Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024
- miburosaito
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024
Ασυνδετοι εντελως σε αυτο το 2ο σετ, δεν μας βγηκε τιποτα...
Ας ελπισουμε σε καλυτερη εικονα στο 3ο σετ
Ας ελπισουμε σε καλυτερη εικονα στο 3ο σετ
Θα είμαστε τετράδα πιστεύω. Το ρόστερ είναι απλά αδούλευτο ακόμα. Και μην ξεχνάμε κιόλας ότι και ηλικιακά είμαστε νεαρό ρόστερ, όταν ο Ολυμπιακός έχει παίκτριες με μεγάλη εμπειρία. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και το μεγάλο στοίχημα είναι να δουλέψει το σύνολο ο Ζάκοτς. Θέλουμε πολύ δουλειά.Hayate έγραψε:Τετραδα μια χαρά θα είναι γτ όχι...μεχρι πριν λιγο καιρό δεν ειχαμε τμημα καν..
-
δεν ειπα οτι φταις εσυ η καποιος αλλα οταν σε αυτο το φορουμ εχω κανει χιλιαδες ποστ ως nickpower σκετο για αρκετα χρονια,μου κακοφαινεται τωρα να πρεπει καθε ποστ μου να περασει απο "ελεγχο".Μπαρκαρούτσος έγραψε:Nickpower-4 έγραψε:αντε να δω ποτε θα φτασω τα εκατο γαμημενα ποστ να μπορω να ποσταρω και να βγαινουν εκεινη τη στιγμη και οχι δυο αιωνας μετα
Συγγνώμη, ε!!
Οκ,για καποια χρονια απειχα,εχασα και τους κωδικους(ασε που δε ξερω καν αν συνεχιζε να υφισταται το προηγουμενο nickname που ειχα,αλλα εχοντας περασσει εκατονταδες ωρες εδω μεσα για πολλα χρονια οταν οι περισσοτεροι ακομα πηγαιναν δημοτικο και δε ξεραν καν τι ειναι το παοκμανια,ε,μου φαινεται καπως..
Σχωρα με αλλα ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΖΩ και δεν εχω υπομονη

- Willie the Pimp
Ευτυχώς που ξεπεράσαμε τους 10 πόντους... Εικόνα τραγέλαφος. Ομάδα εμφανώς αδούλευτη, αλλά και με μάλλον χαμηλές δυνατότητες... Ας είμαστε τουλάχιστον ανταγωνιστικοί και να μην χάσουμε με κάτω τα χέρια και σ' αυτό το σετ.
- Μπαρκαρούτσος
Nickpower-4 έγραψε:δεν ειπα οτι φταις εσυ η καποιος αλλα οταν σε αυτο το φορουμ εχω κανει χιλιαδες ποστ ως nickpower σκετο για αρκετα χρονια,μου κακοφαινεται τωρα να πρεπει καθε ποστ μου να περασει απο "ελεγχο".Μπαρκαρούτσος έγραψε:Nickpower-4 έγραψε:αντε να δω ποτε θα φτασω τα εκατο γαμημενα ποστ να μπορω να ποσταρω και να βγαινουν εκεινη τη στιγμη και οχι δυο αιωνας μετα
Συγγνώμη, ε!!
Οκ,για καποια χρονια απειχα,εχασα και τους κωδικους(ασε που δε ξερω καν αν συνεχιζε να υφισταται το προηγουμενο nickname που ειχα,αλλα εχοντας περασσει εκατονταδες ωρες εδω μεσα για πολλα χρονια οταν οι περισσοτεροι ακομα πηγαιναν δημοτικο και δε ξεραν καν τι ειναι το παοκμανια,ε,μου φαινεται καπως..
Σχωρα με αλλα ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΖΩ και δεν εχω υπομονη
Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Σε ώρες αγώνα είναι πιο δύσκολο, αλλά για εκείνο το ποστ που έκανες και περίμενες νομίζω πάνω από μια μέρα, δεν υπάρχει δικαιολογία και το είπα στους υπόλοιπους. Τώρα πχ σε λίγο θα φύγω, δεν ξέρω αν θα μπει κάποιος να εγκρίνει!
Έχω πει πολλές φορές ότι δεν πολύ σκαμπάζω από βόλλευ, αλλά ρε Βίγκαρς τι είναι αυτά ρε κορίτσι μου.
-
εντωμεταξυ ενα αλλο ασπρομαυρο ονοματι RED-CARD θυμιζει σε κανεναν κατι?
βτς φετος στο γυναικειο βολλευ ΔΕΝ....
Απο Γεναρη και μετα εφοσον γινουν αλλαγες εχουμε ελπιδες για κατι...αλλα ετσι οπως ειμαστε τωρα ΔΕΝ..
(εννοω για διεκδικηση καποιου τιτλου)
βτς φετος στο γυναικειο βολλευ ΔΕΝ....
Απο Γεναρη και μετα εφοσον γινουν αλλαγες εχουμε ελπιδες για κατι...αλλα ετσι οπως ειμαστε τωρα ΔΕΝ..
(εννοω για διεκδικηση καποιου τιτλου)
Δώστε στο Νικ δώρο 50 ποστς άμεσα !Μπαρκαρούτσος έγραψε:[
Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Σε ώρες αγώνα είναι πιο δύσκολο, αλλά για εκείνο το ποστ που έκανες και περίμενες νομίζω πάνω από μια μέρα, δεν υπάρχει δικαιολογία και το είπα στους υπόλοιπους. Τώρα πχ σε λίγο θα φύγω, δεν ξέρω αν θα μπει κάποιος να εγκρίνει!
- Willie the Pimp
Να κάνω να μια ερώτηση, η Κλέπκου έχει κάποιον τραυματισμό; Διότι δεν έχει μπει καθόλου.
Παιδικά λάθηfuzztone έγραψε:Έχω πει πολλές φορές ότι δεν πολύ σκαμπάζω από βόλλευ, αλλά ρε Βίγκαρς τι είναι αυτά ρε κορίτσι μου.
Το πιο σημαντικό είναι τώρα να δουλέψει ο Ζάκοτς την ομάδα και να πετύχει αυτό που έκανε ο Μιλενκόσκι πέρσι. Ξέρω ότι υπάρχουν διαφορές, αλλά ο προπονητής πρέπει να δει την εικόνα και να καταφέρει να πάρει το 100% από τις παίκτριές του. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και σίγουρα το ρόστερ φαίνεται ότι δεν ανταποκρίνεται σε ένα μεγάλο μπάτζετ.Willie the Pimp έγραψε:Ευτυχώς που ξεπεράσαμε τους 10 πόντους... Εικόνα τραγέλαφος. Ομάδα εμφανώς αδούλευτη, αλλά και με μάλλον χαμηλές δυνατότητες... Ας είμαστε τουλάχιστον ανταγωνιστικοί και να μην χάσουμε με κάτω τα χέρια και σ' αυτό το σετ.
Η Κλέπκου ήταν η αγαπημένη του Φενόλιο, όπως φαίνεται όχι του Ζάγκοτς...Willie the Pimp έγραψε:Να κάνω να μια ερώτηση, η Κλέπκου έχει κάποιον τραυματισμό; Διότι δεν έχει μπει καθόλου.
- Μπαρκαρούτσος
fuzztone έγραψε:Δώστε στο Νικ δώρο 50 ποστς άμεσα !Μπαρκαρούτσος έγραψε:[
Να μπει να ανοίξει συζήτηση στου Lucescu, με τον διάλογο που θα γίνει θα τα ξεπεράσει!

-
Εγω παιδες θα ασχοληθω σχεδον αποκλειστικα με το τοπικ του Βολλευ αφου ειναι το αθλημα που παιζω πανω απο 30 χρονια (ναι,ακομα παιζω) και οταν γραφω κατι θελω να το γραφω για να "προσφερω" κατι στη συζητηση κι οχι για να παπαρολογω (χωρις να υπονοοω τιποτα,απλα πολλες φορες το κανουμε κι αυτο παντου,σε ολες τις εκφανσεις της ζωης μας)Μπαρκαρούτσος έγραψε:fuzztone έγραψε:Δώστε στο Νικ δώρο 50 ποστς άμεσα !Μπαρκαρούτσος έγραψε:[
Να μπει να ανοίξει συζήτηση στου Lucescu, με τον διάλογο που θα γίνει θα τα ξεπεράσει!
- Willie the Pimp
Νομίζω φίλε PaokCuba4 δεν έχουν καμιά σχέση οι δύο περιπτώσεις, δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς αλλά και ρόστερ, οπότε αν δεν γίνουν αλλαγές ή τίποτα απίθανα πράματα από τους ανταγωνιστές μας (θεωρητικά διότι η εικόνα μας δεν δικαιολογεί τον τίτλο του ανταγωνιστή του γαύρου) όπως κάναμε εμείς πέρυσι, τετράδα και πολύ μας είναι. Για τη χαρά του παιχνιδιού θα πάει φέτος όπως φαίνεται.PaokCuba4 έγραψε:Το πιο σημαντικό είναι τώρα να δουλέψει ο Ζάκοτς την ομάδα και να πετύχει αυτό που έκανε ο Μιλενκόσκι πέρσι. Ξέρω ότι υπάρχουν διαφορές, αλλά ο προπονητής πρέπει να δει την εικόνα και να καταφέρει να πάρει το 100% από τις παίκτριές του. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και σίγουρα το ρόστερ φαίνεται ότι δεν ανταποκρίνεται σε ένα μεγάλο μπάτζετ.