Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Χωρικός »

λοιπόν...εντελώς οφ τόπικ, αλλά έχω κολλήσει εδώ όπως όλοι μας σήμερα. έχω απορία: ποιά στο καλό είναι η Ντέπυ ΓΚολέμα, ποιός ο πρώην σύζυγός της, και γιατί βλέπω το ιδιο σχόλιό του σχεδόν σε κάθε θέμα της αρχικής σελίδας;;εεεεε;;;;εεεεε;;;;;;εεεεε;;;; την Ντέπυ μου μέσα;
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Κατσε να δεις που στο τελος θα παρουμε τον καμαρα.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ο Καμαρα παλευεται, την Ντεπυ Γκολεμα μην πάρουμε μονο... :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και αυριο ανακοινωνεται ο ρομπερ :lol: :lol: ε ρε γελια..
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Χωρικός έγραψε:λοιπόν...εντελώς οφ τόπικ, αλλά έχω κολλήσει εδώ όπως όλοι μας σήμερα. έχω απορία: ποιά στο καλό είναι η Ντέπυ ΓΚολέμα, ποιός ο πρώην σύζυγός της, και γιατί βλέπω το ιδιο σχόλιό του σχεδόν σε κάθε θέμα της αρχικής σελίδας;;εεεεε;;;;εεεεε;;;;;;εεεεε;;;; την Ντέπυ μου μέσα;
Η Ντεπυ αμόρφωτε Χωρικε ειναι τηλεκριτικος με όνομα, αρθρογραφει σε εφημεριδα , μου διαφευγει τωρα, και την εμαθε τελευταια το πανελληνιο μεσω των τηλεοπτικων της εμφανισεων, λάθος της φυσικά με τα μουτρα που έχει.
Και ενω δεν ξέρω ποιος ειναι ο πρώην αυτό που μου κανει εντυπωση ειναι πως εγινε νυν.......
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ποσο ακομα θα περιμενετε να δω...? :opaokara: analog, apple64, che4, danirifle, logios, MANIAKOS, marcusm, Mario Jardel, markos4, obanebane, pagotatzis, Shadow, Vet_eranos, xrictoforoc και 64 επισκέπτες
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Γουστάρω!!!! 4 ώρες έλειψα κ το σαιτ πήρε φωτιά κ το παπατζιλίκι σύννεφο. Τζάμπα γκρίνιαξα σήμερα.

το όλο σκηνικό με : Djibour+Quaresma+Lucas+Sissoko+Viera+Gata+Depy Golema ...
με έχει φτιάξει απίστευτα

Λαϊκή απαίτηση πλέον να βγει ο Μοικανός να διαφωτίσει τον λαό..αν κ πιστεύω οτι ρίχνει απίστευτα γούστα σήμερα το παλικάρι

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΛΑΙΜΑΙ!!!!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τον petric ξέχασες :mrgreen: :mrgreen:

lucas και sissoko είναι ξεκάθαρα πιο εφικτές λύσεις, πιο ρεαλιστικοί στόχοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 04 Ιούλ 2013, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο Τζιμπούρ σε κάθε β’ μισό της σεζόν...

03/07/2013 - 20:11

ΜΕΓΕΘΥΝΣΕΙΣ
Ακούστε την είδηση: [Listen!]

Η ΑΙΣΘΗΣΗ που έχουν στον Ολυμπιακό είναι ότι ο Τζιμπούρ από τη στιγμή που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, αρχές του Φλεβάρη, άρχισε να εμφανίζει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Δεν ήταν δηλαδή στο τελευταίο τρίμηνο της σεζόν, ο παίκτης που ήταν στο πρώτο κομμάτι της περιόδου.

Αν θέλετε, βέβαια, μπορεί να το δούμε και αλλιώς: Ο Τζιμπούρ ήταν κάπως διαφορετικός, όχι πάντως προς το καλύτερο, από τότε που ήρθε ο Μίτσελ! Για σκεφθείτε το: αρχές Φεβρουαρίου δεν ήρθε ο Ισπανός; Από τότε δεν ήταν που είδαμε έναν Τζιμπούρ λιγότερο καλό; Να είναι συγκυρία; Στο ποδόσφαιρο δεν πολυπιστεύω στις συγκυρίες. Μήπως ο Τζιμπούρ δεν είναι ο τύπος του σέντερ φορ που θέλει ο Μίτσελ κι αυτό το έχει αντιληφθεί ο παίκτης;

Βάζουμε, λοιπόν, ήδη δύο παραμέτρους στην υπόθεση Τζιμπούρ-που μάλιστα συμπίπτουν χρονικά. Και ο Τζιμπούρ υπέγραψε αρχές του Φλεβάρη και ο Μίτσελ ήρθε αρχές του Γενάρη.

Να το πάμε και λίγο πιο μακριά; Μήπως όλα αυτά πρέπει να συνδυαστούν με ένα ακόμη δεδομένο; Ποιο; Οτι ο Τζιμπούρ σχεδόν κάθε χρόνο δεν έχει διάρκεια στην απόδοσή του ολόκληρη τη σεζόν, ίσως λόγω και θεμάτων τραυματισμών -όχι σοβαρών, πάντως.

Να σας θυμίσω ότι πέρσι, επί Βαλβέρδε, σε όλο τον β’ γύρο του πρωταθλήματος, σκόραρε μόλις σε δύο παιχνίδια… Περισσότερο έσωσε τη σεζόν, στο δεύτερο κομμάτι της, βάζοντας ένα γκολ στο Europa League (1-0 τη Ρούμπιν) κι ένα γκολ στον τελικό του Κυπέλλου (με Ατρόμητο).

Aρα, βλέπουμε ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Τζιμπούρ στο β’ μισό της σεζόν είναι διαφορετικός σε σχέση με το α’ μισό. Φέτος από τις 12 τελευταίες αγωνιστικές σκόραρε στις τέσσερις. Και μιλάμε για πολύ εύκολα γκολ, παρεμπιπτόντως. Πάλι χρυσώθηκε το χάπι με το καθοριστικό του γκολ στον τελικό του Κυπέλλου, το δεύτερο στο 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Πού θέλω να καταλήξω: Η εικόνα που έχουμε είναι ενός Τζιμπούρ που στο α’ μισό της σεζόν, προφανέστατα και λόγω Champions League, τα δίνει όλα και στη συνέχεια της περιόδου έχει μία κάμψη που είναι εύκολα ορατή.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 03/07/2013)

Δευτερο αρθρο στο γαβρο που προετοιμαζει φυγη τζεμπουρ...η προπαγανδ α παει συννεφο....τεσαπ το θεμα ειναι που παει??
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

logios έγραψε:
Χωρικός έγραψε:λοιπόν...εντελώς οφ τόπικ, αλλά έχω κολλήσει εδώ όπως όλοι μας σήμερα. έχω απορία: ποιά στο καλό είναι η Ντέπυ ΓΚολέμα, ποιός ο πρώην σύζυγός της, και γιατί βλέπω το ιδιο σχόλιό του σχεδόν σε κάθε θέμα της αρχικής σελίδας;;εεεεε;;;;εεεεε;;;;;;εεεεε;;;; την Ντέπυ μου μέσα;
Η Ντεπυ αμόρφωτε Χωρικε ειναι τηλεκριτικος με όνομα, αρθρογραφει σε εφημεριδα , μου διαφευγει τωρα, και την εμαθε τελευταια το πανελληνιο μεσω των τηλεοπτικων της εμφανισεων, λάθος της φυσικά με τα μουτρα που έχει.
Και ενω δεν ξέρω ποιος ειναι ο πρώην αυτό που μου κανει εντυπωση ειναι πως εγινε νυν.......
έλα ρε..χωρικός είμαι..τί μόρφωση να έχω; και την τηλεόραση την έχω κόψει εδώ και ..τέσσερα χρόνια περίπου! ;)
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

danirifle έγραψε:τον petric ξέχασες :mrgreen: :mrgreen:
Έχεις δίκιο είμαι σε σύγχυση..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μπραβο τους παντως, οι πουστηδες οι γαυροι στα επικοινωνιακα τρικ δεν παιζονται
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Εαν ηταν σιγουροι οτι δεν ειναι ελευθερος να φυγει δεν θα προλείεναν το εδαφος με αρθρα, θα φανει και αυριο στις εσω στηλες. Το paokrevolution παντως αναφερει προταση λεφτα και διορια 48 ωρων
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

..έτσι είναι από ότι φαίνεται υπάρχει κ φωτιά κ καπνός..

Άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι με την κίνηση για Τζιμπούρ αν γίνει κάτι τέτοιο μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΡΥΠΗΜΑ στο γαύρο..

Αν ισχύει κάτι τέτοιο περιμένω κάτι ανάλογο κ στην ΕΠΟ ...κ τότε θα βγάλουμε τρελά γούστα..θα το φυσάνε κ δεν θα κρυώνει τα γαυράκια..
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ακόμα και αν έχει υπογράψει ο Τζιμπουρ νομοτυπα την ανανέωση του συμβολαίου, ακόμα και αν δεν υπαρχει νομικό τρικ ώστε να αποδεσμευτεί, ειναι δεδομένο ότι υπαρχει μια ρήτρα με τον οποία μπορει να μείνει ελεύθερος, άλλωστε το παραδέχεται και ο οσφπ... Αυτο που λένε ειναι ότι η ρήτρα αυτή ισχύει μονο για ομάδες του εξωτερικού... Θελωντας να κάνω λιγο και το συνήγορο του διαβόλου, γνωρίζοντας πόσο υπεροπτες και υπερφιαλοι ειναι οι γαυροι, δε νομίζω να φανταζοντουσαν έστω την περίπτωση τρυπηματος απο αλλη Ελληνική ομάδα... Ενώ η φυγή προς το εξωτερικό ήταν πολυ πιθανή... Οπότε δεν αποκλείεται να μην έχει γίνει διαχωρισμός Ελληνικών και ξένων ομάδων όσον αφορά τη ρήτρα αποδεσμευσης του παίκτη...
Επίσης μια αλλη παράμετρος ειναι ότι τις τελευταιες μερες, ενώ ο γαυρος περίμενε πρόταση για τον Τζιμπουρ, ξαφνικα άρχισε να διαρρέει ο μάνατζερ του (ο οποιος το παίζει αθώα περιστερα) ότι ο παίκτης ειναι ελεύθερος...

Ότι και να λέμε ειναι μεγάλη μεταγραφη και ακόμα μεγαλύτερο τρυπημα αν ολοκληρωθεί... Ελπίζω σε μια νέα περίπτωση "Σπανούλη"...

Πάντως απο όλους αυτούς που ακούστηκαν σήμερα εγω θα ήθελα Λουκας και Τζιμπουρ... Οσον αφορά τον Λουκας παίζουμε και ουσιαστικα μόνοι μας, η Ελτσε ειναι ψιλοαμελητεα... Οσον αφορά το Τζιμπουρ βασιζομαι στο ότι ειναι παρανοικος ο τύπος οπότε δεν αποκλείεται να τους παρατήσει και να έρθει στο αληθινο τρελοκομειο που ταιριάζει στην παράνοια του... Οσο για τον Πορτογάλο νομίζω ότι αποκλείεται να δώσουμε τα 500 που λένε οι Πορτογάλοι, το πολυ κανα χαρτχηλικι μαζί με κανένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”