ΠΑΟΚ Β'
Re: ΠΑΟΚ Β'
Τις ημέρες αυτές στην Τήνο, σ'ένα ρεστοράν, αφού φάγαμε, με ρώτησαν: "Όλα καλά ?". Όλα καλά τους απάντησα όμως το ύφος σας δεν μου αρεσε. "Θα ενημερώσω τον υπεύθυνο" μου είπε η κοπέλα κι όταν ήλθε ο υπεύθυνος μου απάντησε στεγνά: "Σας ευχαριστώ, η κριτική σας, μας κάνει καλύτερους".
Το ίδιο απαντώ προς άπαντες: Η κριτική σας, με κάνει καλύτερο.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
-
john4serres
Κανονικά η είσοδος πρέπει να είναι δωρεάν για τους κατόχους των διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα διαρκείας του ΠΑΟΚ Β΄ πότε βγαίνουν;
- ΑποστόληςΑ
Δεν σε κατακρίνει κανείς για την κριτική. Δικαίωμά σου (αναφαίρετο) να μην σε αρέσει ο PG, ή ο Άμπελ, ή ο Λουτσέσκου, ή ο Esiti κλπ. Μπορείς να γράψεις ότι δεν σ' αρέσει, ότι τον θεωρείς κακό γι αυτό και γι αυτό το λόγο και τελείωσε.Aye4 έγραψε:Τις ημέρες αυτές στην Τήνο, σ'ένα ρεστοράν, αφού φάγαμε, με ρώτησαν: "Όλα καλά ?". Όλα καλά τους απάντησα όμως το ύφος σας δεν μου αρεσε. "Θα ενημερώσω τον υπεύθυνο" μου είπε η κοπέλα κι όταν ήλθε ο υπεύθυνος μου απάντησε στεγνά: "Σας ευχαριστώ, η κριτική σας, μας κάνει καλύτερους".
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Εσύ δεν γράφεις (μόνον) αυτό.
Η φράση: "Η επιλογή Γκαρσία από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν έγινε με βάση κανένα σχεδιασμό αλλά έγινε λογική "αποκατάστασης απορου κορασιδος" ("επειδή ήταν κρίμα ο καυμενος ο Γκαρσία κι έπρεπε να αποκατασταθεί")" δεν είναι κριτική, δείχνει εμπάθεια, δείχνει μένος εναντίον στελέχους του ΠΑΟΚ, που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δικαιολογήσω.
Αυτό το μένος αντικρούει και το ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.
Κι εμένα δεν με άρεσε (καθόλου μάλιστα) ο τρόπος που έφυγε ο Λουτσέσκου και ήμουν εναντίον στον να ξαναέρθει, αλλά από τη στιγμή που ήρθε το βούλωσα. Δεν γράφω καν στο τόπικ του.
anyway, έχουν γραφτεί ακραία υπέρ του Γκαρσία, αναπόφευκτα θα γραφτούν και ακραία σε βάρος του Γκαρσία. Στη δεύτερη περίπτωση χρεωστε από τον λογαριασμό και σε μένα. Δεν τον θεωρώ κατάλληλο ούτε για τον ΠΑΟΚ (πρώτη ομάδα) ούτε για τον ΠΑΟΚ Β'. Μέχρι εκεί και τέλος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν σε κατακρίνει κανείς για την κριτική. Δικαίωμά σου (αναφαίρετο) να μην σε αρέσει ο PG, ή ο Άμπελ, ή ο Λουτσέσκου, ή ο Esiti κλπ. Μπορείς να γράψεις ότι δεν σ' αρέσει, ότι τον θεωρείς κακό γι αυτό και γι αυτό το λόγο και τελείωσε.Aye4 έγραψε:Τις ημέρες αυτές στην Τήνο, σ'ένα ρεστοράν, αφού φάγαμε, με ρώτησαν: "Όλα καλά ?". Όλα καλά τους απάντησα όμως το ύφος σας δεν μου αρεσε. "Θα ενημερώσω τον υπεύθυνο" μου είπε η κοπέλα κι όταν ήλθε ο υπεύθυνος μου απάντησε στεγνά: "Σας ευχαριστώ, η κριτική σας, μας κάνει καλύτερους".
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Εσύ δεν γράφεις (μόνον) αυτό.
Η φράση: "Η επιλογή Γκαρσία από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν έγινε με βάση κανένα σχεδιασμό αλλά έγινε λογική "αποκατάστασης απορου κορασιδος" ("επειδή ήταν κρίμα ο καυμενος ο Γκαρσία κι έπρεπε να αποκατασταθεί")" δεν είναι κριτική, δείχνει εμπάθεια, δείχνει μένος εναντίον στελέχους του ΠΑΟΚ, που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δικαιολογήσω.
Αυτό το μένος αντικρούει και το ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.
Κι εμένα δεν με άρεσε (καθόλου μάλιστα) ο τρόπος που έφυγε ο Λουτσέσκου και ήμουν εναντίον στον να ξαναέρθει, αλλά από τη στιγμή που ήρθε το βούλωσα. Δεν γράφω καν στο τόπικ του.
ΠΑΟΚ Β'
Εβγαλαν διευκρίνιση, κανονικά και στους εντος εδρας της Β ομάδας.john4serres έγραψε:Κανονικά η είσοδος πρέπει να είναι δωρεάν για τους κατόχους των διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα διαρκείας του ΠΑΟΚ Β΄ πότε βγαίνουν;
Ας ελπισουμε να μην πέφτουν ίδια μερα/ώρα οι αγώνες.
Κώδικας: Επιλογή όλων
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι όσοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2019-20, ανανεώσουν το εισιτήριό τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν και όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ Β’. Επιπλέον μετά τη λήξη των ανανεώσεων, όσοι προέβησαν σε αυτή θα λάβουν εκπτωτικό voucher 20% για την επόμενη αγορά προϊόντων της ομάδας από τα PAOK FC Official Stores.
Sent from my iPhone using Tapatalk
tzelas έγραψε:Εισακούστηκε το πρώτο σκέλος της πρότασης μουΠΑΟΚ Β’: ‘Εδρα «έκπληξη» για την SL2 – Αρχίζουν τα «βάσανα» την Τετάρτη
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας της ΠΑΕ με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του έρχεται και η ώρα της δουλειάς. Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας της ΠΑΕ με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του προκειμένου να αναλάβουν τα ηνία του ΠΑΟΚ Β, έρχεται και η ώρα της δουλειάς. Την Τετάρτη, Γκαρσία και παίκτες έχουν το πρώτο ραντεβού στην Μίκρα όπου θα κάνουν τις πρώτες προπονήσεις, μέχρι τις 30 Ιουλίου, όταν η νεοσύστατη ομάδα θα μεταβεί στην Νάουσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Το ρόστερ της ομάδας είναι κατά 80% έτοιμο και θα αποτελείται από δανεικούς που επιστρέφουν (Τσαούσης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Φασίδης κ.α.), παιδιά από την Κ19 (Κουλιεράκης, Παναγιώτου και άλλοι) που προωθούνται, τον Μπράντονιτς και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις μεταγραφές του Τζήμα και του Ουεντραόγκο.
Στόχος είναι να υπάρχει σταθερά ένας κορμός 18-20 παικτών που θα συμπληρώνεται από παίκτες της πρώτης ομάδας που δεν θα βρίσκονται στις επιλογές των αποστολών που θα κάνει ο Λουτσέσκου. Θυμίζουμε ότι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πέντε παίκτες άνω των 23 ετών.
Εξάλλου, έχει ξεκαθαριστεί ότι η έδρα της ομάδας θα είναι το Καυτανζόγλειο και, μάλιστα, η παρουσία της ομάδας Β’ εκεί θα αποτελέσει ουσιαστικά τον προπομπό της μετακόμισης της πρώτης ομάδας όταν θα αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής της Νέας Τούμπας.
https://www.mikriliga.com/paok-v-edra-e ... n-tetarti/:
Εισακούστηκε ως προς το γήπεδο μένει να εισακουστεί και ως προς τα διαρκείαςtzelas έγραψε: tzelas 30 Ιουνίου έγραψε:
viewtopic.php?f=283&t=8616&start=180#p1903288john4serres έγραψε:Για έδρα έχει ακουστεί τίποτα;
Κάνω την πρόταση για αρχική έδρα της β ομάδας να είναι το Καυταντζόγλιο (για όσο διάστημα δεν ξεκινάμε εκεί τα έργα για την μετακόμιση) και όλοι οι κάτοχοι διαρκείας να έχουν πρόσβαση και στους αγώνες της β ομάδας. Ετσι η β ομάδα δεν θα προετοιμάζει μόνο παίκτες, αλλά και οπαδούς και τον οργανισμό της ομάδας για την μετάβαση στη προσωρινή μας έδρα μέχρι το χτίσιμο της Νέας Τούμπας.
Εισακούστηκα και ως προς τα διαρκείας, έβγαλε διευκρίνηση η ΠΑΕ για τους κατόχους διαρκείας ότι μπορούν να παρακολουθούν και τους αγώνες του ΠΑΟΚ β'
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει κάποιες διευκρινίσεις για τα εισιτήρια διαρκείας και της ανανεώσης των κατόχων της σεζόν 2019-20. Διαβάστε τις λεπτομέρειες από το paokfc.gr.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι όσοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2019-20, ανανεώσουν το εισιτήριό τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν και όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ Β'.Επιπλέον μετά τη λήξη των ανανεώσεων, όσοι προέβησαν σε αυτή θα λάβουν εκπτωτικό voucher 20% για την επόμενη αγορά προϊόντων της ομάδας από τα PAOK FC Official Stores.
Τέλος, διευκρινίζεται πως από την Τετάρτη 28.7 στις 09:00 και για κάθε μέρα (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από 09:00-17:00, αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται και στην Τούμπα.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νόμο η αγορά/παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας γίνεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του COVID 19, με τήρηση αποστάσεων, κανόνων υγιεινής και υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Δευ 26 Ιούλ 2021, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε καλά, μην υπερβάλουμε, μια απλή πρόταση έκανα μέσω του PAOKmania.
Αν πάντως έφτασε και στα αυτιά της ΠΑΕ μέσω αυτών που γράφουμε εδώ τότε υπάρχει ελπίδα να δικαιωθεί και ο Doom για τους αγώνες του για το ranking μας στην Ευρώπη
Αν πάντως έφτασε και στα αυτιά της ΠΑΕ μέσω αυτών που γράφουμε εδώ τότε υπάρχει ελπίδα να δικαιωθεί και ο Doom για τους αγώνες του για το ranking μας στην Ευρώπη
-
Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Κάθε φορά που κάνεις κάτι καλό,ρίχνεις το μπαλακι αλλούtzelas έγραψε:Ε καλά, μην υπερβάλουμε, μια απλή πρόταση έκανα μέσω του PAOKmania.![]()
Όχι κύριε Τζέλα,θα δεχτείς συγχαρητήρια!