77. Kiril Despodov
- GeorgiosLeeds
Re: 77. Kiril Despodov
Ο Βούλγαρος κομιτατζής. Είσαι σε τρομερή φόρμα παιχταρά μου και θέλουμε να συνεχίσεις έτσι. Γκολάρες και στα ντέρμπι με το ΠΟΚ που έρχονται!
- Amsterdamer_87
Αριστερο ποδι,σουτ φαρμακι..
Δεξι ποδι,σουτ δηλητηριο..
Τωρα για το μεσαιο θα δουμε με τον γκει και την ζελα,τι παιζει..
υγ.Δεν εχει κεφαλια,σε σχεση με τον Σολμπακεν,για ψιλοπαλτο τον κοβω..
Δεξι ποδι,σουτ δηλητηριο..
Τωρα για το μεσαιο θα δουμε με τον γκει και την ζελα,τι παιζει..
υγ.Δεν εχει κεφαλια,σε σχεση με τον Σολμπακεν,για ψιλοπαλτο τον κοβω..
- ΑποστόληςΑ
-
Jack_MeHoff
Όσο και να αγαπάω Ζιβκοβιτς, δε μπορώ να παραβλέψω ότι η καθιέρωση Δεσπότη στα δεξιά συνεπεσε με τη καθιέρωση της 4αρας ως ταριφα.
- ΑποστόληςΑ
Επιθετικά ο Δεσπότης είναι καλύτερος. Ανασταλτικά είναι καλύτερος ο Σέρβος. Ο Αντρίγια μπορεί να παίξει και πίσω από τον Δεσπότη. Το αντίστροφο δεν γίνεται.
Mαλον ετσι, 2 γκολακια γρηγορα και στο 65 αλλαγη με Ζιλε για να κλειδωσει.
Αλλα και Ζιλε να ξεκινησει, κι αυτο λογικο ειναι. Ο δεσποτας παιζει και δεξια.
Το ποιο δυσκολο ερωτημα μαλον ειναι απο την αλλη μερια, με μουργκ, ντελια, ταισον..
Παω να κανω την ερωτηση στο τοπικ τους
Αλλα και Ζιλε να ξεκινησει, κι αυτο λογικο ειναι. Ο δεσποτας παιζει και δεξια.
Το ποιο δυσκολο ερωτημα μαλον ειναι απο την αλλη μερια, με μουργκ, ντελια, ταισον..
Παω να κανω την ερωτηση στο τοπικ τους
Τι να λεμε τωρα. Φαινοταν το πραγμα απο χιλιομετρα. Δεν γινοταν αυτη η αλητοφατσα να μην πιασει στον ΠΑΟΚ
Και ειμαστε ακομα στην αρχη

Και ειμαστε ακομα στην αρχη
Γιατι καποιοι ημασταν σιγουροιαπό nunies4 » Κυρ 26 Νοέμ 2023, 07:30
Τα πόδια του είναι μαγικά.
Παίκτη που έχει γκολ η ασίστ σχεδόν σε κάθε ματς δεν μπορείς να του έχεις παράπονο. Όμως εμένα που είναι η αδυναμία μου κάτι μου λείπει. Μοιάζει σε πολλα σημεία του ματς να χάνεται. Δεν τον βοηθάει βέβαια και η απίστευτη κατάσταση του Τάισον και η σχεδόν μονοπατη ανάπτυξη από αριστερά.
Θέλω όμως να ξεδιπλωθεί. Πραγματικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης με τα προσόντα του στο ελληνικό πρωτάθλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 22 Ιαν 2024, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Ο Αντρίγια θα ξεκινήσει. Το έχω σίγουρο. Προτιμώ να έρθει από πάγκο και να τις αποτελειώσει τις ζέλες.
77. Kiril Despodov
Εμενα κατι μου λέει οτι την Κυριακή θα πουν τον Κιριλ Παναγιωτη οι ζελες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 22 Ιαν 2024, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυστυχως ομως και με ηττα απο ρουλη που ηταν κακος. Ολοι χρειαζονταιgiapas έγραψε:Όσο και να αγαπάω Ζιβκοβιτς, δε μπορώ να παραβλέψω ότι η καθιέρωση Δεσπότη στα δεξιά συνεπεσε με τη καθιέρωση της 4αρας ως ταριφα.
Είμαστε 50 άτομα σε ένα φόρουμ και δεν ξέρουμε ποιον να ξεκινησουμε από τους 2.φανταστείτε να είχαμε και ακόμα εναν αυτού του επιπέδου στην 5αδα πίσω από τον φορ.
Σε μια ομάδα για να είναι λειτουργική χρειαζόνται και οι ρολιστες αυτοί που δεν θα χαλαν το κλίμα και τις ισορροπίες όταν δεν παίζουν . Παράδειγμα οι γαλακτικός της Ρεάλ που για να χωρέσουν όλοι δημιούργησαν μια ομάδα που μόνο ομάδα δεν ήταν .Τροφή για σκέψη για την Μεταγραφη του μεσοεπιθετικού . Για να μην βιαστούνε όσοι πουν ότι έχουμε τόσα παιχνίδια. Τα παιχνίδια δεν γίνονται κάθε μέρα. Αν ο χ,ψ κιριλ ξενερώσει που ενώ είναι σε φουλ φόρμα θα προτιμηθεί ο ζιβκο πχ δεν είναι απάντηση ότι με την ΑΕΚ πχ θα παίξει αυτός γιατί μέχρι την ΑΕΚ δυο βδομαδες μπορεί να χαλάσει το κλίμα που έφτιαχνε ο μιστερ κανα εξάμηνο .
Σε μια ομάδα για να είναι λειτουργική χρειαζόνται και οι ρολιστες αυτοί που δεν θα χαλαν το κλίμα και τις ισορροπίες όταν δεν παίζουν . Παράδειγμα οι γαλακτικός της Ρεάλ που για να χωρέσουν όλοι δημιούργησαν μια ομάδα που μόνο ομάδα δεν ήταν .Τροφή για σκέψη για την Μεταγραφη του μεσοεπιθετικού . Για να μην βιαστούνε όσοι πουν ότι έχουμε τόσα παιχνίδια. Τα παιχνίδια δεν γίνονται κάθε μέρα. Αν ο χ,ψ κιριλ ξενερώσει που ενώ είναι σε φουλ φόρμα θα προτιμηθεί ο ζιβκο πχ δεν είναι απάντηση ότι με την ΑΕΚ πχ θα παίξει αυτός γιατί μέχρι την ΑΕΚ δυο βδομαδες μπορεί να χαλάσει το κλίμα που έφτιαχνε ο μιστερ κανα εξάμηνο .