Όχι. Επόμενο ταξίδι, πρώτα ο Θεός, στην Τήνο, την παραμονή της 25ης Μαρτίου.goran 64 έγραψε:Απόστολε, τώρα που το θυμήθηκα να σε ρωτήσω: Θα πας κι αυτό το Σαββατοκύριακο στην Λειβαδιά;;;
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Μόνος του ή μήπως παρέα με τον....................................................................κερ@τοσάββα;;; 
Πρώτα ο Θεός λοιπόν και μετά κι η Παναγιά μαζί σας οικογενειακώς!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι. Επόμενο ταξίδι, πρώτα ο Θεός, στην Τήνο, την παραμονή της 25ης Μαρτίου.goran 64 έγραψε:Απόστολε, τώρα που το θυμήθηκα να σε ρωτήσω: Θα πας κι αυτό το Σαββατοκύριακο στην Λειβαδιά;;;
Με ποιον να παίζουμε άραγε εκείνη την αγωνιστική;;;
- ΑποστόληςΑ
- Περιπτερος
Στην κεντρική σελίδα φιλοξενείται άρθρο σχετικά με τον Αλέφαντο και την συμμετοχή του σε αγώνα κατά του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.
Θυμάμαι όμως ένα ανέκδοτο που λεγόταν παλιά και το άκουσα να το διηγούνται.
Παίζει ο Αλέφας στον Παναιγιάλειο και έχει έλθει να παίξει κατα του ΠΑΟΚ.
Ο Παναιγιάλειος έχει τάξει ένα σοβαρό για την εποχή πριμ σε όποιον παίκτη σκοράρει κατά του ΠΑΟΚ.
Το μάτς έχει τελειώσει 0-0 και ο Αλέφας έχει ξεσηκώσει τα αποδυτήρια γιατί θέλει το πριμ για το γκολ που πέτυχε !!!.
Θυμάμαι όμως ένα ανέκδοτο που λεγόταν παλιά και το άκουσα να το διηγούνται.
Παίζει ο Αλέφας στον Παναιγιάλειο και έχει έλθει να παίξει κατα του ΠΑΟΚ.
Ο Παναιγιάλειος έχει τάξει ένα σοβαρό για την εποχή πριμ σε όποιον παίκτη σκοράρει κατά του ΠΑΟΚ.
Το μάτς έχει τελειώσει 0-0 και ο Αλέφας έχει ξεσηκώσει τα αποδυτήρια γιατί θέλει το πριμ για το γκολ που πέτυχε !!!.
Ήταν μάλλον τότε που είχε αρχίσει στην Τουμπάρα να παίρνει η "πούτσ@ σβάρν@" τον πουστόγ@υρο για 23 ολόκληρα και συνεχόμενα χρόνια!!! Από τότε τα έχει χαμένα αυτός ο γραφικομ@λάκ@ς!!!
Ρε πστ μου, τι θυμήθηκα πάλι ο χριστιανός, τα γκομενιλίκια μου μικρός!!! Πάντως, ούτε εκείνος ο συχωρεμένος "δον ζουάν" ο Αλέκ@ς Αλεξ@νδράκης δεν κατάφερε να κρατήσει τόσα χρόνια γκόμενα την Νόνικ@ Γ@ληνέα, η οποία ήταν και ...νάρα μάλιστα!!!
Ρε πστ μου, τι θυμήθηκα πάλι ο χριστιανός, τα γκομενιλίκια μου μικρός!!! Πάντως, ούτε εκείνος ο συχωρεμένος "δον ζουάν" ο Αλέκ@ς Αλεξ@νδράκης δεν κατάφερε να κρατήσει τόσα χρόνια γκόμενα την Νόνικ@ Γ@ληνέα, η οποία ήταν και ...νάρα μάλιστα!!!
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλους μας!
Σήμερα τον διπλό Ελληνικό δεν τον πήρα από το κυλικείο της δουλειάς (λειτουργεί με το ίδιο άτομο από το 1989), λόγω ασθένειας της υπαλλήλου, αλλά απ' έξω και ήταν χειρότερος και ποιοτικά αλλά και ποσοτικά. Και τον πλήρωσα και στη διπλάσια τιμή.
Σήμερα τον διπλό Ελληνικό δεν τον πήρα από το κυλικείο της δουλειάς (λειτουργεί με το ίδιο άτομο από το 1989), λόγω ασθένειας της υπαλλήλου, αλλά απ' έξω και ήταν χειρότερος και ποιοτικά αλλά και ποσοτικά. Και τον πλήρωσα και στη διπλάσια τιμή.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και είχε να αρρωστήσει από τότε;;; Δε μας λέει και μας το μυστικό;
Καλημέρα με διπλό εσπρέσσο!
Καλημέρα με διπλό εσπρέσσο!
- ΑποστόληςΑ
Όχι έχει αρρωστήσει, σαν άνθρωπος που πέρασε τα 40, και άλλες φορές. Τότε όμως δεν υπήρχε το παρόν τόπικ, ή δεν το θεώρησα άξιο σχολιασμού.
Καλημέρα σε όλους κι από μένα...Σκέτος, αχτύπητος και παγωμένος, ο 2ος ήδη, είναι πλέον στα μισά του και με την συνοδεία ενημέρωσης απ το PAOKmania αποτελεί διπλή ατέλειωτη ευχαρίστηση!!!
-
john4serres
Ζαμανης παράγοντας του πανιωνιου αλλά σκατογαβρος έβγαλε και ανακοίνωση κατα ΠΑΟΚ πέρσι νομίζω για το 3-2
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk