Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από goran 64 »

cellophan έγραψε:Ωραιότατες δηλώσεις Ίβιτς......καραγκιοζιλίκια part II, μου είπαν, δεν είπα, είναι ένας, δύο δεν είναι, τρεις θα δείξει, λίγο πριν τα έμαθα, λίγο μετά, ότι να'ναι πραγματικά. Και η ομάδα μπουρδέλο. Δυστυχώς διαψεύστηκα παταγωδώς με σένα Βλάνταν. Δεν το έχεις.
Θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά όχι επί του παρόντος...Κατά τις......................1 Φλεβάρη 2017 μάλλον... :roll:

Εκτός αν νωρίτερα γίνουν ή τα αυτονόητα ή τα......"Τι είχες Ιβάν-νη; Τι είχα πάντα..."!!!! :shock: :o

Υ.Γ. Υπάρχουν και θέματα νομικής φύσεως από πίσω...Μην τρελαίνεστε...από τώρα... 8-)
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

Σοβαρα δηλαδη εριξες τον τζαβελλα στη β ομαδα απλως επειδη δεν πιστευε οτι θα νικησουμε τη φιορεντινα...ειναι τελειως συμπτωματικο το οτι επαιξε χαλια με τον ατρομητο,το οτι φαγαμε 4 γκολ σ ενα ημιχρονο κτλ.Σημασια εχει το οτι δεν πιστευε στη νικη στην ιταλια σ ενα αγωνα που δεν επαιζε...
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Άρες μάρες κουκουνάρες...πλήρης απογοήτευση...κρίμα
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τι να το κάνετε το link ρε παιδιά.....μείναμε στη θεση μας, όλα καλά. Και καθείστε εσεις να ψάχνετε καρέ καρέ τα βίντεο αν ο Τζαβέλας έσκασε χαμόγελο στη φάση του 3-2 και αν ο Βαρέλα έκανε τον τροχονόμο ή τον ταξιθέτη πριν δώσει ασσίστ στον μυτόνγκα. Είπαμε και μια μαλακία είναι το νόημα. Αγωνιστικά όλα καλά, κακή βραδιά. Και γιατί ρε ψηλέ δεν το έλεγες έτσι και προχτές; Γιατί τα έκανες όλα μπουρδέλο; Τόσο πανικός πια; Δηλαδή ο Στραματσόνι τι θα έπρεπε να κάνει ρε φίλε; Να βάλει κουκούλα και να δίνει τα ανήμπορα που προπονεί; Και στην τελική ο Τζαβέλας εκτός γιατί είπε σε κάποιον συνεργάτη, πως δεν κερδίζουμε τη Φιορεντίνα. Τι λες τώρα είπε τέτοια σοφία; Ναι ε; Άσε μας ρε Βλάνταν...........άσε μας στην πίκρα μας.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

cellophan έγραψε:Ωραιότατες δηλώσεις Ίβιτς......καραγκιοζιλίκια part II, μου είπαν, δεν είπα, είναι ένας, δύο δεν είναι, τρεις θα δείξει, λίγο πριν τα έμαθα, λίγο μετά, ότι να'ναι πραγματικά. Και η ομάδα μπουρδέλο. Δυστυχώς διαψεύστηκα παταγωδώς με σένα Βλάνταν. Δεν το έχεις.
Όντως. Απογοήτευση...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το οτι εκπλαγεικατε ρε παλικαρια πραγματικα μου κανει εντυπωση.Στην Ελλαδα ζουμε, την χωρα της κωλοτουμπας,των ντεμεκ επαναστασεων,της υπερβολης,της μεταβιβασης ευθυνων και και και...
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

Απογοητευση Ιβιτς κριμα...
Καληνυχτα Π.Α.Ο.Κ. ραντεβου του χρονου στη μερα της μαρμοτας...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

joshua έγραψε:Το οτι εκπλαγεικατε ρε παλικαρια πραγματικα μου κανει εντυπωση.Στην Ελλαδα ζουμε, την χωρα της κωλοτουμπας,των ντεμεκ επαναστασεων,της υπερβολης,της μεταβιβασης ευθυνων και και και...
Josh, δεμ πρόκειται περί εκπλήξεως στην περίπτωση μου από ότι καταλαβαίνεις. Περί σιχτηρίσματος πρόκειται. Γιατί άλλο να το υποθέτεις, να το υποστηρίζεις, να διαβάζεις τέρατα επί τεράτων για 48 ώρες και άλλο να επιβεβαιώνεσαι. Θα προτιμούσα να ήμουν 100% λάθος φίλε.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Να ασχοληθώ γιατί;
Ο γλυκος θα ξεκινήσει τον αγώνα με βαζελο;
Θα γίνει καλά άραγε;
Τον κλαους λέει τώρα θα τον δούμε. Πριν τι βλέπαμε;
Δηλαδή ότι κ να κάνει στα παπαρια του. Βασικουρα
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Δηλαδή τι περμένατε ? Να πει όλα αυτα που περιμένατε και να ασχολούμαστε 5 χρόνια με δικαστικά θέματα ( ακόμα και με τιμωρία γιατι μας την έχουν στημενη στην γωνία ) και να πληρώνουμε εκατομμυρια ? Αν θέλει να το πάρει επάνω του ο Ιβαν μονο αυτός έχει το δικαίωμα.
Λιγη λογικη δεν υπαρχει ??? !!!
P.A.O.K AGAINST ALL

Δημοσίευση από P.A.O.K AGAINST ALL »

Τα φιλαράκια σου μια χαρά δουλευουνε Γιώργο τζαβελα ..ο άλλος δεν πιστεύει στην ομάδα και έχει το θράσος και παει και το λέει σε συνεργάτη του προπονητη και μετα όλα καλά..ρε πάτε καλά?δεν πιστεύει οτι ο μεγαλος Π.Α.Ο.Κ δεν μπορεί να κερδίσει..δεν πιστεύει στον προπονητη και γενικότερα στην ομάδα που τον πληρώνει αδρά για να δίνει το 100% για να ΚΕΡΔΙΖΕΙ η ομάδα και όχι για να πιάνει τον κάθε έναν και να λεει οτι δεν πιστεύει οτι θα κερδίσουμε..μάλλον το ίδιο πιστευε και στο 3-1 ..μάλλον και στην Τρίπολη ,μάλλον και με άγγελο γα ιδια..τα ξεφτιλικια σε κάθε χωριό,μάλλον με χουμπ τα ίδια ..με Τούντορ τα ίδια στο μια νίκη σε 11 ματς ..με γρια στο 3-3 ..το κάθε μαρκάρισμα του είναι με χέρια και αγκαλιάζει τους πάντες,αφήνει τα τρένα να περνάνε..μάλλον δεν πιστεύει την ομάδα..όλα καλά ρε..πάρε φανέλα βασικού στην ομάδα που δεν πιστεύεις οτι μπορεί να κερδίσει και είσαι και αρχηγός τρομάρα σου στην ποιο μεγάλη ομάδα του κόσμου..ο mvp της ομάδας που λίγο έλειψε να μείνει εκτός πλευ-οφ..όλα καλά ..
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

90% των ΑΡΔ Αθηνών Θεσσαλονίκης υπέρ Τζαβέλα το 90 % του κόσμου υπέρ ιβιτς

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

cellophan έγραψε:Τι να το κάνετε το link ρε παιδιά.....μείναμε στη θεση μας, όλα καλά. Και καθείστε εσεις να ψάχνετε καρέ καρέ τα βίντεο αν ο Τζαβέλας έσκασε χαμόγελο στη φάση του 3-2 και αν ο Βαρέλα έκανε τον τροχονόμο ή τον ταξιθέτη πριν δώσει ασσίστ στον μυτόνγκα. Είπαμε και μια μαλακία είναι το νόημα. Αγωνιστικά όλα καλά, κακή βραδιά. Και γιατί ρε ψηλέ δεν το έλεγες έτσι και προχτές; Γιατί τα έκανες όλα μπουρδέλο; Τόσο πανικός πια; Δηλαδή ο Στραματσόνι τι θα έπρεπε να κάνει ρε φίλε; Να βάλει κουκούλα και να δίνει τα ανήμπορα που προπονεί; Και στην τελική ο Τζαβέλας εκτός γιατί είπε σε κάποιον συνεργάτη, πως δεν κερδίζουμε τη Φιορεντίνα. Τι λες τώρα είπε τέτοια σοφία; Ναι ε; Άσε μας ρε Βλάνταν...........άσε μας στην πίκρα μας.
Εαν θεωρεις οτι το προβλημα ειναι τοσο απλο νομιζω οτι βλεπεις πρωτη χρονια τα πεπραγμενα του ΠΑΟΚ...

Δε νομιζω οτι γινανε τυχαια τα πραγματα.τυχαια δεν ηρθε ο Ιβαν σημερα.ας περιμενουμε να δουμε που θα παει.

Θεωρω πως υπαρχει και πολυ ζουμι και οτι θα γινουν αλλαγες.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Εγω θα κρατησω αυτο που λεει πιο πανω ο eorptol

Και επισης δεν σκεφτεσται καν την περιπτωση του να επεσε συρμα να ανασκευασει τις δηλωσεις του για να ειμαστε νομικα καλυμενοι σε περιπτωση αποζημιωσεων?

Ρε σαν πολυ τον μαγκα κανετε με ξενα λεφτα..."Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του λυνα το συμβολαιο χτες " ειπε ο ΓιαννακηςΠΑΟΚαραΘ4 που παιρνει μεροκαματο 40 ευρω και τα λεφτα της πιθανης αποζημιωσης του Τζαβελλα δεν θα τα βγαλει ουτε στα 80 του....

Δεν σοβαρευομαστε λεω γω καλυτερα?

Ακομα και να στηθηκε ο Τζαβελλας,καλα εκανε και ανασκευασε.Ακομα και να υπαρχουν αλλοι σαν τον Τζαβελλα,πλεον πηρανε το μηνυμα.

Την πουστια πρεπει να την παιξεις πουστικα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τι είπε δηλαδή και δεν σας άρεσε; Αν μιλούσε ξανά στα ίσα και τα έχωνε θα λέγατε ότι συνεχίζει να εκθέτει την ομάδα δεν τα λύνει εσωτερικά κλπ.

Τώρα ήταν πιο συγκρατημένος και λέτε ότι έκανε τούμπα κλπ. Ό,τι ναναι. Σε λίγη ώρα μιλάει με Σαββίδη και σεις τι θέλατε ν ακούσετε

Πείτε μου τι θα έλεγε και θα ήσασταν ευχαριστημένοι, τι περιμενατε ρε παιδί μου να ακούσετε; ποιες θα ήταν οι ιδανικές δηλώσεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”