Και λίγα λες...Caballo Viejo έγραψε:Ξυπνήστε ρε γμτ. Θα χάσουμε απ' αυτή την ομαδούλα; Έλεος κάπου...
Δείτε τα μπακ τους και δεν τους βάζεις μέσα στην περιοχή....
..
.....
Τι άλλο να πούμε
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και λίγα λες...Caballo Viejo έγραψε:Ξυπνήστε ρε γμτ. Θα χάσουμε απ' αυτή την ομαδούλα; Έλεος κάπου...
Κι εγώ έτσι το βλέπω. Τακτικά ισοπαλία, με λάθη μας έκαναν αυτοί ευκαιρίες.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα παιδιά προσπαθούν, δεν μπορώ να πω. Ο αγώνας έχει ένταση πολλή, αλλά όχι και τόσο τέχνη. Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες που χάσαμε με Σφι και Μάουρο δημιουργήθηκαν από τον Misic, η μία απ' ευθείας και η άλλη μέσω Γιαννούλη.
Η ομάδα φαίνεται ότι χρειάζεται κι άλλο χαφ στο κέντρο, στη θέση του Μάουρο, που να μπορεί να τρέχει πιο γρήγορα και να καλύπτει χώρους. Δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο Πέλκας. Φοβάμαι τον κακό Πέλκα που αχρηστεύει πολλές επιθέσεις.
Ο Βαρέλα έχει κάνει δύο - τρία πολύ σοβαρά λάθη που ευτυχώς δεν στοίχισαν.
Το τελευταίο λάθος πάντως το έκανε ο Γιαννούλης.
Μπαίνει μουφα γκολ και το πρώτο πράγμα που κανουν οι σασταλεγακηδες είναι να κράξουν τον προπονητή!Dimg4 έγραψε:H τραγικη κατασταση της ομαδας μας κανει να ειμαστε απαισιοδοξοι. Να μπει μεσα να τους πατησει και θα δεις μια χαρα στηριξηMaximus έγραψε:Η έλλειψη πίστης στην ομάδα μας είναι τραγική...
Τα κάστρα πέφτουν από μέσα.
Εσύ θέλεις εξτρέμ. Ο Άμπελ δεν θέλει. Θέλει εκεί τσούκου τσούκου από την εσωτερική. Για να κάνεις το λάθος και να ρουφάς γκολMitsospaoki4 έγραψε:Όταν εγώ έλεγα πως θέλουμε εξτρέμ αντί του Λημνιου κάποιοι πέσαν να με φάνε...
Παλι θα μας ξεφωνησουν μαζι με το πατημα του Γιαννουλη…tolis01 έγραψε:μια χαρά με το μπράτσο την έβαλε ο Μακέντας. μην τρελαινόμαστε
Στα παπάρια μου φίλεPAOKFC έγραψε:Παλι θα μας ξεφωνησουν μαζι με το πατημα του Γιαννουλη…tolis01 έγραψε:μια χαρά με το μπράτσο την έβαλε ο Μακέντας. μην τρελαινόμαστε
+++pilotos έγραψε:Στα παπάρια μου φίλεPAOKFC έγραψε:Παλι θα μας ξεφωνησουν μαζι με το πατημα του Γιαννουλη…tolis01 έγραψε:μια χαρά με το μπράτσο την έβαλε ο Μακέντας. μην τρελαινόμαστε
Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς πόσο χάλια είμαστε. ...PAOK_Antarctica έγραψε:Ρε με τον Πουγγουρα παίζουν!!
Ο Πουγγουρας μπροστά στον (και)σημερινό Varela,μοιάζει με Franco Barezi!pilotos έγραψε:Και λίγα λες...Caballo Viejo έγραψε:Ξυπνήστε ρε γμτ. Θα χάσουμε απ' αυτή την ομαδούλα; Έλεος κάπου...
Δείτε τα μπακ τους και δεν τους βάζεις μέσα στην περιοχή....
..
.....
Τι άλλο να πούμε