Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Βεβαια μετα που υπηρξε ολα αυτα, σε παρατησε μια μερα πριν την προετοιμασια και σε πηγε 10 βηματα πισω.
Να μην τα ξεχναμε αυτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μην τα ξεχναμε αυτα.
Κι εγώ για τις επιλογές μιλάω και το timing.Napoli4 έγραψε:Για τις επιλογές μιλάω. Και για το timing.
Αλλά rebuild έπρεπε να γίνει. Και ένα κακό αποτέλεσμα δεν δικαιολογεί το τόσο κράξιμο
Στα άλλα συμφωνούμε. Και το rebuild έπρεπε να γίνει και δε νοείται τόσο κράξιμο από το πρώτο ματς.
Απλα είναι που αυτό το πρώτο ματς κρίνει έναν από τους πιο σημαντικούς (αν όχι τον πιο σημαντικό) στόχο την χρονιάς.
Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα βρει τον τρόπο να περάσει την Πέμπτη και βλέπουμε τι θα γίνει στη συνέχεια.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε Ναπολι, το όλοι μιλούσαν είναι σχετικό. Εγώ δε θα ήθελα πάνω από 5-6 προσθήκες στην ομάδα, δεν πιστεύω ότι ήμασταν τόσο κακοι πέρσι, που να δικαιολογεί τόσο μεγάλη ανανέωση. Οι μεγάλες τρύπες του ροστερ ήταν Βαρελα, Μουργκ,Μιτριτσα,Τέιλορ, Σιντκλει. Θα προτιμούσα 5 παικτες να ρθουν εκεί + 1 δεκαρι. Ας είναι κ ότι ηλικία θέλει ο μποτο, αλλά να είναι βελτίωση σε σχέση μ αυτους που είχαμε. Αυτή είναι η δικιά μου άποψη. Δεν μ αρέσουν οι ολικες μεταμορφώσεις. Πες με συντηρητικό.Napoli4 έγραψε:Εγω συνεχίζω να πιστεύω πως αυτά είναι υπερβολές, με όλο το σεβασμό φίλε Luigi.
Πριν λίγο καιρό λέγαμε πως η ομάδα κινείται καλά, πως έτσι πρέπει να λειτουργεί και μακροπρόθεσμα θα βγει κερδισμένη.
Ουσιαστικά αυτό που άλλαξε ήταν ένα κακό αποτέλεσμα. Είναι η κακή μέρα, είναι η κακή προετοιμασία για ένα τέτοιο ματς, είναι οι ατυχίες με τους τραυματισμούς παικτών που βασίζεται ο προπονητής (Βιειρίνια, Καντουρι, Ολιβέιρα).
Αλλά δεν θα τους βγάλουμε όλους άχρηστους (Μποτο, Λουτσε, νέους παίκτες), ούτε θα μηδενίσουμε το πρότζεκτ και την προσπάθεια που γίνεται, εξαιτίας ενός καλού αποτελέσματος. Δεν πάει έτσι.
Λέγαμε για σκαμπανεβάσματα με τους νεαρούς. Δυστυχώς αρχίσαμε με ήττα. Ήρθε νωρίς, πράγμα από την μία λογικό, από την άλλη άσχημο γιατί κρίνεται ο πιο σημαντικός στόχος της σεζόν.
Αλλά τι ακριβώς θα έπρεπε να γίνει διαφορετικά ΦΕΤΟΣ; Να αργούσε η αποχώρηση του Τσόλακ, να ανανεωνε ο Κρέσπο... Αυτά μόνο μπορώ να σκεφτώ
Θέλαμε να μείνει ο Μιτριτσα; Ο Σιντκλευ; Ο Ακπομ; Ο Βαρελα; Εδώ οι περισσότεροι αν μπορούσαν θα έδιωχναν κι άλλους παίκτες (Μπισε, Βιειρίνια, Σβαμπ, Κουρτιτς, Ντουγκλας) και τώρα μιλάμε για ανέτοιμη ομάδα... Δεν πάει έτσι.
Τεσπα, Κυριακή (Πέμπτη) κοντή γιορτή. Με πρόκριση θα βγούμε πολύ πιο δυνατοί πνευματικα σαν ομάδα, με αποκλεισμό θα χρειαστεί γερό στομάχι για όλους.
Το θέμα όμως με την εμφάνιση που κάναμε, είναι η δεύτερη χρονιά που συμβαίνει. Το ότι πέρσι βάλαμε ένα γκολ στο τέλος κ έκανε πιο βατό τον επαναληπτικό, δεν αλλαζει τι γεγονός ότι ήμασταν απροετοιμαστοι. Το να μην παίζει η ομάδα Ευρώπη είναι καταστροφή. Όλοι οι παίκτες που ήρθαν, στις δηλώσεις του έλεγαν ότι σημαντικός λόγος που διάλεξαν τον ΠΑΟΚ ειναι οτί παίζει σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν είναι οτι παίζουμε με τη Φιορεντινα. Δυστυχώς κάποια ματς πρέπει να τα κερδίζεις. Δεν είπα να παίξουμε μπαλαρα απ το πρώτο ματς.
Άλλο η πίστη στο ότι ο Λουτσεσκου θα φτιάξει ομάδα, που την έχω. Αλλο αυτό που έγινε την Πέμπτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Σάβ 23 Ιούλ 2022, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ουτε rebuild έγινε...Μονο ο Κρεσπο την πάτησε...11 μεταγραφες,7 27χρονοι και 4 ανανεώσεις που επιθυμια ηταν να ειναι 5...
Αν η εικονα την επομενη Πέμπτη ειναι το ιδιο κακη, ποιος θα φταιει?Napoli4 έγραψε:Για τις επιλογές μιλάω. Και για το timing.
Αλλά rebuild έπρεπε να γίνει. Και ένα κακό αποτέλεσμα δεν δικαιολογεί το τόσο κράξιμο
- PaokPatraG4
Ρε συ ποιος πόνος;;;; Απλά δεν είμαι υποχρεωμένος να ακολουθώ τις οδηγίες των ΑΡΔ που περίμεναν στην γωνία για να βγάλουν σκαρτο ένα πρότζεκτ που είχε αποφασιστεί ήδη από πέρυσι κ από τον ίδιο τον Σαββίδη....Τώρα εάν εσύ δεν θες Κουαλιάτα κ δεν έχεις υπομονή φίλε ΝεοΠΑΟΚΤΣΗ που έχεις μάθει στους τίτλους κ στα πανηγύρια θα σου πω το κλισέ ότι εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ για τους τίτλους φιλαράκι....Τους έχω χεσμενους.....Κατάλαβες;;;;Τώρα εάν εσύ θες παιχταραδες για να περάσεις μια Λέφσκι τα παράπονα σου στον Ιβάν Σαββίδη.....Αλλιώς σκαστα κ φέρε παίχτες....Κ για να ερθεις λίγο στα ίσα σου βγες από το συννεφάκι σου κ κατάλαβε σε τι εποχή ζούμε....Άντε που θα μου πεις εμενα για πόνο....Το ραδιοφωνακι σου και φουλ ότι πουν οι φίλοι σου οι ΑΡΔ!!!!!renegade έγραψε:Γιατί τόσος πόνος ρε συ Πάτρα απέναντι σε έναν άνθρωπο ( δεν θα πω για τις ποδοσφαιρικές του επιτυχίες, εξάλλου αυτές είναι παροδικές και ξεχνιούνται εύκολα) πού ήταν η φωνή σου, η επικοινωνία σου απέναντι στη μεγαλύτερη κλοπή που έχει στηθεί στα ποδοσφαιρικά χρονικά?PaokPatraG4 έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω απλά είτε με παλιούς είτε με νέους....Ποιο είναι το σερί του Λουτσεσκου στα τελευταία 15 παιχνίδια;;;;Πείτε μου κ εάν κουνιέται φύλλο από τους ΑΡΔ για αυτό....Για να δείτε πόση στήριξη έχει ένας τυχοδιώκτης εγωπαθης εμμονικός άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι ίσως μετά τον ΠΑΟΚ να σταματήσει κ την "προπονητική"....
Οντως. Σιγα την πιτσιρικαρια π φεραμε. 4 νεοι μς το ζορι και αρκετοι μετριοι χαμηλοταβανοι 27χρονοι.joshua έγραψε:Ουτε rebuild έγινε...Μονο ο Κρεσπο την πάτησε...11 μεταγραφες,7 27χρονοι και 4 ανανεώσεις που επιθυμια ηταν να ειναι 5...
Πιστεύεις ότι αν ήταν 100% δική του ευθύνη το ότι έφυγε, ο Σαββίδης θα τον έφερνε πίσω και θα έριχνε έτσι εύκολα τα μούτρα του?Gospi έγραψε:Βεβαια μετα που υπηρξε ολα αυτα, σε παρατησε μια μερα πριν την προετοιμασια και σε πηγε 10 βηματα πισω.
Να μην τα ξεχναμε αυτα.
-
Ποιοι είναι οι 7 27 χρονοι; Νασμπεργκ, Καργας, Ναρει, Μπράντον, Ραφα; Αλλοι;joshua έγραψε:Ουτε rebuild έγινε...Μονο ο Κρεσπο την πάτησε...11 μεταγραφες,7 27χρονοι και 4 ανανεώσεις που επιθυμια ηταν να ειναι 5...
Σόρρυ λάθος μου που πήγα να κάνω κανονική συζήτηση.PaokPatraG4 έγραψε:Ρε συ ποιος πόνος;;;; Απλά δεν είμαι υποχρεωμένος να ακολουθώ τις οδηγίες των ΑΡΔ που περίμεναν στην γωνία για να βγάλουν σκαρτο ένα πρότζεκτ που είχε αποφασιστεί ήδη από πέρυσι κ από τον ίδιο τον Σαββίδη....Τώρα εάν εσύ δεν θες Κουαλιάτα κ δεν έχεις υπομονή φίλε ΝεοΠΑΟΚΤΣΗ που έχεις μάθει στους τίτλους κ στα πανηγύρια θα σου πω το κλισέ ότι εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ για τους τίτλους φιλαράκι....Τους έχω χεσμενους.....Κατάλαβες;;;;Τώρα εάν εσύ θες παιχταραδες για να περάσεις μια Λέφσκι τα παράπονα σου στον Ιβάν Σαββίδη.....Αλλιώς σκαστα κ φέρε παίχτες....Κ για να ερθεις λίγο στα ίσα σου βγες από το συννεφάκι σου κ κατάλαβε σε τι εποχή ζούμε....Άντε που θα μου πεις εμενα για πόνο....Το ραδιοφωνακι σου και φουλ ότι πουν οι φίλοι σου οι ΑΡΔ!!!!!renegade έγραψε:Γιατί τόσος πόνος ρε συ Πάτρα απέναντι σε έναν άνθρωπο ( δεν θα πω για τις ποδοσφαιρικές του επιτυχίες, εξάλλου αυτές είναι παροδικές και ξεχνιούνται εύκολα) πού ήταν η φωνή σου, η επικοινωνία σου απέναντι στη μεγαλύτερη κλοπή που έχει στηθεί στα ποδοσφαιρικά χρονικά?PaokPatraG4 έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω απλά είτε με παλιούς είτε με νέους....Ποιο είναι το σερί του Λουτσεσκου στα τελευταία 15 παιχνίδια;;;;Πείτε μου κ εάν κουνιέται φύλλο από τους ΑΡΔ για αυτό....Για να δείτε πόση στήριξη έχει ένας τυχοδιώκτης εγωπαθης εμμονικός άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι ίσως μετά τον ΠΑΟΚ να σταματήσει κ την "προπονητική"....
Μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις για γκόμενους παλιοΠΑΟΚτση
Στο rebuild μετράμε μονο τις μεταγραφες? Οι δικοι μας νεαροι που μπαινουν στο ροστερ δε μετράνε?
Πολυ δημιουργικη αριθμητική οταν ειναι να κράξουμε ...
Πολυ δημιουργικη αριθμητική οταν ειναι να κράξουμε ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Σάβ 23 Ιούλ 2022, 13:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Αν η εικόνα είναι τέλεια σε ποιον θα δώσεις εύσημα; Ρε συ Γκοσπι πολλές φορές το κάνεις αυτό με υποθετικά σενάρια που μπορεί να έχουν βάση δε λέω. Αλλά κάτσε να δούμε κ το συζητάμε. Πιο ωραίο να συζητάμε για γεονοταGospi έγραψε:Αν η εικονα την επομενη Πέμπτη ειναι το ιδιο κακη, ποιος θα φταιει?Napoli4 έγραψε:Για τις επιλογές μιλάω. Και για το timing.
Αφαιρεση εκανα στη λογικη οτι εχουμε κανει 11 μεταγραφες και 4 ειναι οι νεοι.9 ειναι τελικα,οκ γραψε λαθος,4 νεοι,5 27χρονοι και 4 ανανεωσεις.Νομιζω δεν αλλαζει κατι...Luigi Vampa έγραψε:Ποιοι είναι οι 7 27 χρονοι; Νασμπεργκ, Καργας, Ναρει, Μπράντον, Ραφα; Αλλοι;joshua έγραψε:Ουτε rebuild έγινε...Μονο ο Κρεσπο την πάτησε...11 μεταγραφες,7 27χρονοι και 4 ανανεώσεις που επιθυμια ηταν να ειναι 5...
Και για να το τελειώνουμε το θέμα.
Το πρόβλημα δεν είναι το project αυτό καθαυτό.
Το πρόβλημα προς το παρόν είναι η υλοποίηση του συγκεκριμένου project.
Στα χαρτιά ναι ανανέωση, παικταράδες, ταλέντα ρες από όλο τον κόσμο...αλλά στην πραγματικότητα τη στιγμή αυτή που μιλάμε το project χωλαίνει.
Και δεν χωλαίνει γιατί έγινε μια-δυο λάθος επιλογές.
Για μένα κάτι τέτοιο θα ήταν okay.
Χωλαίνει γιατί υπάρχουν τρύπες και κενά τα οποία δεν καλύφθηκαν.
Και όχι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια ( ειδικά φέτος) να λέει ότι οι μεταγραφές τελειώνουν 15 Σεπτεμβρίου.
Το πρόβλημα δεν είναι το project αυτό καθαυτό.
Το πρόβλημα προς το παρόν είναι η υλοποίηση του συγκεκριμένου project.
Στα χαρτιά ναι ανανέωση, παικταράδες, ταλέντα ρες από όλο τον κόσμο...αλλά στην πραγματικότητα τη στιγμή αυτή που μιλάμε το project χωλαίνει.
Και δεν χωλαίνει γιατί έγινε μια-δυο λάθος επιλογές.
Για μένα κάτι τέτοιο θα ήταν okay.
Χωλαίνει γιατί υπάρχουν τρύπες και κενά τα οποία δεν καλύφθηκαν.
Και όχι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια ( ειδικά φέτος) να λέει ότι οι μεταγραφές τελειώνουν 15 Σεπτεμβρίου.