Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Συλλυπητήρια πρόεδρε
ΦΤΑΝΕΙ με την κολοχρονιά
ΦΤΑΝΕΙ με την κολοχρονιά
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
- keep_paokizein
++++++ χωρίς άλλα λόγια.Sera4 έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 10:28 .....
Εμένα τα ίδια συναισθήματα μου γεννάει η ομάδα μου και με Ολιβάρες και με Μπορμπόκη και με Ζαγοράκη και με Φραντέσκο και με Τουρσουνίδη και με Ζωγραφάκη και με Μπαλάφα και με Ρίαν Καπαγιαννίδη και και και.
Ανυπομονώ για την ώρα του αγώνα, πεθαίνω για την ιεροτελεστία του γηπέδου, χωρίς μα και μου και όχι το κάθισμα και όχι το τζάμι το στραβό.
Αυτό δεν θα αλλάξει. Και δύσκολα θα αλλάξει για τους ανθρώπους της δικιά μου γενιάς. Το βλέπω στις συναναστροφές μου, στους γύρω μου, όλοι μια γροθιά.
Οι νέοι είναι άλλη πίστα. Καλό θα είναι σε κάποια φάση να βρούνε το δρόμο τους και αθλητικά και κοινωνικά.
Υγ Συλλυπητήρια Ιβάν, δύναμη και πίστη.
- These users thanked the author keep_paokizein for the post:
- freemind
- navigator11
Και έτσι να είναι, δεν όφειλε να ασχοληθεί πρώτα με τα της ομάδας;
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
- freemind, Dimitrisou, vasgias, Taseos
- navigator11
astral έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 11:03 Είναι κοινωνικό φαινόμενο μιας προβληματικής κοινωνίας. Αντί να ζητάμε να προσαρμοστεί ο καθένας στην προβληματική μας συμπεριφορά, ας κοιτάξουμε να την διορθώσουμε.
Όσο για τους τρύπιους αρουραίους του Χ, προφανώς δουλεύουν μόνο για την πάρτη τους και πουλάνε ΠΑΟΚ για να περάσουν την προσωπική τους ατζέντα.
Συλλυπητήρια Ιβάν και καλή δύναμη.
Μη μου πεις ότι κατόρθωσαν τα σκουπίδια αυτά να συγκρατηθούν και δεν ευχήθηκαν, έστω μέχρι στιγμής, να πάρει στα κοντά σειρά κι ο Ιβάν;
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
ΠΑΕ και ΚΑΕ παντως ανταλλασουν ευχες & μηνυματα δημοσια.
Μακαρι να ειναι η αρχη για λιωσιμο των παγων και δημιουργιας κατι πολυ μεγαλου
Μακαρι να ειναι η αρχη για λιωσιμο των παγων και δημιουργιας κατι πολυ μεγαλου
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 10):
- Azrael, freemind, aivas19, Γερασίμου, leomatos88, ΚΩΣΤΑΣ2019, st4this, Kabamaru11, ToMousiTouCrespo, elvetos giatros
πολυ καλη κινηση μπραβο και στους δυο μας ενωνει κατι πολυ μεγαλο πολυ μεγαλυτερο απο τα εγω μας Ο ΠΑΟΚ......Ιβαναρε ξανα συλληπητηρια .....
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Καταλαβαίνετε τώρα τί γίνεται κι ότι τα Χ που διαβάζετε δεν έχουν ουδεμία σχέση με ΠΑΟΚ οι λογαριασμοί?dimpaok4 έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 15:15 και μονο που τα πειρολ του αναφερουν για προσωπικες και επαγγελματικές υποθεσεις βρισκεται σημερα στην πολη και οτι ειναι ΠΙΘΑΝΟΝ να συναντηθει με στελεχη της ομαδας και οτι επισης ειναι ΑΓΝΩΣΤΟ αν θα ειναι στον τελικο καταλαβαίνει και ο οποιος ασχετος ποσο σε δευτερη μοιρα εχει βαλει ο διος τον ΠΑΟΚ
Ουδεμία όμως.
Κραζανε την εκδήλωση: ανενημερωτοι ότι έγινε ακριβώς όπως το ζήτησαν οι ΣΦ.
Κράζουν την εμφάνιση του Ιβάν, χωρίς να έχουν ιδέα γιατί ήρθε.
Πληρώνονται να δημιουργούν λάσπη με το παραμικρό χωρίς να γνωρίζουν στοιχειώδη πράγματα από ΠΑΟΚ. Μέχρι και λάθος σε παίχτες κάνουν (κυρίως του παρελθόντος).
Πρέπει κάποιος όμως να αναδεικνύει τί συμβαίνει γιατί δε γίνεται κάθε φορά να περνάει στο έτσι μάγκες.
Θα έλεγα λίγη τσίπα αλλά τα ασπόνδυλα δεν έχουν.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 12):
- Franky, leomatos88, ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1, Dimitrisou, aivas19, iremidynami 4+, nkoss, navigator11, trouman and 2 more users
- kataramenos5
Συλλυπητήρια και κουραγιο Ιβαναρε
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
- Rexaris, navigator11
Το πάρτυ τελειώνει το Γενάρη με την ταυτοποίηση μέσω gov και υποχρεωτική δήλωση στοιχείων στους vpn . Θα γελάσουμε πολύ μετά μάλλον, αν δεν εξαφανιστούνParolos έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 15:37Καταλαβαίνετε τώρα τί γίνεται κι ότι τα Χ που διαβάζετε δεν έχουν ουδεμία σχέση με ΠΑΟΚ οι λογαριασμοί?dimpaok4 έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 15:15 και μονο που τα πειρολ του αναφερουν για προσωπικες και επαγγελματικές υποθεσεις βρισκεται σημερα στην πολη και οτι ειναι ΠΙΘΑΝΟΝ να συναντηθει με στελεχη της ομαδας και οτι επισης ειναι ΑΓΝΩΣΤΟ αν θα ειναι στον τελικο καταλαβαίνει και ο οποιος ασχετος ποσο σε δευτερη μοιρα εχει βαλει ο διος τον ΠΑΟΚ
Ουδεμία όμως.
Κραζανε την εκδήλωση: ανενημερωτοι ότι έγινε ακριβώς όπως το ζήτησαν οι ΣΦ.
Κράζουν την εμφάνιση του Ιβάν, χωρίς να έχουν ιδέα γιατί ήρθε.
Πληρώνονται να δημιουργούν λάσπη με το παραμικρό χωρίς να γνωρίζουν στοιχειώδη πράγματα από ΠΑΟΚ. Μέχρι και λάθος σε παίχτες κάνουν (κυρίως του παρελθόντος).
Πρέπει κάποιος όμως να αναδεικνύει τί συμβαίνει γιατί δε γίνεται κάθε φορά να περνάει στο έτσι μάγκες.
Θα έλεγα λίγη τσίπα αλλά τα ασπόνδυλα δεν έχουν.
-
PAOKAPOMONOSMOY
Ιβάν Σαββίδη συλλυπητήρια για την απώλεια τού αδερφού σου. Όσο ζεις να είσαι γερός,δυνατός και να τον μνημονεύεις.