Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από pgetsos »

Φύλακα, κάνεις ένα τεράστιο λάθος

Ρίζα 196 θες να πεις :P

Θεωρώ πάντως ότι στο συγκεκριμένο θέμα δε γίνεται να κάνουν πολλά τα παιδιά. Σίγουρα θεωρώ λάθος κάποια μπαν των ημερών, αλλά πολλά ποστ ξέρεις ότι ΔΕΝ γίνεται να μείνουν

Η πλάκα είναι ωραία, οι βρισιές και οι συκοφαντίες όμως όχι. Το ΠΑΟΚ δεν ήσουν ποτέ προσωπικά ανήκει στην τελευταία κατηγορία, άσχετα αν έφυγε και έγινε ότι έγινε κτλ. Και άλλοι παίχτες έφυγαν παλιότερα και γύρισαν, δεν είπαν για κανέναν τέτοια συνθήματα. Και ο Κουδας ακόμα έφυγε για τον γαύρο κάποτε και ας μην έπαιξε

Αν και δε μου αρέσει να μιλάω για άλλα μέλη, για κρανατο και Δάσκαλο, δε θα τους έβαζα ίσα και όμοια με εσένα, τον Μπομπ, τον Ντάνι κτλ. Υπήρχαν πολλά παραδείγματα που δεν σεβοντουσαν την διαφορετική γνώμη του συνομιλητή τους.

Μαζί έχουμε διαφωνήσει τόσες φορές, κόσμια πάντα (εντός ορίων :mrgreen: ). Δε γύρισες να μου πεις για πρόπερσι στη Νέα Σμύρνη που είχε πέσει το ξύλο "φωνάξαμε, φωναξατε, τις φάγατε, σκάστε τώρα" ;)

Δε γυρίζεις να πεις τέτοια κουβέντα σε "αδελφό" (πολύ το λέμε, ελάχιστα το τηρούμε) που σέβεσαι. Ούτε είμαι ο μλκς που έβρισα κάποιον που έβρισε πρώτος παίχτη της ομάδας μου εν ώρα αγώνα. Όποιος και αν είναι αυτός. Και μάλιστα θυμάμαι ήταν και στους κορυφαίους...

Και όσα μηνύματα του δασκάλου θυμάμαι, ήταν flaming, ΠΑΟΚομετρα και στου κοντού κατά 80+%....

Νιώθω άσχημα που μιλάω για άτομα που λείπουν και δε θα απαντήσουν, και ας τα έχω πει και μπροστά τους σε "διάλογο"
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

guardian4 έγραψε:Λοιπον τοποθετηθηκαν και αλλα μελη.

Οσο για το διχαστικο ποστ μου που διεγραφει στο τοπικ του ριζα του 204 , και που θα προξενουσε τοσο προβλημα,και δεν υπηρχε περιπτωση να επανελθει, ειδαμε τελικα ποσο προβλημα δημιουργησε, μεχρι και ο Gpaok αν μη τι αλλο που δεν περιμενα ουτε σκοπος μου ηταν να συμφωνησει, σκοπος μου ηταν να το βρουν αυτα τα ατομα ακριβως με τον τροπο που το χαρακτηρισε διαφωτιστικο, στη σκοταδιστικη αν θελετε(πσσσ) εποχη που περνα ο ιστοτοπος.

Ξεκινας να μας πεις για κατι νεο και η πρωτη σου φραση ειναι ειρωνικη.

Οσο για το γιατι επνηλθα , ειναι για το λογο οτι περασα ως αναγνωστης να δω τι γινεται και ειδα να εχει δαει μπαν, ντεσπε αλε παπας, και δεν ξερω και γω ποιος αλλος, μαρλει να του ερχεται, τον ντινο να λεει σε αλλον γιατι αργεις να μου απαντησεις, και για αυτο, επειδη τα συγκεκριμενα μελη μου σταθηκαν πολυ εδωπερα και απαιτουσαν αρσεις μπαν διωγμων και κυνηγι μαγισσων, για αυτο και εγω επανηλθα να υπαρασπιστω και να δουμε ως κοινοτητα τι θα γινει με αυτη την κατασταση

Το οτι ειδες να εχει φαει μπαν ο ντεσπε, ο αλε και ο παπας τι σημαινει???Δηλαδη αυτοι δεν εχουν δικαιωμα στο λαθος ή στην κακια μερα???Και εσυ τι εισαι???ο δικηγορος τους??Ο παπας ειναι εδω σημερα και ουτε εθιξε κατι ουτε τιποτα.Δηλαδη αν ετρωγε ο eortpol μπαν θα εμπαινες να τον υπερασπιτεις ή αυτος ειναι "δικος" μας και ελεγχομενος???

Σουρμεν να στειλει ποιος και να πει τι στο σάιτ
Δεν ειμαστε τα μελη υπευθυνοι και ποιος να εκπροσωπησει ποιον απο μέιλ , δεν γινονται αυτα
ανοιχτη ψηφοφορια ξαστερα ξηγιμενα πραγματα

Εγω οπως ειπα προτεινω μια ανοιχτη ψηφοφορια ποιους θελουν για υπευθυνους τα μελη.

Και ποια ημερα θα ξεκινησει η ψηφοφορια/αλλαγη/ συγκεντρωση στο σφΠΑΟΚ γουατεμαλας

Να ψηφισει ποιος μαν???Αυτος που γραφτηκε χθες προχθες ή πριν απο ενα μηνα???Ή θα πουμε α ψηφισουν οι μεν και οχι οι δε??Εγω ειπα οτι οποιος εχει την ορεξη να αναλαβει να κανει την ομαδα του να την παρουσιασει και αν ειναι δεκτη απο τη διαχειριση να αναλαβει.

Γιατι πιστευω το σημειο το οτι χρειαζεται αλλαγη δεν αποδεχεται αμφισβητησης.
Το σαιτ/φορουμ εχει εκτροχιαστει παρα πολυ ως ΠΑΟΚτσηδικο βημα φωνης και πρεπει να μπει στο δρομο του, οχι οτι ειναι δουλεια μου ή οτι με αφορα
αλλα ειναι ενα σάιτ που αυτοαποκαλείτε οπαδικο και συγκεκριμενα του ΠΑΟΚ, κατι που επιδέχεται μεγάλης αμφισβητησης ως προς τον τροπο λειτουργίας του.

Το site γιατι εχει εκτροχιαστει???Χρειαζεται αλλαγη και θα την αναλαβει ποιος???Αλλος πληρωνει και αλλος θα κανει κουμαντο???Σου επισημανα και χθες οτι το site ειδικα η κεντρικη δινει βημα σε ολες τις αποψεις αρκει να ειναι γραμμενες σε ομορφα πλαισια.Σου θυμιζω δικο σου αρθρο που τα χωνες(και καλα εκανες) σε παιχτες δημοσιουπαλληλικης νοοτροπιας.Το πως το φανταζεσαι εσυ ενα site μπορει να μην εχει καμοια σχεση με το πως το φανταζονται οι admin.

Περιμενω και barlow να τοποθετηθει.
Επισης δεν βλεπω κατ. Τι εγινε εφυγε κι αυτος??Κατ μπες και μιλα.
Χαρηκα πολυ με επιστροφη σικ. Σικ τρελε γραφε πιο συχνα

Ηρθε η ωρα να γινουν και αρσεις μπαν, σε κρανατο και δασκαλο που εφυγαν λόγω των γνωστων λόγων.
οπως εφυγα και εγω μόνο για τρεις μήνες τιμης ένεκεν.

ΡΕ guardian πως δηλαδη αποφασιζεις ποιος θα ειναι εδω και ποιος δε θα ειναι??εμεις δηλαδη μας σηκωθηκε και τους ειπαμε τελος???Ή παλι ειμαστε αδικοι και κολλημενοι.

Λοιπον ανοιγει τοπικ για ψηφοφορια ναι/οχι εχετε κατι αλλο να προτείνετε?

Παπα, γραψε ρε συ πως βλεπεις τον ΠΑΟΚ και την τουμπα. Τις ευλογιες σου.

Καλω ξανα οποιον αλλο διαβαζει και απεχει και συμφωνει η διαφωνει να μετεχει να βγει μια ακρη.

Απο την επομενη μερα αλλαγης αλλαζουν οι κανονες και θα προστατευεται ο ΠΑΟΚ, η κουλτουρα και οι αξιες του, και σταματαει να ειναι προσωποκεντρικο στους διοικητικους και αγωνηστικους κυκλους της παε κατι το οποιο συμβαινει μεχρι σημερα στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων.

Δεν καταλαβαινω πως βαζεις ορους δικους σου σε εναν ιστοτοπο που δεν ανηκει ουτε σε εσενα ουτε σε εμενα.Εμεις δηλαδη δεν προστατευουμε τον ΠΑΟΚ??Η κουλτουρα και οι αξιες που προβαλλουμε εμεις δεν ειναι ΠΑΟΚ δηλαδη??
sorry guardian αλλα αυτο δεν ειναι προταση που καταθετεις.Αυτο ειναι οτι ολοι εμεις δεν υποστηριζουμε το τι ειναι ΠΑΟΚ και το υποστηριζεις μονο εσυ και καποιοι αλλοι.Αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ αδελφε.Αυτο ειναι θελω να κανω μονο αυτο που λεω εγω γιατι ολοι εμεις που "υπηρετουμε" τωρα το paokmania ειμαστε ΛΑΘΟΣ.

Υγειης συζητηση , δεκτες ολες οι αποψεις, δεν σβηνεται τιποτα, και ολα γινονται και κρινονται με βαση το πιο πανω.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥ-ΛΛΟ-ΓΟΣ.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Eπειδή κάπου πιο πάνω ζητήθηκε αντικατάσταση των mods, να πω πως για εμάς τους διαχειριστές τέτοιο θέμα δεν πρόκειται να τεθεί γιατί θεωρούμε πως τα παιδιά ΟΛΑ κάνουν εξαιρετική δουλειά μέσα σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον...
Όσο για το θέμα που έχει αναδειχτεί σε μείζον εδώ μέσα (Νο14 ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε το), και εμένα με την έχει βιδώσει η αγωνιστική συμπεριφορά του, δεν υπάρχει ΚΑΙ αυτή τη στιγμή στην ομάδα, αλλά είναι πλέον αλλουνού ευθύνη το μέλλον του. Το κλίμα είναι ξεκάθαρα αρνητικό για αυτόν γιατί και ο ίδιος δεν έκανε αγωνιστικά σχεδόν τίποτε για το ανατρέψει.
Φυσικά και δικαιούται ο καθένας να κρίνει τον παίκτη -είναι δημόσιο πρόσωπο και η κριτική απόλυτα φυσιολογική- όμως χαρακτηρισμοί που ξεφεύγουν καλύτερα να λείψουν, το forum είναι ανοικτό και προσβάσιμο στον καθένα. Λίγη αυτοσυγκράτηση από όλους μας, γιατί το θέμα Σαλπιγγίδη πιθανολογώ πως θα έχει και άλλα επεισόδια...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τα χετε τσουβαλιάσει όλα και καταλήγετε σε συμπεράσματα - προτάσεις που ούτε πρόκειται όλες να υλοποιηθούν, ούτε και μοιάζουν τόσο καλοπροαίρετες.

Επειδή λέει ήταν κάποιοι μοντ πολύ αυστηροί στο τόπικ του Σαλπιγγίδη, άνοιξε κουβέντα περί του πόσο ΠΑΟΚ είναι το site (πέντε χρόνια σας παρακαλάω όλους να θυμάστε οτι το Paokmania δεν είναι μόνο φόρουμ, σήμερα το θυμηθήκατε), και καταλήγουμε να βλέπουμε ένα τσουβάλιασμα για ΟΛΑ τα ban που έχουν επιβληθεί.

Μιλά νωρίτερα μέλος για hideguti Και praktorino, βλέπω τώρα άλλο μέλος να μιλά για άρση μπαν στον... κρανάτο. Εγώ αν ήμουν hideguti Θα έβαζα τα κλάμματα μετά απο αυτό.

Παίδες, δεν κερδίζετε τίποτα έτσι.

ΠΡΩΤΟΣ εγώ λέω και ΕΙΠΑ ΕΓΚΑΙΡΑ οτι στο φόρουμ γίνονταν λάθη κι οτι έφυγαν οχι μόνο μέλη αλλά και διαχειριστές που άξιζαν και αξίζουν (navigator) λόγω της χουντικής συμπεριφοράς πρώην διαχειριστή για τον οποίο η άποψη μου είναι γνωστή, όπως άλλωστε και του ιδίου για μένα αφού φρόντισε να τη διατυμπανίσει αισχρά.
Απο εκεί και πέρα όμως ΔΕΝ είναι αποδεκτό να τα τσουβαλιάζετε όλα.

Το Paokmania μια χαρά είναι, ΧΕΡΙΑ και ΔΙΑΘΕΣΗ χρειάζεται και ΚΑΝΕΙΣ δεν έρχεται να τα προσθέσει. Για να δούμε μετά το αποτέλεσμα. Εσείς που γκρινιάζετε είστε διατεθιμένοι να συνδέεστε ξημερώματα, όλη μέρα, και να μαλώνετε με φίλους, εχθρούς, γνωστούς, αγνώστους επί παντός επιστητού για να διατηρηθεί μια τάξη;

Παίδες, όπως και στην κοινωνία έτσι κι εδώ μέσα, τα λόγια και οι απόψεις είναι εύκολο να τα χεις. Όταν μπει το αυγό στον κώλο, όλοι έχουν "καλύτερες δουλειές να κάνουν". Ωραία είναι τα μαζώματα και ο χαβαλές, αλλά θέλει ΤΡΕΛΟ ΧΑΜΑΛΙΚΙ για να βγει η δουλειά. Και ν ακούς και μίρλα απο πάνω.

Λοιπόν εγώ πρώτος πάντα έλεγα πως ήμουν ο χειρότερος μοντ και γι αυτό άλλωστε αποχώρησα επειδή απλά καταλαβαίνω πως ήμουν υπέρ του δέοντος αυστηρός σε κάποιες περιπτώσεις και τζάμπα είχα καυγάδες.

Αυτό όμως που ξεκινάτε με αφορμή (; ) το ΓΕΛΟΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ που έχει αναχθεί σε μέγιστο ζήτημα του ΠΑΟΚ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ.

ΑΝ θέλετε να ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ άτομα στη διαχειριστική ομάδα, δηλώστε ποιοί ενδιαφέρεστε. Επειδή δε σας αρέσει κάτι σε ΕΝΑ τόπικ, δε θα γυρίσει το site ανάποδα.

Και κάτι επί του πρακτέου : Η άποψη που λέει οτι γίνεται μάχη κατά Σάλπι για να βελτιωθεί η πορεία του ΠΑΟΚ που έχει εκτροχιαστεί, είναι μια μπούρδα ολκής. ΑΝ ο ΠΑΟΚ έκανε σοβαρές επιλογές σε ΤΔ και Προπονητή καθώς και δυο τρεις καλές μεταγραφές, η πορεία της ομάδας θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερη και μια χαρά θα τα βλέπαμε όλα. Ποιός Σαλπιγγίδης τώρα πλάκα κάνουμε; Επειδή μαλακιζόταν ο Βρύζας αλλά κι ο ίδιος ο Σαββίδης; Απο που κι ως που προκύπτει το συμπέρασμα οτι ο Σαλπιγγίδης κατήυθηνε τις μεταγραφές και ευθύνεται για την έλευση Κατσουράνηδων, Τζαβέλλων κλπ; Το Δώνη αυτός τον έφερε; Αν η ομάδα παίρνει σοβαρές αποφάσεις, το αγωνιστικό τμήμα ανταποκρίνεται αστραπιαία. Όπως πχ φαίνεται να συμβαίνει φέτος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ουτε σε μια "βραχονησιδα" δε μπορεις να πας με την ησυχίας σου.Γυρνας κι εχει κανει ο αλλος ο μ...ς 6 μεταγραφές σε 2 μερες(τωρα που φυγα ρε ακαρδε?) αλλα κι αρχιζει η Σαλπιγγιαδα νο 7-8 (εχω χασει το νουμερο πλεον).Νομιζω ομως οτι συνηθίζεται στα τελη καλοκαιριου ή κατα Φλεβαρη μερια οταν στραβωνει η "πορεια τιτλου". :roll: .
Βασικα βαριεμαι να γραφω τα ιδια και τα ιδια,τα χιλιοειπωμένα.Μολις γύρισα οποτε παραθετω κατι παλιοτερο
kataramenos5 έγραψε:Σκεφτείτε λίγο οτι όλοι μπήκαμε εδώ για να ικανοποιήσουμε την καψούρα μας τον ΠΑΟΚ και οχι για να χαλιόμαστε για το οποιοδήποτε πρόσωπο είτε παίκτη είτε προπονητή και να αντιδικούμε με άτομα που έχουμε το ίδιο πάθος.
Χαλαρώστε λιγάκι και απ τη μια μεριά και απ την άλλη.Δεν υπερασπίζουμε ούτε Θερμοπύλες ούτε τα τείχη της Ιερουσαλήμ εδω μέσα.Μεγάλα παιδιά είμαστε ας καταλάβει ο καθένας τις ευθύνες του κι ας μη κάνουμε το φόρουμ μπ@@@@ελο .
ΥΓ Έχετε παρατηρήσει οτι γράφουμε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι και κάποιοι άλλοι πολυ πιο ενεργοί παλαιότερα ,απέχουν πλέον απ όλο αυτό γιατί έχουν κουραστεί?
Μια επισημανση μονο για τη σταση του Ντινου που διαφοροποιεί λιγο την κατάσταση.Θεωρω οτι αντιδρα λιγο υπερβολικα για Ντινος στο τοπικ του Σαλπι.Ενας ανθρωπος που πρεπει να τον βρίσεις αισχρα για να σε μπαναρει και θα σε ρωτησει και 5-6 φορες μηπως εννοεις κατι αλλο στα αλλα τοπικ,εδω φουντώνει με το παραμικρο.Δε νομιζω οτι ειναι θεμα προσωπικής συμπάθειας απλα ισως κατι παιχτηκε που μεις δε ξερουμε κι εχει πεσει συρμα ειδικα για αυτο.Η μονη λογικη εξηγηση που μου ρχεται.

Μαρλευ ασε τις βλακειες περι ανακωχής,δημοψηφίσματος και αλλες politically correct δημοκρατικες χαζομαρες που δεν αρμοζουν σ ενα επαναστατικο πνευμα οπως εσυ.Αυτες τις π@π@@ες τις λενε ανθρωποι οπως ο Κατ5 κι ο Αποστόλης που το επαναστατικο πνευμα τους εξαντλειται στο "Μαρια σημερα θα φαμε μακαρονια κι εδω παταω πόδι".Δε σου ταιριαζει.Δε θα μας φας και τη δουλεια

ΥΓ1 Ντανι ,οχι ο Αλβες, ο αλλος ο καραμπινας,εισαι μ@@@@@ς.Γραφε.

ΥΓ2 Με κουρασατε παλι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ανοιχτο τοπικ επομενου αγωνα δεν υπαρχει?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Καντε μεπ μοντ να μπαναρω οποιον πει καλη κουβεντα για λουκα :lol: :lol: :lol:

Λοιπον μαζευτειτε ξανα ολοι να κανουμε το χαβα μας να μαλωνουμε να διαφωνουμε να συμφωνουμε να πανηγυριζουμε να στεναχωριομαστε κτλ κτλ

Πιστευω οτι οι μοντ και οι διαχειριστες θα εδειχναν μεγαλειο με μια προσωπικη προσκληση επιστροφης σε μηδενικη βαση στα μελη που αποχωρησαν η δε γραφουν για τους χι ψι λογους....και εννοω σε ολους απ το μηδεν και αφηστε τον 14 τον 15 και τον 16

Ρε φετος θα βγαλουμε τρελα γουστα γυριστε ολοι
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

prist64 έγραψε:...μη μας πιασει καμμια φυλλοξερα μονο...
Ρε συ πάτερ, αυτά είναι λυμμένα εδώ και εκατό χρόνια.
Μπόλιασε τα κλήματα σε αμερικάνικες ρίζες και ξένοιασες από την φυλλόξηρα για πάντα.

Έρχομαι σε 7 με 10 μέρες, είπα και τον Γιώργο. Κράτα μία μπουκάλα να την γουστάρουμε παρέα στην υγειά του ΠΑΟΚ. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Κυρ 09 Αύγ 2015, 03:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Παίδες στην κεντρική γιατί διαλέξατε φώτο του Μαλεζά με από πίσω το φιλομένο, αναγούλα με έπιασε...

Edit: Much obliged! :pano:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Η "λογοκρισία" του site δεν είναι τωρινό φαινόμενο και ήταν ο βασικός λόγος που έπαψα να συμμετέχω ενεργά εδώ και μια τετραετία χονδρικά, επειδή κάποιος DC δε μπορούσε να διαχειριστεί την "εξουσία" του mod. Καλά να'ναι το παλικάρι.

Σαν ένα από τα πλέον αρχαία μέλη αυτού εδώ του φόρουμ έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις αφού πρώτα δηλώσω ότι παρόλο που δεν γράφω πλέον, εν τούτοις παρακολουθώ καθημερινά και ενδελεχώς το τι γράφεται στο site και μπορώ να έχω άνετα μια περιληπτική εικόνα για πάρα πολλούς ενεργούς χρήστες.

Ο λόγος που είπα να ξαναγράψω μετά από καιρό ονομάζεται Dinos_Liverpool. Ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ τι ευθύνες μπορεί να κουβαλάς αλλά ο τρόπος σου είναι τόσο απολυταρχικός και απότομος όταν απευθύνεσαι σε πολλά μέλη που σε κάνει να φαίνεσαι αντιπαθής. Ένιωσες τι ακριβώς είπες προχτές στον teod1980? Εγώ το παλικάρι αυτό δεν έτυχε να το γνωρίσω αν και είναι επίσης από τους πιο παλιούς χρήστες, αλλά πάντοτε ήταν από τα μέλη που με ενδιέφερε η γνώμη του και καθόμουν να τον διαβάσω και δε θυμάμαι ποτέ να προκάλεσε. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ teod1980 ΑΠΕΙΛΗΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Η ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ? Αν αυτό δεν είναι η αισχρότερη κατάχρηση εξουσίας προς έναν αδερφό σου τότε ποιο είναι? Ή που άρχιζες να αραδιάζεις τα μπαν το ένα μετά το άλλο?

Για μένα πραγματικά το paokmania είναι μέρος της ζωής μου και όσα σου γράφω παραπάνω με στεναχωρούν αλλά δε μπορώ να βλέπω να γίνονται τέτοια πράματα. Εχτές είχα γράψει αρκετά χειρότερα πράματα αλλά ειλικρινά το έσβησα γιατί ήμουν εν βρασμώ και με τη φόρα που είχες πάρει θα έτρωγα κάνα μόνιμο μπαν.

Σουρμενίτη, αυτό που λες συνεχώς ότι "αν δεν αρέσει σε κάποιους το site μπορούν να πάνε αλλού" το θεωρώ αφελές εκ μέρους σου και εξηγούμαι. Όταν ένας άνθρωπος είναι επί χρόνια μέλος μιας διαδικτυακής παρέας και περνάει αρκετό χρόνο, δεν του είναι εύκολο να το παρατήσει έτσι απλά όπως το λες γιατί η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη και όταν μιλάμε για συνήθεια που περιλαμβάνει την καψούρα μας τον Π.Α.Ο.Κ. τότε είναι ακόμα δυσκολότερο.

Συμφωνώ με τα λεγόμενα κάποιου αδερφού πιο πάνω που είχε γράψει ότι λείπει η μυρωδιά της Τούμπας από εδώ μέσα. Το φόρουμ άρχισε να μυρίζει έντονα ναφθαλίνη, τα περισσότερα ποστς πλέον τυχαίνει να συμπλέουν ή να έχουν ελάχιστες αποκλίσεις μεταξύ τους.

Που είναι ρε παιδιά όλοι οι άτακτοι του φόρουμ? Τον Sick Bastard ή τον desperando πιθανόν να τον κουτουλούσα αν με το στιλ που μιλάει εδώ μέσα, μιλούσε και κατ'ιδίαν ΑΛΛΑ οι φωνές τους ήταν λόγος για να μπω εδώ μέσα (του ντέσπε για πιο ποδοσφαιρικούς λόγους, του Sick για πιο ψυχαγωγικούς :mrgreen: ).

Με τον marley και τον guardian διαφωνώ στον τρόπο που χειρίζονται τις καταστάσεις φίμωσης. Το τραγικοποιούν τόσο πολύ (εμπλέκουν μέσα δικηγορικούς όρους, κανόνες ιντερνετικού δικαίου κτλ :lol: ) που στο τέλος το όποιο δίκαιο έχουν το χάνουν ΑΛΛΑ και πάλι καταλαβαίνει κάποιος ότι τα παιδιά ΑΓΑΠΑΝΕ άδολα τον ΠΑΟΚ (όχι ότι δεν ισχύει για τους υπόλοιπους) και στην τελική μαθαίνει και όποιος δεν ασχολείται με τα οπαδικά, πως βλέπουν κάποιες πτυχές των πραγμάτων από την οπαδική πλευρά.

Για να μη λέω για τον καθένα ξεχωριστά και για να μπούμε και στο θέμα μας, να πω ότι πάνω-κάτω συντάσσομαι με Ale, παπά και λοιπούς στο γνωστό τόπικ που μας ξαναέκανε πουτ@να για τους γνωστούς λόγους που αν τους αναφέρω ξανά, θα είναι χειρότερες και από ξαναζεσταμένες προχθεσινές μπάμιες.

Και κάτι τελευταίο για επίλογο. Έχουμε ξεχάσει τι θα πει ΠΑΟΚτσήδικη αλληλεγγύη και καθρέφτης είναι κυρίως το γήπεδο και δευτερευόντως το φόρουμ. Ας κάνουν μια προσπάθεια όλες οι πλευρές τουλάχιστον από την μικρή κοινωνία του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Καλα ναι, γραφτε γραφτε αλλα να ξερετε
ενας ενας καταγραφεστε στο δευτερι του συνδικαλισμου

ρε νορθ ειναι δυνατον
γραφαμε ενα φεγγαρι για ιστοριες φανταστηκες με κοντο οτι ειχαν απαγαγει κρανατο και του καναν ανακριση οι κοντικοι
μιλαμε για σειρα υπερπαραγωγη
και μας απειλουσαν με μπαν και διεγραφαν ποστ
τα οποια ισως σημερα αξιολογουνταν ως παγκοσμια κληρονομια
ως συγχρονοι μυθοι του αισωπου μεσα απο τον ΠΑΟΚ
ως μια ασπρομαυρη οδυσσεια
πραγματα που ουτε καν υπαρχουν παρομοια σε οποιαδηποτε ομαδα του πλανητη
γιατι θιγεται τι και ποιος

μα το προβλημα ειναι βαθυ
σβηνοντουσαν ποστ που ελεγε οτι ο σπυροπουλος επλενε τα σωβρακα του κοντου :lol:
και τι εγινε δηλαδη?
τιιι?? θιγοτανε και εκανε προβλημα?
ε αν εκανε τετοιο πραγμα και μηνυσε το σάιτ,
βγαλτε το μειλ στη φορα να πεθανουμε στο γελιο να τελειώνουμε

τι να πρωτοθυμηθω

οταν πανω στο τσακιρ κεφι που γουσταραν ολοι
και οταν λεω ολοι εννοω ολοι
εμπαιναν οι διαχειρησται και εκοβαν ολο το γλεντι
και που??
στο καφενειο
το οποιο δεν εθιγε αλλα μελη ουτε βρισιες ειχε
χλατσς εσυ θα φας μπαν,τσακ αυτο σβηστηκε, (2 ωρες γραψιμο), μπαμ εσυ μπαν
εσυ μη γελας
εσυ κατσε κατω
:lol:
τι ειναι αυτα ρε, γιαα χαλαρωστε

οσο για την ελαστικοτητα που επιδυκνυει το σάιτ(φορουμ) εκ γενεσεως του
σε χαρακτηρισμους του οπαδικου κινηματος συνδεσμων και γεγονοτων
ειναι αντιστοιχη των μεταχειρισμενα παμπερσ
κατι που επιβαλλεται να αλλαξει 180 μοιρες
εβγαιναν ολοι οι ανιδεοι και εκραζαν εκραζαν , και αλλα παιδια δεν ηξεραν αλλα ειχαν μια πισινη
4-5 ατομα οι κλασικοι, εκαψαν ζωντανο τον σαχα το πασχα :):), ο αλλος εμενα μ αφησανε ξεβρακωτο,
ο αλλος το ενα ο αλλος το αλλο,
και τι γινεται
τελικα αθωωνονται τα παιδια
και τι ακουμε , α κριμα
α κριμα
οταν ομως βγαινεις και κατηγορεις παιδια, ανθρωπους της καθημερινοτητας, απλα ΠΑΟΚτσακια
μετα το α κριμα, αφου φαει ολο το σκατο, δεν ειναι κατι μαγκες μου

ο κρανατος εφυγε ενα βραδυ ουτε πηρα χαμπαρι οταν αντεδρασε που ο ρειν βγηκε και ελεγε στο ραδιο οτι ελα μωρε ας αφησουμε με σαλπι τι εγινε παλια και αυτα ανηκουν στο παρελθον και τα ωραιοποιουσε και αντεδρασε και του ειπε οχι πες την αληθεια(γιατι ελεγε ανακριβιες(υπαρχουν γραμμενα ολα αυτα) και σουταραν το παλικαρι.

μπραβο. και μη μου πειτε οτι μετα τα πηρε στο κρανιο εγω θα ελεγα χειροτερα οτι και να ειπε

τον δασκαλο , ουτε θυμαμαι τον λογο που εφυγε για να καταλαβετε

μαλλον ελεγε αυτα που λεω εγω αλλα ως μελος εδω με λιγοτερη δραστηριοτητα ηταν ευκολη υποθεση...
if you know what i meen

το αλλο το παλικαρι που εκανε ακάουντ μοντελο :lol:
αυτος γιατι? :lol: σκληρη γλωσσα αλλα ελεγε αληθειες

πιο παλια το τι κορμια επεσαν κατα την ζαγοραία εποχη, οι μαχες εκεινες εμειναν χαραγμένες στα νευρα μας
και τι τωρα?
να ερχετε υπευθυνος να με κραζει γιατι να βαζω τοονομα ιβαν σε ιδια γραμμη με ζαγορακη(που εγω συμωνω γκεο)

αλλα το ΠΑΘΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ,
οχι ελα μωρε ναι υπαρχει ενα προβληματακι θα δουμε
και μετα παλι τα ιδια και αποχωρουν και αποχωρουν και διερωταστε γιατι

τι θα πει ε ναι ο κοντος πρεπει να σταματησει
δηλαδη επρεπε να χρεωθει η ομαδα ενα εκατομυριο για αλλη μια χρονια συνολο
να περασει η ομαδα ΑΚΟΜΑ μια χρονια χωρις αριστερο εξτρεμ
να τον πιουμε
και μετα οκ

ε οχι
μετα Χριστον προφητες
μετα κλαρινου σαλπισαντας

και παρακαλω πολυ
το οτι γινομαι υπερβολικος , λειαν υπερβολικος
για να τονισω καποια πραγματα δεν σημαινει οτι ειμαι και βλάκας
οταν λεω οτι ο κοντος ειναι το αναχωμα για ολους που πιστευουν οτι μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν
δε σημαινει οτι ο κοντος ελεγχει τα αρδια ουτε τον ιβαν, αλλα ολοι αυτοι κρυβονται απο πισω του

για αυτο μην υποτιματε την νοημοσυνη, ουτε την δικη μου , ουτε την δικη σας
και μην κανετε πως δεν καταλαμβαινετε, ή τουλαχιστον να διαβαζετε κατι πιο προσεκτικα που αναλυθηκε
σε παρανοικο βαθμο για να κατανοηθει

και μην διανοηθει καποιος απο ολα αυτα να επικεντρωθει στον κοντο και να χασει το δασος

δηλάδη βαζω εγω εικονα στο τοπικ κοντου απο τουμπα πανι που λεει κοντε φυγε μας ντροπιαζεις γιατι πρεπει να κατεβει?
δηλαδη εκει που ανεβαινει στο γηπεδο
θα πατε να του πειτε κατεβασε το θα φας μπαν
εκεινος μηπως δεν ειναι ΠΑΟΚ
η λειτουργειτε με το αν πιστευετε οτι οι κινησεις της διοικησης εχουν λογικη τοτε ενταξει οπως ειπε ο ρειν/σουρμεν δεν θυμαμαι.

Οτι συμβαινει στον ναο, ειναι ΑΚΡΩΣ απαραιτητο να δυναται να περιγραφεται το πως και τι εγινε
ειτε αυτο αφορα ζαγορακη ειτε αλλα προσωπα της παε, ειτε κοντο, ειτε αμαφουλε, ειτε τον μαραντονα ειτε τον οποιονδηποτε

παμε παρακατω
ο οποισδηποτε παικτης λυδορησει ή προσβαλει με οποιδηποτε τροπο
εξυπακουεται οτι θα τυχει της ΑΝΑΛΟΓΗΣ κριτικης και κραξιματος που του αρμοζει
γιατι ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ
επαναλαμβανω
ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ
τον συλλογο

ας παει στην χερεφρεν ας παει στην δεν ξερω και γω ποιαν να κανει οτι γουσταρει
εδωπερα θα σεβεται ο αλλος

βλεπεις την ομαδα της ΠΑΡΤΙΖΑΝ
οι παικτες ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ξερουν και φωναζουν μαζι με τον κοσμο τα συνθηματα μετα το ματς

αυτους δεν τους πιανει το 2015?
εκεινων οι φανελλες ειναι απο το back to the future?
εκει δεν ειναι επαγγελματικο το ποδοσφαιρο?
οοοοχι

απλα εκει δεν αφηνεται η κουλτουρα της ομαδας τους στο ελεος της
πηγαν και μας οι δικοι μας να κανουν το αντιστοιχο στο προηγουμενο ματς
και ηταν ο πελκας με τον σαββιδη
παικτες απο τις ακαδημιες ΠΑΡΚΑΛΩ
και φωναζε ο κοσμος μπροστα
και φρωναζε να φωναξουν μαζι τους
και ο ενας περιμενε τον αλλον
και τελικα ο πελκας βαρουσε παλαμακια λες και ηταν στην παολα
δειτε το βιντεο της παε θα καταλαβετε
και κολωσαν να ανοιξουν το στομα τους ,να φωναξουν με τους μαμαλουκους
καταλαβες?

ε οχι
Ε ΟΧΙ ΡΕ
αυτο εννοω καταλαβατε, ΝΟΙΩΣΤΕ

και μπορω να αναλυω ωρες

αλλα θελω να πιστευετε οτι καταλαμβαινετε που το παω

και με το ειναι να μην οπλισω
κανω φουσκες την ωρα της μπαλας
γελαω μετα απο τεσσαρες στο τηγανι
κωλοδαχτυλα σε οπαδους κτλπ κτλπ

και αν παμε σε διοικηση
φερνω οποιο αμπαλο γουσταρω γιατι κανω κεφι
βαζω σακιρα στο διαλειμα
κατεβαινω στα αποδυτηρια και κανω τον τσαρο
διοικω τον συλλογο απο σκάιπ κτλπ κτλπ

αυτα ολα το καθε ενα μικρη μεγαλη βαρυτητα
αλλα η δραση εχει και αντιδραση
μια μερα μαζευονται και σκανε στα μουτρα μας
και αναρωτιομαστε πως ηρθε η 5η θεση
και γιατι ειναι αδειο το γηπεδο

και που πηγε η γκαυλα
οταν ο μηχανισμος της ομαδας υπερπροστατευει τον ψηλο ηρωα
και εχει τον γκαρσια στο φυγε και ξαναελα
τον μουσλι ουτε τον ψαξανε
ο λινο αγνοειτε η τυχη του
παλι καλα ο ιβιτς ειναι στις ακαδημιες

καταλαμβαινετε οτι ο ΠΑΟΚ
ΝΟ-ΣΕΙ

και αυτα ολα εχουν τον λογο τους
ο καθε ενας και το καθε τι εχει την ευθυνη του σε αυτο

και οταν τρωμε τις ωρες μας καλοκαιρακι
σαββατο
να γραψουμε δυο λογια
με διψήφιο ποσοστο αλκοολ στο αιμα
ειναι επειδη θεωρουμε μοναδικο αυτο που εχει ο συλλγος μας
και θελουμε να το διατηρησουμε

τον αυθορμητισμο
την αγνοια κινδυνου
την αγνη αγαπη για τον συλλογο
τον ξεριζωμο
για το μπαρουτι που μυριζουν τα τσιμεντα της τουμπας
γιατι ο αντιπαλος το πρωτο γκολ το τρωει χεσμενος στα αποδυτηρια
γιατι την πρωτη φορα που μπαινεις στον ναο δεν την ξεχνας ποτε σου
γιατι μεσα απο τον συλλγο, διδασκουμε ηθος, με αλληλεγγυη στους φτωχους και σε ατομα που το εχουν αναγκη
για την τρελα που πολλοι πιστευουν οτι η ανατροπη στην χωρα θα ξεκινησει απο τουμπα
για το ελκοπτερο και τους 2000 που ηρθαν πανω να προστατευσουν τον γκει
..σε κεκλεισμενων
για το οτι εμεις εδω τις μανες μας τις γραοφυμε στα ρχιδια μας τα δυο
για το οτι καθε εκδρομη ειναι και μια ταινια δρασης περιπετειας κωμωδιας
για το οτι συνυπαρχουμε 3000 ιδεολογιες στο πεταλο αλλα ολοι μας ειμαστε αγκαλιασμενοι και ΠΑΟΚ
για τ αδερφια που χαθηκαν τοσο αδικα
για το οτι ποτε δεν θα κανουμε κορεο και λοιπες παπαριες
γιατι ο πιο καλος ο ΠΑΟΚτσης
γιατι οταν κατεβηκαμε κατω 25000 ειχαν επιφυλακη τον στρατο
και πολλα παρα πολλα άλλα

αυτα απο τον αδερφο σας
καλη συνεχεια
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Καλώς τον και τον Βόρειο Στρατό.
Πόσο όμορφα μαζευόμαστε και τα λέμε, ενώ έχει γίνει της μάνας των γαύρων στο παραδιπλανό τόπικ, ε;
Για να μην τον αδικούμε τον Μητσάρα, είναι σαν τον ΟΤΕ. Μας ενώνει. (Εντάξει, εντάξει, το κόβω. :mrgreen: )

Λοιπόν, επειδή σχεδιάζω να αραδιάσω δύο σεντόνια, έφτιαξα μία καταπληκτική κατσαρόλα με ζυμαρικά κοχύλια, beurre noisette με λιαστή τομάτα, σκόρδο, σβησμένη με λευκό κρασί και στο τέλος έριξα τυρί φέτα (ο ΠΑΟΚ να το κάνει φέτα, αλλά τέλος πάντων...). Το κρασί από δίπλα είναι ένα Sauvignon Blanc από τον Λίγηρα (Menetou-Salon).

Πάμε (αλά ΓΑΠ, με σηκωμένα τα μανίκια):

Παρακολουθώ το σάιτ και το φόρουμ από τον Φεβρουάριο του 2012, όταν και μετακόμισα στην Αγγλία. Από τότε, αν μαζέψω τις ώρες, τις οποίες ξοδεύω καθημερινά εδώ, και τις κάνω διάβασμα, γίνομαι ο πρώτος Έλληνας Master Sommelier (τώρα για χάρη του ΠΑΟΚ θα με προλάβουν κάτι άλλα "λιμά", ο Ζιάκος και ο Κανδύλης :mrgreen: ).
Ωστόσο, μάλλον το βρήκα το φόρουμ πιο αργά από όσο θα έπρεπε.
Πολλά από τα παλιά μέλη, τα οποία δεν έχω προλάβει πλήρως ενεργά, έχουν φύγει και χαίρομαι ιδιαίτερα, όταν επανεμφανίζονται και προσπαθούν να εξηγήσουν τους λόγους της αποστασιοποίησής τους.

Μέλος έγινα πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και χαίρομαι που μαζί με εμένα μπήκε και ο Γιωργδουλκ, ο Μπουτζρ, ο Γιωργοσαθα, ο Αντάρκτικα, ο Πάτερ (κυρίως για τα τσίπουρα 8-) ) και γενικά μια φουρνιά και-γαμώ-τα-παιδιά. Αυτό το άνοιγμα σε νέα μέλη πιστώνεται σαφώς στην παρούσα "διοίκηση του λόχου". Μόνο αγάπη και ευγνωμοσύνη μπορώ να νοιώσω για αδερφούς όπως ο Έβερτον, ο Σούρμε, ο Έηντζελ, ο Ρέην, ο Ρόμαν και πάει λέγοντας. Λόγω αυτής της αγάπης δεν κράτησα τον λόγο μου για αποχή από το φόρουμ, την τελευταία φορά που έγινε χουλιαμάς στου Σαλπιγγίδη. Όμως επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, αγάπη δεν σημαίνει και τυφλή υπακοή/υποταγή. Σημαίνει και κριτική, σημαίνει και σύγκρουση ορισμένες φορές.

Με στενοχωρεί να βλέπω τον Καρέλια (π.χ. για να αναφέρω κάποιον ο οποίος συνεχίζει με άλλο νικ ;) ) να μπανάρεται ΜΟΝΙΜΑ, επειδή είχε λογομαχία με συντονιστή/διαχειριστή.
Με κόβει την καρδιά στα δύο να κόβεται ο χαβαλές (ΝΑΙ, Ο ΧΑΒΑΛΕΣ, διότι το 60% του περιβόητου βουητού της Τούμπας είναι ατάκες και ΧΑΒΑΛΕΣ) για χάριν κάποιας (όποιας) πολιτικής ορθότητας.

Ως ομάδα μοντ/αντμιν, κάνετε καταπληκτική δουλειά στην οργάνωση του σάιτ και του φόρουμ, είστε ΠΑΟΚτσήδες από τους λίγους (το εννοώ πολύ σοβαρά αυτό), αλλά μην αφήνετε όλο αυτό να πηγαίνει χαράμι για την υπεράσπιση του οποιουδήποτε Σαλπιγγίδη (διότι αυτό είναι, ένας οποιοσδήποτε).
Και όχι μόνο αυτό: η οποιαδήποτε κριτική στον συγκεκριμένο να βαπτίζεται κακόβουλη, αλλά και να απαγορεύεται η αναφορά στο παρελθόν του (αλλά για αυτό θα αναφερθώ στο δεύτερο κλινοσκέπασμα).

Σχετικά με την πρότασή σου, Σουρμενίτη, θα σε απαντήσω ότι το να αναλάβει κάποιος συντονιστής εδώ μέσα, ακριβώς λόγω του φόρτου εργασίας του ρόλου, αλλά και του συνδυασμού ικανοτήτων-ηθικής που απαιτεί, είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Προσωπικά, αν ήμουν υπεύθυνος επιλογής συντονιστών/διαχειριστών, θα ήταν σχεδόν αδύνατον να επιλέξω κάποιον, ο οποίος θα αυτοπροτεινόταν.
Για να σε φέρω ορισμένα παραδείγματα:
Αν έρθει σήμερα ο Σαββίδης και με πει "πάρε, παιχταρά μου, το 5 και γράψε ιστορία ως στόπερ", θα αρνηθώ (εκτός αν είμαι πολύ φιλότιμος και δεν μπορώ να πω "όχι" στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ 8-) ). Όχι γιατί δεν θέλω να προσφέρω στην ομάδα, αλλά διότι γνωρίζω, ότι δεν μπορώ.
Αν όμως κάνει γκέλα ο Κόστα, δεν θα τον κράξω, επειδή δεν παίζω εγώ μπάλα;
Είναι σαν να λέει ο σπυριάρης (γ@μιέται το κωλ=τρυπίδι του "θεσμού" από ουρουγουάνικη ψ*λή, ειρήσθω εν παρόδω) ότι δικαίωμα να τον κρίνουν έχουν μόνο όσοι είναι διπλωματούχοι προπονητές.
ΔΕΝ λέω, ότι οι μοντ είστε δώνηδες (φτου). ΛΕΩ, ότι αδικείτε την προσφορά σας στον ΠΑΟΚ.
Αλλά και από την άλλη, οι καλύτεροι γονείς είναι αυτοί οι οποίοι θεωρούν τον εαυτό τους ανάξιο για αυτόν τον ρόλο.

Με τον Μάρλεϋ είχαμε έναν πολύ έντονο διάλογο στο τόπικ της Νεάπολης πριν από αρκετούς μήνες.
Με τον Χάσιο έχουμε ξεσκιστεί στο "Κοινωνία".
Με τον Μαυροθάνατο και τον Πάστορα τραβούσαμε τις κοτσίδες μας επί δημοψηφίσματος.
Με τον φλό.... εεεε.... τον Μπούφο είχαμε χαρίσει στο φιλο-ιντερνετικό κοινό μοναδικές στιγμές αισθησιασμού.

Έπεσε το επίπεδο του φόρουμ; Μπαναρίστηκε κανένας;
Ακόμη και ο Μπλακεντγουάιτ λέει να ρίξουμε το μπάσκετ στα τοπικά, για να ξεχρεώσουμε α λα κούλα/ρούλης και κανείς δεν τον έχει πειράξει.

Προσοχή: ΔΕΝ λέω ότι πράξατε κακώς σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Αντιθέτως, σας βγάζω το καπέλο για την στάση σας. Αφήνετε τον καθένα μας να εκτεθεί μέσω των απόψεών του.

Αλλά προς Θεού, να μην πειράξει κανείς τον Σαλπιγγίδη. Να μην αναφέρει κανείς γεγονότα. Να μην τον κατακρίνει κανείς.
Γιατί;
Δεν το καταλαβαίνετε, ότι είναι κρίμα;
Στην τελική ο συγκεκριμένος καθαρίζει μισό ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ τον χρόνο και μάλλον αυτήν την στιγμή ροχαλίζει, έχοντάς μας γραμμένους σα κάκαλατ'.

Και αυτό μας φέρνει στο επόμενο λινό, το οποίο ακολουθεί προσεχώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Κυρ 09 Αύγ 2015, 03:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Έλεγα να γράψω πολλά για την πέτρα του σκανδάλου, αλλά αν προλαβαίνει ενδιάμεσα ο Φύλακας και ποστάρει το παρατιθέμενο, τότε βαράω ημιανάς ο ψάρακας και πάω για ύπνο.
guardian4 έγραψε:Καλα ναι, γραφτε γραφτε αλλα να ξερετε
ενας ενας καταγραφεστε στο δευτερι του συνδικαλισμου

ρε νορθ ειναι δυνατον
γραφαμε ενα φεγγαρι για ιστοριες φανταστηκες με κοντο οτι ειχαν απαγαγει κρανατο και του καναν ανακριση οι κοντικοι
μιλαμε για σειρα υπερπαραγωγη
και μας απειλουσαν με μπαν και διεγραφαν ποστ
τα οποια ισως σημερα αξιολογουνταν ως παγκοσμια κληρονομια
ως συγχρονοι μυθοι του αισωπου μεσα απο τον ΠΑΟΚ
ως μια ασπρομαυρη οδυσσεια
πραγματα που ουτε καν υπαρχουν παρομοια σε οποιαδηποτε ομαδα του πλανητη
γιατι θιγεται τι και ποιος

μα το προβλημα ειναι βαθυ
σβηνοντουσαν ποστ που ελεγε οτι ο σπυροπουλος επλενε τα σωβρακα του κοντου :lol:
και τι εγινε δηλαδη?
τιιι?? θιγοτανε και εκανε προβλημα?
ε αν εκανε τετοιο πραγμα και μηνυσε το σάιτ,
βγαλτε το μειλ στη φορα να πεθανουμε στο γελιο να τελειώνουμε

τι να πρωτοθυμηθω

οταν πανω στο τσακιρ κεφι που γουσταραν ολοι
και οταν λεω ολοι εννοω ολοι
εμπαιναν οι διαχειρησται και εκοβαν ολο το γλεντι
και που??
στο καφενειο
το οποιο δεν εθιγε αλλα μελη ουτε βρισιες ειχε
χλατσς εσυ θα φας μπαν,τσακ αυτο σβηστηκε, (2 ωρες γραψιμο), μπαμ εσυ μπαν
εσυ μη γελας
εσυ κατσε κατω
:lol:
τι ειναι αυτα ρε, γιαα χαλαρωστε

οσο για την ελαστικοτητα που επιδυκνυει το σάιτ(φορουμ) εκ γενεσεως του
σε χαρακτηρισμους του οπαδικου κινηματος συνδεσμων και γεγονοτων
ειναι αντιστοιχη των μεταχειρισμενα παμπερσ
κατι που επιβαλλεται να αλλαξει 180 μοιρες
εβγαιναν ολοι οι ανιδεοι και εκραζαν εκραζαν , και αλλα παιδια δεν ηξεραν αλλα ειχαν μια πισινη
4-5 ατομα οι κλασικοι, εκαψαν ζωντανο τον σαχα το πασχα :):), ο αλλος εμενα μ αφησανε ξεβρακωτο,
ο αλλος το ενα ο αλλος το αλλο,
και τι γινεται
τελικα αθωωνονται τα παιδια
και τι ακουμε , α κριμα
α κριμα
οταν ομως βγαινεις και κατηγορεις παιδια, ανθρωπους της καθημερινοτητας, απλα ΠΑΟΚτσακια
μετα το α κριμα, αφου φαει ολο το σκατο, δεν ειναι κατι μαγκες μου

ο κρανατος εφυγε ενα βραδυ ουτε πηρα χαμπαρι οταν αντεδρασε που ο ρειν βγηκε και ελεγε στο ραδιο οτι ελα μωρε ας αφησουμε με σαλπι τι εγινε παλια και αυτα ανηκουν στο παρελθον και τα ωραιοποιουσε και αντεδρασε και του ειπε οχι πες την αληθεια(γιατι ελεγε ανακριβιες(υπαρχουν γραμμενα ολα αυτα) και σουταραν το παλικαρι.

μπραβο. και μη μου πειτε οτι μετα τα πηρε στο κρανιο εγω θα ελεγα χειροτερα οτι και να ειπε

τον δασκαλο , ουτε θυμαμαι τον λογο που εφυγε για να καταλαβετε

μαλλον ελεγε αυτα που λεω εγω αλλα ως μελος εδω με λιγοτερη δραστηριοτητα ηταν ευκολη υποθεση...
if you know what i meen

το αλλο το παλικαρι που εκανε ακάουντ μοντελο :lol:
αυτος γιατι? :lol: σκληρη γλωσσα αλλα ελεγε αληθειες

πιο παλια το τι κορμια επεσαν κατα την ζαγοραία εποχη, οι μαχες εκεινες εμειναν χαραγμένες στα νευρα μας
και τι τωρα?
να ερχετε υπευθυνος να με κραζει γιατι να βαζω τοονομα ιβαν σε ιδια γραμμη με ζαγορακη(που εγω συμωνω γκεο)

αλλα το ΠΑΘΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ,
οχι ελα μωρε ναι υπαρχει ενα προβληματακι θα δουμε
και μετα παλι τα ιδια και αποχωρουν και αποχωρουν και διερωταστε γιατι

τι θα πει ε ναι ο κοντος πρεπει να σταματησει
δηλαδη επρεπε να χρεωθει η ομαδα ενα εκατομυριο για αλλη μια χρονια συνολο
να περασει η ομαδα ΑΚΟΜΑ μια χρονια χωρις αριστερο εξτρεμ
να τον πιουμε
και μετα οκ

ε οχι
μετα Χριστον προφητες
μετα κλαρινου σαλπισαντας

και παρακαλω πολυ
το οτι γινομαι υπερβολικος , λειαν υπερβολικος
για να τονισω καποια πραγματα δεν σημαινει οτι ειμαι και βλάκας
οταν λεω οτι ο κοντος ειναι το αναχωμα για ολους που πιστευουν οτι μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν
δε σημαινει οτι ο κοντος ελεγχει τα αρδια ουτε τον ιβαν, αλλα ολοι αυτοι κρυβονται απο πισω του

για αυτο μην υποτιματε την νοημοσυνη, ουτε την δικη μου , ουτε την δικη σας
και μην κανετε πως δεν καταλαμβαινετε, ή τουλαχιστον να διαβαζετε κατι πιο προσεκτικα που αναλυθηκε
σε παρανοικο βαθμο για να κατανοηθει

και μην διανοηθει καποιος απο ολα αυτα να επικεντρωθει στον κοντο και να χασει το δασος

δηλάδη βαζω εγω εικονα στο τοπικ κοντου απο τουμπα πανι που λεει κοντε φυγε μας ντροπιαζεις γιατι πρεπει να κατεβει?
δηλαδη εκει που ανεβαινει στο γηπεδο
θα πατε να του πειτε κατεβασε το θα φας μπαν
εκεινος μηπως δεν ειναι ΠΑΟΚ
η λειτουργειτε με το αν πιστευετε οτι οι κινησεις της διοικησης εχουν λογικη τοτε ενταξει οπως ειπε ο ρειν/σουρμεν δεν θυμαμαι.

Οτι συμβαινει στον ναο, ειναι ΑΚΡΩΣ απαραιτητο να δυναται να περιγραφεται το πως και τι εγινε
ειτε αυτο αφορα ζαγορακη ειτε αλλα προσωπα της παε, ειτε κοντο, ειτε αμαφουλε, ειτε τον μαραντονα ειτε τον οποιονδηποτε

παμε παρακατω
ο οποισδηποτε παικτης λυδορησει ή προσβαλει με οποιδηποτε τροπο
εξυπακουεται οτι θα τυχει της ΑΝΑΛΟΓΗΣ κριτικης και κραξιματος που του αρμοζει
γιατι ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ
επαναλαμβανω
ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ
τον συλλογο

ας παει στην χερεφρεν ας παει στην δεν ξερω και γω ποιαν να κανει οτι γουσταρει
εδωπερα θα σεβεται ο αλλος

βλεπεις την ομαδα της ΠΑΡΤΙΖΑΝ
οι παικτες ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ξερουν και φωναζουν μαζι με τον κοσμο τα συνθηματα μετα το ματς

αυτους δεν τους πιανει το 2015?
εκεινων οι φανελλες ειναι απο το back to the future?
εκει δεν ειναι επαγγελματικο το ποδοσφαιρο?
οοοοχι

απλα εκει δεν αφηνεται η κουλτουρα της ομαδας τους στο ελεος της
πηγαν και μας οι δικοι μας να κανουν το αντιστοιχο στο προηγουμενο ματς
και ηταν ο πελκας με τον σαββιδη
παικτες απο τις ακαδημιες ΠΑΡΚΑΛΩ
και φωναζε ο κοσμος μπροστα
και φρωναζε να φωναξουν μαζι τους
και ο ενας περιμενε τον αλλον
και τελικα ο πελκας βαρουσε παλαμακια λες και ηταν στην παολα
δειτε το βιντεο της παε θα καταλαβετε
και κολωσαν να ανοιξουν το στομα τους ,να φωναξουν με τους μαμαλουκους
καταλαβες?

ε οχι
Ε ΟΧΙ ΡΕ
αυτο εννοω καταλαβατε, ΝΟΙΩΣΤΕ

και μπορω να αναλυω ωρες

αλλα θελω να πιστευετε οτι καταλαμβαινετε που το παω

και με το ειναι να μην οπλισω
κανω φουσκες την ωρα της μπαλας
γελαω μετα απο τεσσαρες στο τηγανι
κωλοδαχτυλα σε οπαδους κτλπ κτλπ

και αν παμε σε διοικηση
φερνω οποιο αμπαλο γουσταρω γιατι κανω κεφι
βαζω σακιρα στο διαλειμα
κατεβαινω στα αποδυτηρια και κανω τον τσαρο
διοικω τον συλλογο απο σκάιπ κτλπ κτλπ

αυτα ολα το καθε ενα μικρη μεγαλη βαρυτητα
αλλα η δραση εχει και αντιδραση
μια μερα μαζευονται και σκανε στα μουτρα μας
και αναρωτιομαστε πως ηρθε η 5η θεση
και γιατι ειναι αδειο το γηπεδο

και που πηγε η γκαυλα
οταν ο μηχανισμος της ομαδας υπερπροστατευει τον ψηλο ηρωα
και εχει τον γκαρσια στο φυγε και ξαναελα
τον μουσλι ουτε τον ψαξανε
ο λινο αγνοειτε η τυχη του
παλι καλα ο ιβιτς ειναι στις ακαδημιες

καταλαμβαινετε οτι ο ΠΑΟΚ
ΝΟ-ΣΕΙ

και αυτα ολα εχουν τον λογο τους
ο καθε ενας και το καθε τι εχει την ευθυνη του σε αυτο

και οταν τρωμε τις ωρες μας καλοκαιρακι
σαββατο
να γραψουμε δυο λογια
με διψήφιο ποσοστο αλκοολ στο αιμα
ειναι επειδη θεωρουμε μοναδικο αυτο που εχει ο συλλγος μας
και θελουμε να το διατηρησουμε

τον αυθορμητισμο
την αγνοια κινδυνου
την αγνη αγαπη για τον συλλογο
τον ξεριζωμο
για το μπαρουτι που μυριζουν τα τσιμεντα της τουμπας
γιατι ο αντιπαλος το πρωτο γκολ το τρωει χεσμενος στα αποδυτηρια
γιατι την πρωτη φορα που μπαινεις στον ναο δεν την ξεχνας ποτε σου
γιατι μεσα απο τον συλλγο, διδασκουμε ηθος, με αλληλεγγυη στους φτωχους και σε ατομα που το εχουν αναγκη
για την τρελα που πολλοι πιστευουν οτι η ανατροπη στην χωρα θα ξεκινησει απο τουμπα
για το ελκοπτερο και τους 2000 που ηρθαν πανω να προστατευσουν τον γκει
..σε κεκλεισμενων
για το οτι εμεις εδω τις μανες μας τις γραοφυμε στα ρχιδια μας τα δυο
για το οτι καθε εκδρομη ειναι και μια ταινια δρασης περιπετειας κωμωδιας
για το οτι συνυπαρχουμε 3000 ιδεολογιες στο πεταλο αλλα ολοι μας ειμαστε αγκαλιασμενοι και ΠΑΟΚ
για τ αδερφια που χαθηκαν τοσο αδικα
για το οτι ποτε δεν θα κανουμε κορεο και λοιπες παπαριες
γιατι ο πιο καλος ο ΠΑΟΚτσης
γιατι οταν κατεβηκαμε κατω 25000 ειχαν επιφυλακη τον στρατο
και πολλα παρα πολλα άλλα

αυτα απο τον αδερφο σας
καλη συνεχεια
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Επίσης, ανοίχτε ναπούμε το τόπικ του Μαλεζά ναπούμε να ποστάρω "π*ύστη ψηλέ, ΠΑΟΚ δεν ήσουνα ποτέ" ναπούμε.
Άντε να μην τα κάνω γιάμπαλο εδώ μέσα ναπούμεναπούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Κυρ 09 Αύγ 2015, 03:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

kataramenos5 έγραψε:Ανοιχτο τοπικ επομενου αγωνα δεν υπαρχει?
Κολλάς και εσύ σε κάτι λεπτομέρειες... :mrgreen:

Έδιτ: Κεν, ξεκόλα από το μυαλό σου, ρε. Μαζευόμαστε οι κανίβαλοι σιγά-σιγά. :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”