Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν ειναι μονο θεμα στοχων. Ειναι σαν τον πληθωρισμο. Εχουν ανεβει οι τιμες. Αυτα τα συμβολεα του μυριου που κατι λεγανε δεν πια.

Και φυσικα η μπαρα του μπατζετ εχει ανεβει και λογου του ανταγωνισμου.
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Εχουμε μπροστα μας ιστορικη ευκαιρια ως πρωταθλητες και ακουω για Σταφυλιδη,Μισιτς και Πελκα...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

renegade έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Εγω γενικα αν ακουσω οτι κλεινουμε Πελκα αυτοματα συμπεραινω οτι ο Ντελιας πουληθηκε/θα πουληθει
Τελείως λάθος η συλλογιστική σου.
Μια χαρά είναι το 3 ανά 2 που προκύπτει με τους Τάισον,ντελια , πέλκα
Και ο μουργκ θα πάρει αρκετά μικρότερο χρόνο.

Υγ πιστεύω ότι ο ρασβαν αν του έλεγαν επέλεξε μεταξύ του λιβαγια και του Πετκοβιτς... χαλαρά θα επέλεγε τον δεύτερο
Ισχύει το τελευταίο. Ο Πέτκοβιτς είναι ο Κροάτης Ολιβέιρα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εμένα ο Λιβαγια μου αρέσει, παιχταράς και τσαμπουκάς που πρέπει να ανέβουμε λίγο λεβελ.

Ο Πετκοβιτς επίσης.
Και κερδίζει και πόντους επειδή μοιάζει με το πουλέν το Νεντ Σταρκ με κοντό μαλλί.
The North Remembers.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

icue έγραψε:
renegade έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν παίζει σε κανέναν όμιλο.
Τελευταία φορά που πήραμε το πρωτάθλημα μπήκανε 25 εκατομμύρια μέσα και κάναμε να το ξεπεράσουμε 2-3 χρόνια
Εκεινη την χρονια κουβαλουσαμε ηδη το πιο ακριβο μισθολογικα ροστερ της ιστοριας μας. Και τα καναμε και πουτανα γενικα εκεινο το καλοκαιρι σε ολους τους τομεις. Αν δεν εχουν μαθει απο τοτε, καηκαμε.
Σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία το κόστος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι υψηλότερο από την χρονιά 19-20 η οποία είχε υψηλότερο κόστος από την χρονιά 18-19
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Κατι ακουγεται για Λιαβα απο Παναιτωλικο...Φετος θεωρω θα κινηθουμε για Ελληνες που θα μπορουσαν να σταθουν στο ροτεισον του ΠΑΟΚ περα απο τους ξενους πρωτοκλασατους που θα αποκτηθουν...Ο Λιαβας οντως ειναι μια ενδιαφερουσα περιπτωση καθως ειναι πολυθεσιτης κατι που αρεσει στον Λουτσε...Ενας ακομα θα μπορουσε να ηταν ο Μπαλογιαννης και ο Θυμιανης που νομιζω ειναι θεμα χρονου να ανακοινωθει...Απο ΠΑΟΚ Β μπορει να προωθηθει ο Δαρελας και ο Γκουμας για αρχη....
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

renegade έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Εγω γενικα αν ακουσω οτι κλεινουμε Πελκα αυτοματα συμπεραινω οτι ο Ντελιας πουληθηκε/θα πουληθει
Τελείως λάθος η συλλογιστική σου.
Μια χαρά είναι το 3 ανά 2 που προκύπτει με τους Τάισον,ντελια , πέλκα
Και ο μουργκ θα πάρει αρκετά μικρότερο χρόνο.

Υγ πιστεύω ότι ο ρασβαν αν του έλεγαν επέλεξε μεταξύ του λιβαγια και του Πετκοβιτς... χαλαρά θα επέλεγε τον δεύτερο
Τοτε γιατι εχουμε ενδιαφερον για τον Λιβαγια εδω κ ποσα χρονια ως ομαδα?
Με Λουτσεσκου εννοω ως προπονητη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Πέμ 23 Μάιος 2024, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

bane1980 έγραψε:Εμένα ο Λιβαγια μου αρέσει, παιχταράς και τσαμπουκάς που πρέπει να ανέβουμε λίγο λεβελ.

Ο Πετκοβιτς επίσης.
Και κερδίζει και πόντους επειδή μοιάζει με το πουλέν το Νεντ Σταρκ με κοντό μαλλί.
The North Remembers.
Εχουμε ενα χουι.
Και τους 2 τους θυμομαστε απο τα πρωτα ματς που μας εκαναν τη ζωη δυσκολη.
ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΡΕΒΑΝΣ
Εκει οπου εφαγαν 3 ο ενας και 5 ο αλλος και τους εξαφανισαν οι δικοι μας.

Θελω να πω οτι καλοι σιγουρα, ΑΛΛΑ...

Ο μεν Λιβαγια επαιζε τοσα χρονια στην αεχ. Τον φοβηθηκε κανεις; Εκανε τιποτα τοσο αξιοσημειωτο;
Εκει δεν ηταν οταν τους καναμε γιο γιο μεσα εξω;

O δε Πετκοβιτς, στο ματς στην Κροατια ηταν πολυ καλος. Στην Τουμπα ανυπαρκτος. Εφαγαν 5. Ποια ειναι η πραγματικη του εικονα;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

renegade έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν παίζει σε κανέναν όμιλο.
Τελευταία φορά που πήραμε το πρωτάθλημα μπήκανε 25 εκατομμύρια μέσα και κάναμε να το ξεπεράσουμε 2-3 χρόνια
Τελευταια φορα π πηραμε πρωταθλημα, καναμε κ ενα σωρο λαθη ως οργανισμος

Το ζητουμενο ειναι να μην επαναληφθουν τα λαθη κ αυτο ειναι ακομα ενα στοιχειο στο οποιο θα δωσει εξετασεις η ομαδα

Το στοιχειο της ωριμοτητας κ της μη επαναληψης των ιδιων λαθων, ειτε μεταγραφικα, ειτε ως πλανο σχεδιασμου της ομαδας
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω οτι η ομάδα Χάιντουκ και η πόλη Σπλίτ, έχουν ομοιότητες με ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη. Άσε που η περιοχή έχει ονομαστεί και κατοικηθεί από Έλληνες. Ασπάλαθος έγινε Σπλίτ, Φάρος έγινε Χβάρ κλπ κλπ. Ρωμαικά αρχαία καί οι δύο πολεις.

Με λίγα λόγια, Ο Λιβάγια θα είναι στο σπίτι του αν έρθει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

https://www.transfermarkt.com/ladislav- ... ler/345911 το παιδί το έχω δει σε 3-4 ματς είναι σέντερ Μπακ με πάρα πολύ καλή τεχνική κ πολλά γκολ με το κεφάλι ,δεν ξέρω πως ακόμη δεν έφυγε από την Τσεχία .δεν έχει την δύναμη του κουλιερακη αλλά σε όλα τα άλλα είναι καλύτερος κ μένει ελεύθερος.παικτες από Τσεχία Πολωνία η Βουλγαρία έρχονται πολύ πιο εύκολα Ελλάδα .παίκτες υπάρχουν κ ευκαιρίες δεν θέλω ξανά μασημένη τροφή ,παλιούς παίκτες οι αντιπάλους που κάναν ένα καλο ματς εναντίον μας ,θέλω κινήσεις κοταρσκι κ ντεσποφοτ κ ναι ας πληρώσουμε κάτι παραπάνω .τσιγγουνευτικε η ομάδα με τον Ιταλό το καλοκαίρι που θα έπαιζε σχεδόν σίγουρα κ έριξε ζάρια με τον σαματα κ πήραμε το μηδέν σε απόδοση.δηλαδη αντί για το 1 Μ. Θα δίναμε 1.5 τον χρόνο στον Ιταλό ,μεγάλο λάθος για μένα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μια κακή κλήρωση, δύο κακά παιχνίδια και μια κυβέρνηση που σου αρνήθηκε τηλεοπτικό συμβόλαιο αντάξιο του ονόματος σου κ της δυναμικής σου ήταν αρκετά για να σε βάλουν 25 μύρια μέσα.
Θα πει τώρα κάποιος ( κ θα έχει δίκιο) ότι πλέον για να μείνεις φέτος εκτός ομίλων θα πρέπει να αποκλειστείς τρεις φορές από ( τουλάχιστον 2/3) χειρότερους αντιπάλους. Γίνεται? Πολύ δύσκολα αν κατέβουμε με τον ίδιο κορμοβκ προπονητή.
Γι αυτό και κατά πάσα πιθανότητα το μισθολογικό μπάτζετ θα αυξηθεί από την αρχη
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

nkoss έγραψε:Να χαρείτε ρε παιδιά. Μην δινετε βαση στα λεγομενα των ρεπορτερς μας. Η ΠΑΕ δεν τους δίνει καμμια πληροφορία. Υποθέσεις κάνουν, σενάρια εφευρίσκουν, αποδελτίωση τύπου κανουν και paomania διαβάζουν. Τίποτα παραπάνω.
+1926
giaxxo έγραψε:Εχουμε μπροστα μας ιστορικη ευκαιρια ως πρωταθλητες και ακουω για Σταφυλιδη,Μισιτς και Πελκα...
+1926
george188

Δημοσίευση από george188 »

renegade έγραψε:Μια κακή κλήρωση, δύο κακά παιχνίδια και μια κυβέρνηση που σου αρνήθηκε τηλεοπτικό συμβόλαιο αντάξιο του ονόματος σου κ της δυναμικής σου ήταν αρκετά για να σε βάλουν 25 μύρια μέσα.
Θα πει τώρα κάποιος ( κ θα έχει δίκιο) ότι πλέον για να μείνεις φέτος εκτός ομίλων θα πρέπει να αποκλειστείς τρεις φορές από ( τουλάχιστον 2/3) χειρότερους αντιπάλους. Γίνεται? Πολύ δύσκολα αν κατέβουμε με τον ίδιο κορμοβκ προπονητή.
Γι αυτό και κατά πάσα πιθανότητα το μισθολογικό μπάτζετ θα αυξηθεί από την αρχη
Επίσης ακόμα και στο αυτοκτονικο σενάριο να μη πάρεις ούτε μια πρόκριση (που δεν παίζει όπως λες) έχεις κ το μαξιλαράκι κάποιας καλής πώλησης.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Ξερουν τι κανουν. Μη βιαζεστε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”