50. Filipe Soares
- kataramenos5
Re: 50. Filipe Soares
Μπότο πάρε σβάρνα τις μετριοτητες και φέρε άλλους 10 Σοαρες.
Παίκτες σαν αυτόν, τον Λύρατζη, τον Μιχαηλίδη,τον Τσιγγάρα, τον Σάστρε, γεμίζουν τον κόσμο αισιοδοξία.
Παίκτες σαν αυτόν, τον Λύρατζη, τον Μιχαηλίδη,τον Τσιγγάρα, τον Σάστρε, γεμίζουν τον κόσμο αισιοδοξία.
- Alkatraz-4b
Μπραβο ρε Μποτο,το παιδι ειναι παιχταρας.κανα 2-3 τετοιους ακομα γινεται να μας φερεις?
- sourmenetes
- Moderator
Πάντα πρέπει να μην είμαστε ή της αποθέωση ή της άλλης πλευράς.
Ο παίκτης φανερό ότι ήθελε χρόνο και φανερό ότι ο μποτο σκεφτόταν την αναγέννηση της ομάδας για επόμενη χρονιά.
Πρόσθεσε 2 παίκτες ο ένας 25 και. Ο άλλος 23 χρόνων.
Προφανώς μετά την προετοιμασία θα τους δούμε. Κανονικά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο παίκτης φανερό ότι ήθελε χρόνο και φανερό ότι ο μποτο σκεφτόταν την αναγέννηση της ομάδας για επόμενη χρονιά.
Πρόσθεσε 2 παίκτες ο ένας 25 και. Ο άλλος 23 χρόνων.
Προφανώς μετά την προετοιμασία θα τους δούμε. Κανονικά.
Για πειτε ρε παιδες. Πως ηταν ο μικρος σημερα?μδυστυχως λογω δουλειας δεν ειδα το ματς και το διαρκειας στην τσεπη μου εχει μουχλιασει πλεον. Ηταν καλος? Να ελπιζουμε?
- thanos-xanthi
άλογο ο μικρός και αέρινος
η έλλειψη δυνάμεων στο τέλος είναι και θέμα ενθουσιασμού και ότι θέλει να δείξει πράγματα και παίζει σε φουλ ένταση
με προετοιμασία θα είναι του χρόνου ανεβασμένος
η έλλειψη δυνάμεων στο τέλος είναι και θέμα ενθουσιασμού και ότι θέλει να δείξει πράγματα και παίζει σε φουλ ένταση
με προετοιμασία θα είναι του χρόνου ανεβασμένος
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ καλός ήταν!Totem_pk έγραψε:Για πειτε ρε παιδες. Πως ηταν ο μικρος σημερα?μδυστυχως λογω δουλειας δεν ειδα το ματς και το διαρκειας στην τσεπη μου εχει μουχλιασει πλεον. Ηταν καλος? Να ελπιζουμε?
- invincible
Αυτός αν κάτσει και δουλέψει αυτοβελτιώση μόνος με λίστα που του δώσουν και κάνει μία καλή προετοιμασία δεν θα βγαίνει από 11αδα. Καλά με μισή συμμέτοχή στην Εθνική Ανδρών διπλασιάζει την αξία του αλλά έχει μεγάλο ανταγωνισμό στην θέση του για Εθνική.
Του χρόνου βεβαίως με βελτίωση κάποιων ελαττωμάτων αλλά κυρίως με σωστή προετοιμασία και παράλληλη βελτίωση όλης της ομάδας, θα τους τσακίσει όλους.
Ολόκληρους θα τους καταπίνει
Ολόκληρους θα τους καταπίνει
Πολύ αισιόδοξος για τον συγκεκριμένο.
Ενδιαφέρον πρότζεκτ από όπου κι αν το πιάσεις.
Για να τον δούμε και τον χρόνου.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενδιαφέρον πρότζεκτ από όπου κι αν το πιάσεις.
Για να τον δούμε και τον χρόνου.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Αγώνα με τον Αγώνα ανεβαίνει και παίρνει αυτοπεποίθηση αφήνοντας πίσω το μουδιασμένο ξεκίνημα. Την επόμενη χρονιά περιμένω όμορφα πράγματα από την αφεντιά του
- abc_o_ karpouzas
περιμενε λιγο...invincible έγραψε:Αυτός αν κάτσει και δουλέψει αυτοβελτιώση μόνος με λίστα που του δώσουν και κάνει μία καλή προετοιμασία δεν θα βγαίνει από 11αδα. Καλά με μισή συμμέτοχή στην Εθνική Ανδρών διπλασιάζει την αξία του αλλά έχει μεγάλο ανταγωνισμό στην θέση του για Εθνική.
ας σταθεροποιηθει..που πιστευω θα το κανει πολυ γρηγορα...στην 11δα και με δεδομενο οτι ο ΠΑΟΚ στην ευρωπη ειναι ...πλεον...μπαρουτοκαπνισμενος θα δουμε ....τον ανταγωνισμο....
εγω το ξαναλεω...αυτος ο παικτης θα δειξει σε ολους μας ποσο ...αμπαλοι..ειμαστε
- thomas Murg
Δεν χωράνε. Του έχουμε ζητήσει ήδη άλλους δέκα Σάστρε15_50 έγραψε:Μπότο πάρε σβάρνα τις μετριοτητες και φέρε άλλους 10 Σοαρες.