Πάμε γερά ρε Π.Α.Ο.Κ.άάάάρρρραααα!!!!
Αμπαλαέαέαόόόό, Π.Α.Ο.Κ. ολέ ολέ γ@μώ τον Ολλανδό-γαυρο!!!!
Δεν το ρισκάρω, θα παω σε καφε.Banksy έγραψε:υπάρχει περίπτωση να παίξει λινκ της προκοπής ή αναγκαστικά καφετέρια;
Εκτος και αν δοθει εντολη στο Χαρη να ξεσκιστει στο τρεξιμο κ την αλληλοκαλυψη, ώστε με 7+χλμ στο 60 να αντικατασταθεί απο Τζιολη, ο οποιος με καθαρο μυαλο κ εμπειρία θα βοηθήσει κ στο τεμπο, ειδικα με ευνοικο σκορ..Cccp και γω το ιδιο πιστευα (με χαριση ως δεκαρι αλλαγη σε όποιον σκασει πρωτος)..Αλλα τωρα με τα τόσα μηχανακια του αγιαξ, εχω αμφιβολιες..
Η λυση ειναι ενας εκ των Σαχοφ-Τζιολη διπλα σε τσιμι και μπροστά χαρισης. Οταν κουραστεί ο ενας ψηλος, βαζεις τον αλλον (παντως ο σαχοφ έδειξε μεγαλυτερη ευχέρεια απο τζιολη στο να παιζει γρηγορα και πιο καθετα, πολυ γρηγορη σκεψη)
mbison έγραψε:Δεν το ρισκάρω, θα παω σε καφε.Banksy έγραψε:υπάρχει περίπτωση να παίξει λινκ της προκοπής ή αναγκαστικά καφετέρια;
Εκτός του κινδύνου του μάπα link, υπάρχει κ ο κίνδυνος της απόσπασης προσοχής από γυναικόπαιδα μέσα στο σπίτι
GiorgosAtha έγραψε:Συμφωνώ μέχρι τελείας...buffalobill4 έγραψε:
Εδιτ. Το 0 0 χειροτερο και απο ηττα 1 0 για μενα
obanebane έγραψε:Πιστευεις οτι αν ειχες γραψει αυτο που γραφεις τωρα θα υπηρχε καποιο προβλημα;Sekeris4 έγραψε:Κοιτα συμφορουμιτη απ την Κορινθο,ο Αγιαξ ειναι γρηγοροτερη ομαδα απο μας και πιο ποιοτικη.Εσυ μπορεις να υποστηριξεις το αντιθετο,μονο που μετα δεν μπορεις να εχεις απαιτηση απ τον άλλο να σε παρει στα ..σοβαρα.obanebane έγραψε:Οταν αποφασισεις να συζητησεις σοβαρα με καποιον τα ξαναλεμε,ολη η παρουσια σου εδω μεσα αφορα ως επι το πλειστον την υποτιμηση της ομαδας που υποστηριζεις.
Κακως ασχοληθηκα μαζι σου,δε μου φταιει κανενας.
Απο το φιλικο με τη Μαρσειγ εκρινες οτι ειμαστε τρεις ταχυτητες κατω,τι να πει κανεις.
Το μαστορα πηγαινε στο αβαταρ σου,μαστορας δεν ηταν αυτος;
Και αν δεν σου αρεσουν οι αποψεις μου,ιγκνορ.
Δε διαφωνω και ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια.
Αυτο ομως το τρεις ταχυτητες κατω το γραφουν κατι αλλοθρησκοι στα γνωστα σαιτ των ομαδων τους.
Το αν θα με παρεις στα σοβαρα η οχι ειναι δικος σου λογαριασμος,το δικο μου λαθος ειναι οτι εγω σε πηρα στα σοβαρα και τωρα το πληρωνω,μπαινοντας στον κοπο να σου απαντησω.
Ελπιζω κατα τις 23:30 να αρχσεις να τρως μεγαλες μπουκιες που λεει και ο λαος μας.