8. Douglas Augusto
Re: 33. Douglas Augusto
Ο αουγκουστο για να μπορεσει να θεωρηθει αξιοπιστη εναλλακτικη, θα πρέπει πρωτα να επανελθει σε αγωνιστικο ρυθμο 100% και στη συνεχεια να ανατρεψει μεσα απο τους αγωνες την μετρια εικονα που παρουσιασε περσι.
Γιατί με βαση τα περσινα δειχνει ενας μετριος ρολιστας για μικρα ματς και οχι ο χαφ υψηλου επιπεδου που μπορεί να κουβαλησει την ομαδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί με βαση τα περσινα δειχνει ενας μετριος ρολιστας για μικρα ματς και οχι ο χαφ υψηλου επιπεδου που μπορεί να κουβαλησει την ομαδα
- ΑποστόληςΑ
Δεν πρόκειται να παίζουμε Τρίτη - Σάββατο με τους ίδιους δύο χαφ. Μας χρειάζεται πολύ ο Αύγουστος, ιδιαίτερα στην SL και αν εξελίξει το τρομερό αριστερό σουτ που έχει θα μας δίνει πολλές λύσεις απέναντι σε ομάδες που στήνουν λεωφορεία, και όχι μόνον.
- zarathustra79
Μην ξεχνάμε οτι δώσαμε 3Μ για τον augusto. Σιγουρα αυτη τη στιγμη μοιαζει να ηταν κακη κινηση, ειδικα αν σκεφτει κανεις το ποσο δυσκολευτηκαμε φετος με το FFP, αλλα η αποκτηση του περσι ηταν μια επενδυση. Ουτε νομιζω οτι ηταν τοσο απογοητευτικος ωστε να περιοριστει στο να συμπληρωνει τα ρεπο των βασικων. Αρεσει δεν αρεσει σε καποιους, πιστευω οτι ο augusto κ φετος θα παρει ιδιο αριθμο συμμετοχων με περσι.
Το θεμα ειναι να ανταποκριθει στο επιπεδο π απαιτειται, οχι απλα να παιξει με το στανιο επειδη δωσαμε 3 μυρια γ αυτον!
Εγω περσι δεν ειδα ατον αουγκουστο τα στοιχεια χαφ π τον καθιστουν καλυτερο απο Μισιτς Καντουρι Μαου ή Σαχωφ.
Αρα τι συζηταμε?
Εγω περσι δεν ειδα ατον αουγκουστο τα στοιχεια χαφ π τον καθιστουν καλυτερο απο Μισιτς Καντουρι Μαου ή Σαχωφ.
Αρα τι συζηταμε?
- zarathustra79
Δεν ειναι προσωπικη μου θεση οτι πρεπει να παιζει επειδη ξοδευτηκαν πολλα γιαυτον, απλα εχω μια αισθηση οτι απο την ομαδα θα του δωσουν συμμετοχες για να βελτιωθει, να ψηθεί, να ανεβάσει την αξία του και στο τέλος να πουληθεί. Και δε νομιζω οτι ηταν τοσο κακος για να πει καποιος οτι δεν εχει θεση στην ομαδα ή οτι παίζει με το στανιό.
Απλα παντα μ αρεσει ρε συ να τα βλεπω ολα συγκριτικα.
Πηραμε εναν παιχτη 3 μυρια. Οκ ειμαστε οπαδοι και γουσταρουμε τουε καινουριους και θελουμε να βγουν παιχταραδες, αλλα με ειλικρινεια, ειναι ο Αουγκουστο σταθερος? είναι αξιοπιστος?
Αν τον βαλουμε διπλα σε Σβαμπ Καντουρι Μαου Σαχωφ Κανιας Εσιτι σε ποια θεση βρισκεται? Μηπως ειναι απλα καλυτερος του Εσιτι και οριακα του Κανιας?
Πηραμε εναν παιχτη 3 μυρια. Οκ ειμαστε οπαδοι και γουσταρουμε τουε καινουριους και θελουμε να βγουν παιχταραδες, αλλα με ειλικρινεια, ειναι ο Αουγκουστο σταθερος? είναι αξιοπιστος?
Αν τον βαλουμε διπλα σε Σβαμπ Καντουρι Μαου Σαχωφ Κανιας Εσιτι σε ποια θεση βρισκεται? Μηπως ειναι απλα καλυτερος του Εσιτι και οριακα του Κανιας?
- zarathustra79
Ναι κ εσυ που εισαι οπαδος και θελεις να παιζει παντα ο καλυτερος, λογικο να θελεις να μεινει στην απεξω. Στη διοικηση ομως που τον πληρωσαν και τον πληρωσαν για να τους φερει πισω πιο πολλα, πιστευω οτι θα θελουν να παιζει πολυ περισσοτερο απο το να μπαινει μονο οταν δεν υπαρχει αλλος διαθεσιμος.
Ακομη κι αν αυτο στοιχιζει σε επιπεδο αποτελεσματων?
- PAOKevolution
Γιατί δεν έχουμε παραδείγματα παικτών που είχαν μια μέτρια πρώτη χρόνια και μετά διέπρεψαν;
Δεν έχουν λογική τα όσα λες gospi. Βαφτίσεις τον αουγκουστο χειρότερο από έναν παίκτη που έχεις δει σε 2 επίσημα ματς (Σβαμπ).. Γνώμη σου βέβαια αλλά μην είσαι απόλυτος. Υπομονή για όλους. Για όλους όμως!
Δεν έχουν λογική τα όσα λες gospi. Βαφτίσεις τον αουγκουστο χειρότερο από έναν παίκτη που έχεις δει σε 2 επίσημα ματς (Σβαμπ).. Γνώμη σου βέβαια αλλά μην είσαι απόλυτος. Υπομονή για όλους. Για όλους όμως!
Μα ο Σβαμπ μ εδειξε περισσοτερα απο τον Αουγκουστο. Επαιξε 2 παιχνιδια σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο, με ελαχιστα λαθη.
Τεσπα ο Αουγκουστο προς το παρον ας επανελθει στο 100% απολυτα υγιης και μετα βλεπουμε,
Τεσπα ο Αουγκουστο προς το παρον ας επανελθει στο 100% απολυτα υγιης και μετα βλεπουμε,
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Έχει πολλά προσόντα ο μικρός, απλά πέρσι ήταν στα χαμένα και δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο παράξενο ελληνικό πρωτάθλημα και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γενικά.
Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα και να βρεί ρυθμό.
Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα και να βρεί ρυθμό.
- anekfrastos
Ούτε εμένα με ψήνει από όσα είδα πέρσι αλλά θέλω να τον δω στο φετινό σχήμα. Σημειωτέον δε μου άρεσε ούτε ο Μισιτς αρχικά κ μετά τον ερωτεύθηκα (no homo).
Τι συζητάμε?
Ήρθε νέος παίκτης από ένα τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο,σε μια ομάδα που όσο περνούσε ο καιρός πήγαινε από το κακό στο χειρότερο η οποία δεν είχε ούτε καν έναν υπεύθυνο ατομικής βελτίωσης των ποδοσφαιριστών.
Υγιής να είναι και θα βοηθήσει πολύ φέτος
Ήρθε νέος παίκτης από ένα τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο,σε μια ομάδα που όσο περνούσε ο καιρός πήγαινε από το κακό στο χειρότερο η οποία δεν είχε ούτε καν έναν υπεύθυνο ατομικής βελτίωσης των ποδοσφαιριστών.
Υγιής να είναι και θα βοηθήσει πολύ φέτος
- falconakis
+1926PAOKevolution έγραψε:Γιατί δεν έχουμε παραδείγματα παικτών που είχαν μια μέτρια πρώτη χρόνια και μετά διέπρεψαν;
Θυμηθείτε τι λέγαμε για Μίσιτς
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- V-olakiotis
Ο Augusto ηρθε ρουκι σε μια περίεργη χρονιά της ομάδας και έχει δείξει συγκεκριμένες αρετές και αδυναμίες. Φέτος, θαρρώ ότι θα δούμε το που μπορεί να φτάσει κι αν θα μπορέσει να αποτελεί βασική επιλογή στο κέντρο της ομάδας.
Πάντως, φέτος θα έχουμε πολύ δύναμη πυρός με μακρινά σουτ κι αυτό με αρέσει...!
Πάντως, φέτος θα έχουμε πολύ δύναμη πυρός με μακρινά σουτ κι αυτό με αρέσει...!