26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
Re: 26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
Οι Πορτογάλοι και δη της Μπενφίκα είναι Εβραίοι, σιγά μη το δώσουν με 2-3Μ. Θα απαιτήσουν το ποσό που συμφωνήθηκε αλλιώς θα το δανείσουν του χρόνου αλλού.
Eντάξει, το κύριο θέμα είναι το τι θέλουμε να κάνουμε εμείς. Ο παίκτης πιστεύω οτι θα θέλει να μείνει και σ αυτές τις περιπτώσεις είναι το πιο βασικό.
Τι θα κάνουν οι πορτογάλοι? θα κρατήσουν ένα παίκτη που θα κλωτσάει να πάει πάλι δανεικός κάπου αλλού??
Στο φινάλε τον κρατάμε δανεικό άλλο ένα χρόνο και υποχρεωτική αγορά στα 3εκ του χρόνου.
Το θέμα πρωτίστως είναι το τι θέλουμε εμείς. Σίγουρα θα έχουμε αλλαγή Κούρτιτς. Θέλουμε να έχουμε +1 ακόμη αλλαγή στα κεντρικά χαφ?
Τι θα κάνουν οι πορτογάλοι? θα κρατήσουν ένα παίκτη που θα κλωτσάει να πάει πάλι δανεικός κάπου αλλού??
Στο φινάλε τον κρατάμε δανεικό άλλο ένα χρόνο και υποχρεωτική αγορά στα 3εκ του χρόνου.
Το θέμα πρωτίστως είναι το τι θέλουμε εμείς. Σίγουρα θα έχουμε αλλαγή Κούρτιτς. Θέλουμε να έχουμε +1 ακόμη αλλαγή στα κεντρικά χαφ?
- Amsterdamer_87
Ας τον κρατησει η Μπενφικα τοτε..
Αν και νομιζω οτι ο Μποτο θα βρει τροπο να τον κρατησει με τα μισα..
Και αν και εφοσον τον θελει πολυ και ο Ραζβαν..
Αν και νομιζω οτι ο Μποτο θα βρει τροπο να τον κρατησει με τα μισα..
Και αν και εφοσον τον θελει πολυ και ο Ραζβαν..
Εμένα ο παίχτης μου αρέσει παρά πολύ … πιστεύω ότι θα εξελιχτεί σωματικά σε σημείο που σε αυτό το επίπεδο θα μπορεί άνετα να είναι ανταγωνιστικός
Πέρα από τα προφανή πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχει … είναι πολύ καλός χαρακτήρας και γουστάρει που παίζει στον ΠΑΟΚ … μεγάλη εντύπωση μου έχει κάνει η νοοτροπία του όταν ο Λουτσε τον άφησε στον πάγκο ακόμα και σε αγώνες που δεν έπαιξε καθόλου …. Παράδειγμα ο μάγκας … αξίζει η επένδυση στο παλικάρι
Πέρα από τα προφανή πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχει … είναι πολύ καλός χαρακτήρας και γουστάρει που παίζει στον ΠΑΟΚ … μεγάλη εντύπωση μου έχει κάνει η νοοτροπία του όταν ο Λουτσε τον άφησε στον πάγκο ακόμα και σε αγώνες που δεν έπαιξε καθόλου …. Παράδειγμα ο μάγκας … αξίζει η επένδυση στο παλικάρι
- Amsterdamer_87
Ενταξει το παιδι δειχνει οτι ειναι πολιτισμενο και σοβαρο..
Ειναι δλδ προσγειωμενο και αντιδρα οπως καθε σωστος επαγγελματιας..
Αν δεν ηταν τα 7 Μ στην μεση θα ειχε ηδη αποκτηθει..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Έχει γεννηθεί 24.12.2000. Είναι 22 ετών ενός μηνός και 11 ημερών. Ουσιαστικά είναι ένα έτος μικρότερος από τη γενιά του 2000 (Χατζηστραβός, Μιχαηλίδης Τσαούσης, Λύρατζης κλπ).
-
- Επικοινωνία:
Εγώ είμαι αισιόδοξος για την απόκτηση του με τον Α η Β τρόπο στηριζόμενος στις καλές σχέσεις του Boto με Benfica και στην επιθυμία του ίδιου του παίκτη που φαίνεται να γουστάρει που βρίσκεται εδώAmsterdamer_87 έγραψε:Ενταξει το παιδι δειχνει οτι ειναι πολιτισμενο και σοβαρο..
-
Συμφωνω σε ολα.-tad έγραψε:Εμένα ο παίχτης μου αρέσει παρά πολύ … πιστεύω ότι θα εξελιχτεί σωματικά σε σημείο που σε αυτό το επίπεδο θα μπορεί άνετα να είναι ανταγωνιστικός
Ειδικα αν πεσει και
λιγο η τιμη του (πχ
στα 3Μ + 30-35%) τον
εκτιμω ως επενδυση
vfm για τη ομαδα μας
για ολα τα παραπανω!