Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγώ γιατί βλεπωιτιξω σήμερα είναι η αρχή του τέλους για τον γαυρο?Ο γαυρος χωρίς τα 25 θα καταρευσει σαν χάρτινος πύργος γιατί έχει να βάλει λεφτά ο χοντρός απο το μνημονιο1 ,η παρουσία κέρατα και λοιπών ανδρικελων με δείχνει ότι δεν μπορεί να βγει στην κόντρα και δεν πήγε για να μην ξεφτυληστει.Απο την σαντα κατάγονται οι προγονοι της γυναίκας μου ,ήταν απο τα λίγα μέρη που δεν κατέκτησαν οι τούρκοι και έκανε ανταρτικο ,οι πρόγονοι του *αλακα που είπε ξένο τον Ιβάν μάλλον πίπες στους Γερμανούς έκαναν για μια μπομπότα .Βρε ουστττττ
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Μήπως τελικά έχουν αντιστραφεί οι ρολοι κ έχουμε πρόεδρο με αρχιδι@ ενώ λαό τα ίδια κ τα ίδια;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ace79grpaok έγραψε:Εγώ γιατί βλεπωιτιξω σήμερα είναι η αρχή του τέλους για τον γαυρο?Ο γαυρος χωρίς τα 25 θα καταρευσει σαν χάρτινος πύργος γιατί έχει να βάλει λεφτά ο χοντρός απο το μνημονιο1 ,η παρουσία κέρατα και λοιπών ανδρικελων με δείχνει ότι δεν μπορεί να βγει στην κόντρα και δεν πήγε για να μην ξεφτυληστει.Απο την σαντα κατάγονται οι προγονοι της γυναίκας μου ,ήταν απο τα λίγα μέρη που δεν κατέκτησαν οι τούρκοι και έκανε ανταρτικο ,οι πρόγονοι του *αλακα που είπε ξένο τον Ιβάν μάλλον πίπες στους Γερμανούς έκαναν για μια μπομπότα .Βρε ουστττττ
Καλά ακούγεται ότι ο Πόλντο φεύγει και έρχονται οι κινέζοι :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ace79grpaok έγραψε:Εγώ γιατί βλεπωιτιξω σήμερα είναι η αρχή του τέλους για τον γαυρο?Ο γαυρος χωρίς τα 25 θα καταρευσει σαν χάρτινος πύργος γιατί έχει να βάλει λεφτά ο χοντρός απο το μνημονιο1 ,η παρουσία κέρατα και λοιπών ανδρικελων με δείχνει ότι δεν μπορεί να βγει στην κόντρα και δεν πήγε για να μην ξεφτυληστει.Απο την σαντα κατάγονται οι προγονοι της γυναίκας μου ,ήταν απο τα λίγα μέρη που δεν κατέκτησαν οι τούρκοι και έκανε ανταρτικο ,οι πρόγονοι του *αλακα που είπε ξένο τον Ιβάν μάλλον πίπες στους Γερμανούς έκαναν για μια μπομπότα .Βρε ουστττττ
Αγαπάω εις! ;)

Πλέον ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ , από όλους τους υγιείς φιλάθλους ο Ιβάν

SM-G920F
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΙΒΑΝΑΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ! ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΠΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΓΑΤΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΚΑΒΛΑ!!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ? ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΝ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟΠΟΝΤΙΟ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

northend4 έγραψε:Μήπως τελικά έχουν αντιστραφεί οι ρολοι κ έχουμε πρόεδρο με αρχιδι@ ενώ λαό τα ίδια κ τα ίδια;
Ο λαος καλα θα κανει μετα τα σημερινσ να βγαλει μια κοινη ανακοινωση στηριξης στον τρελομεγαλομετοχο μας! Ερχονται κοσμογονικες αλλαγες και ο στρατος μας πρεπει να ειναι διπλα του
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Dimg4 έγραψε:ΙΒΑΝΑΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ! ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΠΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΓΑΤΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΚΑΒΛΑ!!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ? ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΝ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟΠΟΝΤΙΟ
Na lelevo ta psias! Tin mananats tha gam@ume!!! Bravo re IBANARE!
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΜΑΣ.
ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΕ 100 ΚΙΛΑ @@.

ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άμεση απάντηση και σε αντίστοιχο... πολεμικό κλίμα με τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ μετά το Δ.Σ. της λίγκας: «Δεν θα ασχοληθούμε με τις γραφικότητες ενός κλόουν που είναι φιλοξενούμενος στη χώρα μας»!

Είμαστε πλέον σε ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!
Ωρα να μετρηθούμε........
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΕΙΡΑΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ!!!

χμ..............

Σύμφωνα με τον ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, πάνε για κακούργημα........

μάλλον για αυτό είπε ο Ιβάν θα τα πούμε στα δικασήρια. Για το αδίκημα αυτό κανονικά επεμβαίνει αυταπάγγελτα εισαγγελέας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 08 Μαρ 2016, 21:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

northend4 έγραψε:Μήπως τελικά έχουν αντιστραφεί οι ρολοι κ έχουμε πρόεδρο με αρχιδι@ ενώ λαό τα ίδια κ τα ίδια;
:)
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Ιβαν σου πήρε 4 χρόνια να καταλάβεις σε τι βόθρο επένδυσες τα λεφτά σου. Τώρα λοιπον δείξε τις μπάλες σου και παίξε σαν μεγάλο παιδάκι κοιτώντας πρώτα να συσπειρώσεις τον στρατό σου. Του ΠΑΟΚ δεν του ταιριάζει ο ρόλος του μ@λ@κ@!!
Άβαταρ μέλους
fwtis

Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από fwtis »

Ετσι Γ@μ@ει ο Πόντος!!!!
Ιβάν είμαστε μαζι σου!!!
Τους ξεκωλιασες!!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

απο που προκυπτει οτι ο γαυρος χανει τα 25?
μπερδευεσαι λιγο,τα προκριματικα για ομιλους τσου λου για τον πρωταθλητη ειναι πιο ευκολα και απο το πλει οφ του γιουροπα

απο κει και περα μπραβο στον Ιβαν αλλα δεν ξερω αν εχει την δυναμη να αλλαξει μονος του αυτον τον βουρκο.
μακαρι τουλαχιστον και ο μελιτζανιδης να φερθει αντρικια και να βοηθησει και αυτος με τις δυναμεις του για ενα ποδοσφαιρο τουλαχιστον λιγο πιο αξιοκρατικο.

υγ για τον τουιτι τα ειχαμε πει πριν μια βδομαδα,οποιος περιμενε κατι διαφορετικο μαλλον παραμυθιαζοτανε
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Άντε πάλι με τη φιλοξενία. Ειλικρινά, ξέρω ότι οι γαύροι έχουν iq υπό του μηδενός, αλλά τέτοια ξεφτίλα δεν την περίμενα. Ξεφτιλίζονται επικοινωνιακά, όσο δεν πάει και μάλιστα μόνοι τους.
Συνεχίστε έτσι, με το επιχείρημα (τι;) της φιλοξενίας. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ, αυτό πρεσβεύει. Τον ξεριζωμένο πρόσφυγα, που οι γνωστοί ντόπιοι ελληναράδες, τον αποκαλούσαν Τούρκο.
Αερίστηκαν τα @ρχίδια μας κύριοι του Μπειραιά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μα ποσο βοδια ειναι εκει στον μπεεεεραια ρε πουστη μου
ενα μεγαλο ευχαριστω στον καραπαπαρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”