Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Kostas_Peraia4
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
ΜΟΛΙΣ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Ο Π.Α.Ο.Κ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ!!!!ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ
Αυτό που έγινε φίλε θα έχει συνέπειες για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ μας ,φυσικά πολύ θετικές .....Pa0ki έγραψε:Μεγάλε Ιβάν![]()
Η καύλα δύσκολα θα έρθει χωρίς αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 12 Μάιος 2015, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακαρι να μπορουσα να ημουν στην ομορφοτερη πολη της ελλαδος κατω απο τον λευκο να πανυγιριζα και εγω...Μονο στιριξη θελει ο ανθρωπος αυτος αν και 600χλμ μακρυα ανατριχιασα αδερφια.....
α ρε ιβάναρε.... νομίζω έχω δακρύσει. σοβαρά τωρα..
θυμάμαι πρίν πόσα τόσα χρόνια, όταν μάζευα ευρώ ευρώ να πάω στην εμπορική τράπεζα να παρω καμια μετοχή μπας και... και σκέφτομαι το τώρα...
α ρε Ιβάναρε... α ρε Ιβάναρε....
θυμάμαι πρίν πόσα τόσα χρόνια, όταν μάζευα ευρώ ευρώ να πάω στην εμπορική τράπεζα να παρω καμια μετοχή μπας και... και σκέφτομαι το τώρα...
α ρε Ιβάναρε... α ρε Ιβάναρε....
- john4serres
Ναι ρε φίλε ε΄τρεχα στη Marfin να πάρω μετοχές μπας κ σώσουμε τον ΠΑΟΚ μας.. Τα ξεχάσαμε αυτά τα τελευταιά χρόνια
- Kostas_Peraia4
MΠΡΑΒΟ ΙΒΑΝ..!!!
ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ...
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ

ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ...
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ
Μια χαρα τα λεει ο προεδρος.
Οτι χρωσταμε το πληρωνουμε, μαυρη σελιδα στην ιστορια του ΠΑΟΚ δεν θα γραφτει οσο εγω (αυτος) ειμαι προεδρος.
Υλοποιω τον ΠΑΟΚ που σκεφτομαι.
ΥΓ ΙΒαν, μην τυχον και μας κανεις γαυρους στη θεση του γαυρου. Κατα τα αλλα εισαι τεραστιος.
Οτι χρωσταμε το πληρωνουμε, μαυρη σελιδα στην ιστορια του ΠΑΟΚ δεν θα γραφτει οσο εγω (αυτος) ειμαι προεδρος.
Υλοποιω τον ΠΑΟΚ που σκεφτομαι.
ΥΓ ΙΒαν, μην τυχον και μας κανεις γαυρους στη θεση του γαυρου. Κατα τα αλλα εισαι τεραστιος.