22. Ricardo Matias Verón

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Re: Ricardo Matias Veron

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Kαι εγώ πιστεύω ότι ο Βερόν έχει θέση στο ΠΑΟΚ του χρόνου....
ίσως όχι σαν βασικός....ίσως για 15-20 παιχνίδια αλλά έχει....
Εχει πολύ καλή κάθετη πάσα και αρκετό μυαλό για τη θέση του...
Το θέμα είναι αν το μπάτζετ για του χρόνου αντέχει να δίνει 300 χιλ-τόσα νομίζω ότι παίρνει-για ένα παίκτη που δεν θα είναι και από τα πρώτα ονόματα...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εδώ αντέχει να δίνει 600000 για ένα παίχτη που λείπει πάνω από τι μιση saison,δεν αντέχει να δίνει τα μισά για παίχτη που θα παίζει παραπάνω?
Έχει θέση σίγουρα στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Η γνώμη μου για τον παίχτη αυτό δεν αλλάζει.Και ούτε θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν γιατί δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός όταν μιλάω για έναν παίχτη που γουστάρω κάργα.

Έχω όμως μια ερώτηση.Το πρόβλημα της ταχύτητας που έχει , φτιάχνεται???Κανένας από δω μέσα που να γνωρίζει από φυσική αγωγή υπάρχει να μας πει?

Εννοείτε πως πρέπει να χάσει κιλά κτλ , αλλα μπορεί να γίνει γρηγορότερος , η έτσι είναι το σκαρί του ρε παιδί μου?

Θέλω να πω , υπάρχει τρόπος να κανεις κάποιον αθλητή γρηγορότερο , πέραν του ότι προφανώς πρέπει να χάσει κιλά κτλ
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

Εγω παντως απορω και μονο που γινετε κουβεντα αν κανουν στην ομαδα αγωνιστικα του χρονου παικτες οπως ο Βερον, ο Γκαρσια, ο Σναουτσερ κτλ. Ειπαμε τωρα, συγουρα τρεξαμε πολυ φετος και παικτες επιπεδου οπως ο Ηλιαδης ο Μπαλαφας, ο Βαγγελης πλεον δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ μας, αλλα δεν φτασαμε και στο σημειο να μην χρειαζομαστε εναν Βερον τουλαχιστον στην 18δα. Μακαρι του χρονου τετοιο καιρο να ειμαστε ακομα πιο πανω και τοτε ναι να λεμε τωρα χρειαζομαστε κατι ακομα πιο καλο. Για την επομενη αγωνιστικη σαιζον ομως μας κανει και μας περισσευει.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Λογω του πληθος των παιχνιδιων (αν δεν αποκλειστουμε νωρις απο την Ευρωπη) θα πρεπει να υπαρχει rotation στους παιχτες...Τωρα πλεον εχουμε πληθωρα καλων παιχτων στο κεντρο και αυτο μπορει να γινει ανετα...Αρα συμφωνω με τον pablo garcia...15-20 παιχνιδια βασικός...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

gsavvas έγραψε:συγκεντρωθείτε μερικά ΠΑΙΔAΚΙΑ εδώ μέσα που αρχίσατε την μανούρα για παίκτες που φοράνε τον δικέφαλο ακόμη...και έχουν συνβολαιο...Aντε σοβαρευτείτε επιτέλους αν θέλετε να πετάξετε την χολή σας πηγαίντε στην ομάδα του χωριου σας να τα πείτε..!

Δηλαδη αν διωξεις τον Βερον στον παγκο ποιον θα εχεις του χρονου στις 3 διοργανωσεις που λες?τον Φιγκο?του χρονου πρεπει και ο παγκος να ειναι δυνατος και ο Βερον τουλαχιστον για εκει ειναι χρησιμος...ασε που θα χρειαστει και το rotation στη διαρκεια της σεζον....

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ "ΔΙΩΧΝΕΤΕ" ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Βερόν και ξερό ψωμί...

Σαφώς και έχει ρόλο στον αυριανό ΠΑΟΚ....
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Πες τα ρε αδερφε,αντε μου βγαλανε και τον βερον αχρηστο :shock:
Άβαταρ μέλους
Alienaras

Δημοσίευση από Alienaras »

+1000
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

gsavvas έγραψε:συγκεντρωθείτε μερικά ΠΑΙΔAΚΙΑ εδώ μέσα που αρχίσατε την μανούρα για παίκτες που φοράνε τον δικέφαλο ακόμη...και έχουν συνβολαιο...Aντε σοβαρευτείτε επιτέλους αν θέλετε να πετάξετε την χολή σας πηγαίντε στην ομάδα του χωριου σας να τα πείτε..!
ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΟΥΤΕ ΧΟΛΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!! ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ...

Εγώ δεν είπα ότι ο Βερόν είναι άχρηστος απλά είπα οτί του χρόνου δεν γλιτώνει τον πάγκο. Σε μία ομάδα που πάει να αυξήσει την ταχύτητα είναι λογικό ο Βερόν να μην μπορεί να ανταποκριθεί. Δεύτερον εγώ δεν τον έκρινα για κανένα τελευταίο παιχνίδι μιας και είμασταν ουσιαστικά αδιάφοροι. Εγώ το βλέπω συνολικά όλη την σεζόν.
M.X. έγραψε:...Αλλά ότι 8α ακούσω και τα τύπου "απαράδεκτο για επαγγελματία ποδοσφαιριστή που κουράστηκε" για τονμοναδικό παίκτη που δεν τόλμησε να προφασιστεί τραυματισμό εώς και το φινάλε, έλεος.Χαίδευουμε τα αυτιά του κονσεισάο και του μουσλίμοβιτς και δέιχνουμε αχαριστία σε αυτούς που φτύσαν αίμα φέτος (βλέπε βερόν-σνάουτσνερ και σία ) εξαιτίας των 3 τελευταίων παιχνιδιών...
Ναι ρε αδερφέ είναι απαράδεκτο να λέμε οτί κουράστηκε το παιδί... Αυτό δηλαδή δεν είναι χάιδεμα? Δηλαδή σε όλα τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθληματα πως οι ποδοσφαιριστές παιζουν 4 και 5 διοργανώσεις και δεν "κουράζονται". Και μην μου πείτε άλλο στις άλλες χώρες.. Δεν είναι υπεράνθρωποι εκείνοι. Και εκείνοι τα ίδια πνευμόνια έχουν! Χρυσοπληρώνονται για να παίζουν μπάλα! Εσύ μην αποδίδεις για ένα συγκεκριμένο διάστημα στην δουλειά σου και άμα σε ρωτήσει το αφεντικό σου, τι έγινε πες του οτι κουράστηκες να δούμε αν σε κρατήσει... Όσο για τους άλλους παίκτες που λες εγώ τουλάχιστον προσωπικά δεν χαιδεύω καθόλου.

Εγώ προσωπικά τον γουστάρω (σαν παίκτη παντα :) ) και ούτε είπα οτί δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, απλά γνώμη μου είναι οτι σε έναν ΠΑΟΚ που ανεβάζει την ταχύτητά του δεν νομίζω οτί θα παίρνει θέση βασικού.
Τεσπα εμπιστοσύνη στην διοίκηση και όλα θα έρθουν...

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

:? :?
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

retzi o βερόν ήρθε από τη σιένα όπου ήταν μόνιμα εκτός αποστολής τα τελευταία χρόνια,έπαιξε βασικότατος πέρσι μισή χρονιά και φέτος μέχρι τον ιανουάριο τουλάχιστον που ήρθε κάποια ενίσχυση αναγκαζόταν να καλύψει πολλαπλούς χώρους στην άμυνα(τον δικό του και να δίνει και βοήθειες στον σνάουτσερ αφού ο σέρτζιο δε μπορούσε να γυρνάει) και στην επίθεση(σύνδεση άμυνας και κέντρου και βοήθειες στον σέρτζιο αφού ο σνάουτσνερ επιθετικά δεν μπορεί).Βάλε και ότι δεν είναι ακριβώς κλώνος του στήβεν τζέραρντ όπως νομίζουν μερικοί,ήρθε η πτώση.Ο βερόν του χρόνου θα είναι καλύτερος χάρη στην ενίσχυση που θα έχει η ομάδα από τις μεταγραφές αφού θα πρέπει να κάνει λιγότερες δουλειές στο γήπεδο.Τσάμπα και άδικα εχει στοχοποιηθεί το παιδί.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Ο Veron πέρσι ήταν σαν την μύγα μέσα στο γάλα, απλά τώρα στο γάλα , μαζεύτηκαν πολλές μύγες... και εμείς αρχίσαμε να γουστάρουμε τις αλογόμυγες!!! Όσο μεγαλύτερη η μύγα τόσο το καλύτερο.
Ο άνθρωπος είναι παικταράς, και έχει εκτός από εμπειρία και κρύο αίμα!
:)
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Εγω παω στοιχημα οτι του χρονου θα ψηφιστει παλι mvp του πρωτου γυρου η τουλαχιστον θα ειναι μεσα στην 3αδα των καλυτερων. Φετος ηταν η πρωτη του γεματη χρονια μετα απο πολλα χρονια και του χρονου θα μπορει να κανει 25 παιχνιδια καλα αντι για 15 που εκανε φετος. Το αν ειναι βασικος η αλλαγη θα αποδειχτει στο γηπεδο. Κανεις δεν εχει εξασφαλισμενη θεση βασικου στον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Η προετοιμασια ειναι κομβικη για την ομαδα συνολικα και ολους τους παικτες ξεχωριστα. Περιμενω μεγαλη βελτιωση Βερον, Γκαρσια, Μουσλιμοβιτς και Βιερινια.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Isaak the Greek έγραψε:Έχω όμως μια ερώτηση.Το πρόβλημα της ταχύτητας που έχει , φτιάχνεται???Κανένας από δω μέσα που να γνωρίζει από φυσική αγωγή υπάρχει να μας πει?

Εννοείτε πως πρέπει να χάσει κιλά κτλ , αλλα μπορεί να γίνει γρηγορότερος , η έτσι είναι το σκαρί του ρε παιδί μου?

Θέλω να πω , υπάρχει τρόπος να κανεις κάποιον αθλητή γρηγορότερο , πέραν του ότι προφανώς πρέπει να χάσει κιλά κτλ
Καλά ρε Isaak, δεν θυμάσαι που πριν από ενάμιση μήνα έδινες την απάντηση;
Isaak the Greek έγραψε: Απ' την αλλη στην Ελλαδα κανουμε καλο νεφτι......Με λιγο απ΄αυτο στον πισινο και θα γινει F-16!!!!!!!

Αν και θεωρείται γενικώς ότι ο Ισπανός θα του φάει τη θέση, εγώ πάλι τους βλέπω να κολλάνε πολύ καλά ως δίδυμο. Και για να το αποδείξω, σκεφτείτε Πίρλο και Γκατούζο... (των φτωχών)!
Λέτε γι'αυτό να έλεγε τότε ο Ελευθερόπουλος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει η Μίλαν της Ελλάδος;
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

zoomgr έγραψε:Ο Veron πέρσι ήταν σαν την μύγα μέσα στο γάλα, απλά τώρα στο γάλα , μαζεύτηκαν πολλές μύγες... και εμείς αρχίσαμε να γουστάρουμε τις αλογόμυγες!!! Όσο μεγαλύτερη η μύγα τόσο το καλύτερο.
Ο άνθρωπος είναι παικταράς, και έχει εκτός από εμπειρία και κρύο αίμα!
Ωραίος!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”