Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Το ξέρω.
Ας βγάλουμε τον Σεμεδο,για τους υπόλοιπους έχουν γραφτεί τα ετήσια συμβόλαια, μάλιστα για τον Εμβιλα γράφτηκε για 1,8 το χρόνο.
Εμείς έχουμε Βαρελα ,Ελ Καντουρι,Μπισεσβαρ και για τους δύο τελευταίους υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι αμείβονται με 1 μυριο ετησίως και κάποια άλλα που κάνουν λόγο για αρκετά λιγότερα.
Έχουμε αδειάσει σε σχέση με πέρυσι,κοντά στα 10 μύρια σε μπάτζετ από ετήσια συμβόλαια και έχουμε προσθέσει μάξιμουμ 3 μύρια,όλα αυτά σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Ας βγάλουμε τον Σεμεδο,για τους υπόλοιπους έχουν γραφτεί τα ετήσια συμβόλαια, μάλιστα για τον Εμβιλα γράφτηκε για 1,8 το χρόνο.
Εμείς έχουμε Βαρελα ,Ελ Καντουρι,Μπισεσβαρ και για τους δύο τελευταίους υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι αμείβονται με 1 μυριο ετησίως και κάποια άλλα που κάνουν λόγο για αρκετά λιγότερα.
Έχουμε αδειάσει σε σχέση με πέρυσι,κοντά στα 10 μύρια σε μπάτζετ από ετήσια συμβόλαια και έχουμε προσθέσει μάξιμουμ 3 μύρια,όλα αυτά σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Εγώ δεν πιστεύω ότι ο χοντρός δίνει έστω κι ένα συμβόλαιο πάνω από μύριο.
Και τον αμπντελαουι έλεγαν ότι είχε ταχαμ δήθεν 800.000 συμβόλαιο, κι ότι του έκαναν πρόταση γενναία αύξηση , και τελικά πήγε Τουρκία με 1,3Μ μεικτά. Δηλαδή πόση ήταν η γενναία αύξηση για να τον χάσουν?
Να μη μιλήσω για μπουχαλακηδες μασουρες αυτοί είναι στα 300Κ.
Για τις υπόλοιπες πρακτικές τα έχουμε ξαναπεί.
Τώρα φέρνει για μπακ απ του Ραφινια έναν "νέο Χολεμπας" όπως λένε. Αυτός δηλαδή τί συμβόλαιο να έχει μιλάμε για παίχτη που είναι επιπέδου Λειβαδιάς.
Παραδόξως όμως και αυτός θα τρέχει όλη την πλευρά 11χλμ και θα είναι σαν να κάνει βόλτα.
Και τον αμπντελαουι έλεγαν ότι είχε ταχαμ δήθεν 800.000 συμβόλαιο, κι ότι του έκαναν πρόταση γενναία αύξηση , και τελικά πήγε Τουρκία με 1,3Μ μεικτά. Δηλαδή πόση ήταν η γενναία αύξηση για να τον χάσουν?
Να μη μιλήσω για μπουχαλακηδες μασουρες αυτοί είναι στα 300Κ.
Για τις υπόλοιπες πρακτικές τα έχουμε ξαναπεί.
Τώρα φέρνει για μπακ απ του Ραφινια έναν "νέο Χολεμπας" όπως λένε. Αυτός δηλαδή τί συμβόλαιο να έχει μιλάμε για παίχτη που είναι επιπέδου Λειβαδιάς.
Παραδόξως όμως και αυτός θα τρέχει όλη την πλευρά 11χλμ και θα είναι σαν να κάνει βόλτα.
joshua έγραψε:Καλα αν μεχρι να φανει αν υπαρχει ζωη στον πλανητη Ζαμπα εχω βρεθει 10 βαθμους πισω ζητω που καηκαμε, γιατι μια τετοια ελλειψη μας στοιχισε με ατρομητο, εγω λεω και με κρασνονταρ και σημερα παλι τρεμει η καρδια μου με βρακα και κουτσια στο παγκο...Η ομαδα ειναι ΑΔΕΙΑ στον παγκο απο εμπειρια και ποιοτητα και αν το σεναριο με Μισιτς αληθευει το προβλημα ειναι ακομα μεγαλυτερο.
Πραγματικά για Μίσιτς εκεί που ο ίδιος δήλωσε σε μέσα της πατρίδας του ότι από Γενάρη μπαίνει σε προπονήσεις,τώρα έρχεται αυτό το δημοσίευμα και το καταρρίπτει.
Κρίμα,ελπίζω να δοθούν λύσεις για όλα με τον καλύτερο τρόπο.
Δε θέλω να δω την 5η Οκτωβρίου να πετάμε λευκή πετσέτα,οποίο και να είναι το αποτέλεσμα της Τέταρτης.
Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί η ομάδα και ο προπονητής δείχνουν ότι αν στηριχθούν,μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα.
Και θα είναι κρίμα να ξανά γυρίσουμε στην αβεβαιότητα του καλοκαιριού,μετά από όλον αυτόν τον δρόμο που διανύσαμε.
Αν είχαμε αποκλειστεί από τους Τούρκους,τι θα βλέπαμε τώρα;
Υπήρξε δημοσίευμα της Forza που λέει ότι πιθανόν να χάσει όλη την χρονιά τελικά.
- bersekeros
K_geo έγραψε:με μισιτς τι εγινε;
Όσοι υπολογίζαμε πως ο Μίσιτς θα είναι ενεργός άμεσα, μάλλον θα πρέπει να μην αισιοδοξούμε αρκετά. Το σενάριο του Γενάρη μάλλον δεν είναι εφικτό και αυτό αναθεωρεί τα πλάνα του ΠΑΟΚ για τη θέση.
Ο Κροάτης συνεχίζει να κάνει μικροεπεμβάσεις, η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη, απλά αυτό που πλανάται ως ερωτηματικό πλέον είναι το κατά πόσο θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο και σε τι κατάσταση θα είναι αν τα καταφέρει.
Πραγματικά είναι κρίμα για το παιδί αυτό που συμβαίνει.
Πηγή: FORZA (αναδημοσίευση από paok-community.blogspot.com)
-
σύμφωνα με τη Forza, ακόμη δεν έχει απαντηθεί (ιατρικώς) το ερώτημα εάν θα μπορέσει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο....πόσο μάλλον το πότε....άρα τον ξεγράφουμε, τουλάχιστον για φέτος....K_geo έγραψε:με μισιτς τι εγινε;
Parolos είσαι λάθος.
Το θέμα δεν είναι τι πιστεύουμε γιατί έτσι μας συμφέρει ή γιατί έτσι θέλουμε αλλά τι ισχύει.
Πέρυσι προπερσι μπορεί τα μπάτζετ μας να ήταν παρόμοια σε μέγεθος αλλά φέτος και μέχρι στιγμής σε καμιά περίπτωση
Πχ Βαλμπουενα Μβιλα Ελ Αραμπι Φορτουνης σίγουρα είναι πάνω από εκατομμύριο.
Από κει και πέρα όμως αυτό δεν είναι πάντα κριτήριο της αξίας του ρόστερ.
Πολλά παίζουν ρόλο για αυτό.
Πέρυσι πχ είχα Βερνμπλουμ με μεγάλο συμβόλαιο που δεν έπαιξε λεπτό άρα η συνεισφορά του συμβολαίου του στο αυξημένο μου μπάτζετ ήταν μόνο στα χαρτιά.
Περίπου ίδιο με Βιέρι και Μαουρίτσιο που πέρασε σχεδόν μισό πρωτάθλημα μέχρι να μπουν, ενώ ο Ζαμπα δεν μπήκε ποτέ.
Ακόμα παίζει ρόλο η κατανομή των συμβολαίων.
Στο τέρμα έχω τρία μεγαλουτσικα συμβόλαια που είναι σπατάλη χρημάτων, όταν ως βασικός λογίζεται συνήθως ο ένας και από πίσω μπορείς να την βγάλεις και με φθηνότερους.
Το θέμα δεν είναι τι πιστεύουμε γιατί έτσι μας συμφέρει ή γιατί έτσι θέλουμε αλλά τι ισχύει.
Πέρυσι προπερσι μπορεί τα μπάτζετ μας να ήταν παρόμοια σε μέγεθος αλλά φέτος και μέχρι στιγμής σε καμιά περίπτωση
Πχ Βαλμπουενα Μβιλα Ελ Αραμπι Φορτουνης σίγουρα είναι πάνω από εκατομμύριο.
Από κει και πέρα όμως αυτό δεν είναι πάντα κριτήριο της αξίας του ρόστερ.
Πολλά παίζουν ρόλο για αυτό.
Πέρυσι πχ είχα Βερνμπλουμ με μεγάλο συμβόλαιο που δεν έπαιξε λεπτό άρα η συνεισφορά του συμβολαίου του στο αυξημένο μου μπάτζετ ήταν μόνο στα χαρτιά.
Περίπου ίδιο με Βιέρι και Μαουρίτσιο που πέρασε σχεδόν μισό πρωτάθλημα μέχρι να μπουν, ενώ ο Ζαμπα δεν μπήκε ποτέ.
Ακόμα παίζει ρόλο η κατανομή των συμβολαίων.
Στο τέρμα έχω τρία μεγαλουτσικα συμβόλαια που είναι σπατάλη χρημάτων, όταν ως βασικός λογίζεται συνήθως ο ένας και από πίσω μπορείς να την βγάλεις και με φθηνότερους.
Μαλλον λογω Μισιτς ζηταει 8-10 ο Φερειρα και οχι 6-8.
Υ.Γ Βρε τον Βαγγελα με το ζορι να κανει ομαδα το παραρτημα ,μου αρεσε η περιπτωση του Τσοριτς...
Υ.Γ Βρε τον Βαγγελα με το ζορι να κανει ομαδα το παραρτημα ,μου αρεσε η περιπτωση του Τσοριτς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 26 Σεπ 2020, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μη μαλωνετε, 2020 γαρ
https://www.sdna.gr/podosfairo/735562_e ... oys-alloys
οσο μπορει κανεις να το εμπιστευτει

https://www.sdna.gr/podosfairo/735562_e ... oys-alloys
οσο μπορει κανεις να το εμπιστευτει
ναι τζοσουα παιζει αυτο το σεναριο, για 10/8αρι. που αν παιζει σημαινει οτι και οι ...λατρεις της πώλησης εσίτι θα πρέπει να κανουν...υπομονή

- bersekeros
- nikos_algio