27. Jasmin Kurtic
Re: 27. Jasmin Kurtic
Αποστολη δεν λεμε οτι ηταν η ειναι γενικα χειροτερος απο τους δυο, αλλα οτι οι δυο ηταν ηδη εδω και αυτος που ηρθε ως προσθηκη δεν προσφερει κατι διαφορετικο.
Καλα φτιαει που κανει λαθος ο Κουρτιτς.
Αλλα το 4 2 3 1 που γινεται 2 4 3 1 με τα δυο μπακ στον θεο μπροστα σε φαση επιθεσης ειναι ακομα χειροτερο. Κουρτιτς κ Σβαμπ πιεζεις και αμα κλεψεις μπαλα πατας για πλακα περιοχή, οπως και εγινε.
Γιατι τοση υπερβολη στο 0 0 φεν την καταλαβαινω. Επικυνδινα ζει ο Ραζβαν
Αλλα το 4 2 3 1 που γινεται 2 4 3 1 με τα δυο μπακ στον θεο μπροστα σε φαση επιθεσης ειναι ακομα χειροτερο. Κουρτιτς κ Σβαμπ πιεζεις και αμα κλεψεις μπαλα πατας για πλακα περιοχή, οπως και εγινε.
Γιατι τοση υπερβολη στο 0 0 φεν την καταλαβαινω. Επικυνδινα ζει ο Ραζβαν
Εξελίσσεσαι σε Καντουρί στις μαλακίες στο δικό μας μισό - μας φτάνει ο ένας, δεν θέλουμε κι άλλον.
Το γκολ αυτό ήταν καρμπόν με αυτά που τρώγαμε πέρυσι …chri5ti9 έγραψε:Μάγκες ναι αργός ο Κουρτιτς αλλά δείτε λίγο την φάση άλλη μια. Παίρνει μια απόφαση ο παίκτης να προωθηθεί. Είδατε την φάση; 4 παίκτες του ατρομητου γύρω του και οι Σβαμπ Καντουρι από πίσω τους και μακρυά του. Ήταν μόνος και οι παίκτες μας δεν έκαναν κίνηση για βοήθεια.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- pisakaipoupoula
Ακριβώςgiliopoulos έγραψε:Τα λεγαμε ΠΡΙΝ ακομα ερθει εχοντας παρακολουθησει μολις 3 ολοκληρα ματς που εχει παιξει.
Το οποιο σκαουτιγκ τιμ των κολλητων και αυτων που μπηκαν με μεσο ενω ειναι ασχετοι με το ποδοσφαιρο ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.
Μιλαμε εδωσαν 1 μυριο τον χρονο ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΡΓΟΚΟΥΡΟΥΤΑ. Ειναι αδιανοητο, ειναι τρελο αυτο που συμβαινει
- keep_paokizein
To μόνο προβληματικό στην όλη υπόθεση είναι αυτοί που την μια Κυριακή αποθεώνουν και την άλλη απαξιώνουν!!! Αυτοί που έλεγαν αργό τον Ιβιτς, αυτοί που έλεγαν αργό το Τζιώλη. Αυτοί που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εχει πολλούς τέτοιους ο ΠΑΟΚ. Υγεία να 'χουν. Θα πείτε έχει κι εμένα τον μαλάκα απλώς να ξεφωνίζει αυτούς που ξεφωνίζουν... Ετσι είναι, καθένας με τα ελαττώματά του!!!
Θα ειχες δικιο αν υπηρχαν ατομα που τη μια αποθεωνουν και την αλλη απαξιωνουν ελα ομως που δεν υπαρχουν...Επιπλεον κανεις δεν εγραψε πως ο Κουρτιτς ειναι κακος παικτης,απλα οτι δεν ελειπε αυτο απο την ομαδα.
- WeWillRockYou
Έχει να δώσει πράγματα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι η μεταγραφή του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως που χρειαζόταν το κέντρο μας.
- ΑποστόληςΑ
Είναι παίκτης που στα 32 του δεν έβρισκε πλέον συμβόλαιο στην Ιταλία. Κι έτσι ήρθε σ' εμάς. Αργός παίκτης, μεγάλος σχετικά (10.01.1989), έμπειρος μεν, αλλά για την Ευρώπη δεν νομίζω ότι κάνει.
Δεν εχω καμια διαθεση να ασχοληθω με το αγωνιστικο, θα κανω μια εξαιρεση για σενα που ησουν το αστερι των μεταγραφων,ο παικτης που θα αλλαζε τον αξονα...Μπαινεις στο πανθεον των ακριβοπληρωμενων παλτων της ομαδας...
- pisakaipoupoula
1.2 συμβόλαιο έ? και τον Γενάρη κλείνει τα 33...κατά τ άλλα είναι αστροφυσική το πως και το γιατί έχουμε τέτοια εικόνα
Αδυνατώ να καταλάβω τι κάνει καλά μέσα στο γήπεδο εκτός από το να χτυπάει φάουλ.
Δε βρίσκω έναν τομέα που να πω ότι σ' αυτό είναι πάνω του μετρίου.
Δε βρίσκω έναν τομέα που να πω ότι σ' αυτό είναι πάνω του μετρίου.
Μεγάλη πληγή αρχιζει γίνεται. Όταν η μαγκιά δε συνοδεύεται και από ποδόσφαιρο δε μου λέει τπτ. Εγώ θα ντρεπόμουν σήμερα στη θέση σου.