ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
-
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
Θα μπορούσαν να ζητήσουν να πάει το ματς κανένα δίωρο νωρίτερα αλλά στις σουίτες δεν καταλαβαίνεις κρύο οπότε όλα καλά
Έχουμε κάνει σολντ άουτ για απόψε;
Βασικά δεν νομίζω οτι έχουμε κάνει κάποιο σολντ άουτ φέτος. Λίγο η οικονομία, λίγο ο πονόματος πρίν την διακοπή, ο κόσμος φαίνεται μαζεμένος. Τώρα θα μου πείς με 0 βαθμούς θα πάει ο άλλος στο γήπεδο; Θα οδηγήσει από επαρχία;
Βασικά δεν νομίζω οτι έχουμε κάνει κάποιο σολντ άουτ φέτος. Λίγο η οικονομία, λίγο ο πονόματος πρίν την διακοπή, ο κόσμος φαίνεται μαζεμένος. Τώρα θα μου πείς με 0 βαθμούς θα πάει ο άλλος στο γήπεδο; Θα οδηγήσει από επαρχία;
- Kabamaru11
Ξερετε μηπως αν επιασε χιονι στον Χορτιατη;Λεω να παω σε κανα 2ωρο για μασα.
Φατε καλα,πιειτε κανα ουισκακι η ρακομελο η οινομελο κ ολοι γηπεδο αμπαλαεα να γ@μησουμε την τανα της Τρουμπας.Καλως ηρθε το δολλαριο.....
Φατε καλα,πιειτε κανα ουισκακι η ρακομελο η οινομελο κ ολοι γηπεδο αμπαλαεα να γ@μησουμε την τανα της Τρουμπας.Καλως ηρθε το δολλαριο.....
-
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!tolis14 έγραψε:Ήρθαν οι συγγενείς για συμπαράσταση για την επερχόμενη φούτσα
'Στον Πειραιά κατέπλευσε το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «George H.W. Bush»
Το αεροπλανοφόρο, στο οποίο βρίσκονται 7.000 άτομα, συνοδεύεται από μία φρεγάτα κι ένα υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού'
Ε τοτε φυσικα ειμαστε υποχρεωμενοι αποψε
αυτο το συνθημα να εχει την τιμητικη του:
[youtube]skdt44wW2xQ[/youtube]
- Μπαρκαρούτσος
BlackFriday έγραψε:Θα μπορούσαν να ζητήσουν να πάει το ματς κανένα δίωρο νωρίτερα αλλά στις σουίτες δεν καταλαβαίνεις κρύο οπότε όλα καλά
Έχεις πάει σουίτες και ξέρεις;
Εγώ έχω ακούσει από φίλο αρειανό ταξιτζή ότι ο Σαββίδης δεν πληρώνει το ηλεκτρικό στην Τούμπα. Έχουν κάνει παράνομη σύνδεση με κολόνα της ΔΕΗ και κλέβουν από το Δήμο, αλλά και πάλι δεν ανάβουν θέρμανση. Στα γραφεία με τα μπουφάν και τα κασκόλ κάθονται.
Ελάτε να το συζητήσουμε 5 σελίδες αυτό που με είπε αρειανός ταξιτζής.
Ό,τι πρέπει για να σκοτώσουμε την ώρα μας μέχρι να αρχίσει το παιχνίδι
- Amsterdamer_87
Εφτασε κι ο στολος στον Μπειραια ..
Μαλλον για αναπαραγωγη κι οχι για συμπαρασταση ηρθαν τα παιδια..
Μαλλον για αναπαραγωγη κι οχι για συμπαρασταση ηρθαν τα παιδια..
- Μπαρκαρούτσος
Χθες τα μεσάνυχτα είχαμε πάλι νεκρό άστεγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Χάσαμε και έναν τον προηγούμενο χειμώνα, από αυτούς που κοιμούνται στην Αριστοτέλους..
Εμείς καλά θα πάμε με δύο παντελόνια και 4 μπλούζες και αντιανεμικά μπουφάν και ουίσκια, αλλά όποιος μπορεί να περάσει να αφήσει έστω ένα πάπλωμα στην Αριστοτέλους ή σε όποια άλλη γειτονιά, μπορεί να σώσει μια ζωή.
Εμείς καλά θα πάμε με δύο παντελόνια και 4 μπλούζες και αντιανεμικά μπουφάν και ουίσκια, αλλά όποιος μπορεί να περάσει να αφήσει έστω ένα πάπλωμα στην Αριστοτέλους ή σε όποια άλλη γειτονιά, μπορεί να σώσει μια ζωή.
- Amsterdamer_87
Ναι ρε Μπαρκα..Ναι ρε φιλε..
Ολοι εχουμε πιστευω περισια μπουφαν και παπλωματα παρκαρισμενα στα ντουλαπια..
Απλα εγω θα πω οτι ειναι καλυτερα να τους τα δωσεις στο χερι παρα να τα αφησεις καπου..
Καποτε τα αφηναμε εξω με την κυρα και βλεπαμε οτι τα παιρνανε οι ρακοσυλεκτες με τα καροτσια..
Ολοι εχουμε πιστευω περισια μπουφαν και παπλωματα παρκαρισμενα στα ντουλαπια..
Απλα εγω θα πω οτι ειναι καλυτερα να τους τα δωσεις στο χερι παρα να τα αφησεις καπου..
Καποτε τα αφηναμε εξω με την κυρα και βλεπαμε οτι τα παιρνανε οι ρακοσυλεκτες με τα καροτσια..
- kataramenos5
Παρτε το σοβαρα ειδικα οι ανω των 50.Ισοθερμικα πανω κατω οι εχοντες ή ....εφημεριδες (εξαιρετικο μονωτικο) κατω απ τα ρουχα.Γέρος έγραψε:Παιδιά αύριο και ιδιαίτερα την ώρα του Αγώνα το κρύο θα είναι πολύ.
Ειδικά η ΑΙΣΘΗΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ θα είναι πολύ χαμηλή. Γάντια, χοντρές ή διπλές κάλτσες, αν υπάρχει full face ή σκούφος μάλλινος. Και από πάνω τα Π.Α.Ο.Κ. πράγματα (κασκόλ, καπέλο, μπουφάν κ.λπ. Προσοχή μεγάλη.
Και μην ξεχάσετε και πάρετε θάρρος όταν θα τους ρίχνουμε τα τεμάχια. Σημαντικό.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ !!!
Το αλκοολ επιταχυνει την απωλεια θερμοκρασιας καλυτερα ....σαλεπακι.
Και.....
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ .
Το πήδημα όμως την ανεβάζει τη θερμοκρασία. Γι αυτό
Γ@μηστε τον π@υστη τον ολυμπιακο.

Γ@μηστε τον π@υστη τον ολυμπιακο.

-
- Mr Ξερόλας 2019
Magpies4 έγραψε:Έχουμε κάνει σολντ άουτ για απόψε;
Τοσα χρονια (Ειδικα τα τελευταια,επι Ιβαν) Αδυνατω να καταλαβω πως μια πολη 1 ενος Εκατομμυριου κατοικων,ΔΕΝ μπορει να γεμισει(και να κανει ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ),ενα ΓΗΠΕΔΟ 28.700 θεατων,σε ντερμπι.
Και ας εχουν απομεινει περιπου 1000 με 2000 ακριβα εισητηρια,που δεν εχουν πουληθει,ΕΙΔΙΚΑ σε ΝΤΕΡΜΠΙ
Αλλα θα μου πεις εδω δεν παμε με Λεβαδειακους και σιες(7.000 κοσμο) και περιμενουμε απο Επαρχια να γεμισει το γηπεδο και σε τι σε ΝΤΕΡΜΠΙ με Σιχαματα και χαρτινες.
Τι να πω.....
Αυτο γινεται διαχρονικα,εδω και καιρο.
Στα του αγωνα τελειωστε με αυτο το ανεκδοτο,ξεφτιληστε τους ..
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Υπάρχει περίπτωση ο ρασβαν να αφήσει έξω έναν από ναρει ζιβκο; Να πάει ξέρω εγώ με νταντας σβαμπ αουγκουστο στο κέντρο ζιβκο δεξιά κωνσταντελια αριστερά και Μπράντον κορυφή και στο β να βγάλει έναν από νταντας σβαμπ και Μπράντον,να γυρίσει τον αουγκουστο πίσω και να παίξει με αουγκουστο νταντας ζιβκο ναρει ολιβειρα; Ή θα παίξει με τους γνωστούς 4 μπροστά και δίπλα στον αουγκουστο θα βάλει σβαμπ ; Ή θα κάνει καμία έκπληξη με αουγκουστο φιλιπε;επίσης μαλακια αυτό με Τάισον.αγχώθηκα τωρα πάω ν πιω
Λένε για την κλασική 11αδα πάντως με
Ντουγκλας - Σβαμπ
Ζιφκο - Ντελια - Ναρει
Νέλσον
Ντουγκλας - Σβαμπ
Ζιφκο - Ντελια - Ναρει
Νέλσον
Η 4αδα μπροστα δεν χαλαει. Και δεν πρεπει να χαλασει. Ο τωρινος Ολιβειρα θα τους παει τους Ντοι-Παπασταθοπουλο καροτσακι.
Αν το κορακι ειναι οκ στο 20κατι ο Σωκρατης θα εχει ηδη καρτα.
Αν το κορακι ειναι οκ στο 20κατι ο Σωκρατης θα εχει ηδη καρτα.