δανεικός στην Τζένοα
2013 δανεικός στην Έλτσε ΚΦ
2014 δανεικός στην Αταλάντα ΜΚ
.... και 2015 είπε ο ΠΑΟΚ να μην του χαλάσει την καριέρα, να τον πάρει και αυτός δανεικό!![]()
επανήλθα.danirifle έγραψε:μέχρι εδώ ακούστηκε η ανακούφιση των mods
μην στρογγυλοκάθεστε όμως, κάτι θα βρούμε...![]()
Εχουμε ετοιμασει ψησταρια...danirifle έγραψε:μέχρι εδώ ακούστηκε η ανακούφιση των mods
απαιχτος....cellophan έγραψε:Καλά ρε παλιόπαιδα, ούτε ένας ρε? Αν σας έλεγα να πάμε κατά τις 2.30 καμάρα να παίξουμε σφαλιάρες 20 άτομα θα μαζευόμασταν......τι να πω.
Εγώ το ήπια.
Υ.Σ. Μην μου πει κανένας μοντ πως είμαι off topic. Αν πάει κάποιος στο thread του Σάλπι, βγάζει κανείς το συμπέρασμα πως η αποχώρηση του είναι η καλύτερη ως τώρα μεταγραφή μας....
sourmenetes έγραψε:Εχουμε ετοιμασει ψησταρια...danirifle έγραψε:μέχρι εδώ ακούστηκε η ανακούφιση των mods
Ο ντινος τα κρεατα,ο ρομαν ψαρευει και ερχεται με κατι αστακους να με το συμπαθειο,ο αρμυ φερνει κατι νεους να τους πηξουμε λιγο,ο kgeo ραβανι για γλυκο και ο οντι μαζι μου μπυρονια...
Αχχχχχ....
Να σκασετε στην απ εξω εσεις...