shogoon έγραψε:Αυτούς θα τους περάσουμε. Με τη Μάλμε δεν το έχω για τόσο εύκολο. Θέλει χρόνο η ομάδα.
σωστος
shogoon έγραψε:Αυτούς θα τους περάσουμε. Με τη Μάλμε δεν το έχω για τόσο εύκολο. Θέλει χρόνο η ομάδα.
Τα γνωστά κολλήματα του προπονητή. Είπαμε προπονηταρας αλλά έχει κάποια κολλήματα. Το ένα είναι αυτό το άλλο η ομοιογένεια με μηδέν παίκτες μεταγραφή ενώ θέλουμε τουλάχιστον 4 παίκτες επιπέδου.Leonardo10 έγραψε:Δηλαδή Σορρυ παίζει ο εκονγκ που έχει να παίξει 7 μήνες αλλά δεν παίζει ο κετζιορα επειδή είναι μόνο τις δυο τελευταίες εβδομαδες; Σορρυ αλλά εγω λογική δεν βρίσκω ούτε λίγο. Εντάξει για μουργκ σηκώνει κει η επιστήμη τα χέρια ψιλά
Ο Σβαμπ έχει σε κάθε ματς δυο λάθος πάσες στο κέντρο . Δες και πέρυσι στα προκριματικά . Αλλά αυτό που βλέπουμε είναι ελεεινό . Με χέρια πάνω στον τερματοφύλακα σαν τροχονόμος ο ένας , παλιμπαιδισμό να περάσει ολη την ομάδα με παράλληλη ντρίμπλα στο κέντρο ο πιο έμπειρος της ενδεκάδας . Ε όχι ρε φιλε ! Ότι γινόταν στα φιλικά βλέπουμε και τώρα .VfB v2 έγραψε:Πως κατάφερε ο Σβαμπ απο Βανακέν στα φιλικά να μεταμορφωθεί σε κάτι τρεις φορές χειρότερο του εσίτι πραγματικά θέλει επιστημονική ανάλυση.
+1Sera4 έγραψε:Η ομάδα πνευματικά βρίσκεται σε άλλον πλανήτη όλα ξεκινάνε από εκεί γι αυτό το άθλιο θέαμα.
Θελει ένα γερό σαλιάρισμα στα αποδυτήρια να έρθουν στη θέση τους όλοι, οι διακοπές τελείωσαν έπρεπε να έχει περάσει στην ομάδα αυτό από τα φιλικά ακόμα, αλλά φαίνεται αποτύχαμε σε αυτό το κομμάτι.
Δηλαδη μας λες οτι δεν ζητησε παικτες, ρε τι ακουμεPhotis έγραψε:Τα γνωστά κολλήματα του προπονητή. Είπαμε προπονηταρας αλλά έχει κάποια κολλήματα. Το ένα είναι αυτό το άλλο η ομοιογένεια με μηδέν παίκτες μεταγραφή ενώ θέλουμε τουλάχιστον 4 παίκτες επιπέδου.Leonardo10 έγραψε:Δηλαδή Σορρυ παίζει ο εκονγκ που έχει να παίξει 7 μήνες αλλά δεν παίζει ο κετζιορα επειδή είναι μόνο τις δυο τελευταίες εβδομαδες; Σορρυ αλλά εγω λογική δεν βρίσκω ούτε λίγο. Εντάξει για μουργκ σηκώνει κει η επιστήμη τα χέρια ψιλά