Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Άβαταρ μέλους
fuzztone

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από fuzztone »

Μάλιστα...η Τανη έγινε ξανθια...
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Ασυνδετοι εντελως σε αυτο το 2ο σετ, δεν μας βγηκε τιποτα...

Ας ελπισουμε σε καλυτερη εικονα στο 3ο σετ
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Hayate έγραψε:Τετραδα μια χαρά θα είναι γτ όχι...μεχρι πριν λιγο καιρό δεν ειχαμε τμημα καν..
Θα είμαστε τετράδα πιστεύω. Το ρόστερ είναι απλά αδούλευτο ακόμα. Και μην ξεχνάμε κιόλας ότι και ηλικιακά είμαστε νεαρό ρόστερ, όταν ο Ολυμπιακός έχει παίκτριες με μεγάλη εμπειρία. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και το μεγάλο στοίχημα είναι να δουλέψει το σύνολο ο Ζάκοτς. Θέλουμε πολύ δουλειά.
Nickpower-4

Δημοσίευση από Nickpower-4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Nickpower-4 έγραψε:αντε να δω ποτε θα φτασω τα εκατο γαμημενα ποστ να μπορω να ποσταρω και να βγαινουν εκεινη τη στιγμη και οχι δυο αιωνας μετα

Συγγνώμη, ε!!
δεν ειπα οτι φταις εσυ η καποιος αλλα οταν σε αυτο το φορουμ εχω κανει χιλιαδες ποστ ως nickpower σκετο για αρκετα χρονια,μου κακοφαινεται τωρα να πρεπει καθε ποστ μου να περασει απο "ελεγχο".
Οκ,για καποια χρονια απειχα,εχασα και τους κωδικους(ασε που δε ξερω καν αν συνεχιζε να υφισταται το προηγουμενο nickname που ειχα,αλλα εχοντας περασσει εκατονταδες ωρες εδω μεσα για πολλα χρονια οταν οι περισσοτεροι ακομα πηγαιναν δημοτικο και δε ξεραν καν τι ειναι το παοκμανια,ε,μου φαινεται καπως..
Σχωρα με αλλα ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΖΩ και δεν εχω υπομονη :P
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Ευτυχώς που ξεπεράσαμε τους 10 πόντους... Εικόνα τραγέλαφος. Ομάδα εμφανώς αδούλευτη, αλλά και με μάλλον χαμηλές δυνατότητες... Ας είμαστε τουλάχιστον ανταγωνιστικοί και να μην χάσουμε με κάτω τα χέρια και σ' αυτό το σετ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Nickpower-4 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Nickpower-4 έγραψε:αντε να δω ποτε θα φτασω τα εκατο γαμημενα ποστ να μπορω να ποσταρω και να βγαινουν εκεινη τη στιγμη και οχι δυο αιωνας μετα

Συγγνώμη, ε!!
δεν ειπα οτι φταις εσυ η καποιος αλλα οταν σε αυτο το φορουμ εχω κανει χιλιαδες ποστ ως nickpower σκετο για αρκετα χρονια,μου κακοφαινεται τωρα να πρεπει καθε ποστ μου να περασει απο "ελεγχο".
Οκ,για καποια χρονια απειχα,εχασα και τους κωδικους(ασε που δε ξερω καν αν συνεχιζε να υφισταται το προηγουμενο nickname που ειχα,αλλα εχοντας περασσει εκατονταδες ωρες εδω μεσα για πολλα χρονια οταν οι περισσοτεροι ακομα πηγαιναν δημοτικο και δε ξεραν καν τι ειναι το παοκμανια,ε,μου φαινεται καπως..
Σχωρα με αλλα ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΖΩ και δεν εχω υπομονη :P

Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Σε ώρες αγώνα είναι πιο δύσκολο, αλλά για εκείνο το ποστ που έκανες και περίμενες νομίζω πάνω από μια μέρα, δεν υπάρχει δικαιολογία και το είπα στους υπόλοιπους. Τώρα πχ σε λίγο θα φύγω, δεν ξέρω αν θα μπει κάποιος να εγκρίνει!
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Έχω πει πολλές φορές ότι δεν πολύ σκαμπάζω από βόλλευ, αλλά ρε Βίγκαρς τι είναι αυτά ρε κορίτσι μου.
Nickpower-4

εντωμεταξυ ενα αλλο ασπρομαυρο ονοματι RED-CARD θυμιζει σε κανεναν κατι?
βτς φετος στο γυναικειο βολλευ ΔΕΝ....
Απο Γεναρη και μετα εφοσον γινουν αλλαγες εχουμε ελπιδες για κατι...αλλα ετσι οπως ειμαστε τωρα ΔΕΝ..
(εννοω για διεκδικηση καποιου τιτλου)
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Μπαρκαρούτσος έγραψε:[
Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Σε ώρες αγώνα είναι πιο δύσκολο, αλλά για εκείνο το ποστ που έκανες και περίμενες νομίζω πάνω από μια μέρα, δεν υπάρχει δικαιολογία και το είπα στους υπόλοιπους. Τώρα πχ σε λίγο θα φύγω, δεν ξέρω αν θα μπει κάποιος να εγκρίνει!
Δώστε στο Νικ δώρο 50 ποστς άμεσα !
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Να κάνω να μια ερώτηση, η Κλέπκου έχει κάποιον τραυματισμό; Διότι δεν έχει μπει καθόλου.
fuzztone έγραψε:Έχω πει πολλές φορές ότι δεν πολύ σκαμπάζω από βόλλευ, αλλά ρε Βίγκαρς τι είναι αυτά ρε κορίτσι μου.
Παιδικά λάθη
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Willie the Pimp έγραψε:Ευτυχώς που ξεπεράσαμε τους 10 πόντους... Εικόνα τραγέλαφος. Ομάδα εμφανώς αδούλευτη, αλλά και με μάλλον χαμηλές δυνατότητες... Ας είμαστε τουλάχιστον ανταγωνιστικοί και να μην χάσουμε με κάτω τα χέρια και σ' αυτό το σετ.
Το πιο σημαντικό είναι τώρα να δουλέψει ο Ζάκοτς την ομάδα και να πετύχει αυτό που έκανε ο Μιλενκόσκι πέρσι. Ξέρω ότι υπάρχουν διαφορές, αλλά ο προπονητής πρέπει να δει την εικόνα και να καταφέρει να πάρει το 100% από τις παίκτριές του. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και σίγουρα το ρόστερ φαίνεται ότι δεν ανταποκρίνεται σε ένα μεγάλο μπάτζετ.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Willie the Pimp έγραψε:Να κάνω να μια ερώτηση, η Κλέπκου έχει κάποιον τραυματισμό; Διότι δεν έχει μπει καθόλου.
Η Κλέπκου ήταν η αγαπημένη του Φενόλιο, όπως φαίνεται όχι του Ζάγκοτς...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

fuzztone έγραψε:

Να μπει να ανοίξει συζήτηση στου Lucescu, με τον διάλογο που θα γίνει θα τα ξεπεράσει! :mrgreen:
Nickpower-4

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
fuzztone έγραψε:

Να μπει να ανοίξει συζήτηση στου Lucescu, με τον διάλογο που θα γίνει θα τα ξεπεράσει! :mrgreen:
Εγω παιδες θα ασχοληθω σχεδον αποκλειστικα με το τοπικ του Βολλευ αφου ειναι το αθλημα που παιζω πανω απο 30 χρονια (ναι,ακομα παιζω) και οταν γραφω κατι θελω να το γραφω για να "προσφερω" κατι στη συζητηση κι οχι για να παπαρολογω (χωρις να υπονοοω τιποτα,απλα πολλες φορες το κανουμε κι αυτο παντου,σε ολες τις εκφανσεις της ζωης μας)
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

PaokCuba4 έγραψε:Το πιο σημαντικό είναι τώρα να δουλέψει ο Ζάκοτς την ομάδα και να πετύχει αυτό που έκανε ο Μιλενκόσκι πέρσι. Ξέρω ότι υπάρχουν διαφορές, αλλά ο προπονητής πρέπει να δει την εικόνα και να καταφέρει να πάρει το 100% από τις παίκτριές του. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και σίγουρα το ρόστερ φαίνεται ότι δεν ανταποκρίνεται σε ένα μεγάλο μπάτζετ.
Νομίζω φίλε PaokCuba4 δεν έχουν καμιά σχέση οι δύο περιπτώσεις, δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς αλλά και ρόστερ, οπότε αν δεν γίνουν αλλαγές ή τίποτα απίθανα πράματα από τους ανταγωνιστές μας (θεωρητικά διότι η εικόνα μας δεν δικαιολογεί τον τίτλο του ανταγωνιστή του γαύρου) όπως κάναμε εμείς πέρυσι, τετράδα και πολύ μας είναι. Για τη χαρά του παιχνιδιού θα πάει φέτος όπως φαίνεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”