Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Gospi »

DimitrisS έγραψε:Χαφ με προοπτικη δεν ειναι ο Τσιγγαρας και ο Φελιπε που ειναι ηδη στο ροστερ;
Ο Τσιγγαρας ναι, αν και εχω την αισθηση οτι ισως αυτο που βλεπουμε ειναι και το ταβανι του, αλλα θα φανει.
Οσο για τον Σοαρες απαντησε μου εσυ. Μετα απο 1μιση χρονο στο ροστερ,και μετα απο τοσο περιεργη παρουσια, θεωρεις οτι αποτελει παιχτη με προοπτικη? Ή μηπως ειναι ενα στοιχημα με προσοντα? Εγω μιλαω για παιχτη που να ειναι υψηλου επιπεδου σε μικρη ηλικια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:Τι να τον κανουμε χαφ 31 στα 32? Δηλαδη σε 2 χρονια να θελει πληρη αναδομηση και πάλι το κεντρο? Θα εχουμε οζντοεφ 30 Μαξιμοβιτς στα 28-29, για τριτη επιλογη θα πρεπει να βρεθει ενας με προοπτικη.
δηλαδη 24χρονους δεν έχει η αγορα? Παλι θα κανουμε ομαδα για 2 χρονια?
Sorry ρε gospi αλλά 25αρη με ποιότητα, ελεύθερο ή σχεδόν ελεύθερο, με κασε 1-1,2εκ που κάνει τη διαφορά που θα βρεις;;;

Επίσης γιατί ο 30ρης έχει άλλα 2 χρόνια μπαλας;

Ο οζντοεφ 30 είναι. Αλλά 3-4 χρόνια τα χει εύκολα. Ο μαξιμοβιτς νομίζω πιο νέος είναι.

Τσιγγαρας νέος. Φελιπε(αν παίξει) νέος.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Θα μου ετρεχαν τα σαλια λες κ εβλεπα μακαροναδες,αν εβλεπα στα χαφ τους Μαξιμοβιτς,Οζντοεφ,Τσιγγαρα,Μπρουνο Κοστα και Φελιπε.Ολοκληρωμενο κεντρο με ιεραρχια (ηλικιακα και σε συμβολαια),διαφορετικα στοιχεια,προοπτικη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Παρ 04 Αύγ 2023, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

adman έγραψε:Τότε έχει προσφορά ή Ράιαν.
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Για να σχηματίσουμε μια άποψη τον Οζντόεφ τον έχει δει κανείς να παίζει ?
Δεν μιλάω για βιντεάκια αλλά σε ολόκληρα παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ρε Οζντόεφ ελα με αεροπλάνο λεωφορειο η με τραινο , δεν μπορώ Δεν μπορώ να περιμένω !!! :opaokara:
giannis665

Δημοσίευση από giannis665 »

Καλυπτει και διορθώνει πολλά η παρουσία Οζντοεφ στην 11άδα. Άιντε ΠΑΟΚάρα!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
PAOK - 1926- έγραψε:Καλησπερα ..θελω να ζητησω συγνωμη σε οσους με πιστεψαν για την ελευση παικτη την προηγουμενη εβδομαδα..η πληροφορια ειχε ως εξης ..την παρασκευη μετα τον αγωνα θα ερθει ο οζντοεφ ..και εγω με την σειρα μου το ειπα εδω..και η πληροφορια ηταν απο το περιβαλον του παικτη..τελοςπαντων ας ερθει με το καλο ..και ολα καλα ..στο εξης δεν αναφερω τιποτα αλλο για μεταγραφικα γιατι εκτεθηκα ..αυτα καλη συνεχεια ..
Εδώ ρε φίλε ήρθε ο Ματέους κι έφυγε και πήγε Κίνα, σιγά τώρα. Όλα μπορούν να χαλάσουν/καθυστερήσουν.

Στο μεταξύ ακούγεται για ΠΑΟ και Μανδά. Θεωρώ πως πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και έξυπνα, πχ να τον αφήσουμε στον ΟΦΗ μια σεζόν ως δανεικό και να έρθει με μία ακόμα σεζόν εμπειρίας σε μας του χρόνου ως αντικαταστάτης του Κοτάρσκι.
μπράβο ρε φίλε, εξαιρετική ιδέα

πού να το σκεφτούν αυτό μέσα στην παε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ψάχνω για μαξιμοβιτς να δω video και δε βρίσκω.

Μπορεί κάποιος να μας πει για τον παίκτη;

Τι τυπου παίκτης είναι;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giannis665

Δημοσίευση από giannis665 »

Ettien26 έγραψε:Για να σχηματίσουμε μια άποψη τον Οζντόεφ τον έχει δει κανείς να παίζει ?
Δεν μιλάω για βιντεάκια αλλά σε ολόκληρα παιχνίδια.
Μια βελτιωμένη έκδοση του Μαουρίτσιο. Παίζει απο 6 έως 10 με την ιδια άνεση. Μεγάλη μεταγραφή!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Θα το πω κι ας φάω πέσιμο...!

Εγώ θα πήγαινα να φέρω τον Γκρει του σκουληκιού για δεύτερο -τριτο φορ τώρα που μένει ελεύθερος.

Μπράντον δανεικός στις Σέρρες
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

danirifle έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
PAOK - 1926- έγραψε:Καλησπερα ..θελω να ζητησω συγνωμη σε οσους με πιστεψαν για την ελευση παικτη την προηγουμενη εβδομαδα..η πληροφορια ειχε ως εξης ..την παρασκευη μετα τον αγωνα θα ερθει ο οζντοεφ ..και εγω με την σειρα μου το ειπα εδω..και η πληροφορια ηταν απο το περιβαλον του παικτη..τελοςπαντων ας ερθει με το καλο ..και ολα καλα ..στο εξης δεν αναφερω τιποτα αλλο για μεταγραφικα γιατι εκτεθηκα ..αυτα καλη συνεχεια ..
Εδώ ρε φίλε ήρθε ο Ματέους κι έφυγε και πήγε Κίνα, σιγά τώρα. Όλα μπορούν να χαλάσουν/καθυστερήσουν.

Στο μεταξύ ακούγεται για ΠΑΟ και Μανδά. Θεωρώ πως πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και έξυπνα, πχ να τον αφήσουμε στον ΟΦΗ μια σεζόν ως δανεικό και να έρθει με μία ακόμα σεζόν εμπειρίας σε μας του χρόνου ως αντικαταστάτης του Κοτάρσκι.
μπράβο ρε φίλε, εξαιρετική ιδέα

πού να το σκεφτούν αυτό μέσα στην παε

:lol: :lol: :lol:
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Γεμίζει περιοχή χωρίς δεύτερη σκέψη ο οζντόεφ κάτι που δεν κάνει ούτε ο Αουγκούστο ούτε ο Σβαμπ που κάποτε το έκανε πλέον δεν το κάνει καθόλου, ούτε ο Τσιγγαρας. Και σε ομάδα που έχει την μπάλα περισσότερο στα πόδια της αυτό είναι απαραίτητο για τα χαφ της
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

xrisitsapa έγραψε:Θα το πω κι ας φάω πέσιμο...!

Εγώ θα πήγαινα να φέρω τον Γκρει του σκουληκιού για δεύτερο -τριτο φορ τώρα που μένει ελεύθερος.

Μπράντον δανεικός στις Σέρρες
Από όλη την super league ένας παίχτης αξίζει και αυτός είναι ο Πάλμα..
Αυτόν πρέπει να πάρουμε.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Στρουσκι, Μαγιαμπελα, Παμπικα. Λευκορωσος προεδρος αρα τα βρισκεις ευκολα και με δυο μυρια εκλεισες ολες σου τις τρυπες. Αλλα που. τελικα θα τους παρουν γαλλικες και βελγικες ομαδες τσαμπα. Περσι ηθελαν να φορτωσουν 3 μυρια παικτη της Παφου στον Ιβαν φετος δεν βλεπουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”