Κύπελλο Ελλάδος 2021-22
- sourmenetes
- Moderator
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2021-22
Ελπίζω να φέρετε το σωστό αποτέλεσμα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μαζί με τον Γιάννη θα δούμε τον τελικό, όπως τότε, το 2014...sourmenetes έγραψε:Γιάννη να ξέρεις πριν 2 3 μέρες σε σκεφτόμουνα.
Ευχόμαι να σαι καλά!
Ωχ ωχ ωχ........

Αλλαξτε θύρα θέση, αο εκεί που το είδατε, την προηγούμενη φορά και πάρτε την νίκη ΤΡΌΠΑΙΟ.
Καλή απόλαυση.
Από τότε που λες Αποστόλη έσπασε η κατάρα, έφερα το κύπελλο με τη κούλα στο ΟΑΚΑ .Στα ίσα.
Τώρα είναι τυπικό το θέμα , πάμε απλά να το παραλάβουμε.
Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν υπάρχει η ζέλα να το σηκώσει.
Ο κύκλος δεν έχει κλείσει ακόμα. Πήραμε κούλα , γαύρο σε τελικούς και μένει άλλος ένας. Με αντιποδόσφαιρο , με ισοπαλίες, με αρνητικά σερί , με κωλοφαρδίες, με τραυματισμό Καντουρί όταν κατεβαίνει απο το λεωφορείο, δε ξέρω. Αλλά το θέμα είναι τυπικό , Σαββάτο 22.30 θα είμαστε εκεί για παραλαβή κούπας.
Τελειωμένη υπόθεση.
Τώρα είναι τυπικό το θέμα , πάμε απλά να το παραλάβουμε.
Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν υπάρχει η ζέλα να το σηκώσει.
Ο κύκλος δεν έχει κλείσει ακόμα. Πήραμε κούλα , γαύρο σε τελικούς και μένει άλλος ένας. Με αντιποδόσφαιρο , με ισοπαλίες, με αρνητικά σερί , με κωλοφαρδίες, με τραυματισμό Καντουρί όταν κατεβαίνει απο το λεωφορείο, δε ξέρω. Αλλά το θέμα είναι τυπικό , Σαββάτο 22.30 θα είμαστε εκεί για παραλαβή κούπας.
Τελειωμένη υπόθεση.
Εμένα προσωπικά ούτε με ενδιαφέρει η 2η θέση. Αυτό που έχει σημασία είναι να φέρετε την κούπα ξανά στην θέση που ανήκει και αυτό με αποκλεισμό όλης τις χαβούζας και του πακιστάν και αφήστε τον (ντ)ρούλη και τον κάθε μαν(που)τσίνι να ξεσκίζονται στους πανηγυρισμούς για κάτι που εσείς το πετύχατε πριν ένα δίμηνο.
Αφήστε τους να είναι ασεβής προς τον βιολογικός τους πατέρα, ο οποίος φέτος ήταν γενναιόδωρος και με την βοήθεια του μπήκαν play-ωχ και βγήκαν ευρώπη, την ώρα που ο πατριός τους, τους φτύνει στα μούτρα όλη την χρονιά.
Αφήστε τους να είναι ασεβής προς τον βιολογικός τους πατέρα, ο οποίος φέτος ήταν γενναιόδωρος και με την βοήθεια του μπήκαν play-ωχ και βγήκαν ευρώπη, την ώρα που ο πατριός τους, τους φτύνει στα μούτρα όλη την χρονιά.
Ερώτηση προς τους ειδικούς:
Πήρε ποτέ κάποια ομάδα κύπελλο αποκλείοντας ή νικώντας σε τελικό, τις τρεις αυτές ομάδες?
Πήρε ποτέ κάποια ομάδα κύπελλο αποκλείοντας ή νικώντας σε τελικό, τις τρεις αυτές ομάδες?
- keep_paokizein
Αν και δεν ειμαι ειδικός, το άκουσα πρόσφατα σε μια αθλητική εκπομπή ότι δεν εχει ξανασυμβεί. Θα είμαστε η μοναδική ομάδα που θα έχει κατακτήσει κύπελλο έχοντας αντιμετωπίσει και τους 3 του ΠΟΚ.trouman έγραψε:Ερώτηση προς τους ειδικούς:

- thomas Murg
- PAOK_Antarctica
Όχι.
Μια καλή επίδοση έχει ο Πανιώνιος που το πήρε το 1979 έχοντας αποκλείσει ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη (όπως εμείς το 2003) και άλλη μία ο Ηρακλής το 1976 που το πήρε έχοντας αποκλείσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Κανείς δεν τους έχει αποκλείσει και τους 3 σε μια χρονιά.
Μια καλή επίδοση έχει ο Πανιώνιος που το πήρε το 1979 έχοντας αποκλείσει ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη (όπως εμείς το 2003) και άλλη μία ο Ηρακλής το 1976 που το πήρε έχοντας αποκλείσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Κανείς δεν τους έχει αποκλείσει και τους 3 σε μια χρονιά.
- ΑποστόληςΑ
Ναι, αλλά δεν είμασταν μαζί.giapas έγραψε:Από τότε που λες Αποστόλη έσπασε η κατάρα, έφερα το κύπελλο με τη κούλα στο ΟΑΚΑ .Στα ίσα.
Είστε ωραίοι...
Πάμε να τους σκίσουμε λοιπόν.
Έχω μια προσμονή, αγωνία, άγχος, όπως εκείνα τα χρόνια με το μπάσκετ, δεν ξέρω γιατί.

Πάμε να τους σκίσουμε λοιπόν.
Έχω μια προσμονή, αγωνία, άγχος, όπως εκείνα τα χρόνια με το μπάσκετ, δεν ξέρω γιατί.

-
Αν εννοεις ομαδα εκτος του ΠΟΚ να απεκλεισε και τους 3 του ΠΟΚ, οχι δεν εχει ξαναγινει.trouman έγραψε:Ερώτηση προς τους ειδικούς:
Τα πιο κοντινα σε κατι τετοιο ειναι:
Το 1979 ο Πανιωνιος απεκλεισε Ολυμπιακο και ΑΕΚ και το κατεκτησε
Το 1976 ο Ηρακλης απεκλεισε Παναθηναικο και Ολυμπιακο και το κατεκτησε
Καλα για Αρη δεν το συζηταω, η τελευταια φορα που ο Αρης εστω ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ καποιον εκ τους ΠΑΟΚ, Παναναθηναικο, Ολυμπιακο και ΑΕΚ, ηταν το 1979 οπου απεκλεισε τον Παναθηναικο στην φαση των 16. Απο τοτε, και τις 17 φορες που πετυχε ομαδα του big-4 στο κυπελλο, αποκλειστηκε.
Και πρέπει να πάτε ξανά μαζί;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, αλλά δεν είμασταν μαζί.giapas έγραψε:Από τότε που λες Αποστόλη έσπασε η κατάρα, έφερα το κύπελλο με τη κούλα στο ΟΑΚΑ .Στα ίσα.
- iremidynami 4+
Δεν ξερω γιατι αλλα οσο πιο αρνητικο ειναι το κλιμα γυρω απο την ομαδα, οσο χειροτερα τα προγνωστικα και η περιρεουσα ατμοσφαιρα, τοσο πιο σίγουρος αισθανομαι για τη νικη.
Με διακατεχει μια πρωτοφανης ελλειψη αγχους, ηρεμια κ σιγουρια για την κουπα, piece of cake που λεμε!!
Με διακατεχει μια πρωτοφανης ελλειψη αγχους, ηρεμια κ σιγουρια για την κουπα, piece of cake που λεμε!!
-
Ένα στοιχείο που με προβληματίζει είναι μήπως ο παο λόγω της πολύχρονης στέρησης τίτλων, το θέλει όπως λέμε πιο πολύ.
Μήπως σε αντίθεση με εμάς που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια σερί κύπελλα, αυτοί "διψάνε" για να πάρουν ΕΝΑ μετά από χρόνια και χρόνια.
Μήπως δηλαδή εμείς πάμε με τη νοοτροπία του "χορτασμένου" (έστω και τα τελευταία πέντε χρόνια) ενώ αυτοί λυσσάξουν.
Για αυτό, αύριο πρέπει να ζητάμε επί 90 λεπτά το κύπελο. Πρέπει ο Λουτσέσκου και οι παίκτες να νιώσουν την δική μας ΛΥΣΣΑ για το κύπελλο αυτό.
Μήπως σε αντίθεση με εμάς που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια σερί κύπελλα, αυτοί "διψάνε" για να πάρουν ΕΝΑ μετά από χρόνια και χρόνια.
Μήπως δηλαδή εμείς πάμε με τη νοοτροπία του "χορτασμένου" (έστω και τα τελευταία πέντε χρόνια) ενώ αυτοί λυσσάξουν.
Για αυτό, αύριο πρέπει να ζητάμε επί 90 λεπτά το κύπελο. Πρέπει ο Λουτσέσκου και οι παίκτες να νιώσουν την δική μας ΛΥΣΣΑ για το κύπελλο αυτό.
Δηλαδή πιστεύεις ότι Κρέσπο Μπίσεσβαρ Βιερίνια Πασχαλάκης Καντουρί ακόμα και ο Βαρέλα ο Ίνγκασον και ο Άκπομ παίκτες που έχουν παίξει 5 χρόνια μαζί και ίσως είναι το τελευταίο τους παιχνίδι στην ομάδα το οποίο είναι τελικός δε θα έχουν κίνητρο να κερδίσουν?