2. Νίκος Αραμπατζής
Re: Νίκος Αραμπατζής
Δε φτάνουν τα λεφτά.
Θα τα δεσμεύσουμε για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του Βιειρίνια.
Θα τα δεσμεύσουμε για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του Βιειρίνια.
το παραπανω σχολιο το εκανα μετα το ματς με την γρια...νομιζω ομως οτι θα επειμεινω στην αποψη μου...μπορει λογο του γκολ να πηρε ψηχολογια και να εκανε αρκετες κουρσες αλλα παλι με γεμιζει αβεβαιοτητα(πχ η μπαλια στον σαϊτιοτη)...tsachou έγραψε:εμενα για ενα ακομα αγωνα δεν μου αρεσε ο τροπος που επαιξε...μετα απο το πρωτο 20λεπτο ανεβηκε και εκανε το καλητερο του παιχνιδι αλλα και παλι μου φαινεται λιγος...ποιο παλια τον πιστευα αρκετα αλλα πλεον με γεμιζει αβεβαιοτητα οταν παιζει...
- PRAKTORINOS
Συμφωνώ απόλυτα με Gordon.Hideguti έγραψε:Φιλε μου Γκορντον, ναι. Εισαι ενοχος για ιεροσυλια.GORDON έγραψε:Μπορεί και να είμαι ένοχος για ιεροσυλία, αλλά μου θυμίζει (αγωνιστικά και λίγο ως σωματότυπος) τον μεγάλο Νίκο Αλαβάντα... κι αν δεν ήταν εκείνος ο καταραμένος τραυματισμός...
Προχώρα Νικολάκη...είσαι σε πολύ καλό δρόμο...
Ειδικά στο βαφτιστικό όνομα των 2 παικτών όπου υπάρχει απόλυτη ταύτισις!
Δεν είναι καταπληκτικό;
Επιπρόσθετα, και ανευ πλάκας, ο Αλαβάντας είχε αυτό το μοναδικό χάρισμα να τρέχει σε 10''.20 τα 100 μέτρα,
ενώ ο... σημερινός Νικολάκης τρέχει σε 100'' τα 10.20 (μέτρα).
Ουτε παικταρας ουτε τραγικος....απλα οταν βαζει γκολ θα τον κανουμε παικταρα και οταν κανει πατατια οπως στη φαση του Σαιτιωτη θα τον κανουμε παλτο...αυτοι ειμασταν και αυτοι θα ειμαστε μια ζωη...δε μας φταιει κανεις Αραμπατζης αλλα το κολλημα στο κεφαλι οτι πρεπει να ολα και ολοι να δουλευουν χωρις λαθη και αδυναμιες...
βλεπω και κατι λαθη που γινοντε σε αμυνες μεγαλων ομαδων στην Ιταλια και την Ισπανια αλλα δεν εχουν τα φτυαρια μαζι τους οι οπαδοι.τουλαχιστον δεν θαβουν παικτες συγκεκριμενους..
βλεπω και κατι λαθη που γινοντε σε αμυνες μεγαλων ομαδων στην Ιταλια και την Ισπανια αλλα δεν εχουν τα φτυαρια μαζι τους οι οπαδοι.τουλαχιστον δεν θαβουν παικτες συγκεκριμενους..
Στο ματς με τα Γιάννινα πριν πετύχει το γκολ, είχε τουλάχιστον ακόμη δύο σουτ τα οποία όμως δεν είχαν την ίδια ευτυχή κατάληξη με το τρίτο, που η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα των φιλοξενούμενων… «Ο κ. Σάντος μας ενθαρρύνει όλους μέσα στην ομάδα να δοκιμάζουμε τα πόδια μας και να σουτάρουμε όταν βρεθούμε έξω από την αντίπαλη περιοχή. Εγώ το έκανα 2-3 φορές το περασμένο Σάββατο με τα Γιάννινα και μία από αυτές δικαιώθηκε στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα…», τόνισε.
Ο ίδιος δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι έχει κάνει κάποια λάθη στα ματς που έχει παίξει ως τώρα, άλλα παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνει την εικόνα του. «Ξέρω καλά ότι έχω κάνει κάποια λάθη, αλλά προσπαθώ να τα απαλείψω, να διορθώσω κάποια πράγματα και να βελτιώσω όσο μπορώ το παιχνίδι μου για να βοηθήσω περισσότερο τον ΠΑΟΚ», εξήγησε.
http://www.metropolisradio.gr/9020
P.S
Ξανακράξτε ελεύθερο το πεδίο.
Ο ίδιος δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι έχει κάνει κάποια λάθη στα ματς που έχει παίξει ως τώρα, άλλα παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνει την εικόνα του. «Ξέρω καλά ότι έχω κάνει κάποια λάθη, αλλά προσπαθώ να τα απαλείψω, να διορθώσω κάποια πράγματα και να βελτιώσω όσο μπορώ το παιχνίδι μου για να βοηθήσω περισσότερο τον ΠΑΟΚ», εξήγησε.
http://www.metropolisradio.gr/9020
P.S
Ξανακράξτε ελεύθερο το πεδίο.

gash ξεχασες και αυτο το σημειο που ειναι σημαντικο
''Για μένα πιο σημαντικό από το γκολ ήταν το γεγονός ότι έχω πάρει ορισμένα συνεχόμενα παιχνίδια, αρχίζω να βρίσκω ένα ρυθμό και πατάω όλο καλύτερα μέσα στο γήπεδο, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό μου.''
''Για μένα πιο σημαντικό από το γκολ ήταν το γεγονός ότι έχω πάρει ορισμένα συνεχόμενα παιχνίδια, αρχίζω να βρίσκω ένα ρυθμό και πατάω όλο καλύτερα μέσα στο γήπεδο, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό μου.''
- ΑποστόληςΑ
Είναι ο Αναστασάκος της άμυνας!ehemithos 199 έγραψε: ...για μενα ο αραμπατζακος ειναι ενας πολυ φιλοτιμος μετριος παιχτης που τα δινει ολα για την ομαδα (πολυ παραπανω απο οτι δινουν καποιοι ντεμεκ ταλαντουχοι) αλλα που ποτε δεν θα γινει...καλα δεν θα πω ολιβαρες...αλλα τουλαχιστον βενετιδης...
- ΑποστόληςΑ
Είμαι οπαδός όλων των Ελλήνων παικτών και ως τέτοιος γράφω για τον Νίκο: Μέχρι τώρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα αμυντικά του καθήκοντα. Ακόμη τον θυμάμαι πέρυσι μέσα στον βάζελο, στο 4-1, πώς κρατούσε τον Σάλπι από τα χέρια (a la bracceta), για να μην του φύγει...
Και στο Περιστέρι που τον είδα (live) ψιλοχάλια ήταν.
Αν με τον ΠΑΟ κάνει ό,τι και με τον ΠΑΣ, τότε θα δεχθούμε γρήγορα γκολ και θα πάμε για συντριβή. Καλός στα επιθετικά του καθήκοντα, αλλά αυτά είναι επικουρικά και όχι πρωτεύοντα! Και όταν παίζεις εκτός έδρας σε ένα derby, σου χρειάζεται πρωτίστως η εξασφάλιση των μετόπισθεν, τομέα όπου φέτος δεν είμαστε ιδιαίτερα καλοί. Μακάρι να βελτιωθεί αμυντικά, αλλά είναι γεγονός πως ΠΟΤΕ δεν υπήρξε αμυντικός.
Και στο Περιστέρι που τον είδα (live) ψιλοχάλια ήταν.
Αν με τον ΠΑΟ κάνει ό,τι και με τον ΠΑΣ, τότε θα δεχθούμε γρήγορα γκολ και θα πάμε για συντριβή. Καλός στα επιθετικά του καθήκοντα, αλλά αυτά είναι επικουρικά και όχι πρωτεύοντα! Και όταν παίζεις εκτός έδρας σε ένα derby, σου χρειάζεται πρωτίστως η εξασφάλιση των μετόπισθεν, τομέα όπου φέτος δεν είμαστε ιδιαίτερα καλοί. Μακάρι να βελτιωθεί αμυντικά, αλλά είναι γεγονός πως ΠΟΤΕ δεν υπήρξε αμυντικός.
Έβαλε το γκολ βοήθησε, περιμένω ακόμη να δω τον Αραμπατζή που ξέρω.
Το καλό είναι ότι αρχίζει και φέρνει πίσω τον ευατό του.
Το χρειαζόμαστε όλοι σίγουρα, πόσο μάλλον ο ίδιος!
Η δουλειά θα σε κάνει και πάλι πρώτο παλικάρη.
Ο Θεός να σου δίνει δύναμη και υγεία.
Το καλό είναι ότι αρχίζει και φέρνει πίσω τον ευατό του.
Το χρειαζόμαστε όλοι σίγουρα, πόσο μάλλον ο ίδιος!
Η δουλειά θα σε κάνει και πάλι πρώτο παλικάρη.
Ο Θεός να σου δίνει δύναμη και υγεία.
Φίλε μου από τι απορρέει ότι αμυντικά δεν είμαστε καλοί; Συμφωνώ ότι πέρυσι η άμυνά μας ενέπνεε περισσότερη σιγουριά όμως στατιστικώς προς το παρόν έχουμε δεχτεί 3 γκολ όλα κι όλα και έχουμε την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. :ugeek:ΑποστόληςΑ έγραψε: Και όταν παίζεις εκτός έδρας σε ένα derby, σου χρειάζεται πρωτίστως η εξασφάλιση των μετόπισθεν, τομέα όπου φέτος δεν είμαστε ιδιαίτερα καλοί.
- ΑποστόληςΑ
Με Σνάουτσνερ και Contreras εκτός, τι άμυνα έχουμε; Δεν με ικανοποιεί - στο πρωτάθλημα - ο Τσιρίλο, δεν με ικανοποιεί ο Αραμπατζής (αμυντικά), ούτε ο Λίνο.
ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ σε πολλά σημεία και αναλύεις καλά κάποια πράγματα.
Εδώ όμως στο υποθετικό σου ερώτημα θα διαφωνίσω. Απλά και μόνο γιατί είναι υποθετικό ερώτημα.
Εάν δηλαδή είχαμε όλη την ομάδα πλήρη σε ποια θέση θα είμαστε σήμερα; τρίτοι; Δεν νομίζω.
Ευρώπη θα παίζαμε ακόμη;
Ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι μέχρι τώρα πολύ άτυχος, αυτό είναι το πιο σίγουρο.
Συμφωνώ σε πολλά σημεία και αναλύεις καλά κάποια πράγματα.
Εδώ όμως στο υποθετικό σου ερώτημα θα διαφωνίσω. Απλά και μόνο γιατί είναι υποθετικό ερώτημα.
Εάν δηλαδή είχαμε όλη την ομάδα πλήρη σε ποια θέση θα είμαστε σήμερα; τρίτοι; Δεν νομίζω.
Ευρώπη θα παίζαμε ακόμη;
Ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι μέχρι τώρα πολύ άτυχος, αυτό είναι το πιο σίγουρο.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Η ένστασή μου έχει να κάνει με τα ντέρμπι. Εκεί έχω την αίσθηση ότι τον πιάνει τρικυμία...
Πιστεύω όμως ότι αυτό είναι θέμα εμπειρίας και παιχνιδιών που θα πάρει στα πόδια του. Περιμένω με αγωνία την Κυριακή ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ...
Πιστεύω όμως ότι αυτό είναι θέμα εμπειρίας και παιχνιδιών που θα πάρει στα πόδια του. Περιμένω με αγωνία την Κυριακή ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ...
PRAKTORINOS έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα με Gordon.Hideguti έγραψε:Φιλε μου Γκορντον, ναι. Εισαι ενοχος για ιεροσυλια.GORDON έγραψε:Μπορεί και να είμαι ένοχος για ιεροσυλία, αλλά μου θυμίζει (αγωνιστικά και λίγο ως σωματότυπος) τον μεγάλο Νίκο Αλαβάντα... κι αν δεν ήταν εκείνος ο καταραμένος τραυματισμός...
Προχώρα Νικολάκη...είσαι σε πολύ καλό δρόμο...
Ειδικά στο βαφτιστικό όνομα των 2 παικτών όπου υπάρχει απόλυτη ταύτισις!
Δεν είναι καταπληκτικό;
Επιπρόσθετα, και ανευ πλάκας, ο Αλαβάντας είχε αυτό το μοναδικό χάρισμα να τρέχει σε 10''.20 τα 100 μέτρα,
ενώ ο... σημερινός Νικολάκης τρέχει σε 100'' τα 10.20 (μέτρα).

Ο.Κ., τουλάχιστον αναγνωρίστε μου ότι διεκδικώ τον τίτλο του "post - :whatever: της χρονιάς"...!!!
Θέλω να τονίσω επίσης στα υπέρ μου ότι δεν το έσβησα όταν μου πέταξε ο Hideguti το πληκτρολόγιο στη μούρη !!!