88. Marcos Antonio

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
icue

Re: 88. Marcos Antonio

Δημοσίευση από icue »

Οτι εκανε η Γκοριτσα με τον Κοταρσκι εννοεις;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Η δική μου αίσθηση είναι ότι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα έχουν βγάλει στην ομάδα τελικό συμπέρασμα για το μέλλον του στην Τούμπα. Αν έχει κλειδώσει το θέμα παραχώρησης του Κουλιεράκη στην Αιντραχτ για το καλοκαίρι, βάζω ένα 5ευρω στοίχημα στο ενδεχόμενο να αγοραστεί. Αν φυσικά "ψήνεται" να παραμείνει στο γιδιστάν.
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Ματσαρω το 5αευρω, και βαζω αλλο ενα οτι θα επεκταθει ο δανισμος για ενα χρονο με οψιον αγορας στο τελος
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Να τον αφήσουν ξανά δανεικό εδώ οι ίδιοι που τόσο έντονα ήθελαν να τον πουλήσουν μόλις λίγους μήνες πριν μου φαίνεται δύσκολο. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά στον τρόπο που εκτιμούν παιχτικά οι ιταλοί τον παίχτη, θα τον σπρώξουν άμεσα. Αν είμαστε εμείς αυτοί που θα τραβήξουμε το "λαχείο", μένει να φανεί. Για να είμαστε ειλικρινείς, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της περίπτωσής του, μέχρι τώρα που γράφουμε, δεν είχε την ευκαιρία το παλικάρι να αποδείξει αν αξίζει να γίνει τεράστια επένδυση για πάρτη του. Από εδώ και πέρα, που θα "καίει" κάθε παιχνίδι, πρέπει να ανεβάσει πολλές στροφές ακόμα για να πείσει. Περιμένουμε τα πολύ καλύτερα.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Είναι παντρεμένος ο Μαρκαντώνης;
Μήπως να πάρουμε τα διδάγματα του παρελθοντος και να του βρουμε καμία Κλεοπάτρα να τον κρατήσει Θεσσαλονίκη;
Γιατί ως γνωστόν το νινί σέρνει καράβι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

rockavlon έγραψε:Ματσαρω το 5αευρω, και βαζω αλλο ενα οτι θα επεκταθει ο δανισμος για ενα χρονο με οψιον αγορας στο τελος
Και εγώ αυτό πιστεύω ότι θα γίνει.

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ομάδα που θα τραβήξει λαχνό κόστους 7 εκατομμυρίων για παίκτη 24 χρονών με 700 λεπτά στα πόδια του πέρσι και 250 μέχρι στιγμής φέτος.

Επίσης ο παίκτης δεν έχει δείξει φέτος ότι μπορεί να κερδίσει μία θέση στο ροτέισον της Λάτσιο.

Νομίζω ότι οι επιλογές της Λάτσιο είναι είτε να υλοποιήσουν την χασούρα τους και να ρίξουν την τιμή του στο μισό, είτε να κρατήσουν την ρήτρα στα ίδια επίπεδα και να τον ξανά δώσουν δανεικό για έναν χρόνο ακόμα ελπίζοντας ότι ο παίκτης θα κάνει το ξεπέταγμα.

Στην δεύτερη περίπτωση, αν μπορέσουμε να πείσουμε τον παίκτη ότι του χρόνου θα έχει ενεργό/βασικό ρόλο, νομίζω πως μπορούμε να πείσουμε και την Λάτσιο να μας τον αφήσει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Στο δικο μου μυαλο επέκταση του δανεισμού του θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή από την λάτσιο μόνο αν προέβλεπε και υποχρεωτική οψιον στο τέλος της επόμενης χρονιάς. Αρα κατ ουσίαν αγορά αλλα με μετάθεση του χρόνου αποπληρωμής για ένα χρόνο. Και θα πόνταρα στα 4μιση μύρια υποχρεωτική για το 60 %.
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

Χωρικός έγραψε:
Hayate έγραψε:Αλάνθαστος όπως κάθε φορά... Μακάρι να μπορεί να μείνει, νομίζω είναι ένα επιπεδο πάνω από όλους τους μέσους
Νομίζω πως είναι ενα επίπεδο πάνω από όλους τους μέσους που έχουν φορέσει τη φανέλα μας..
Με μια δυο αμφιβολίες , από αυτούς που θυμάμαι τουλάχιστον. Τετράτζε , Σκαρτάδος ίσως , πλην όμως άλλα τα χρόνια τότε , άλλου είδους μπάλα.
Γκαρσία??? :?:
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Και γω το ίδιο νομίζω, ότι δεν πάιζει να δώσει κάποια ομάδα 7-8Μ για παίχτη με αυτά τα νούμερα, εκτός και αν από την Κυριακή αρχίσει να κάνει παππάδες μέχρι τη λήξη της σεζόν. Εάν μπορέσει ο ΠΑΟΚ να δώσει και 3-4Μ για κανα 70% θα είναι μια χαρά νομίζω.

Επίσης μεγάλο ρόλο θα παίξει και η διάθεση του παίχτη. Μια επέκταση ενός έτους με την πιο πάνω ρήτρα (όχι υποχρεωτική) νομίζω θα ήταν πολύ safe επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω θεωρω πως η υποχρεωτικη οψιον ειναι υπερ μας. Αν κανεις επεκταση δανεισμου με προαιρετικη οψιον και του χρονου παιξει ευρωπη με μας (ειτε Τσου Λου ειτε >Γιουροπα) του χρονου θα χει σιγουρα προτασεις και δυσκολα θα θελει να μεινει σε μας. Αν καταφερουμε μια υποχρεωτικη οψιον στα 4 περιπου για ενα ποσοστο 60-70% τοτε θεωρω πως θα βγουμε κερδισμενοι στο τελος!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

άρα θεωρητικά θα μπορούσε να είναι προς το συμφέρον μας να μη μας βοηθήσει πολύ φέτος (να παίξει λίγα λεπτά) για να αυξήσουμε τις πιθανότητες να τον κρατήσουμε για του χρόνου.
Σοβαρά τώρα δεν πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο και πραγματικά εύχομαι να βγάλει μάτια φέτος και για του χρόνου βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βεβαια οταν οι αλλοι 4 του κεντρου κανουν παπαδες τοτε συμφερει να μην τον αναδειξεις ιδιαιτερα φετος με σκοπο να κερδισεις μακροπροθεσμα. Προς Θεου οχι εις βαρος της ομαδας και των στοχων, αλλα στο πλαισιο αυτου που ειπα παραπανω.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Μου αρεσει σαν παικτης αλλα ακομα δεν ειδα κατι wow για να πω αγοραστε τον κατευθειαν. Βεβαια φυσικα θελει χρονο και νομιζω μια επεκταση δανεισμου ετσι ωστε να κανει προετοιμασια, θα μας δωσει πραγματική εικονα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πώς θα γίνει να μείνεις και του χρόνου; Στα 15λεπτα που παίζεις κάθε σου επαφή ουρλιάζει ποιότητα.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι ομάδα θα έχουμε του χρόνου αν μείνεις και εσύ και ο Μειτε
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Πραγματικα δεν νομιζω οτι βλεπουμε ουτε 30% απο τον παικτη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”