Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- smoothcriminal1926
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Απαράδεκτοι που δημιούργησαν τέτοιο κλίμα ενώ η kicker λέει ξεκάθαρα ότι η Στουγκάρδη αποσύρθηκε... Και δεν αναφέρομαι για τα αθηναικα σαιτ, απο αυτούς αναμενόμενο ήταν, αλλά γιαυτούς τους απαράδεκτους εδώ πάνω. Ντροπή...
λέτε να τους πιέσαμε παραπάνω απ οτι άντεχαν κ χάλασε η μεταγραφή ;;;
ελπίζω οι δικοί μας να πήραν το μάθημά τους και στην επόμενη πρόταση που θα γίνει
να μήν είμαστε ίδιοι και χαλασει το ντίλ
Ίβαν ξύπνα

ελπίζω οι δικοί μας να πήραν το μάθημά τους και στην επόμενη πρόταση που θα γίνει
να μήν είμαστε ίδιοι και χαλασει το ντίλ
Ίβαν ξύπνα

-
Ο άλλος κάνει τα πάντα να πάρει δύο κλικ παραπάνω μπας και βρεθεί εν τέλει χορηγός να του πληρώσει τα έξοδα για να πάει στην προετοιμασίας...και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους,να πάρουν κεφάλια με βάση μια μαλ@κια ενός εκ των πιο αχρήστων απ' αυτούς που δηλώνουν ρεπόρτερ ΠΑΟΚ
Μην πιστευετε τον καθε Τοσκιτση ελεος
Ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με Ντελια
Ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με Ντελια
Τώρα λέει ότι το κικερ δεν είναι έγκυρο και από αλλού είναι η πηγή ..
εγώ θα πω καλύτερα να δημιουργήθει κλίμα μπας και τον ανανεώσουν ..
-
διαβαζω σε προφιλ επιφανων ΠΑΟΚτσηδων (στο fb) που δεν πουλανε παππα ότι οντως γινεται ενεργη προσπαθεια να πωληθει ο Ντελιας.
Πλεον θεωρώ ότι όντως ισχύει. Προσπαθούμε να πουλήσουμε τον Ντελια
Πλεον θεωρώ ότι όντως ισχύει. Προσπαθούμε να πουλήσουμε τον Ντελια
Καλά ο Τοσκιτσης έλεγε ότι ο Τισουντάλι είναι ο υπερπαικταρας και αν τον πάρουμε θα είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και ο αγαπημένος της κερκίδας. Για την ώρα ούτε στις Αραβιες τον θέλουν.
Ο ορισμός της αμπαλοσυνης.
Ο ορισμός της αμπαλοσυνης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 15 Ιουν 2025, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Οι οπαδοί βγήκαν να πάρουν κεφάλια γιατί για κάνα διβδομαδο δεν ξέραμε ποιον είχανε προπονητή, γιατί δεν έχει προχωρήσει καμία μεταγραφή, γιατί δεν έχει προχωρήσει καμία ανανέωση. Ε από εκεί και πέρα όταν βγαίνει μια μαλακια η οποία είναι αληθοφανής, ε είναι λογικό ο οπαδός να θέλει κεφάλια.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Τοσκιτσης είπε ότι το kicker δεν είναι έγκυρο;;Demir έγραψε:Τώρα λέει ότι το κικερ δεν είναι έγκυρο και από αλλού είναι η πηγή ..
Τα ύστερα του κόσμου!
Σαν να λέει ο Πορκυ τον Κόλκα παπατζη.
- FreeWatcher
Προσωπικά δεν με νοιάζει τι γράφει ο κάθε Τοσκίτσης.
Το κλίμα δεν δημιουργείται επειδή το απαιτεί εκείνος με την αναπαραγωγή fake news από το εξωτερικό.
Το κλίμα για τον μικρό έχει δημιουργηθεί εδώ και μήνες που βλέπουμε να αμείβεται με λιγότερα από τον Μουργκ, πολύ απλά γιατί δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό.
Είναι δίκαιο για τον Ντέλια να παίρνει τόσα; Προσφέρει λίγα; Δεν έχει φέρει προτάσεις; Τι σκ@τά συμβαίνει δηλαδή που αξίζει να έχει αυτή την αντιμετώπιση και όλοι εμείς που τον θαυμάζουμε πρέπει να το βλέπουμε ως κάτι λογικό;
Το να πουληθεί κάποια στιγμή είναι νορμάλ. Δεν είμαστε εμείς το ταβάνι του (άποψη μου).
Το να κάνει όσα κάνει, να προσφέρει όσα προσφέρει και να αμείβεται με 550 ενώ όποιος περνάει έξω από την Τούμπα παίρνει σβηστά 700κ, ε το λες και ντροπή.
Αυτό το Τέιλορ που θέλαμε να φέρουμε για 2ο(!!) αριστερό μπακ, πόσα του δίναμε; Λιγότερα από 550;
Ε είναι δυνατόν ο Ντέλιας να παίρνει 550;
Πως να μην σκεφτούμε μετά πως δεν θέλουν να τον κρατήσουν; Ο καθένας αυτό θα σκέφτονταν.
Το κλίμα δεν δημιουργείται επειδή το απαιτεί εκείνος με την αναπαραγωγή fake news από το εξωτερικό.
Το κλίμα για τον μικρό έχει δημιουργηθεί εδώ και μήνες που βλέπουμε να αμείβεται με λιγότερα από τον Μουργκ, πολύ απλά γιατί δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό.
Είναι δίκαιο για τον Ντέλια να παίρνει τόσα; Προσφέρει λίγα; Δεν έχει φέρει προτάσεις; Τι σκ@τά συμβαίνει δηλαδή που αξίζει να έχει αυτή την αντιμετώπιση και όλοι εμείς που τον θαυμάζουμε πρέπει να το βλέπουμε ως κάτι λογικό;
Το να πουληθεί κάποια στιγμή είναι νορμάλ. Δεν είμαστε εμείς το ταβάνι του (άποψη μου).
Το να κάνει όσα κάνει, να προσφέρει όσα προσφέρει και να αμείβεται με 550 ενώ όποιος περνάει έξω από την Τούμπα παίρνει σβηστά 700κ, ε το λες και ντροπή.
Αυτό το Τέιλορ που θέλαμε να φέρουμε για 2ο(!!) αριστερό μπακ, πόσα του δίναμε; Λιγότερα από 550;
Ε είναι δυνατόν ο Ντέλιας να παίρνει 550;
Πως να μην σκεφτούμε μετά πως δεν θέλουν να τον κρατήσουν; Ο καθένας αυτό θα σκέφτονταν.
Εγω προσωπικά μετά από τόσα χρόνια μόνο στα άρθρα του Πετρωτου βασίζω την ενημέρωση μου, γιατί έτσι ξέρω ότι μεταγραφικη ειδήση βγάλει θα ειναι για παίκτη σίγουρα δεν θα έρθει ή δεν ισχυει. Με την εις άτοπον απαγωγή καταλήγεις στις περιπτώσεις που μπορεί όντως να εναδιαφερουν την ομάδα.
- Amsterdamer_87
theo86 έγραψε:nikos ioannidis έγραψε:Equalizer έγραψε:Και 10 από νόβα και 20 από Ντελια. Αυτο είναι η άποψη μου.
Προσωπικά θα ήθελα 12 + 25 αλλά δεν νομίζω ότι η αγορά το βλέπει έτσι.
Και όμως έχω υπερπολλακις τονίσει, ταπεινή προσωπική άποψη, δεν συμφωνώ ότι ο Ντελιας είναι ο απόλυτος σταρ του παοκτσηδικου μέλλοντος.
Δεν με πείθει ότι το βλέπει τόσο σοβαρά ούτε πως έχει αυτή την προοπτική. Απόψεις είναι αυτες, δεν είμαι επαγγελματίας αναλυτής ποδοσφαίρου.
Βάσει αυτού, δεν με διαλύει ψυχολογικά η πιθανότητα να φύγει. Αρκεί βέβαια να είναι σοβαρή η ομάδα στην αντικατάσταση του.
Μόνο να μην διαβάσουμε τη ρήση :"Θα βρούμε καλύτερο με λιγότερα".
Θα κάνουμε την έκπληξη και θα βρούμε χειρότερα (κλασικά) με περισσότερα (ωωω)
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!