γιατι να αποθεωσει το ζαγορακη, και γιατι ακριβως πρεπει να βγει να απολογηθει σε σενα ο ζαγορακης?νομιζω οτι μερικοι εχετε χασει τη μπαλα.ο ζαγορακης μιλαει καθε φορα σε συνεντευξη και λεει οσα θελει και πρεπει να πει.μηπως θες να ξεκατινιαστει η ΠΑΕ για να νιωσεις ικανοποιηση?δεν ξερω αν το γνωριζεις, αλλα μια ΑΕ που ξεκατινιαζεται επειδη καποιος δινει 200 ευρω το χρονο δεν ειναι καθολου ελκυστικη ουτε για χορηγους ουτε για επενδυτες.δεν ειναι καφενειο ο ΠΑΟΚ ουτε η ανω ραχουλα.επιλεον θα σε παρακαλουσα επειδη εισαι ΠΑΟΚι οριτζιναλ οπως και ολοι εμεις να γραφτουμε οσοι δεν ειμαστε γραμμενοι στον ΑΣ ΠΑΟΚ, γιατι η ιστορια του ΠΑΟΚ και η ιδεα δεν ειναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλα τον ΑΣ ΠΑΟΚ στην γενικη συνελευση του οποιου μαζευομαστε συνηθως 30 αντε 84 ατομα.αλλα εκει δεν βλεπω ηθικα διλληματα. επισης αν θυμαμαι καλα η διοικηση ειπε οτι η πορτα ειναι ανοιχτη οποιος θελει περναει απτα γραφεια ρωταει κι αμα εχει και καλυτερες λυσεις αναλαμβανει.με το καλο λοιπον να αναλαβεις.navigator11 έγραψε:Kolokotronis_4 έγραψε:1) για άπαντες ισχύει. ειδικά για αυτούς που χώνουν την μύτη τους παντού.navigator11 έγραψε:
2 παρατηρησεις,αν μου επιτρεπεται;
1) το "δεν μπορει ο ΠΑΟΚ να ειναι μπατε ΣΚΥΛΟΙ αλεστε και αλεστικα μη δωσετε" υποψιαζομαι οτι ισχυει δια απαντες στον ΠΑΟΚ τελικα,ετσι?σε διαφορετικη περιπτωση τεινει να γινει επιχειρημα τυπου σκορδα περι .... ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑΣ τουμπας!!!
2)πόθεν ακριβως συναγεται ρε φιλε μου οτι οι περισσοτεροι μη οργανωμενοι παοκτσηδες επικροτουν τη σταση ζαγορακη?
2) αληθινά, πόσο καιρό έχεις να πάς στην Τούμπα?
1)αρα,ισχυει και για τον ζαγορακη.
2)απο το παιχνιδι με τον αιαντα.δεν αντιληφθηκα συσσωμο το γηπεδο να αποθεωνει το ζαγορακη.
3)χωρις να απτεται του αμεσου ενδιαφεροντος μου,θα σε παρακαλουσα να εισαι λιγοτερο επιθετικος προς οσους κοσμια εκφραζουν ευλογες,ας τις πω προσωρινως ΑΠΟΡΙΕΣ,και θελουν σοβαρες εξηγησεις απο το ζαγορακη,χωρις να προτιθενται να γινουν ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ,οπως η δικη σου .... λογικη προσταζει.δεν προκειται ουτε για ΚΑΤΙΝΕΣ,ουτε για ΠΛΑΤΙΝΕΣ!αν δεν μπορεις να το καταλαβεις,το κατανοω και το σεβομαι.αλλά μη μετακυλιεις δικα σου "προβληματα" σε άλλους με χαρακτηρισμους .....
υγ δεν εχω καμια αμφβιβολια δεν ειχα και ποτε εδω και 3 χρονια οτι ο ζαγορακης θα φυγει με κλωτσιες οπως εφυγαν ολοι ανεξαιρετως με κλωτσιες,οι μονοι που μενουν ιδιοι ειναι αυτοι που ουρλιαζουν με προσχημα τον σαλπιγγιδη αλλα στην πραγματικοτητα παρασυρομενοι απο 4 ατομα που αντιληφθηκαν οτι με ζαγορακη διοικηση η συνδιοικηση μας τελειωσε.