Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
ποιος γαυρος και ποια ζελα ρε μαγκες τωρα ανετα τους ριχνουμε απο μια τριαρα στον καθενα
Καλά ο προπονητής τους δεν είχε πει οτι τα πέναλτι τα βαράει ο Τσόρι ή θυμάμαι λάθος;Σήμερα πάλι ο κάγκουρας πήρε την μπάλα μόνος του και το χτύπησε;
- navigator11
Για το πέναλτι - φάντασμα του κάνγκουρος τι να ειπωθεί; Μιλάμε για πρόστυχο σφύριγμα ...
Και το χέρι του Πέτριτς νομίζω πως ήταν *ούστικη απόφαση.
Και το χέρι του Πέτριτς νομίζω πως ήταν *ούστικη απόφαση.
Προκάλεσε και καθυστέρηση στο να ξεκινήσει το μάτς. Απαίτηση να αφαιρεθούν -3 από τα πλει οφ στον γάβρο από τώρα...... Ίσως βρεί χρόνο μέχρι να λήξει το πρωτάθλημα να καλύψει τους 15 βαθμούς.xalara έγραψε:Θέλω από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνει τις προβλεπόμενες κινήσεις για την τιμωρία του θρύνου για τα καπνογόνα και το κλίμα "ζούγκλας" στην έναρξη του παιχνιδιού όσο και για την διακοπή μετά το ψευτο τέρμα του γκέυ..
ΥΓ: Πώς γίνεται ο γ@μωτύπος να μιλάει για όμορφη ατμόσφαιρα σήμερα, ενώ πέρυσι μιλούσανε για απαράδεχτες ενέργειες..
Όλα τα σφυρίγματα υπέρ του γκέι,το γκολ προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ,το πέναλτι μούφα,κόβει τετ α τετ στο 93 με ανύπαρκτο χέρι του Πέτριτς,είχε καμιά 15 λεπτά διακοπή μετά το γκολ και κράτησε καθυστερήσεις τα μισά.Εμετός.
Περιμένω από όλες τις φυλλάδες να γράψουν για την πολεμική ατμόσφαιρα,την ζούγκλα και το διαιτητικό χειρουργείο.Σιχαμένοι ΑΡΔ.
Περιμένω από όλες τις φυλλάδες να γράψουν για την πολεμική ατμόσφαιρα,την ζούγκλα και το διαιτητικό χειρουργείο.Σιχαμένοι ΑΡΔ.
-
Απίστευτα πράγματα και σήμερα στο γαυριστάν. Πέσαμε απ' τα σύννεφα με το 95-5 του Καλογερόπουλου...
Η φάση με το "χέρι" του Πέτρις, μόνο σε εμένα θύμισε Ίβιτς το 2009 στο ΟΑΚΑ με Σπάθα διαιτητή;
Δυσκολεύομαι πολύ να σας λυπηθώ ρε βαζελάκια...
Η φάση με το "χέρι" του Πέτρις, μόνο σε εμένα θύμισε Ίβιτς το 2009 στο ΟΑΚΑ με Σπάθα διαιτητή;
-
Κανείς δε θέλει λύπηση.... ας κατέβουμε πολεμικά στα μεταξύ μας κ μην φοβάσαι τίποτα....
- navigator11
Εφόσον λέτε πως το φάουλ από το οποίο μπήκε το γκολ είναι ανύπαρκτο, οντως πρόκειται για χειρουργείο. Τα ανθρωπΑΡΔια, βέβαια, φοβούμενα για τον λωκό τους, δεν πρόκειται να μιλήσουν ή να γράψουν το ο,τιδήποτε είδαν να συμβαίνει, όπως ΠΑΝΤΑ. Άλλωστε, ο γκάβρος, όπως αρχισαν να μας λένε ήδη, ήταν εμφανώς ανώτερος. Τώρα αυτά που έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν απλά το αλατοπίπερο, που έδωσε λίγη οσμή σε έναν άχαρο αγώνα! Συγκρίνονται τα "εγκλήματα" του Απριλίου στην Τούμπα με τη σημερινή ευλαβική ατμόσφαιρα;; Μη γινόμαστε "γραφικοί" και "κομπλεξικοί"!!!
Υγ Αλαφούζε, είσαι μέγας ΞΕΦΤΙΛΑΣ. Τολμάς να κάνεις μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας μετά ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΑΘΛΙΕ!!!!
Υγ Αλαφούζε, είσαι μέγας ΞΕΦΤΙΛΑΣ. Τολμάς να κάνεις μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας μετά ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΑΘΛΙΕ!!!!
Και κάπως έτσι αντί για -5 είναι ως δια μαγείας στο -3..
Σήμερα έγινε αλλοίωση πρωταθλήματος όχι αποτελέσματος!
Σήμερα έγινε αλλοίωση πρωταθλήματος όχι αποτελέσματος!
ποιο -5; το πολυ 10 βαθμους θα επρεπε να ειχε ο γαυρος. Σιχαματα 

- desperando
- Επικοινωνία:
ολοι ειδαμε σημερα γιατι δεν προκειται ποτε με το υπαρχων συστημα να παρουμε πρωταθλημα οσο καλυτερη ομαδα και αν ειμαστε.
βρε ουστ
βρε ουστ
- Aureliano Buendia
Άντε πες ότι το πέναλτι δίνεται, παρόλο που ο κάγκουρας ψοφά να πέσει.
Τα φάουλ για ψύλλου πήδημα που έδινε στον δαφνομπουκωμένο?
Το γκολ προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ, αλλά ειλικρινά, αν ήταν μεμονωμένο συμβάν,
θα το δεχόμουν, όταν όμως είναι σύστημα σε όλο το ματς, ε, κάπου το περιμένεις.
Τα φάουλ - δώρα είναι πολύ σημαντική υπόθεση σε ένα ματς χωρίς καθαρές φάσεις.
Το χέρι - εφεύρεση του Πέτριτς?
Έτοιμος να ισοφαρίσει ήταν ο Ατζαγκούν κι ο πούστης βλέπει στο όνειρό του χέρι.
Τα 12 (αν όχι και παραπάνω) λεπτά καθυστέρησης που έγιναν χωρίς αιδώ καμία 7?
Ρε, δεν γαμιέστε, λέω 'γω.
Τα φάουλ για ψύλλου πήδημα που έδινε στον δαφνομπουκωμένο?
Το γκολ προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ, αλλά ειλικρινά, αν ήταν μεμονωμένο συμβάν,
θα το δεχόμουν, όταν όμως είναι σύστημα σε όλο το ματς, ε, κάπου το περιμένεις.
Τα φάουλ - δώρα είναι πολύ σημαντική υπόθεση σε ένα ματς χωρίς καθαρές φάσεις.
Το χέρι - εφεύρεση του Πέτριτς?
Έτοιμος να ισοφαρίσει ήταν ο Ατζαγκούν κι ο πούστης βλέπει στο όνειρό του χέρι.
Τα 12 (αν όχι και παραπάνω) λεπτά καθυστέρησης που έγιναν χωρίς αιδώ καμία 7?
Ρε, δεν γαμιέστε, λέω 'γω.
- Amon Tobin
xalara έγραψε:Θέλω από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνει τις προβλεπόμενες κινήσεις για την τιμωρία του θρύνου για τα καπνογόνα και το κλίμα "ζούγκλας" στην έναρξη του παιχνιδιού όσο και για την διακοπή μετά το ψευτο τέρμα του γκέυ..
ΥΓ: Πώς γίνεται ο γ@μωτύπος να μιλάει για όμορφη ατμόσφαιρα σήμερα, ενώ πέρυσι μιλούσανε για απαράδεχτες ενέργειες..
Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουνα αδερφέ στην καφετέρια που το έβλεπα κ μου ήρθε στο μυαλό ο κυρ Σάββας που άρπαξε το μικρόφωνο του ΟΤΕ ΤV κ άρχισε να ουρλιάζει οτι τους κάψαμε τον πάγκο

- hasio_john
Για τα κλειδιά που έπεσαν μέσα, που αν τα έτρωγε κανείς στο κεφάλι θα έμενε και στον τόπο, θ' απολογηθεί κανείς? Θα τιμωρηθεί? (Μήπως τα κλειδιά ανήκουν σε ένα ολοκαίνουργιο κάμπριο αυτοκίνητο που κάνανε δώρο στον διαιτητή για την απόδοση του?
)

Αυτο μπηκα να γραψω και εγω, και να προσθεσω πως το πεναλτι του καγκουρα θυμιζει πεναλτι Νινη στη Νεα Σμυρνη, τοτε που ο βαζελος εκανε κοιλια και ο ΠΑΟΚ τους ειχε φτασει, παρα τις κοντρα διαιτησιες...black death έγραψε:Απίστευτα πράγματα και σήμερα στο γαυριστάν. Πέσαμε απ' τα σύννεφα με το 95-5 του Καλογερόπουλου...
Τα ιδια περιτωματα ειναι και οι δυο, και για οσους ειχαν αμφιβολιες, το απεδειξε ο Πατερας στην πρωτη ευκαιρια
Καμια λυπηση για το βαζελο, απλως το +5 ή +9 (αν βαλεις και την Βεροια με αυτους και την Καλλονη με εμας) ειναι μονο +3...