Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από anekfrastos »

bersekeros έγραψε:Τρελό ΠΑΟΚι μάλλον την έκανε την δουλειά στο wikipedia. :lol:
Εννοείται, δες το ιστορικό του

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Special ... arlitos760
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Διαβάζω ότι ο Σέρβος που έρχεται είναι ήδη στην 7η θέση αναζητήσεων του transfermarket και άσχετα με το πως θα εξελιχθεί το παλικάρι, σκέφτομαι τι λαός είναι αυτός Θέ μου, τι μεγαλείο, τι δίψα για διάκριση, τι δύναμη αντίστασης στο ανελέητο κυνηγητό από όλες τις πλευρές, πόσο πόνο και πόσο αδικία βιώνει όλος αυτός ο κόσμος μέσα του με ποιόν να συγκριθεί πέστε μου Αδέλφια. Με κανέναν. Είναι απλά μοναδικός.

Επιμένω στην χθεσινή μου ανάρτηση και ας εκτεθώ και ας ξευτελιστώ δεν με νοιάζει

Ήθελα να γράψω για τον αγώνα ΠΑΟΚ-μπενφίκα.
1. Σίγουρα είμαστε το outsider.
2. Σίγουρα έχουμε υποδεκαπλάσιο budget από την αντίπαλο.
3. Σίγουρα το άγχος είναι σε αυτούς. Διοικητικό στέλεχος τους δήλωσε ότι πιθανός αποκλεισμός τους=καταστροφή.
4. Σίγουρα αυτοί πιστεύουν ότι πρέπει να αποδείξουν ποιοι είναι σαν ποδοσφαιριστές. Αυτό το πρέπει ρημάζει την ψυχολογία του οποιουδήποτε αθλητή, πολλοί το γνωρίζετε εξ' ιδίας πείρας.
5. Σίγουρα τα παιδιά μας, όποια και αν αγωνισθούν αντιμετωπίζουν τον αγώνα σαν μεγάλη ευκαιρία να δείξουν τις όποιες ικανότητες έχουν, μεγάλο σαλόνι πια εκατομμύρια μάτια βλέπουν.
6. Σίγουρα η Τούμπα έστω και άδεια είναι υπέρ της προσπάθειας των παιδιών μας.

Τα σοβαρότερα
7. Είναι ένας αγώνας. Ένας. Πολύ σημαντικό. Μια ανάποδη, μια στραβή, ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.
8. Η περίοδος (σχεδόν προετοιμασίας και πολύ περισσότερο γι' αυτούς) είναι περίεργη. Αλλά και πονηρή :)

Τι πιστεύετε ότι έγινε με τον άγιαξ και σε διπλό παιχνίδι, που είχαν το χρόνο να "προετοιμαστούν" με τον γνωστό τρόπο. Καταλαβαίνετε πολύ καλά.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μην απελπιζόμαστε.

Και συμπληρώνω με την σκέψη του Τολστόι. "Καμία σημασία δεν έχει η ανωτερότητα ενός εκ των αντιπάλων στη μάχη, ούτε η θέληση του Στρατάρχη ούτε η υπεροχή σε εξοπλισμό ούτε η υπεραριθμία όση και νάνε αυτή, τίποτα από αυτά δεν κρίνει την μάχη. Την μάχη κρίνει όταν από αυτούς που συμμετέχουν, τους στρατιώτες, κάποιοι ελάχιστοι φωνάξουν με δύναμη ψυχής και θέληση, και ας μην έχει κριθεί τίποτα ακόμη, αδέλφια νικάμε ένας ψίθυρος στην αρχή, μια κραυγή αργότερα που τσακίζει τον οποιοδήποτε αντίπαλο". Η Θέληση των πολλών.
Ελπίζω την άδεια Τούμπα να συμπληρώσει η δύναμη κάποιων από τους λεβέντες μας.

Ο πιο υπέροχος λαός του κόσμου δυστυχώς θα είναι απών.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω ενα φοβαμαι. Το χαιδεμα της ουεφα σε ομαδες που ριχνουν τοσο χρημα.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Γέρος έγραψε:Διαβάζω ότι ο Σέρβος που έρχεται είναι ήδη στην 7η θέση αναζητήσεων του transfermarket και άσχετα με το πως θα εξελιχθεί το παλικάρι, σκέφτομαι τι λαός είναι αυτός Θέ μου, τι μεγαλείο, τι δίψα για διάκριση, τι δύναμη αντίστασης στο ανελέητο κυνηγητό από όλες τις πλευρές, πόσο πόνο και πόσο αδικία βιώνει όλος αυτός ο κόσμος μέσα του με ποιόν να συγκριθεί πέστε μου Αδέλφια. Με κανέναν. Είναι απλά μοναδικός.

Επιμένω στην χθεσινή μου ανάρτηση και ας εκτεθώ και ας ξευτελιστώ δεν με νοιάζει

Ήθελα να γράψω για τον αγώνα ΠΑΟΚ-μπενφίκα.
1. Σίγουρα είμαστε το outsider.
2. Σίγουρα έχουμε υποδεκαπλάσιο budget από την αντίπαλο.
3. Σίγουρα το άγχος είναι σε αυτούς. Διοικητικό στέλεχος τους δήλωσε ότι πιθανός αποκλεισμός τους=καταστροφή.
4. Σίγουρα αυτοί πιστεύουν ότι πρέπει να αποδείξουν ποιοι είναι σαν ποδοσφαιριστές. Αυτό το πρέπει ρημάζει την ψυχολογία του οποιουδήποτε αθλητή, πολλοί το γνωρίζετε εξ' ιδίας πείρας.
5. Σίγουρα τα παιδιά μας, όποια και αν αγωνισθούν αντιμετωπίζουν τον αγώνα σαν μεγάλη ευκαιρία να δείξουν τις όποιες ικανότητες έχουν, μεγάλο σαλόνι πια εκατομμύρια μάτια βλέπουν.
6. Σίγουρα η Τούμπα έστω και άδεια είναι υπέρ της προσπάθειας των παιδιών μας.

Τα σοβαρότερα
7. Είναι ένας αγώνας. Ένας. Πολύ σημαντικό. Μια ανάποδη, μια στραβή, ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.
8. Η περίοδος (σχεδόν προετοιμασίας και πολύ περισσότερο γι' αυτούς) είναι περίεργη. Αλλά και πονηρή :)

Τι πιστεύετε ότι έγινε με τον άγιαξ και σε διπλό παιχνίδι, που είχαν το χρόνο να "προετοιμαστούν" με τον γνωστό τρόπο. Καταλαβαίνετε πολύ καλά.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μην απελπιζόμαστε.

Και συμπληρώνω με την σκέψη του Τολστόι. "Καμία σημασία δεν έχει η ανωτερότητα ενός εκ των αντιπάλων στη μάχη, ούτε η θέληση του Στρατάρχη ούτε η υπεροχή σε εξοπλισμό ούτε η υπεραριθμία όση και νάνε αυτή, τίποτα από αυτά δεν κρίνει την μάχη. Την μάχη κρίνει όταν από αυτούς που συμμετέχουν, τους στρατιώτες, κάποιοι ελάχιστοι φωνάξουν με δύναμη ψυχής και θέληση, και ας μην έχει κριθεί τίποτα ακόμη, αδέλφια νικάμε ένας ψίθυρος στην αρχή, μια κραυγή αργότερα που τσακίζει τον οποιοδήποτε αντίπαλο". Η Θέληση των πολλών.
Ελπίζω την άδεια Τούμπα να συμπληρώσει η δύναμη κάποιων από τους λεβέντες μας.

Ο πιο υπέροχος λαός του κόσμου δυστυχώς θα είναι απών.
Αυτο το ποσταρισμα πρεπει να διδασκεται στα σχολεια. Εγω θα το εκτυπωσω και θα το βαλω πανω απο το κρεβατι , διπλα απο την εικονα του Γκαρσια. Ιδιως αυτο το «τα παιδια μας» αναφερομενος στους παικτες μας με εστειλε. Νταξ , η αναφορα στον Τολστοι ηταν ετη φωτος μπροστα. Βγαζω το κασκετο μου με τον δικεφαλο απανω και υποκλινομαι
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

barlow4 έγραψε:Toν ξερω τον παικτη ειναι εξαιρετικος.
Στον σερβο αναφερεσαι ή στον Αμπρεου?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tsalis

Δημοσίευση από tsalis »

Ένα ακόμη συν της έλευσης(ελπίζω) του Ζίβκοβιτς είναι και οι εκτελέσεις κόρνερ. Θα μπορεί να προωθείται και ο Σβαμπ που το χει στο ψηλό παιχνίδι και οι 3 μας σέντερ μπακ και μακάρι να έχουμε τέτοια γκολ φέτος.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Καμία αναφορά στο πρωτοσέλιδο της Sportime για Abreu
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Η Μετροσπορ στο εξώφυλλο γράφει για διετές στον Ζίβκοβιτς :?
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ναι και υπόλοιποι λένε για τριετές ή τετραετές
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ωραία. Άρα κλειστό τετραετές
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Υπάρχει πλουραλισμός, καλό για τη δημοκρατία μας :lol:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ξέρει κανείς πότε έρχεται; Αυτά με προφορικές συμφωνίες δεν μου λένε τίποτα, ειδικά με τέτοιου είδους παίκτες που είναι ελεύθεροι.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Διαψεύδεται οποιαδήποε κίνηση για τον fabio Abreu,μετά απο συνομιλία που είχε το PAOKInsider με το γραφείο που τον εκπροσωπεί.

https://www.facebook.com/groups/PAOKInsider
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Gospi έγραψε:
barlow4 έγραψε:Toν ξερω τον παικτη ειναι εξαιρετικος.
Στον σερβο αναφερεσαι ή στον Αμπρεου?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
E το σερβο ολοι τον ξερουν.Ειπα να κανω θετικο κλιμα κ για τον αλλον.
joss

Δημοσίευση από joss »

Και μιας και ζεσταινομαστε μεταγραφικα πάρε δανεικο με οψιον αγοράς αυτόν:
https://www.transfermarkt.com/guido-piz ... ler/105899
ή αυτόν
https://www.transfermarkt.com/pedro-aqu ... ler/273638
και έχεις απλά ονειρικό κέντρο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”