Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
εκει που χρειαστηκε στο Β πηρε και σηκωσε την ομαδα (μαζι με Λινο που ανεβηκε κατακορυφα και αυτος)
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΜΠΕΜΠΕΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΛΙΚΑΡΕ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΜΠΕΜΠΕΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΛΙΚΑΡΕ
- PAPA TSIBIKOS
Εύχομαι καλή "λευτεριά" στην σύντροφο του.....μπας και απελευθερωθεί και το πουλέν μας.
-
Σημερα δεν ησουν καλος.Οτι και να εκανες δεν σου βγηκε.Μια απο τις ποιο ασχημες εμφανισεις σου
Τακτικα ησουν καλος ,αλλα επιθετικα δεν τα καταφερες.ησουν μετριος μαζι με Κρεσιτς Λαζαρ Κοντρερας Λνο δεν σας πηγε σημερα το ματς και δεν βοηθησατε.Δεν πειραζει,ολοι εχουν ασχημες μερες.Τελος καλο ...ολα καλα.....
Τωρα εχουμε μποστα μας την ''κορωνιδα'' των μαχων στο χαβουζολιμανι.
Σφιξε τα δοντια μπες μεσα,και βγαλε το αχτι σου.Το ποδοσφαιρικο σου ταλεντο ειναι ευκαιρια να το δουμε σε ολο του το μεγαλειο μεσα στο ''ΤΗΓΑΝΙ''....Βρε καντους να ξεχασουν τ΄ονομα τους....τα γατακια.....παικταρα μου...
προσπαθησα να το ταιριαξω....με δυσκολεψε.......αλλα τελικα το ταριαξα ....
Αντελινο σε παρακαλω......
κανε μας τη χαρι....κανε μας τη χαρι....Βιερινια γ@μησε τον πουστ@ρα τον ..... ΓΑΥΡΟΙ

Τακτικα ησουν καλος ,αλλα επιθετικα δεν τα καταφερες.ησουν μετριος μαζι με Κρεσιτς Λαζαρ Κοντρερας Λνο δεν σας πηγε σημερα το ματς και δεν βοηθησατε.Δεν πειραζει,ολοι εχουν ασχημες μερες.Τελος καλο ...ολα καλα.....
Τωρα εχουμε μποστα μας την ''κορωνιδα'' των μαχων στο χαβουζολιμανι.
Σφιξε τα δοντια μπες μεσα,και βγαλε το αχτι σου.Το ποδοσφαιρικο σου ταλεντο ειναι ευκαιρια να το δουμε σε ολο του το μεγαλειο μεσα στο ''ΤΗΓΑΝΙ''....Βρε καντους να ξεχασουν τ΄ονομα τους....τα γατακια.....παικταρα μου...
προσπαθησα να το ταιριαξω....με δυσκολεψε.......αλλα τελικα το ταριαξα ....

Αντελινο σε παρακαλω......
κανε μας τη χαρι....κανε μας τη χαρι....Βιερινια γ@μησε τον πουστ@ρα τον ..... ΓΑΥΡΟΙ

-
.... η γνωστη ευχη που σου δινω πριν απο καθε σημαντικο αγωνα.....
''Αντε παλληκαρι μου,αντε καψουρα μας μεγαλη,
σημερα παλι εσυ θα μας σηκωσεις στα φτερα σου...εσυ μπορεις...εσυ...μονο εσυ....τρελανε μας παλι''...
''Αντε παλληκαρι μου,αντε καψουρα μας μεγαλη,
σημερα παλι εσυ θα μας σηκωσεις στα φτερα σου...εσυ μπορεις...εσυ...μονο εσυ....τρελανε μας παλι''...
Αυτοί εκεί κάτω σε αγαπάνε λέει πολύ.
Σε θέλουν στην ''ομάδα'' τους.
Δείξε τους κι εσύ σήμερα τι νιώθεις γι αυτούς.
''Αγάπησέ'' τους σπάταλα.
Όπως κάθε χρόνο κάνεις.
Σε θέλουν στην ''ομάδα'' τους.
Δείξε τους κι εσύ σήμερα τι νιώθεις γι αυτούς.
''Αγάπησέ'' τους σπάταλα.
Όπως κάθε χρόνο κάνεις.
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
περιμενουμε πολλα απο σενα σημερα... αντε παιχταρα μου
Θελω απο αυτο που πινεις αδερφεΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: κανε μας τη χαρι....κανε μας τη χαρι....Βιερινια γ@μησε τον πουστ@ρα τον ..... ΓΑΥΡΟΙ![]()

- navigator11
ας του δώσουμε χώρο και χρόνο.τα χρειάζεται.θα ανανήψει,δε γεννάται θέμα.πάντως ξεκάθαρα δεν είναι σε καλή κατάσταση.ελπίζω να μην πέσω,ελέω της διαπίστωσής μου αυτής,θύμα επίθεσης,επειδή έπαιξε καλά και σήμερα αλλά δεν το αντελήφθην ...
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
τιποτα σημερα ανουσιος και αγευστος... θελω να πιστευω μως ειναι επηρεασμένος απο την εγγυμοσύνη της γυναίκας του...
αρχιζει και με εκνευριζει διοτι εκει που πρεπει να κανει κατι απλο.. μια μπαλια μπροστα παει και κανει τριπλιτσες και πιρουετες που και δεν εχουν ουσια αλλα χανει και την μπαλα και τρωμε αντεπιθεση. ΞΥΠΝΑ ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ.
και η γυναικα του σουαρεζ γεννουσε αλλα μας εκλεισε το σπιτι μεσα-εξω...δεν θελω τετοιες δικαιολογιες...
αντελινο μου παιχταρα μου συνελθε παρε λιγο τα πανω σου ουτε πλαγιοκοπεις ουτε πας για το σουτ γιατι τοση πτωση??
αντελινο μου παιχταρα μου συνελθε παρε λιγο τα πανω σου ουτε πλαγιοκοπεις ουτε πας για το σουτ γιατι τοση πτωση??