PAOKheads&Metalheads
- back in black
Re: PAOKheads&Metalheads
Φίλε Νικόλα δεν υπάρχει θέμα προσβολής ή κάτι συναφές. Και εγώ παλιομοδίτης είμαι και σίγουρα προτιμώ το πρωτότυπο, άρχισα όμως να ψάχνομαι και με διασκευές, όταν κάποιος συμφοιτητής μου, πριν πολλά πολλά χρόνια , που έπαιζε πιάνο με κλασσικές μουσικές σπουδές, μου είπε το εξής: οι μουσικοί δρόμοι αν τους ψάξεις καλά τέμνονται και ας φαίνονται εκ πρώτης όψεως αντίθετοι. Για να μου το κάνει πενηνταράκια να το καταλάβω μου έπειξε στο πιάνο τη βασική μελωδία απο 2 τραγούδια: Το Γιάννη μου το μαντήλι σου και αμέσως μετά το Child in Time. Σοκαρίστικα και γιατί το κάθε τραγούδι το άκουγα παιγμένο με διαφορετικό τρόπο απο ότι είχα συνηθίσει , αλλά και γιατί και τα 2 μαζί παιγμένα στο πιάνο κολούσαν με ένα μυστήριο τρόπο.
Φίλε Jossey ωραίες οι διασκευές που ανέβασες,δεν τις ήξερα, ειδικά αυτή του sweet dreams είναι δυναμίτης
Φίλε Jossey ωραίες οι διασκευές που ανέβασες,δεν τις ήξερα, ειδικά αυτή του sweet dreams είναι δυναμίτης
Τελικά ίσως είναι θέμα ακουσμάτων και συνήθειας....
Αν ακούσεις κάτι παιγμένο διαφορετικά, παίζει να σου αρέσει παίζει και όχι, το κλασικό σου αρέσει πάντα, απλά γιατί έτσι το πρωτοάκουσες και το πρωτοερωτεύτηκες.
Η διασκευή δεν είναι πάντα κακή, απλά σου γκρεμίζει το μύθο που έχεις δημιουργήσει και την μαγική ακουστική εικόνα της αυθεντικής εκτέλεσης.
Υ.Γ. τα κομμάτια που παρέθεσες σε πιο "σκληρή" εκδοχή τόσο εσύ όσο και ο Josey είναι και πολύ ροκ ... θα διαφωνήσω με το ποπ... πχ το rolling in the deep είναι βαθιά στο blues και το sweet dreams ...... ΤΈΣΠΑ δεν διαφωνούμε τόσο όσο φαίνεται.....

Αν ακούσεις κάτι παιγμένο διαφορετικά, παίζει να σου αρέσει παίζει και όχι, το κλασικό σου αρέσει πάντα, απλά γιατί έτσι το πρωτοάκουσες και το πρωτοερωτεύτηκες.
Η διασκευή δεν είναι πάντα κακή, απλά σου γκρεμίζει το μύθο που έχεις δημιουργήσει και την μαγική ακουστική εικόνα της αυθεντικής εκτέλεσης.

Υ.Γ. τα κομμάτια που παρέθεσες σε πιο "σκληρή" εκδοχή τόσο εσύ όσο και ο Josey είναι και πολύ ροκ ... θα διαφωνήσω με το ποπ... πχ το rolling in the deep είναι βαθιά στο blues και το sweet dreams ...... ΤΈΣΠΑ δεν διαφωνούμε τόσο όσο φαίνεται.....

- Kostas_Peraia4
Μολις κυκλοφορησε!!!!
Καποια σχολια στο ιντερνετ λενε πως ειναι το καλυτερο τους τραγουδι απο εποχη black album.Δεν το εχω ακουσει ακομα,περιμενω τα σχολια σας
[youtube]1iprubvCfdM[/youtube]

Καποια σχολια στο ιντερνετ λενε πως ειναι το καλυτερο τους τραγουδι απο εποχη black album.Δεν το εχω ακουσει ακομα,περιμενω τα σχολια σας
Φοβερό τραγούδι από ένα καταπληκτικό άλμπουμ!
[youtube]lyEFo2ZUAZg[/youtube]
[youtube]lyEFo2ZUAZg[/youtube]
- Lacedaemonian
[youtube]0c3d7QgZr7g[/youtube]
[youtube]iIGKlicb8n0[/youtube]
[youtube]omZnCPwxWuA[/youtube]
[youtube]aP5ikQpTR3c[/youtube]
[youtube]iIGKlicb8n0[/youtube]
[youtube]omZnCPwxWuA[/youtube]
[youtube]aP5ikQpTR3c[/youtube]
- Lacedaemonian
[youtube]gEwTldz_gBk[/youtube]
[youtube]f50l1KXwhpI[/youtube]
[youtube]M62zt0CZid4[/youtube]
[youtube]f50l1KXwhpI[/youtube]
[youtube]M62zt0CZid4[/youtube]
- Lacedaemonian
- Lacedaemonian
[youtube]SAsHFSrh0i8[/youtube]
[youtube]346P6Hye92s[/youtube]
[youtube]bEs1AWf1eHs[/youtube]
Με εχει πιασει κατι και βαζω τραγουδια συνεχεια...Ξερω,θα το κοιταξω
[youtube]346P6Hye92s[/youtube]
[youtube]bEs1AWf1eHs[/youtube]
Με εχει πιασει κατι και βαζω τραγουδια συνεχεια...Ξερω,θα το κοιταξω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lacedaemonian την Πέμ 29 Σεπ 2016, 07:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γιατί εγώ τι κάνω?Lacedaemonian έγραψε:Με εχει πιασει κατι και βαζω τραγουδια συνεχεια...Ξερω,θα το κοιταξω
[youtube]K9x2JC8p_eU[/youtube]
Εντάξει, είναι πολύ καλό! Έχω από χθες που το ακούω ασταμάτητα. Δεν είχα και πολλές προσδοκίες αλλά πλέον είμαι (ασυγκράτητα) αισιόδοξοςKostas_Peraia4 έγραψε:Μολις κυκλοφορησε!!!!![]()
![]()
![]()

- back in black
Εξαιρετικό, πολύ δυνατό, πράγματι θα μπορούσε να σταθεί δίπλα σε τραγούδια τους απο το black album , κάτι σαν βουτιά στο παρελθόν...Kostas_Peraia4 έγραψε:Μολις κυκλοφορησε!!!!![]()
![]()
![]()
- Kostas_Peraia4
Eμενα το Moth into flame μου εβγαλε ενα συναισθημα που ειχα να το νοιωσω απο το and Justice for all...
Eπισης ειναι το πρωτο τοσο ρυθμικο ρεφραιν των Metallica!!!
Πραγματικα το κομματι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα τραγουδια των 5 πρωτων τους album!!!!!!!!!
Eπισης...Ρε σεις,standar παιζει ο Ulrich τα drums στο νεο δισκο?Δεν γινεται να θυμηθηκε να βαραει ετσι στα πισω πισω
ΥΓ. Αφου πλησιαζουμε στην κυκλοφορια τoυ καινουριου cd,το επομενο poll θα αφορα το αγαπημενο σας album των Metallica.O καλυτερος κιθαριστας θα περιμενει
Eπισης ειναι το πρωτο τοσο ρυθμικο ρεφραιν των Metallica!!!
Πραγματικα το κομματι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα τραγουδια των 5 πρωτων τους album!!!!!!!!!
Eπισης...Ρε σεις,standar παιζει ο Ulrich τα drums στο νεο δισκο?Δεν γινεται να θυμηθηκε να βαραει ετσι στα πισω πισω
ΥΓ. Αφου πλησιαζουμε στην κυκλοφορια τoυ καινουριου cd,το επομενο poll θα αφορα το αγαπημενο σας album των Metallica.O καλυτερος κιθαριστας θα περιμενει
- Lacedaemonian
Ακριβως.Μια-εξαιρετικη- βουτια στο παρελθον.back in black έγραψε:Εξαιρετικό, πολύ δυνατό, πράγματι θα μπορούσε να σταθεί δίπλα σε τραγούδια τους απο το black album , κάτι σαν βουτιά στο παρελθόν...Kostas_Peraia4 έγραψε:Μολις κυκλοφορησε!!!!![]()
![]()
![]()
Πραγματικά πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ καλό!!!! Το ξανάκουσα έκπληκτος και 2η φορά πολύ ευχάριστα...
Πιο "καθαρή" (ποσοστιαία) hard rock ακουστικότητα του '60-'70 κι όχι τόσο metal των '80s...
Υ.Γ. Για κάνα 2-3 δευτερόλεπτα στις (παράλληλες) σολιές των ντραμς μ έφερε στο αυτί κάτι από "Highway stars" και για άλλα 4-5 στης ηλεκτρικής κάτι από "Sultans of swing"...

Πιο "καθαρή" (ποσοστιαία) hard rock ακουστικότητα του '60-'70 κι όχι τόσο metal των '80s...

Υ.Γ. Για κάνα 2-3 δευτερόλεπτα στις (παράλληλες) σολιές των ντραμς μ έφερε στο αυτί κάτι από "Highway stars" και για άλλα 4-5 στης ηλεκτρικής κάτι από "Sultans of swing"...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 28 Σεπ 2016, 10:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.