Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Κατσε να ξεφορτωθούμε τα παλτά να έρθει κανένας ακόμαtasso85 έγραψε:καμια καινουρια μεταγραφη εδω και πανω απο μια ωρα...

Λευκη πετσετα..tasso85 έγραψε:καμια καινουρια μεταγραφη εδω και πανω απο μια ωρα...
Ενσωματώνεται άμεσα ο Σουαλιχό Μεϊτέ!
https://www.forzaonline.gr/news/ensomat ... cho-meite/
https://www.forzaonline.gr/news/ensomat ... cho-meite/
- Μπαρκαρούτσος
Γάμησέ τα, έχουμε ξεκαυλώσει εντελώς. Να πάρουν όλοι το μπούλο!!tasso85 έγραψε:καμια καινουρια μεταγραφη εδω και πανω απο μια ωρα...
Εκτός κι αν φέρει Ivanusec. Και Στελάρα.
Ρε έχασα επεισόδια. Τί έγινε; Το κατάλαβα όταν είδα να φέρνουν την Γκοντσάρεβα στο Διαβαλακανικό λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου.
Εγω δεν καταλαβα γιατι θελουμε να φερουμε αριστερο και οχι δεξι μπακ ενω φευγει ο Οττο το καλοκαιρι.
-
- Επικοινωνία:
Ο Χασάν το φορ που έπαιζε γαύρο πριν κάνα δύο χρόνιαnunies4 έγραψε:Καλως ηρθες και παλι σπιτι σου Μητσαρα. Ειμαι βεβαιος οτι θα βοηθησεις...
Παθαινω αλτσχαιμερ...ποιος ειναι ο Κοκα; Πως γινεται να μην τον θυμαμαι;
O Οττο μπορει να παιξει μια χαρα αριστερα για να εχουμε τουλαχιστον απο ενα ακραιο μπακ το καλοκαιρι σε καθε θεση.Demir έγραψε:γιατι ο μπαμπα θα πεθανει σε λιγο
Αντί να χαρώ για τις μεταγραφές αυτές έχω νεύρα. Ρε φίλε εχθρός του ΠΑΟΚ σχεδιάζει τη χρονιά;
Έχεις πάρει πρωτάθλημα, μπροστά σου έχεις τα χρήματα του Champions League + το πρεστίζ και δε φέρνεις τους παίκτες και τους φέρνεις τώρα;
Έχεις πάρει πρωτάθλημα, μπροστά σου έχεις τα χρήματα του Champions League + το πρεστίζ και δε φέρνεις τους παίκτες και τους φέρνεις τώρα;
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΤΕΛΑΡΑΜπαρκαρούτσος έγραψε:Γάμησέ τα, έχουμε ξεκαυλώσει εντελώς. Να πάρουν όλοι το μπούλο!!tasso85 έγραψε:καμια καινουρια μεταγραφη εδω και πανω απο μια ωρα...
Εκτός κι αν φέρει Ivanusec. Και Στελάρα.

Ο πελκας θα είναι πολύτιμος.
Η πίεση του, οι δεύτερες μπάλες, η επανάκτηση της, πάσες κλειδί, ασίστ, σουτ όπως είναι σίγουρο ότι θα σκοράρει.
Πλέον η ομάδα θα έχει διάθεση, παλμό.
Άντε να γελάσει το χειλακι μας και να αστραψει το ματάκι
Η πίεση του, οι δεύτερες μπάλες, η επανάκτηση της, πάσες κλειδί, ασίστ, σουτ όπως είναι σίγουρο ότι θα σκοράρει.
Πλέον η ομάδα θα έχει διάθεση, παλμό.
Άντε να γελάσει το χειλακι μας και να αστραψει το ματάκι
- Amsterdamer_87
Οχι δεν γινοταν..Maezono Masakiyo έγραψε:Pellaios έγραψε:Πάντως εμένα θα μου μείνει η απορία τι θα είχε γίνει εάν το καλοκαίρι είχαμε κινηθεί σύμφωνα με τις το πλάνο που φαίνεται να είχε εγκρίνει ο ραζβαν και είχαμε πάρει Γιαννούλη, χατζηδιακο μειτε ετζουκε και μπρεθγουειτ αντί για τισουνταλι τσαλοφ μπακαγιοκο λοβρεν κολει σορετιρε και Γκόμεζ......
Εσείς τι λέτε;;;;
Γιαννούλη,Ετζούκε και Μπρεθγουέιτ ήταν στο χέρι μας να τους πάρουμε;
Ο Γιαννουλης περιμενε την προταση απο εξωτερικο και εμας μας ειχε ως τελευταια λυση..
Με τον Ετζουκε ειχαμε κλεισει 90% αλλα βγηκε η Ισπανια που ειχε ως στοχο να παει και πηγε..
Για τον παμπλουτο Μπρεθγουειτ ειναι γνωστο το τι εγινε,αριξε ακυρο και στους γαυρους..