6. Dejan Lovren

Απάντηση
Dimitrisou

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από Dimitrisou »

tenten4GT έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 14:56 Αφού το είπε ο γνωστός Πολ Παπαμιχαήλ πάμε πάσο όσοι λέγαμε είναι λίγος ,δεν θέλω να σκεφτώ αν πει κ πανακας ότι είναι καλός τι θα γίνει ...+ 2 χρόνια συμβόλαιο απευθείας στο κροατικο σκύλο .τι κείμενα γράφουν οι κερατάδες για ένα καλό τάκλιν κ δύο καρατιες διωξιματα...θα έρθει κανένας παίκτης τυχαία σαν τον κουλιερακη που είναι κανονικός σέντερ Μπακ επιπέδου κ θα νομίζουμε ότι ήρθε ο Νέστα στον ΠΑΟΚ .
Συγγνωμη που στο λεω αλλα ακομη και τωρα ο παικταρας Κουλιε ειναι καλυτερος του Λοβρεν μονο σε ταχυτητα..εχει ψωμια ακομη για να τον φτασει..και αυτο το πιστευα και πριν το χθεσινο..σε ολα τα αλλα ο Λοβρεν και στα 36 του ειναι τοπ..απλα δεν κανει για να παιζει οταν εχουμε ψιλα τις γραμμεσ μας..
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 15:52
tenten4GT έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 14:56 Αφού το είπε ο γνωστός Πολ Παπαμιχαήλ πάμε πάσο όσοι λέγαμε είναι λίγος ,δεν θέλω να σκεφτώ αν πει κ πανακας ότι είναι καλός τι θα γίνει ...+ 2 χρόνια συμβόλαιο απευθείας στο κροατικο σκύλο .τι κείμενα γράφουν οι κερατάδες για ένα καλό τάκλιν κ δύο καρατιες διωξιματα...θα έρθει κανένας παίκτης τυχαία σαν τον κουλιερακη που είναι κανονικός σέντερ Μπακ επιπέδου κ θα νομίζουμε ότι ήρθε ο Νέστα στον ΠΑΟΚ .
Συγγνωμη που στο λεω αλλα ακομη και τωρα ο παικταρας Κουλιε ειναι καλυτερος του Λοβρεν μονο σε ταχυτητα..εχει ψωμια ακομη για να τον φτασει..και αυτο το πιστευα και πριν το χθεσινο..σε ολα τα αλλα ο Λοβρεν και στα 36 του ειναι τοπ..απλα δεν κανει για να παιζει οταν εχουμε ψιλα τις γραμμεσ μας..
Φίλε αυτά μην τα λες παραεξω ,εδώ μεταξύ μας στο foroum για να μην γελάνε το λέω.δηλαδη υπάρχει έστω ένας στους 100 που θα διάλεγε τον τωρινό λοβρεν από τον τωρινό κουλιερακη!!!ότι ο λοβρεν έχει καριέρα που το πιθανότερο είναι να μην κάνει ο κούλιε ποτέ ,αλλά εδώ μιλάμε για την τωρινή κατάσταση,σε παρακαλώ με αγάπη στο λέω
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

tenten4GT έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 16:25
Φίλε αυτά μην τα λες παραεξω ,εδώ μεταξύ μας στο foroum για να μην γελάνε το λέω.δηλαδη υπάρχει έστω ένας στους 100 που θα διάλεγε τον τωρινό λοβρεν από τον τωρινό κουλιερακη!!!ότι ο λοβρεν έχει καριέρα που το πιθανότερο είναι να μην κάνει ο κούλιε ποτέ ,αλλά εδώ μιλάμε για την τωρινή κατάσταση,σε παρακαλώ με αγάπη στο λέω
Αν με έβαζες να διαλέξω ανάμεσα στους δύο και εγώ τον Κουλιε θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκεψη...αλλά το ότι σε αντίληψη αμυντική ικανότητα και άλλους τόσους τομείς του παιχνιδιού ο Λοβρεν είναι ανώτερος αυτή τη στιγμή το πιστεύω ..ο Κουλιε μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος αλλά δεν θα βγάλουμε σαπακι ένα σέντερ Μπακ σαν τον Λοβρεν ..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΠΑΙΚΤΑΡΑ μου.... ο miles σε αναζητεί...
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 16:48
tenten4GT έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 16:25

Αν με έβαζες να διαλέξω ανάμεσα στους δύο και εγώ τον Κουλιε θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκεψη...αλλά το ότι σε αντίληψη αμυντική ικανότητα και άλλους τόσους τομείς του παιχνιδιού ο Λοβρεν είναι ανώτερος αυτή τη στιγμή το πιστεύω ..ο Κουλιε μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος αλλά δεν θα βγάλουμε σαπακι ένα σέντερ Μπακ σαν τον Λοβρεν ..
Έχουμε διαφορετική άποψη ,δεν πειράζει ,ας κερδιζει η ομάδα κ ας μην συμφωνούμε εδώ μέσα .όλα καλα
These users thanked the author tenten4GT for the post:
Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Βλέποντας τη φάση με το τάκλιν και την παρακάμερα στο κέντρο, και άσχετα με όλα τα άλλα, δεν είναι ΚΑΒΛΑ να καβλώνουν τέτοιοι παίκτες όταν παίζουν με τα ασπρόμαυρα;
john4serres έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:35

Όποιος βρει κλιπάκι με όλη την φάση, ας το ανεβάσει.

Miles

Δημοσίευση από Miles »

theo-drama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 16:52 ΠΑΙΚΤΑΡΑ μου.... ο miles σε αναζητεί...
Κοίτα να μην αρχίσετε να τον αναζητείτε εσείς, με τα χάλια που έχετε. Φαντάζομαι, καταλαβαίνεις για ποια ομάδα λέω...
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Στο τέλος της παρακάμερας του κάνει νόημα ο Κεντζιόρα να πάνε προς την 4 (νομίζω) και κάνει όχι.

Μάγκας.
These users thanked the author paokkerkir for the post:
DamoN
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

paokkerkir έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 17:47 Στο τέλος της παρακάμερας του κάνει νόημα ο Κεντζιόρα να πάνε προς την 4 (νομίζω) και κάνει όχι.

Μάγκας.

Σωστός για μένα, ο Ντεγιαν κ οι υπόλοιποι.
These users thanked the author theo-drama for the post (total 2):
DamoN, paokkerkir
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Miles έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 17:24
theo-drama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 16:52 ΠΑΙΚΤΑΡΑ μου.... ο miles σε αναζητεί...
Κοίτα να μην αρχίσετε να τον αναζητείτε εσείς, με τα χάλια που έχετε. Φαντάζομαι, καταλαβαίνεις για ποια ομάδα λέω...

Εμείς τον πουλάμε, εσείς τον θέλετε;
Ούτε τέτοιον έχετε σήμερα....
Να βγάλουμε κ κέρδος.
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

danirifle έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 10:28
gpap5 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:56 σε ευχαριστώ που με βγάζεις μαλάκα όποτε παίζεις, επειδή δεν σε υπολόγιζα στην αρχή της προετοιμασίας.
Στο β' ημίχρονο, που θύμισες Κρέσπο-Βαρέλα στον αγώνα με τον γαύρο το 2019 (4-2), με τα δυνατά τάκλιν με τσαμπουκά, που έδειχνες στους γαύρους τι θα αντιμετωπίσουν και στους συμπαίχτες σου πως πρέπει να πέφτουν στην μπάλα.
Συνέχισε να με βγάζεις ρόμπα και άμπαλο.
αδερφέ το να γράφουμε κάτι αρνητικό και μετά να λέμε "μακάρι να με βγάλεις λακαμά" ή "ευχαριστώ που με κάνεις ρόμπα" δεν στρέχει (στο γράφω καλοπροαίρετα να ξες),
γιατί το αρνητικό που γράφουμε έχει ένα αντίκτυπο για χ επόμενο διάστημα (μέχρι να διαψευστεί)

και δεν το γράφω για σένα, μην το πάρεις προσωπικά
το ποστ σου το λαμβάνω σαν αφορμή

υγ. εκτός αν ο ντέγιαν σε διαβάζει και είπε "κάτσε να του δείξω του gpap5 με ποιον τα χει βάλει"
εδώ μέσα αδελφέ, πέραν από το να γράφουμε και να διαφωνούμε ως μορφή επικοινωνίας, είναι και η ψυχοθεραπεία μας.
Άσε με τα βγάλω από μέσα μου, μην μου την χαλάς την φάση, να το βγάλω από μέσα μου, να ξαλαφρώσω, να μου φύγει.
Αν σε χαλάει, λυπάμαι.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Ο Λοβρεν του τα έχωσε γιατί η τιτικα πιάνει το πόδι της, ότι και καλά τον χτύπησε κι όχι για το κόψιμο. Που αν έβρισκε πόδι θα το είχε κλαρήσει =κλαδέψει.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

theo-drama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 18:06
paokkerkir έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 17:47 Στο τέλος της παρακάμερας του κάνει νόημα ο Κεντζιόρα να πάνε προς την 4 (νομίζω) και κάνει όχι.

Μάγκας.

Δεν ήταν ειρωνικό, συμφωνώ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

paokkerkir έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 22:33
theo-drama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 18:06

Μάγκας.

Δεν ήταν ειρωνικό, συμφωνώ.
Το κατάλαβα ότι δεν το λεγες ειρωνικα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”