2. Mohamed Mady Camara
- hasio_john
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Μας λύτρωσε με το γκολ, αλλά λίγα λεπτά πριν με το λάθος γύρισμα (στυλ Μιχαηλίδη) κόντεψε να μας χαντακώσει, αν δεν ήταν (ξανά) ο φύλακας άγγελός μας σήμερα Κοτάρσκι!
- ΑποστόληςΑ
Ο μόνος που είχε τις ίδιες δυνάμεις με την Πέμπτη - Όττο και Ζίφκο ήταν σε χαμηλότερες εντάσεις.
Από σουτ μπορεί να είναι χάλια, από κεφάλι όμως σκίζει.
Από σουτ μπορεί να είναι χάλια, από κεφάλι όμως σκίζει.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και γαμω τις πάσες έκανες εκεί Μάντι. Ευτυχώς ήταν ο αμπαλος και ο Κοταρσκι και δεν έγινε γκολ.
Γενικά είναι η μόνη μεταγραφή που έχει δώσει ουσιώδη πράγματα.
Ωστόσο, ακόμη δεν έχει υπάρξει εμφάνιση του που να είναι ο απόλυτος παίκτης στο κέντρο.
Ωστόσο, ακόμη δεν έχει υπάρξει εμφάνιση του που να είναι ο απόλυτος παίκτης στο κέντρο.
- Σουριναμέζος
Εγώ επιμένω ότι το λάθος το κάνει γιατί έχει (αναγκαστικά λόγω της κατάστασης στα χαφ) αναλάβει ρόλο που δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του
Την ταχυδύναμη του δεν την εχουν πολλοί και με τον Οζντόεφ κάνουν ένα καλό δίδυμο.
Αλλά είναι μόνοι τους.
Ενα 6ρι πίσω τους θα τους απελευθέρωνε.
Αλλά είναι μόνοι τους.
Ενα 6ρι πίσω τους θα τους απελευθέρωνε.
- figurehead4
Πολύτιμος και για το γκολ που έβαλε και πάλι στα τελειώματα, αλλά και που έτρεχε για δύο με το γερό Σβαμπ.
Αλλά εκείνη η πάσα πίσω δεν χωνεύεται. Πω πω πω ρε Μαντί, η καρδιά μου σταμάτησε
Αλλά εκείνη η πάσα πίσω δεν χωνεύεται. Πω πω πω ρε Μαντί, η καρδιά μου σταμάτησε
Έκανε λάθος πάσα και μας έσωσε ο Κοτάρσκι, αλλά στο τέλος έδωσε τους 3 βαθμούς και το έχει κάνει άλλες 2 φορές αν δεν κάνω λάθος
Από εκεί και πέρα, είναι η πρώτη μεταγραφή που κάναμε και ίσως η μόνη που κρίνεται σαφώς πετυχημένη, με βάση την εικόνα μέσα στο γήπεδο και την αντίστοιχη προσφορά
Γιατί αν αρχίσουμε να αμφισβητούμε τον Καμαρά, τότε τι πρέπει να κάνουμε με τις υπόλοιπες μεταγραφές?
Όλες αποτυχημένες θα πρέπει να τις βγάλουμε, με βάση το ποσοστό προσφοράς στην ομάδα
Από εκεί και πέρα, είναι η πρώτη μεταγραφή που κάναμε και ίσως η μόνη που κρίνεται σαφώς πετυχημένη, με βάση την εικόνα μέσα στο γήπεδο και την αντίστοιχη προσφορά
Γιατί αν αρχίσουμε να αμφισβητούμε τον Καμαρά, τότε τι πρέπει να κάνουμε με τις υπόλοιπες μεταγραφές?
Όλες αποτυχημένες θα πρέπει να τις βγάλουμε, με βάση το ποσοστό προσφοράς στην ομάδα
Aμα τρέχεις για 2-3 που περπατάνε λογικό να κάνεις και το λάθος σου. Έχει τα περισσότερα winner γκολ στην ομάδα.
- ΑποστόληςΑ
+1Σουριναμέζος έγραψε:Εγώ επιμένω ότι το λάθος το κάνει γιατί έχει (αναγκαστικά λόγω της κατάστασης στα χαφ) αναλάβει ρόλο που δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του
Επιπλέον έχει την κούραση των ημερών.
Το μεταφέρω κι εδώ από το τόπικ του Ράσβαν, για να υπάρχει παρέα με τα κραξίματα που του έχω ρίξει.
Χθες ήταν ένα παιχνίδι που μου άρεσε. Μέχρι το70 - 75 ήταν επαρκέστατος. Φαίνεται ότι ο Ρασβάν αρχίζει να του τιθασεύει τις άναρχες ορμές του. Στη θέση του πάντα. Ήρεμος με τη μπάλα στα πόδια. Επιτέλους άρχισε να σηκώνει κεφάλι μόλις υποδέχεται τη μπάλα και να βλέπει αν έχει επιλογές αριστερά και δεξιά. Περιόρισε αυτές τις ανούσιες περιστροφές σαν ψάρι που σπαρταράει από τον άγχος του και υποδέχτηκε μπάλα είτε αφήνοντάς την να κυλήσει μπροστά. Μάρκαρε ώριμα χωρίς να δώσει χαζά φάουλ. Όποτε ήταν αναγκαίο μάρκαρε χώρο χωρίς να πέφτει πάνω στον αντίπαλο δημιουργώντας ανισορροπία.
Ήταν η εκδοχή ενός παίκτη που σιγά σιγά εγκλιματίζεται σε νέα δεδομένα. Για αυτό το επίπεδο αγώνων αρχίζει και δείχνει λειτουργικός σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού.
Τώρα μετά το 70 -75 όταν ο ΠΑΟΚ άρχιζε να ανεβάζει τέμπο έκανε μια δυο περιστροφικές τσαπατσουλιές, έδειξε λίγο να επηρεάζεται από το πίεση του χρόνου αλλά οκ. Σημασία έχει να κάνει βήματα μπροστά.
Υγ. Κάπου προς το τέλος και πριν το 0-1, βρίσκεται ο Αντρίγια με τη μπάλα κοντά στη γραμμή του πλαγίου. Ο Καμαρά βρίσκεται στην πλάτη του αμυντικού όμως έχει αρκετό ελεύθερο χώρο μπροστά του για να δώσει επιλογή πάσας στον Αντρίγια. Ο Αντρίγια τον περιμένει και ο Καμαρά δεν κάνει κίνηση. Στο τέλος ο Σέρβος του ψιλοδείχνει που να πάει για να του πασάρει όμως το παίρνει χαμπάρι άλλος αμυνόμενος και τρέχει να κλείσει το μεσοδιάστημα.
Αυτή η φάση έχει 2 πιθανές ερμηνείες. Είτε ο Καμαρά ακόμα δεν έχει αφομοιώσει κάθε στιγμή που ακριβώς να κινείται μέσα στο γήπεδο είτε από την πίεση της στιγμής και επειδή λίγο νωρίτερα είχε κάνει τη λάθος πάσα είχε μια φοβία να πάρει μπάλα σε κρίσιμο σημείο και ψιλοκρύφτηκε. Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο και τα 2 ενδεχόμενα συνηγορούν στο ότι ο παίκτης χρειάζεται χρόνο και τουλάχιστον από τη μεριά μου τον έχει. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη μπάλα στα πόδια δεν είναι εύκολο και χρειάζεται υπομονή για κάθε καινούριο παίκτη.
Πιστός στις υποσχέσεις θα μιλήσω μόνο για τα θετικά.Επειδή το κράξιμο που του ρίχνω από το καλοκαίρι έπιασε καρπούςκαι όλο και περισσότεροι φίλοι βλέπουν τις αδυναμίες του πλέον θα αρχίσω αντίστροφη πορεία και θα σημειώνω ότι θετικό αρχίζω και βλέπω (από ότι αντιλαμβάνομαι καθώς δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου και μπορεί να λέω και μπούρδες).
Θέλω να είμαι τίμιος και θα επαναλάβω κάτι που έχω γράψει. Ο Καμαρά είναι πρώτη φορά που βρίσκεται σε ομάδα που παίζει με αυτόν τον τρόπο. Με Μαρτινς έπαιζε αλλιώς ο οσφπ και μετά τον Μαρτινς επικράτησε ένα μη ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
Εγώ θα έχω υπομονή μήπως καταφέρει και αυτόν ο Λουτσε να τον εξελίξει σε κομμάτια του παιχνιδιού που του λείπουν. Κι όταν λέω υπομονή εννοώ με χρονικό ορίζοντα την επόμενη χρονιά. Να κάνει την επόμενη προετοιμασία και μετά..
Χθες ήταν ένα παιχνίδι που μου άρεσε. Μέχρι το70 - 75 ήταν επαρκέστατος. Φαίνεται ότι ο Ρασβάν αρχίζει να του τιθασεύει τις άναρχες ορμές του. Στη θέση του πάντα. Ήρεμος με τη μπάλα στα πόδια. Επιτέλους άρχισε να σηκώνει κεφάλι μόλις υποδέχεται τη μπάλα και να βλέπει αν έχει επιλογές αριστερά και δεξιά. Περιόρισε αυτές τις ανούσιες περιστροφές σαν ψάρι που σπαρταράει από τον άγχος του και υποδέχτηκε μπάλα είτε αφήνοντάς την να κυλήσει μπροστά. Μάρκαρε ώριμα χωρίς να δώσει χαζά φάουλ. Όποτε ήταν αναγκαίο μάρκαρε χώρο χωρίς να πέφτει πάνω στον αντίπαλο δημιουργώντας ανισορροπία.
Ήταν η εκδοχή ενός παίκτη που σιγά σιγά εγκλιματίζεται σε νέα δεδομένα. Για αυτό το επίπεδο αγώνων αρχίζει και δείχνει λειτουργικός σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού.
Τώρα μετά το 70 -75 όταν ο ΠΑΟΚ άρχιζε να ανεβάζει τέμπο έκανε μια δυο περιστροφικές τσαπατσουλιές, έδειξε λίγο να επηρεάζεται από το πίεση του χρόνου αλλά οκ. Σημασία έχει να κάνει βήματα μπροστά.
Υγ. Κάπου προς το τέλος και πριν το 0-1, βρίσκεται ο Αντρίγια με τη μπάλα κοντά στη γραμμή του πλαγίου. Ο Καμαρά βρίσκεται στην πλάτη του αμυντικού όμως έχει αρκετό ελεύθερο χώρο μπροστά του για να δώσει επιλογή πάσας στον Αντρίγια. Ο Αντρίγια τον περιμένει και ο Καμαρά δεν κάνει κίνηση. Στο τέλος ο Σέρβος του ψιλοδείχνει που να πάει για να του πασάρει όμως το παίρνει χαμπάρι άλλος αμυνόμενος και τρέχει να κλείσει το μεσοδιάστημα.
Αυτή η φάση έχει 2 πιθανές ερμηνείες. Είτε ο Καμαρά ακόμα δεν έχει αφομοιώσει κάθε στιγμή που ακριβώς να κινείται μέσα στο γήπεδο είτε από την πίεση της στιγμής και επειδή λίγο νωρίτερα είχε κάνει τη λάθος πάσα είχε μια φοβία να πάρει μπάλα σε κρίσιμο σημείο και ψιλοκρύφτηκε. Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο και τα 2 ενδεχόμενα συνηγορούν στο ότι ο παίκτης χρειάζεται χρόνο και τουλάχιστον από τη μεριά μου τον έχει. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη μπάλα στα πόδια δεν είναι εύκολο και χρειάζεται υπομονή για κάθε καινούριο παίκτη.
Ο Μαντύ είναι παικταράς αλλά δεν είναι αμυντικό χαφ. Τώρα τελευταία κάνει την δουλειά αλλά περιορίζεται τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Όσο παίζει εκεί λόγω έλλειψης άλλου θα τον βλέπουμε να κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις αλλά δεν θα εκμεταλευτούμε την πλήρη δυναμική του.
Ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι φέτος θα μπορούσαμε να έχουμε Μειτέ - Καμαρά.
Όσο παίζει εκεί λόγω έλλειψης άλλου θα τον βλέπουμε να κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις αλλά δεν θα εκμεταλευτούμε την πλήρη δυναμική του.
Ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι φέτος θα μπορούσαμε να έχουμε Μειτέ - Καμαρά.