navigator11 έγραψε:paokmono έγραψε:τι να κανουμε ρε μαγκες....
εμεις δανειζουμε στην Επανωμη, ο γαυρος δανειζει στον αρη, η τσσκα δανειζει στον ΠΑΟΚ...
εμεις μαζευουμε απο τα ερασιτεχνικα, ο γαυρος μαζευει απο "λιγκα", η Βολφσμπουργκ μαζευει απο εμας, η Ιντερ απο Βολφσμπουργκ
εμεις φερνουμε νεους απο βαλκανια τωρα τελευταια, η Πορτο φερνει απο Λατινικη Αμερικη εδω και χρονια..
Άλλο πράγμα τα διαφορετικά μεγέθη, άλλο πράγμα οι διαφορετικές στρατηγικές.
Βέβαια,η απορία του kgeo περί του πως οι περίφημες ερυθρόλευκες "στρατηγικές" δεν επαρκούν και χρειάζεται πάγια και ... "αναβολική" θεσμική παρέμβαση για να "ξελασπώνει" ο οσφπ,όταν οι "στρατηγικές" του αποδείχνονται αδύναμες,είναι δύσκολα απαντητή.
desper,ο χρόνος θα δείξει,τώρα τι να σχολιάσουμε.Ο επίσημος ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του.
Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου.....
Γραφω μια ολοκληρη σελιδα, για να πω πως κατα την προσωπικη μου αποψη ο γκευ ΔΕΝ ειναι ΜΟΝΟ παραγκα. Οτι καλώς ή κακώς, σήμερα είναι μεγαλύτερο από εμάς μέγεθος. Ότι ακομη και χωρίς την παράγκα, ΔΕΝ είμαστε φαβορί για το πρωταθλημα. Ότι σκουπίζει κάθε χρόνο και δινει δανεικους παιχτες που σε εμας ακομη και σημερα θα επαιζαν. Ότι ο Αμπντουν που τον χρησιμοποιειτε σαν παραδειγμα ξεπουληματος, δεν ετυχε, πέτυχε.
Ότι είμαστε σε καλό δρόμο και πως ακόμη και η διεκδίκηση του πρωταθλήματος (πόσες φορές αλήθεια διεκδικήσαμε τα τελευταία χρόνια πρωτάθλημα μέχρι τέλους;;;) είναι μεγάλη πρόοδος.
Και ο άλλος λέει να κάψουμε τα διαρκείας..........
Το τι καταλαβαίνει ο καθένας......
Αλήθεια, πέρσι ο γαύρος πήρε πρωτάθλημα λόγω παράγκας;
αυτό εννοούσε άραγε ο Κατσουρ στη συνέντευξή του;
Δεν περιγράφω άλλο..... .-