Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Σύμφωνα με τη Forza ο Νίκος Σαββίδης είναι αυτός που ασχολείται με τα σχέδια της φανέλας εδώ και χρόνια.
Νίκο μου επειδή ήδη σε λίγο πρέπει ν'ασχοληθείς με τη φανέλα των 100...
Θα ήθελα για home έτσι για πρωτοτυπία τη πρώτη μας μαύρη του '26 με άσπρο σορτς όμως, πολύ καλύτερα.
Μια απλή ριγέ με κορδόνια και γιακά εννοείται. Ριγέ και στη πλάτη ολόκληρη. Ευχαριστώ.
Νίκο μου επειδή ήδη σε λίγο πρέπει ν'ασχοληθείς με τη φανέλα των 100...
Θα ήθελα για home έτσι για πρωτοτυπία τη πρώτη μας μαύρη του '26 με άσπρο σορτς όμως, πολύ καλύτερα.
Μια απλή ριγέ με κορδόνια και γιακά εννοείται. Ριγέ και στη πλάτη ολόκληρη. Ευχαριστώ.
- Σουριναμέζος
H φετινή πρώτη της Sampdoria (Macron), με μια μοντέρνα εκδοχή του "λαιμός με κορδόνια" σου κάνει?
- Σουριναμέζος
- Σουριναμέζος
Πάντως εκεί στην χάρτινη, βλέπεις φανέλες, βλέπεις βίντεο παρουσίασης, βλέπεις σήμα για τα 100 χρόνου... Μιλάμε οι τύποι σε branding & digital media είναι επιπέδου Εργοτέλη.
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Ακριβώς αυτό!Σουριναμέζος έγραψε:Πάντως εκεί στην χάρτινη, βλέπεις φανέλες, βλέπεις βίντεο παρουσίασης, βλέπεις σήμα για τα 100 χρόνου... Μιλάμε οι τύποι σε branding & digital media είναι επιπέδου Εργοτέλη.
- pagotatzis
Πολλή δυνατό σχέδιο λαιμού !!!!Σουριναμέζος έγραψε:Ναι ίδιος λαίμος, αλλά χωρίς γιακά είναι της Σαμπντόρια
- pagotatzis
Άσε που πρέπει να είναι περσινά templates !john4serres έγραψε:Ακριβώς αυτό!Σουριναμέζος έγραψε:Πάντως εκεί στην χάρτινη, βλέπεις φανέλες, βλέπεις βίντεο παρουσίασης, βλέπεις σήμα για τα 100 χρόνου... Μιλάμε οι τύποι σε branding & digital media είναι επιπέδου Εργοτέλη.
Μίλησα με φίλο μου χάρτινο και μου είπε του χρόνου αλλάζουν εταιρία
Κι εγώ διάβασα ότι δεν είναι καν φετινές πανερίσιες της nike, γενικά και των 3 σιχαμάτων είναι "άντε βγάλε εκεί 2-3 σχέδια να τελειώνουμε", μακάρι macron για πάντα (ξέρει κανείς μέχρι πότε έχουμε συμφωνία;)
Επίσης, ξέρει κανείς πότε θα βγουν οι άλλες φανέλες μας;
Επίσης, ξέρει κανείς πότε θα βγουν οι άλλες φανέλες μας;
- WeWillRockYou
- paokkerkir