Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Zois

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από Zois »

Η μοίρα του αετού είναι να πέτα ψηλα
Και του ερπετού να σέρνεται
ΠΓΣΑ
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Iznogoud4 έγραψε:O γατούλης ανέβηκε γιατί ήθελε να τον δουν. Όχι για αποπροσανατολισμό, επίδειξη δύναμης θέλει να κάνει. Να δείξει σε όλους τους (διαιτητές, παίκτες ΟΑΡΕΩΣ) ότι εδώ είναι αυτός και τους έχει καλυμμένους.

Εμείς προσηλωμένοι στον στόχο μας μόνο να είμαστε και όλα θα γίνουν! :opaokara:
Λογικά ανέβηκε με μαύρες σακούλες από τα λαθραία που φέρνει και τις έδωσε για πριμ. Οι παικτες του αρη θα εχουν φτερα στα ποδια.
Εμεις να μην επαναπαυόμαστε. Οι παικτες μας να παιξουν σαν λυσσασμένοι έχοντας στο μυαλο:
Τις αδικιες που υπέστησαν τοσα χρόνια.
Το πριμ που πηραν και θα παρουν από τον Ιβαν.
Την αυξηση της χρημ. τους αξιας όντας πρωταθλητές.
Και να μπορει καποιος να τους δειξει βιντεο ή να τους πει ιστοριες για τους αρχηγούς των οπαδών μας που εφυγαν από τη ζωη αλλα κ τον Τζαντζαρα. Ολοι τους αυτοι θα τους βλέπουν από ψηλά και πρέπει να τους κανουν περηφανους.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Πως ειστε τοσο σιγουροι οτι το πριμ που εδωσε,αν εδωσε, ο γατουλης ο μπουτιας θα το δωσει στους παιχτες και δεν θα το κρατησει για την παρτη του οεο ???
Τιποτα ψιχουλα θα τους μοιρασει ο καρμιρης και αμα !!!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

PAOK1LIFE έγραψε:
cellophan έγραψε: Προσωπικά, δε θα το δω, γιατί δεν πιστεύω πως θα παιχτεί ποδόσφαιρο και έχω αρκετή τοξικότητα στη ζωή μου από πραγματικά βακτήρια και μικρο-οργανισμούς στο σώμα της μάνας μου, εδώ και μήνες.

Δεν είναι ανάγκη να τα δω με μεγεθυντικό φακό σε ζωντανή μετάδοση για να βεβαιωθώ ότι υπάρχουν.
Περαστικά στην αγαπημένη σας μητέρα. Χωρίς να σας ξέρω προσωπικά ούτε έσας ούτε την μητέρα σας το ήθος που βγάζετε από αυτά που γράφετε θα αντάλλαζα το πρωτάθλημα με την υγεία της μητέρα σας.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου - να είσαι καλά.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Ύπνος δεν με πιάνει και είπα να διαβάσω τι γράφετε. Με σοκαρατε ρε παιδιά. Διαβάζω εδώ και πόσες σελίδες για καρδιακά, για εγκεφαλικά. Θα μοιραστώ λοιπόν τη δική μου ιστορία, το δικό μου πάθημα και μάθημα, μήπως βοηθήσω κάποιον.

Εγώ την επαθα μετά το ματς με τον Αγιαξ το 19. Πάντα ονειρευόμουν τους ομίλους, με πόνεσε η σφαγή κτλ κτλ. Λίγες μέρες μετά με πόνο στην καρδιά λύγισα, με πήγαν με ασθενοφόρο στο ΑΧΕΠΑ. Μπαίνοντας εντατική είδα τα παιδιά μου στο διάδρομο και σκέφτηκα πως ίσως δεν τα ξαναδώ, δεν με ξαναδούν...

Δεν βρήκαν τίποτα, κρίση άγχους λεει. Ο ένας ο γιατρός που μιλούσαμε μου είπε πως ίσως από τη στενοχώρια. Ήμουν ακόμη μέσα όταν παίξαμε με τη Σλοβαν. Μου είπε να μην ασχοληθώ για καλό και για κακό. Ήρθε το βράδυ ο άλλος γιατρός και μου λέει δεν ακούς τον ΠΑΟΚ; Το ακούσαμε μαζί με γιατρό και νοσοκόμους. Φαινόταν ότι δεν πάει καλά το ματς. Είσαι καλά μου έλεγε, μια χαρά ήμουν. Είπα μέσα μου ότι τίποτα δεν τελειώνει. Αν είχα πεθάνει από στενοχώρια με τον κομινη, θα έχανα το αήττητο. Αν είχα πεθάνει τοτε θα έχανα τις ευρωπαϊκές πορείες στο κονφερενς και κυρίως τη ζωή με τα παιδιά μου. Αν μας σφάξουν αύριο και το χάσουμε, θα παρουμε λυσσασμενοι το επόμενο. Συν το κονφερενς. Μην μασάτε.

Τίποτα δεν τελειώνει αύριο. Την υγεία μας να χουμε.

Τα ίδια ισχύουν και για την πολλή χαρά από την κατάκτηση. Κουλάρετε λίγο στα πανηγύρια το βράδυ, έτσι;
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΠΑΟΚ μαστούρα μου γλυκιά
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εσυ μας πηρες τα μυαλα
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΕΙΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Και τα βαζελια τα μουνιαααα
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

Καλημέρα από Αθήνα...
Ξεκινάω, θέλω να ζήσω την αγωνία δίπλα σας, μαζί σας...
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ
:pano:
:opaokara:
:nairepaok:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Είμαι σίγουρος ότι οι δικοί μας θα λυσσαξουν, θα σκυλιασιυν, θα ματώσουν, θα ζήσουμε μέρες 18 ΟΑΚΑ και μέρες 19 ΠΑΟΚ-ΓΑΒΡΟΣ 3-1 θα πανηγυρίζουν ΚΑΘΕ καλή μας φάση!!
Τι να του πουν του Σβάμπαρου, του Τάισον, του Ζιλε, του Βιερίνια και του Ντεσποτοφ έδρες σαν τη σημερινή;;;;Στα @@ τους! Θα παίξουν την μπαλάρα τους και θα πάρουμε το 4ο σερί ντέρμπι για το 4ο πρωτάθλημα!!!Το 4 θα εμφανιστεί κάπου υπέρ μας, προβλέπω 0-2 ημίχρονο, 1-3 τελικό ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΟΣΟ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ, ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

tolis01 έγραψε:Αγ Πνεύματος τη Δευτέρα στη Γερμανία κ χαίρομαι που η γυναίκα κανόνισε ολοήμερη εκδρομή στα κάστα της Βαυαρίας μην μπω στο τριπάκι.

ΥΓ: Κάπου στη βάση του μυαλού μου κλωθογυρνάει πως Μελ κ Πανουργιάς πάνε για τη μπάζα του αιώνα στα στοιχηματζίδικα.
Τώρα αν σου πω ότι το ίδιο σκέφτομαι; Ότι αν ο ΠΑΟΚ κάνει γρήγορο γκολ, στο άλλο θα έχουμε ομορφιές;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Για να ξεχαστούμε λίγο, είπα να πώ δυό τρία πράγματα πάνω στο αγωνιστικό.

Λογικά θα τους πιέσουμε ψηλά από το πρώτο λεπτό, με στόχο να γυρίσει η μπάλα στον Κουέστα ο οποίος δεν είναι καλός με την μπάλα στα πόδια. Φυσικά αυτοί δεν θα έχουν πρόβλημα να παίξουν με γιόμα στο δικό μας μισό.

Άρα βλέπουμε οτι θα έχουμε κατοχή ενώ αυτοί θα αρκεστούν στο να κλείσουν τους χώρους και να βγούν στην κόντρα. Έχουν παίκτες να το κάνουν, δεν τους λείπει ποιότητα.

Παρόλαυτα, είμαι σίγουρος οτι θα παίξουν man-marking τους Ντέλια και Τάισον. Ἐνας από τους Ζούλ και Φερστράτε θα πιάσει τον Ντέλια. Ἀρα, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι πιό κρυφοί μας παίκτες, Σβαμπ και Μπάμπα που ίσως βρουν χώρους. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο Μειτέ, ο οποίος καλείται να πάρει το κέντρο πάνω του. Κρυφός εξτρέμ ίσως αποδειχθεί και ο Γιόνι (!), ο οποίος μπορεί να έχει εντολή να ανεβαίνει. Αυτά τα γράφω γιατί ΑΝ ο Μάντζιος το πάει σε man marking, τότε θα ανοίξουν χώροι για τους άλλους. Δεν ξέρω τί ρόλο θα παίξει ο Αντρίγια, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται ασταμάτητος. Με τον βάζελο είχε 2 γκόλ 1 ασσίστ, με τον Γκέι 1 γκόλ και 1 ασσιστ.

Αν η μαγική τριπλέτα Τάισον, Ντέλια, Αντρίγια αποδόσει αυτά που μπορεί θα είμαστε μιά χαρά. Αν τους μαρκάρουν, τους εκνευρίσουν κλπ, πρέπει οι υπόλοιποι να βγούν μπροστά γιατί λογικά θα βρούν χώρους.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι το γκόλ στο πρώτο ημίχρονο ώστε να τους κόψεις τα πόδια. Θα παίξουμε στο φούλ για το γκόλ στην αρχή. Άν έρθει, μετά τα υπόλοιπα είναι διαχείριση, μέχρι να έρθει και το δεύτερο στους ανοιχτούς χώρους.

Κάπως έτσι θα ήθελα να πάει το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Ξυπνησα σημερα και είμαι σίγουρος...0-3 με χατ τρικ του Τανζανικου λιονταριού. Ηρθε η ωρα του Σαματα!!!
ΥΓ μηπως πρέπει να αλλαξω πλευρό;;;;;

Sent from my 2201117SY using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”