Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Γενικά παντως πρεπει να επιδείξουμε κακαλα και σαν λαος η στηριΖουμε η δεν στηρίζουμε .. Τα ενδιάμεσα ναι μεν αλλα και να περιμένουμε στη γωνία
Δεν ταιριάζουν με μας
Το θέμα ειναι να υπαρχει πλάνο και στήριξη ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων
Αν υπαρχει πλάνο το αποτέλεσμα αργα η γρήγορα θα φανεί
Άποψη για τον τουντορ προπονητή δεν εχω αλλα στηρίζουμε έναν άνθρωπο που οντως ξέρει
Γιατι ειναι σαν να βλεπω τι θα λέγετε αργότερα σε περίπτωση κακών αποτελσματων
Δεν ταιριάζουν με μας
Το θέμα ειναι να υπαρχει πλάνο και στήριξη ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων
Αν υπαρχει πλάνο το αποτέλεσμα αργα η γρήγορα θα φανεί
Άποψη για τον τουντορ προπονητή δεν εχω αλλα στηρίζουμε έναν άνθρωπο που οντως ξέρει
Γιατι ειναι σαν να βλεπω τι θα λέγετε αργότερα σε περίπτωση κακών αποτελσματων
- hasio_john
Εγώ πάλι φοβάμαι τον γαμογκέι και την π@ύστικη ζέλα που θα κάνουν πάλι τα δικά τους! (Βάλε και τα χανουμάκια μαζί που επέστρεψαν) Θα κάνουν τρελό πάρτι τα κοράκια..
Πέρα από αυτό ρε συ desp, είναι αυτό που είπα και πριν! ΜΗΝ τα ρίχνουμε όλα στον λαό μας και λέμε για μίρλες και ξερόλες και τα τοιαύτα! Εννοείτε πως υπάρχουν ΚΑΙ τέτοιοι αλλά δε νομίζω πως είναι πλειοψηφία!
ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΚΡΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ που πλέον είμαστε δύσπιστοι με αυτά που μας τάζουν από τριγύρω.
Αυτό που είπε ο Κλάους ότι είμαστε μια άρρωστη ομάδα δεν είναι ψέμα! Πρέπει να βρεθεί γιατρειά και μάλλον την βρήκαμε στον Αρνεσεν και σε αυτόν που φέρνει!
Για να δούμε..
(Εγώ προσωπικά είμαι συγκρατημένος, γιατί με το άκουσμα του Χουμπ πέταξα στα σύννεφα από χαρά και ....
Με τον Άγγελο πάλι πέταξα από χαρά και ......
Εεεεε ΔΕΝ ΘΕΛΩ να περάσω πάλι τα ίδια!
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ πως να το κάνουμε.
Πέρα από αυτό ρε συ desp, είναι αυτό που είπα και πριν! ΜΗΝ τα ρίχνουμε όλα στον λαό μας και λέμε για μίρλες και ξερόλες και τα τοιαύτα! Εννοείτε πως υπάρχουν ΚΑΙ τέτοιοι αλλά δε νομίζω πως είναι πλειοψηφία!
ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΚΡΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ που πλέον είμαστε δύσπιστοι με αυτά που μας τάζουν από τριγύρω.
Αυτό που είπε ο Κλάους ότι είμαστε μια άρρωστη ομάδα δεν είναι ψέμα! Πρέπει να βρεθεί γιατρειά και μάλλον την βρήκαμε στον Αρνεσεν και σε αυτόν που φέρνει!
(Εγώ προσωπικά είμαι συγκρατημένος, γιατί με το άκουσμα του Χουμπ πέταξα στα σύννεφα από χαρά και ....
Με τον Άγγελο πάλι πέταξα από χαρά και ......
Εεεεε ΔΕΝ ΘΕΛΩ να περάσω πάλι τα ίδια!
- navigator11
Εγώ είμαι της άποψης πως, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, για ποικίλους λόγους, δεν είμαστε σαν οπαδοί ικανοί να στηρίξουμε ένα (οποιοδήποτε, υποσχόμενο ή όχι και τόσο) εγχείρημα. Πιο πολλή ανάγκη φαίνεται να έχουμε εμείς οι ίδιοι από στήριξη. Αναμενόμενο σε κάποιο βαθμό από την τρελή φάπα όλα αυτά τα χρόνια!! Που σε συνδυασμό με την μπόχα που αναδύεται από πληκτρολόγια και μικρόφωνα εντός κι εκτός Θεσσαλονίκης έχουν δηλητηριάσει πολλούς!! Μια περίπτωση να κερδίσει η νέα προσπάθεια παράταση υπομονής και "στήριξης" υπάρχει. Κι αυτή δεν μπορεί να μη συνδυάζεται με ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η σύγχρονη ιστορία αυτό μας διδάσκει. Και μάλιστα αποστομωτικά. Ειλικρινά, εύχομαι ο Δανός, πέρα από την ομάδα, να έχει τον τρόπο να μας εξελίξει έστω και στο ελάχιστο και όλους εμάς στον τρόπο που κρίνουμε και σκεφτόμαστε τα του ποδοσφαίρου!! Διατηρώ ζωηρότατες επιφυλάξεις!!!
-
mbison
Ενταξει αφου τον επελεξε ο ΦΑ καλος θα ειναι.
Απλως αν τον εκλεινε ο γαυρος, θα λεγαμε τα ιδια?
Απλως αν τον εκλεινε ο γαυρος, θα λεγαμε τα ιδια?
- desperando
- Επικοινωνία:
σορρυ αλλα τα περι πικρας ειναι μακακιες
πικρες ηταν την δεκαετια του 90 ηταν την δεκαετια του 2000 μεχρι να ερθει ο ζαγορακης
τωρα ποιες ειναι οι πικρες ?οκ φετος ειχαμε εναν πολυ κακο δευτερο γυρο αλλα ως εκει.
λες και μαθαμε στα πρωταθληματα τοσα χρονια και αυτα τα τρια χρονια δεν τα καταφεραμε.
πρεπει να παραδεχτουμε οτι η Τουμπα της τελευτεας τριετιας δεν ειναι εδρα και γι αυτο δεν φταιει κανενας αλλος παρα μονο εμεις
η γιουχες ειναι αποκλειστικα για παικτες που φοραν τα ασπρομαυρα και οχι για αντιπαλους.
οι αντιπαλοι ερχονται κανουν το παρτυ τους και φευγουν λες και πηγαν 5ημερη σχολικη εκδρομη
αυτα πρεπει να τελειωσουν,η Τουμπα πρεπει να ξαναγινει εδρα
ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να ξαναγαπησει την ομαδα του και τους παικτες της
ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να χειροκροταει τα παιδια με τα ασπρομαυρα,πρεπει να τους δινει δυναμη και οχι το αντιθετο
ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να γινει εχθρικος με τους αντιπαλους,η ηχητικη βια πρεπει να επιστρεψει στην Τουμπα
αν αρχισουμε να κανουμε εμεις πρωτοι την δουλεια μας θα ακολουθησει και η ομαδα.
πρεπει απο δω και περα να κανουμε τους παικτες να αισθανθουν οπως αισθανοντουσαν εκεινοι του 2008
αν τους αγκαλιασουμε και του δειξουμε αγαπη και στηριξη θα παρουμε πισω αυτο που θελουμε,θα βλεπουμε μεσα στο γηπεδο παιδια που ματωνουν για την φανελα.
τερμα πια οι συμπεριφορες αμαμητης γκομενας.
ο ΠΑΟΚτσης δεν ηταν ποτε ετσι , ηταν κιμπαρης και μαγκας και οχι νεοπλουτος και ποζερας
πικρες ηταν την δεκαετια του 90 ηταν την δεκαετια του 2000 μεχρι να ερθει ο ζαγορακης
τωρα ποιες ειναι οι πικρες ?οκ φετος ειχαμε εναν πολυ κακο δευτερο γυρο αλλα ως εκει.
λες και μαθαμε στα πρωταθληματα τοσα χρονια και αυτα τα τρια χρονια δεν τα καταφεραμε.
πρεπει να παραδεχτουμε οτι η Τουμπα της τελευτεας τριετιας δεν ειναι εδρα και γι αυτο δεν φταιει κανενας αλλος παρα μονο εμεις
η γιουχες ειναι αποκλειστικα για παικτες που φοραν τα ασπρομαυρα και οχι για αντιπαλους.
οι αντιπαλοι ερχονται κανουν το παρτυ τους και φευγουν λες και πηγαν 5ημερη σχολικη εκδρομη
ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να χειροκροταει τα παιδια με τα ασπρομαυρα,πρεπει να τους δινει δυναμη και οχι το αντιθετο
ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να γινει εχθρικος με τους αντιπαλους,η ηχητικη βια πρεπει να επιστρεψει στην Τουμπα
αν αρχισουμε να κανουμε εμεις πρωτοι την δουλεια μας θα ακολουθησει και η ομαδα.
πρεπει απο δω και περα να κανουμε τους παικτες να αισθανθουν οπως αισθανοντουσαν εκεινοι του 2008
αν τους αγκαλιασουμε και του δειξουμε αγαπη και στηριξη θα παρουμε πισω αυτο που θελουμε,θα βλεπουμε μεσα στο γηπεδο παιδια που ματωνουν για την φανελα.
ο ΠΑΟΚτσης δεν ηταν ποτε ετσι , ηταν κιμπαρης και μαγκας και οχι νεοπλουτος και ποζερας
Εγω δεν φοβάμαι ουτε εμάς ουτε τους δημοσιογράφους.
Εμεις θα μιρλιασουμε, στα δύσκολα δεν θα στηρίξουμε, στα εύκολα θα ειμαστε εκει.
Οι δημοσιογράφοι τα ίδια. Θα ρίξουν δηλητήριο, θα γλυψουνε οταν η ομάδα κερδίζει, θα σκισουνε οταν χάνει.
Δεν χρειάζεται να διαβάζεις βουλωμένο γράμμα, αυτο θα γίνει.
Εγω θελω οι Ιβαν Αγγελίδης Αρνεσεν να μας γράψουν όλους στα αρχ\δ\@ τους και να κάνουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο.
Απο αυτούς ξεκάθαρα κρίνεται η αποτυχία ή επιτυχία.
Θα περάσουν δυσκολίες αλλά εάν δεν κολώσουν ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγάλος.
Εμεις θα μιρλιασουμε, στα δύσκολα δεν θα στηρίξουμε, στα εύκολα θα ειμαστε εκει.
Οι δημοσιογράφοι τα ίδια. Θα ρίξουν δηλητήριο, θα γλυψουνε οταν η ομάδα κερδίζει, θα σκισουνε οταν χάνει.
Δεν χρειάζεται να διαβάζεις βουλωμένο γράμμα, αυτο θα γίνει.
Εγω θελω οι Ιβαν Αγγελίδης Αρνεσεν να μας γράψουν όλους στα αρχ\δ\@ τους και να κάνουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο.
Απο αυτούς ξεκάθαρα κρίνεται η αποτυχία ή επιτυχία.
Θα περάσουν δυσκολίες αλλά εάν δεν κολώσουν ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγάλος.
Και ξαφνικά μπήκε στη ζωή μας ο Tudor!
Γνωστός ως παίκτης, άγνωστος ως προπονητής.
Με αποτέλεσμα στα ματια κάποιων να μην κολλάει στον ΠΑΟΚ γενικά. Και ακόμη περισσότερο σε έναν ΠΑΟΚ με αθλητικό διευθυντή του αναστήματος Άρνεσεν.
Λένε: όνομα ο Άρνεσεν, όνομα θα πρέπει να είναι και ο προπονητής.
Πλην όμως: φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μια διαφορετική λογική. Μια λογική που δεν επιβάλλει το ανάστημα του προπονητή να είναι ίδιο με αυτό του αθλητικού διευθυντή.
Γιατί όμως ο Tudor; Και μάλιστα ως πρώτη επιλογή από τη λίστα Άρνεσεν;
Βεβαίως υπάρχουν θετικά στοιχεια - αλλα έχοντας τα κριτήρια
- εμπειρία δουλεύοντας με νέους
- φιλοσοφία / τακτική κτλ.
- διαθεσιμότητα
δεν καταλήγεις αυτόματα στον Tudor, αφού τα παραπάνω δεν αποτελούν σπάνιες γαίες.
Σίγουρα στενεύει κάπως ο κύκλος αν λάβει κανεις υπόψη και την παραγωγή υπεραξίας στη Hajduk που έχει κέρδος από μεταγραφές 6.5 εκατ (βλ. Transfermarkt)
Αλλα αναρωτιέμαι που στο διάλο διασταυρώθηκαν οι δρόμοι Άρνεσεν και Tudor;
Νομίζω θα άξιζε να δει κανεις τις περιπτώσεις παικτών που έφυγαν μεταγραφή από τη Hajduk Split τα χρονια της εκεί παρουσίας του Tudor.
Και να ερευνήσει αν κάποιοι εξ αυτών πιάστηκαν στα πλοκάμια του δικτύου Άρνεσεν.
Αν όντως είναι ο εκλεκτός του Άρνεσεν φαντάζομαι πως θα υπάρχει μια προϊστορία με προσωπική γνωριμία και κάποια συνεργασία.
Δε μπορώ να φανταστώ ότι ο Άρνεσεν αναθέτει ένα τόσο μεγάλο κομμάτι του ουσιαστικά δικού του Project σε άτομο που δεν το γνωρίζει.
Κάτι άλλο - αλλα όχι άσχετο: σας πέρασε καθόλου από το νου το σενάριο ο Tudor να προσληφθεί όχι ως προπονητής αλλα απλά ως τεχνικός διευθυντής;
Μην το αποκλείουμε. Στο Αμβούργο όπου ο Άρνεσεν ήταν αθλητικός διευθυντής υπήρχε από κάτω του ιεραρχικά και τεχνικός διευθυντής. Είναι ένα μοντέλο που υπάρχει και σε άλλες ομάδες.
Γνωστός ως παίκτης, άγνωστος ως προπονητής.
Με αποτέλεσμα στα ματια κάποιων να μην κολλάει στον ΠΑΟΚ γενικά. Και ακόμη περισσότερο σε έναν ΠΑΟΚ με αθλητικό διευθυντή του αναστήματος Άρνεσεν.
Λένε: όνομα ο Άρνεσεν, όνομα θα πρέπει να είναι και ο προπονητής.
Πλην όμως: φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μια διαφορετική λογική. Μια λογική που δεν επιβάλλει το ανάστημα του προπονητή να είναι ίδιο με αυτό του αθλητικού διευθυντή.
Γιατί όμως ο Tudor; Και μάλιστα ως πρώτη επιλογή από τη λίστα Άρνεσεν;
Βεβαίως υπάρχουν θετικά στοιχεια - αλλα έχοντας τα κριτήρια
- εμπειρία δουλεύοντας με νέους
- φιλοσοφία / τακτική κτλ.
- διαθεσιμότητα
δεν καταλήγεις αυτόματα στον Tudor, αφού τα παραπάνω δεν αποτελούν σπάνιες γαίες.
Σίγουρα στενεύει κάπως ο κύκλος αν λάβει κανεις υπόψη και την παραγωγή υπεραξίας στη Hajduk που έχει κέρδος από μεταγραφές 6.5 εκατ (βλ. Transfermarkt)
Αλλα αναρωτιέμαι που στο διάλο διασταυρώθηκαν οι δρόμοι Άρνεσεν και Tudor;
Νομίζω θα άξιζε να δει κανεις τις περιπτώσεις παικτών που έφυγαν μεταγραφή από τη Hajduk Split τα χρονια της εκεί παρουσίας του Tudor.
Και να ερευνήσει αν κάποιοι εξ αυτών πιάστηκαν στα πλοκάμια του δικτύου Άρνεσεν.
Αν όντως είναι ο εκλεκτός του Άρνεσεν φαντάζομαι πως θα υπάρχει μια προϊστορία με προσωπική γνωριμία και κάποια συνεργασία.
Δε μπορώ να φανταστώ ότι ο Άρνεσεν αναθέτει ένα τόσο μεγάλο κομμάτι του ουσιαστικά δικού του Project σε άτομο που δεν το γνωρίζει.
Κάτι άλλο - αλλα όχι άσχετο: σας πέρασε καθόλου από το νου το σενάριο ο Tudor να προσληφθεί όχι ως προπονητής αλλα απλά ως τεχνικός διευθυντής;
Μην το αποκλείουμε. Στο Αμβούργο όπου ο Άρνεσεν ήταν αθλητικός διευθυντής υπήρχε από κάτω του ιεραρχικά και τεχνικός διευθυντής. Είναι ένα μοντέλο που υπάρχει και σε άλλες ομάδες.
- pisakaipoupoula
περίεργους εννοείς τον Τούντορ?Για να είναι στη λίστα του κάτι θα χει διακρίνει σ αυτόν δε νομίζω να τον φέρνει στα κουτουρούAthens έγραψε:ο Αρνεσεν ειναι σουπερ κλαση δεν αμφισβητειται..μην υποτιμησει ομως το ελληνικο πρωταθλημα φερνοντας "περιεργους"...θα πληγωθει πολυ το ιματζ του
desperando έγραψε:σορρυ αλλα τα περι πικρας ειναι μακακιες
Ωραιος!!!
joshua έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι αν δεν υπηρχε ο Αρνεσεν και υπηρχε ακομα ο Βρυζας η καποιος αλλος λιγοτερο φανταχτερος ΤΔ το κραξιμο θα πηγαινε συνεφο σχεδον απο ολους,εξαιρειται ο eorptol,o Δανος ομως ειναι ικανος κυματοθραυστης και θα περιμενω με αγωνια να ακουσω τους λογους της επιλογης του.Εγω χαλιεμαι λιγο γιατι ηθελα λατινο καθως σε αντιθεση με αλλους δεν τρεφω την ιδια εκτιμηση για τα βαλκανια, παραγωγικα δεν ειναι στην κατασταση που ηταν πριν καποια χρονια,διατηρουν ακομα σημαντικη υπεραξια στις τιμες ποδοσφαιριστων χωρις πολλες φορες να δικαιολογειται και οσο κοντα και αν ειναι, διαφερουμε ισως περισσοτερο σε νοοτροπια,σε σχεση ακομα και με λατινοαμερικανους.
Εορδαϊκάρα, με γονάτισες.eorptol έγραψε:Να φύγει ο Δανός ο αμπαλος ζηση γύρνα πίσω![]()
![]()
![]()
Σε πετύχαν και οι φατσούλες.
Μάλλον περί hacking πρόκειται.
Γι' αυτό έγινες μελιτζανί;ΑποστόληςΑ έγραψε:Διάβασα αναλυτικά τις τελευταίες 50 σελίδες και κατάλαβα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, εκτός από το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ.
Από το άχτι που δεν κατάλαβες, ότι ο νέος προπονητής θα είναι ο
Αν σου άρεσε τόσο πολύ εκείνος ο ΠΑΟΚ κατέβασε όλα τα παιχνίδια και δες τα. Αμπελοφιλοσοφίες. Ο Χουμπ είχε τριπλάσιο μπάτζετ από τον Δώνη και μάζεψε λιγότερους πόντους. Απέτυχε και έφυγε. Απλά τα πράγματα. Ένας σοβαρός και έμπειρος προπονητής ξέρει που υπογράφει και γιατί υπογράφει. Σκέφτηκε αφού ο Σαββίδης βλέπει τους προπονητές σαν σκουπίδια, θα πάω τουρίστας και θα πάρω τα 2 εκατομυριάκια μου χαλαρά. Ο Στέφενς ανακοινώθηκε στα μέσα Ιουνίου και είχε ΌΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Ο Σαββίδης του είπε πες μου ποιον θέλεις να σου φέρω να τα σκάσω. Ο Στέφενς δεν έφερε ούτε 1 ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ και έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης στο χτίσιμο της ομάδας. Λες είχε το παιδάκι το Γεωργιάδη. Ας έπαιρνε 2 τεράστια εξτρέμ της αρεσκείας του. Υποτίθεται με τέτοιο όνομα θα είχε και μερικά αγαπημένα παιδιά να μας φέρει. Προπονητής που δε φέρνει παίκτες για να χτίσει, δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα, αλλά μόνο για το μισθό του. Αν το σκοτεινό παρεάκι του στέρησε το μεταγραφικό σχεδιασμό ας μην δέχονταν τη θέση του προπονητή. Είναι δυνατόν ο Σαββίδης να υπολόγιζε το Βρύζα και την παρέα του, που είχαν μικρή αμοιβή περισσότερο από ένα όνομα που χρυσοπλήρωσε?Scientist@PAOK έγραψε:Επειδη ερχεται νεο αιμα για να ρουφιξουμε, θα προσπαθισω να φερω αυτα που ζησαμε με την δικη μου ματια.
Ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι αν ο Ηυυβ ειχε μεινει μεχρι τελους ο Παοκ θα ειχε σηκωσει το κυπελο. Η γκρινια υπαρχει γιατι ειμαστε ολοι καταθλιπτικοι χωρις ελπιδα στις ζωες μας και οτι προσπαθει να ανασανει το πνιγουμε. Τελος 1ης σεζον.
Να θυμίσω σε πολύ πιο δύσκολα χρόνια μεταγραφές:
Μπάγιεβιτς: Μπορμπόκης, Οκκάς, Εγκωμίτης, Λουτσιάνο, Ναλιτζής, Σπάσιτς, Μπράντιτς, Αμπονσά, Ουντέζε κ.α. Δεν του βγήκαν φυσικα όλοι, αλλά η σούμα ήταν πολύ θετική.
Σάντος: Βιεϊρίνια, Λίνο, Μούσλι, Κονσεϊσάο, Ίβιτς, Βιτόλο, Τσιρίλο κ.α και συνεργάστηκε καλά με Βρύζα φέρνοντας από κοινού τους Κοντρέρας, Π. Γκαρσία, Σαβίνι, Φωτάκη, Κρέσιτς, κ.α
Μπολόνι: Δε μπορούσε να φέρει κανένα λόγο χρημάτων, αλλά επειδή είχε βγάλει ο ίδιος προσωπικά πολλούς παίκτες από φυτώρια και του είχαν μια υποχρέωση όσο νά'ναι, δήλωσε πως μπορούσε να φέρει και παίκτες της αξιας του Μποκανί για τον ΠΑΟΚ μας. Ο Μπόλονι όντως είχε όραμα για την ομάδα και τον έτρωγε μέσα του που δεν μπορούσαμε να του φέρουμε παίκτες. Αντίθετα προέκυψαν αποχωρήσεις, για να κλείσει τη χρονιά του χωρίς επιτυχή έκβαση στο πρωτάθλημα.
Ο Στέφενς ποτέ δεν είδε τον ΠΑΟΚ σοβαρά. Ο Σάντος μια χαρά μας έριξε χυλόπιτα, όταν κατάλαβε ότι δεν υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι στην ομάδα, και ότι ο μεγαλομέτοχος δεν είναι για σοβαρή συνεργασία. Ελπίζω ότι ο Σαββίδης έμαθε από τα λάθη του και πλέον θα αφήσει να δουλέψει ο Άρνεσεν σοβαρά με όποιον τελικά επιλεγεί.
Οι μεγάλες ομάδες πάντως γίνονται από τους μεγάλους παίκτες και από ηγέτες. Δείτε τον αρχηγό του ΠΑΟΚ που έφερε το πρωτάθλημα και τα τόσα που στερήθηκαν. Ας έχουμε αυτό για παράδειγμα, γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει και τους διαιτητές σε Ελλάδα. Για αυτό χρειάζονται ηγέτες σαν τον: Δε νοείται να πάρεις πρωτάθλημα με αρχηγό όλη μέρα στο facebook. Είδα το αφιέρωμα στον Κούδα και δάκρυσα. Χωρίς να έχω ζήσει εκείνη την εποχή, ένιωσα το λαμπερό άστρο που είχε αυτό το παιδί από όταν ήταν στα τσικό. 3,000 κόσμος κόσμος να θαυμάζει το ταλέντο του, και να τον ξέρει ο κόσμος από όταν έπαιζε στα τσιμέντα! Ομάδα χωρίς παικταράδες και 1 τουλάχιστο τεράστιο ηγέτη είναι καταδικασμένη να αποτυγχάνει, και μετά να μαλώνουμε μεταξύ μας για κάθε μικρό πράγμα. Είμαστε ομάδα για μεγάλα πράγματα, έχουμε δυναμική και τόσα χρόνια κάνουμε υπομονή. Από το 85 και μετά υπομονή. Τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε χαρεί (καλή όχι σπουδαία) μπάλα περίπου 5 χρόνια και αυτά χωρίς τίτλους. Θα κάνουμε υπομονή και πάλι στηρίζοντας ένα μεγάλο όνομα σαν του Άρνεσεν για ένα σοβαρό και μακροχρόνιο πρότζεκτ.
Ωραιος ο northend!Εγω θελω οι Ιβαν Αγγελίδης Αρνεσεν να μας γράψουν όλους στα αρχ\δ\@ τους και να κάνουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο.Απο αυτούς ξεκάθαρα κρίνεται η αποτυχία ή επιτυχία.
Y.Γ.
E ναι ρε vs40!
Τα ειπα και χθες!
Ας τελειωνει επιτελους αυτη η παραμυθα με τον Κωνστανταρα, και ας τον αφησουμε (οπως και τον ΑΑ) να σωζει ομαδες απο υποβιβασμους..To ενδεχομενο δλδ να τον εφαγε η νοοτροπια του που κωλοβολευτηκε, δε ζητησε βαρβατους παικτες απο ενα ευρωστο μεγαλομετοχο και ουτε καν κοπιασε να "σπασει αυγα", να σηκωσει μανικια και να γινει λιντερ, δεν το υπολογιζουμε ετσι?
Ή μηπως ειναι αναξιο αναφορας το οτι εφερε και το γιοκα του να κανει τις ωραιες του "μεταγραφουλες" (τοτε ντε, που ολοι σκουζανε να του δωσουνε τα κλειδια της ομαδας) και ακομα τρεχουμε μ'αυτα τα παλτα?
Νισαφι μ'αυτη την ιστορια πια!
Εχει γινει πλεον και καραμελα το "θα τον διωξουν και αυτον (αρνεσεν,νεο προπονητη κλπ) οπως το μεγα Στεφενς"..
Τα πιο θεμελειωδη στοιχεια (οκ με δεδομενες τις βασικες γνωσεις) ειναι η αφοσιωση, η ορεξη για δουλεια και συνεχη βελτιωση, η ευελιξια και η καυλα για επιτυχιες....
Και ειδικα when it comes to Greece,
συνεπεια και επαγγελματισμος γιατι αυτη η χωρα μπορει να αλλοτριωσει τον οποιοδηποτε ξενο μ'αυτα που μπορει να δει και να βιωσει, σε πολλους τομεις...
Αν ερχεται και ειναι σα να μας κανει χαρη που βρισκεται εδω, δικεφαλε μαμα τα με κεφαλαια γραμματα..
Don't get me wrong, το ιδιο ισχυει και για τον Αρνεσεν....
Ως reminder, να μην παραμυθιαζομαστε κιολας πως θα δειξει ΤΗΝ υπερτατη καυλα λες και ηρθε στην ανερχομενη δυναμη του ευρωπαικου ποδοσφαιρου και πως αυτο ειναι το lifetime chance του..
Απλα αυτου του εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη γιατι παροτι ειναι στην επικινδυνη ηλικια του συνταξιουχου
εχει παθος με το αντικειμενο, ειναι τελειομανης και γουσταρει ν'αναλαμβανει προτζεκτς, ποσο μαλλον εξ'ολοκληρου..
Ας ελπισουμε να διδαξει πραγματα και στους διπλα του, ωστε ν'αφησει και μια παρακαταθηκη...