ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Λογικά αν ισχύει οτι έχουμε κλείσει παίκτες (3 στον αριθμό), τότε αυτό σχετίζεται και με την έλευση του νέου ΤΔ. Θέλω να πώ πως αποκλείεται να κλείσαμε ή να κλείσουμε παίκτη χωρίς την εμπλοκή του Μπότο.
Άρα θα κρατούσα πισινή για τα δημοσιεύματα στις φυλλάδες και θα έκανα ένα downgrade αυτών σε συζητήσεις με παίκτες και μάνατζερ. Νομίζω πως κάποιοι θα κλείσουν άμεσα με κινήσεις και διαπραγματεύσεις Μπότο, ξεκινώντας από την στιγμή που έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.
Περιμένω να δώ Βραζιλιανάκια στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να δώ ξανά στην 11άδα του μεγάλου ΠΑΟΚ, Ροντρίγκους, Τέιλορ, Εσίτηδες, Βαρέλες. Ασε που κάποιοι απ᾽αυτούς κρατάνε θέσεις ξένου.
Άρα θα κρατούσα πισινή για τα δημοσιεύματα στις φυλλάδες και θα έκανα ένα downgrade αυτών σε συζητήσεις με παίκτες και μάνατζερ. Νομίζω πως κάποιοι θα κλείσουν άμεσα με κινήσεις και διαπραγματεύσεις Μπότο, ξεκινώντας από την στιγμή που έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.
Περιμένω να δώ Βραζιλιανάκια στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να δώ ξανά στην 11άδα του μεγάλου ΠΑΟΚ, Ροντρίγκους, Τέιλορ, Εσίτηδες, Βαρέλες. Ασε που κάποιοι απ᾽αυτούς κρατάνε θέσεις ξένου.
-
Boetius
Andre Anderson
Stryger Larsen
Καλές περιπτώσεις παικτών φαίνονται..
Andre Anderson
Stryger Larsen
Καλές περιπτώσεις παικτών φαίνονται..
Αυτό που θέλω να δω είναι μεταγραφές που θα λαμβάνουν υπόψιν το υπάρχον υλικό. Αν πάρουμε δηλαδή στόπερ να μπορεί να παίξει και με Μιχαηλίδη και Ινγκανσον.
-
Μπορεί κανεις να μου εξηγησει γιατι παμε για δεξι μπακ, οταν στο ροστερ εχουμε 1 αριστερο και 3 δεξια; Δηλαδη ο Σιντκλει θα βγαλει μονος του την χρονια αριστερα;
Γιατι δεξια δεν εχουμε κανενα που να λογιζεται βασικο ενω αριστερα υπαρχει ο Σιντκλει.Ιδανικα φανταζομαι θα μπορει να παιξει και τις δυο πλευρες.
- ΑποστόληςΑ
Τα πιο μεγάλο κενό πάντως το έχουμε έξω από την περιοχή μας που δεν υπάρχει το περίφημο ταχυδυναμικό, ανασταλτικό χαφ.
Εγω δεν το αποκλειω. Το να παμε τον Γεναρη σε αγορα 3 παικτων που εχει ΑΜΕΣΑ αναγκη η ομαδα ισως να εχει γινει ηδη χωρις την "μεγαλη" συμβολη του νεου ΤΔ (ισως να του ζητηθηκε μια τελικη γνωμη). Αλλα ο ΠΑΟΚ 1/1 πρεπει να εχει εδω παικτες και δεν μπορει να καθυστερησει.Magpies4 έγραψε:Λογικά αν ισχύει οτι έχουμε κλείσει παίκτες (3 στον αριθμό), τότε αυτό σχετίζεται και με την έλευση του νέου ΤΔ. Θέλω να πώ πως αποκλείεται να κλείσαμε ή να κλείσουμε παίκτη χωρίς την εμπλοκή του Μπότο.
Στο δικο μου το μυαλο η δουλεια του ξεκιναει 1/1 με τα 10+ συμβολαια να ληγουν με την αξιολογηση του ροστερ και με το χτισιμο ενοψει καλοκαιριου. Προφανως αν εχει στο μυαλο του καποιους παικτες δεν το αποκλειω να γινει προσπαθεια να ερθουν τον Γεναρη.
- sourmenetes
- Moderator
Το τι θα ακούσουμε και πόσο θα είναι επηρεασμένα από την έλευση του νέου Τδ, δεν τα λαμβάνω καν υπόψιν.
Δε ζητάμε θαύματα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.
Ζητάμε 3 κανονικούς παίκτες.
Πέρα του ζαμπα και αν γυρίσει ο τσολακ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε ζητάμε θαύματα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.
Ζητάμε 3 κανονικούς παίκτες.
Πέρα του ζαμπα και αν γυρίσει ο τσολακ
- buffalobill4
Συγνώμη σουρμε αλλά ούτε ο ζαμπα ούτε ο τσολακ είναι κανονικοί παίκτες. Αυτά τα ηξεις αφηξεις πρέπει να τελειώσουν κάποια στιγμή.
Επειδη μιλατε συνεχως για τρεις,ειναι δυνατον να μην αποκτηθει στοπερ?
- sourmenetes
- Moderator
Είπα ότι θέλουμε 3 κανονικούς παίκτες πέρα του ζαμπα τσολακ.buffalobill4 έγραψε:Συγνώμη σουρμε αλλά ούτε ο ζαμπα ούτε ο τσολακ είναι κανονικοί παίκτες. Αυτά τα ηξεις αφηξεις πρέπει να τελειώσουν κάποια στιγμή.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι.joshua έγραψε:Επειδη μιλατε συνεχως για τρεις,ειναι δυνατον να μην αποκτηθει στοπερ?
Πως θα αποκτηθεί την ώρα που έχουμε 5 στόπερ;;
Ναι έχεις προβλήμα στα μπακ αλλά έχεις και υπεραριθμια.
Επίσης το πρόβλημα δεν είναι μονο των μπακ.