Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

πραγματικα ρε παιδια το εχω παρατηρησει και εγω..απο την μερα που ηρθε στην ελλαδα ο σαντος ολο αυτο το μπουφαν φοραει μαζι με το ξεβαμενο τζιν και το ασπρο πουκαμισο...μαλλον δεν εχει φραγκα ο πορτογαλος να παρει καινουργιο η ειναι λατρης των σουεντ...χαχα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

coolio4 έγραψε:Με μια λεξη:ΔΑΣΚΑΛΟΣ....
Πιο δυνατά, να το ακούν μερικοί..
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Τι να φωναξω ρε free...Ακομα ακουω τις φωνες καποιων που τον βριζανε πισω απο τον παγκο!!!Αυτη η χωρα μια ζωη φιλοφοφους και μπαγλαμαδες βγαζει!!!Τον Κολοκοτρωνη στην φυλακη τον βαλαμε και μετα τον καναμε ηρωα...Το ιδιο θα γινει και με τον Φερναντο...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

κωστας/παοκ έγραψε:Ο στοχος του ΟΥΕΦΑ για μενα που βλεπω τον ΠΑΟΚ 50 χρονια με 19159 διαρκειας και χρηστη διοικηση ειναι ΜΗΔΕΝ.Περιμενω καλυτερο ποδοσφαιρο στο χορταρι
Φίλε μου αν ο στόχος του Ουέφα είναι για σένα ΜΗΔΕΝ, δεν φταίει ο Σάντος αλλά η διοίκηση που τον έθεσε.
Το πλάνο έλεγε την πρώτη χρονιά γ@μα τα, την 2η Ευρώπη και την 3η πρωταθλητισμό ..
Από τη στιγμή που παίρνεις διαρκείας και στηρίζεις διοίκηση, τότε στηρίζεις και αυτά που λέει και πράττει.
Όταν λοιπόν λέει στόχος της 2η χρονιά το Ουεφάκι, τότε βγες και πες ότι δεν σε καλύπτει και ξέρω γω ..
Τώρα είναι δώρο άδωρο .. άστο να πάει.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Yiankos έγραψε: Όταν λοιπόν λέει στόχος της 2η χρονιά το Ουεφάκι, τότε βγες και πες ότι δεν σε καλύπτει και ξέρω γω ..
Τώρα είναι δώρο άδωρο .. άστο να πάει.
Εγραψες Γιανκο... Ετσι ειναι και με ολο το σεβασμο στον Κωστα/ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο Σάντος θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2010 και θα προχωρήσει βάσει πλάνου.. Δεν πάμε για πρωτάθλημα, πάμε για έξοδο στην Ευρώπη και κόψτε το μερικοί όσο είναι νωρίς.. Τέλος!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλά, καλά. Να δω του χρόνου που θα κρύβεστε.
Ηδη αρκετοί από εσάς κάνετε γαργάρα κάποια πράγματα που λέγατε πέρυσι περί αεράμυνας και άλλων στοιχείων. Περιμένετε ακόμη λίγο και θα διαψευστείτε π α ν η γ υ ρ ι κ ά...

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΡΕ, ΟΛΑ ΕΔΩ!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

κωστας/παοκ έγραψε:Φιλε Yianko εκεινο πουζητησα ειναι να το συζητηση ο ΒΡΥΖΑΣ με τον SANTOS για καλυτερη εικονα στο χορταρι.Τωρα αν εσας σας ικανοποιη δικο σας θεμα εμενα οχι.Για το διοικητηκο δεν θελω να το θιξω γιατι θα συζηταμε μεχρι τα ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΑ.Ωφειλω να ομολογησω οτι η διοικηση ΖΑΓΟΡΑΚΗ ειναι μακραν η καλυτερη διοικηση στην διαφανεια και τα οικονομικα(Ππαδοπουλος).Ισως του ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ισως λεω μπορει να συγκριθει στα οικονομικα.
Ναι βρε Κώστα, όλοι θέλουμε να δούμε μπάλα. Όμως όταν λέμε στηρίζουμε Ζαγοράκη και ακολουθούμε το 3τες πλάνο και παίρνουμε μαζικά 19.159 διαρκείας όπως είπες, σημαίνει ότι ταυτιζόμαστε με αυτά που λέει.
Η διοίκηση δεν σου έταξε μπαλάρα και να κερδάς 5-0 τον Βάζελο και ξέρω γω .. σου είπε θα βγούμε Ουέφα .. τώρα το πώς θα βγούμε είναι άλλο θέμα.

Είτε το θέλουμε είτε όχι, έχουμε πει δεκάδες φορές και σε άρθρα και στο φόρουμ και παντού, έχουμε κάποιους παίχτες που όταν λείπουν η ομάδα θυμίζει την περσινή.
Όταν λοιπόν χάνεις τον Βιερίνια και βάζεις τον ακίνδυνο για την αντίπαλη περιοχή Παντελή, όταν λείπει ο Κοντρέρας και ο Αντόνιο κάνει τη μία γιόμα μετά την άλλη, ενώ ο Πάμπλο οργάνωνε κιόλας, όταν ο Σέρτζιο πιάνει απόδοση κάτω του μετρίου και ουσιαστικά δεν απειλεί και αυτός, όταν τραυματίζεται ο Γκαρσία και μπαίνει ο Μπιζέρα, όταν βγαίνει ο Βερόν και μπαίνει ο Μπαλάφας και όταν ο Μπακαγιόκο ξύνεται και ο Ίβιτς φαίνεται λίγος αγωνιστικά, τότε τι περιμένεις;
Σου παρέθεσα τόσους παίχτες .. αυτοί κρίναν το παιχνίδι .. ο Σάντος τι να σου κάνει; Να σου πετάξει Αναστασάκο ή Αθανασιάδη στη θέση του Βερόν για να πάρει το ματσάκι; Αφού βλέπεις ότι από το 70 και μετά με όλες αυτές τις αλλαγές - απουσίες δεν μπορεί να κυνηγήσει κάτι παραπάνω, αρκέστηκε στο 0-0.
Ή νομίζεις ότι αν είχε παιχταράδες θα έπαιζε πάλι αμυντικά και ξέρω γω;

Όσο για τη διοίκηση .. έχουν μάτια και ξέρουν μπάλα και πιστεύω ότι από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα δούμε ενίσχυση.
Σε μία χρονιά δεν αλλάξαμε τα πάντα από την ομάδα .. μην απαιτείται να γίνονται 10 βήματα σε μία χρονιά .. όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και όλοι θέλουμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά κατανοούμε και κάποιες καταστάσεις διοικητικές και αγωνιστικές και κάνουμε υπομονή.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

+10
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

συμφωνώ γενικώς με Yianko και Φώτη πιο πάνω. να προσθέσω μια σκέψη στα περί "κολλήματος" του Santos με ορισμένους παίχτες (χωρίς να ασχοληθώ με τις προφανείς ελλείψεις του roster μας!) και να θέσω μια ερώτηση: θέλουμε η δε θέλουμε ο προπονητής να είναι το αφεντικό στην ομάδα? να έχει την απόλυτη ευθύνη των συστημάτων και τη διαχείριση του υλικού της ομάδας? Η μήπως προτιμάμε να παίρνει χαρτάκια από διοίκηση, manager, παρατρεχάμενους κτλ για το ποιος θα παίξει, που και πως? Η διοίκηση (επειδή είναι σοβαρή και ξέρει από μπάλα) αφήνει τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του. στο τέλος, αν αποτύχει, θα μπορεί να του πει, γεια σας, δε τα καταφέρατε. Τώρα για τον Ηλιάδη, ένα από τα πολυδιαφημισμένα δήθεν "κολλήματα" του Santos σε αυτό το forum. Η διοίκηση προφανώς τον πίστεψε (γι αυτό τον έκανε και αρχηγό), αλλα πολύ ορθά πράττει που δεν επεμβαίνει στο Santos για πιθανή χρησιμοποίηση του. Ο προπονητήs δεν τον πιστεύει, είναι προφανές αυτό! Το γιατί δικό του θέμα, δε με ενδιαφέρει, αυτός τον έχει εδώ και δυο χρονια στις προπονήσεις κάθε μέρα και για δικούς του λόγους δεν του κάνει. Μήπως είναι κάποιο άλλοι εδώ μέσα που έχουν "κολλήματα" με συγκεκριμένουs παίχτες, είτε υπέρ τους είτε εναντίον τους (ονόματα δε λέμε!)?? και ούτως η άλλως το πρωτάθλημα και το κύπελλο έχει ακόμη πολύ δρόμο, όλοι θα χρειαστούν, όσοι δεν είναι κομπλεξικοί και είναι επαγγελαμτίες θα συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά (παίζουν δεν παίζουν!) κι αν είναι μάγκες ας βγάλουν μ@λακα το Santos κι εμενα και όλους. και δυο κουβέντες για το συντηρητισμό του Santos. θα συμφωνήσω ότι δε ρισκάρει ιδιαιτερα στην επίθεση. το θέμα όμως είναι πως η μάλλον με ποίους να το κάνει? λένε κάποιοι για Αναστασάκο διπλα στο Μούσλι! ρε παιδιά, πως θα βοηθήσει ένα ψηλό και βαρύ for το Μούσλι? Η για τον Claus, σίγουρα παλληκάρι με μέλλον, το παρόν όμως λέει ότι πάνω από 20λεπτό είναι δύσκολο να βγάλει, για δε ντέρμπι σαν το χθεσινό με σκληρά μαρκαρίσματα και τόσο ξύλο θα ήταν έγκλημα του Santos να έπαιζε! Εδώ βγήκε εκτος μάχης ο σκύλος!
αυτά τα ολίγα κι από μένα και να συμπληρώσω πως κατανοώ τα σχόλια και τη "γκρίνια" ορισμένων, το ίδιο μαράζι μας τρώει όλους, να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να παίζει μπαλάρα και να παίρνει πρωταθλήματα...
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Fernanto Santos

Δημοσίευση από mi8rio »

Αν σταθούμε στην ρήση "ο τολμών νικά" τότε καταλαβαινει κανείς γιατί δεν κερδίσαμε τα 2 τελευταία παιχνίδια.......

:shock:
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Μάγκες μερικοί έχετε ξεφύγει τελείως!!!
Το ένα μας μυρίζει, το άλλο μας βρωμάει!!! Ένας αδερφός μας άνοιξε κ τόπικ για το σακάκι του Σάντος. ΕΛΕΟΣ!!!!
Μα την Παναγία αν μου έλεγε κάποιος το καλοκαίρι ότι θα βγάζαμε τις πρώτες αγωνιστικές κ θα είμασταν 2οι θα γελούσα!!! Ειλικρινά!!! Απο 9ος πέρσι με τα μαύρα χάλια που είχαμε, τώρα είμαστε σε καλό δρόμο κ όμως δεν είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί ο Σάντος δεν παίζει το σύστημα που παίζουμε εμείς στο ΜΑΝΑGER κ ρίχνουμε 5αρες κ 6αρες!!!
ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΤΙ!!! ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΕΜΕΚ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ!!!
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ!!! ΜΑΚΑΡΙ ο ΠΑΟΚ να πάρει σε όλα τα ντερμπι το Χ κ όλες τις θεωρητικά μικρές να τις νικήσει!!!!
Αν γίνει αυτό ας μου απαντήσει κάποιος σε τι θέση θα βρισκόμαστε;;;;;
Κ εγώ βλέπω ότι μετά την απουσία του Βιερίνια δεν έχουμε ταχύτητα κ ότι ο Ίβιτς ψιλοκοιμάται!!! ΑΛΛΑ..... Αφού ρε μάγκες τα βλέπω κ εγώ κ εσείς, λέτε ο Σάντος που ήταν σε τόσες ομάδες (π.χ Πορτο) να μην τα βλέπει;;;;;;;
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Ένας αδερφός έγραψε παραπάνω ότι δεν έχουμε λεφτά για 2 ισάξιες 11αδες!!!! ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!
Δεν είναι το σακάκι του Σάντος, ούτε οι πολλές διαφημίσεις στην Φανέλα!!!
ΤΑ @ΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!
ΑΛΛΑ έχουμε ΖΑΓΟΡ,ΒΡΥΖΑ κ τον ΣΑΝΤΟΣ!!! Είμαστε σε πολύ καλο δρόμο αλάνια!!!

Υ.Γ.: Μιας λοιπόν κ το τόπικ είναι για Σάντος, να κάνω μια ερώτηση!!!
Αν ρε παιδιά δεν ήταν ο Σάντος στον πάγκο, πιστεύετε ότι ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ, ΓΚΑΡΣΙΑ, ΖΛΑΤΑΝ, ΒΙΕΡΙΝΙΑ θα ερχόταν;;;;
Θα μου πείς έχεις ΒΡΥΖΑ ρε μλκ... ΝΑΙ συμφωνώ!!!!!!
ΑΛΛΑ ένα απο τα μεγαλα ΑΤΟΥ του ΒΡΥΖΑ σε διαπραγματεύσεις δεν είναι ο ΣΑΝΤΟΣ;;;;;
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Υπαρχει περιπτωση να αναρτηθει η συνεντευξη σε mp3 για εμας τους εξοριστους????
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

mastoras έγραψε:k εγω κυριε σαντος με 25 μυρια θα επαιρνα πρωταθλημα .........Η μαγγια ειναι να το παρεις ετσι να δειξεις πως εχεις κακαλα
Νομιζω κανεις λαθος Μαστορα αδερφε... Τυροπιτα με λιγο τυρι δε γινετε, εκτος κι αν τη κανεις πολυ μικρη, αλλα τοτε δε θα χορτασει κανεις... :wink: :wink:
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

mastoras έγραψε:k εγω κυριε σαντος με 25 μυρια θα επαιρνα πρωταθλημα .........Η μαγγια ειναι να το παρεις ετσι να δειξεις πως εχεις κακαλα
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ, αδερφέ, αλλά οι βάζελοι π.χ. τι να πούνε που έχουν τέτοιο μπάτζετ και παίρνουν τα @@ τους;
Δεν λέω να περιμένουμε πρωτάθλημα μόνο όταν φτάσουμε τα 25 μύρια μπάτζετ, απλά μην περιμένουμε και πρωτάθλημα φέτος. Το "οέο οέο, με αρχηγό τον Τέο, πρωτάθλημα θα πάρουμε... κλπ" είναι πολύ νωπό στην μνήμη μου προσωπικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”