Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από riegel »

vs40 έγραψε:προς riegel:
Ο Ζιντάν είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική προσωπικότητα της 20ετίας! Από κει και πέρα θα δούμε και τη δική του πορεία. Επίσης εκεί έχει απίστευτο υλικό και όσο ανίκανος και να είναι θα κάνει πολλές νίκες. Καταξιωμένος προπονητής δεν είναι μόνο ο Μουρίνιο. Θέλω προπονητή στο επίπεδο του ΠΑΟΚ. Βασικά όπως είπα σε προηγούμενο ποστ θέλω όλοι όσοι δουλεύουν στον ΠΑΟΚ να είναι μισό κλικ πάνω από τον ΠΑΟΚ για να μας σπρώξουν προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. πχ ο Άρνεσεν είναι μισό κλικ πάνω από τον ΠΑΟΚ και τον θέλω για τα επόμενα 3 χρόνια (τουλάχιστον) ακόμη και αν δεν τα πάει τόσο καλά.

Ο Φερνάντο Σάντος ήταν ένας προπονητής καταξιωμένος. Δε θέλω να είναι σόνι και καλά μεγάλος σε ηλικία, αλλά να έχει εμπειρία και επιτυχίες. Να έχει χτίσει ήδη ομάδες από το μηδέν και να ξέρει τον τρόπο.
Θα αναφέρω ονόματα καταξιωμένων προπονητών ως παραδείγματα επειδή μου το ζήτησες. Φυσικά δεν είναι δική μου δουλειά και θα αναφέρω μερικά, χωρίς πολύ σκέψη:
F.Santos, Jardim, Jesus, Slutsky, Agguirre, Pellegrino, Bilic, Kurban Berdyev, Felipe Scolari, Piero Gasperini, Vahid Halilhodžić,
Από όλους αυτούς που ανέφερες κάποιοι είναι πρώην προπονητες (πχ σκολαρι, ακόμα και χαλιχοτζιτς που έχει να κουτσάρει ομάδα με στόχους 4-5 χρόνια) και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν σε κλάμπ με πολύ υψηλότερους στόχους και καλύτερες συνθήκες εργασίας από τον ΠΑΟΚ και δεν νομίζω να κάναν ένα τέτοιο πισωγύρισμα στην καριέρα τους.
Με λίγα λόγια η εξεύρεση ενός καταξιωμένου προπονητή που θα είναι σχεδόν στο peak του και θα έρθει με χαρά να μας αναλάβει δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο θέλουμε να πιστεύουμε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

GiorgosAtha έγραψε: Εμείς όμως θεωρούμε ΗΔΗ την χρονιά ως αποτυχημένη!
Εσείς;
Ποίοι εσείς;
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Sick Bastard έγραψε:
Εσείς;
Ποίοι εσείς;
Τρόπος του λέγειν είναι Sick... χαλάρωσε... είναι δυνατόν να θεωρώ εγώ προσωπικά την χρονιά ως χαμένη και να γράφω αυτά που γράφω? Έλεος δηλαδή... ψαχνόμαστε με το παραμικρό.
Χαλαρώστε λίγο ρε π*υστη μου! Για ένα ποσοστό των οπαδών μιλάω καθώς και για το μεγάλο ποσοστό -μη πω σύνολο- των ΑΡΔ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ ξόδεψα 3 λεπτά να σκεφτώ προπονητές. Δεν είναι η δουλειά μου. Ο Σκολάρι για πλάκα αφήνει ιστορία. Μέχρι το 2015 ήταν Γκρέμιο (πάνω από ΠΑΟΚ), άρα γιατί πρώην προπονητής? Ο Χαλίλοβιτς δεν είναι σε μικρή Εθνική, αλλά όντως δεν είναι σούπερ περίπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 12 Φεβ 2016, 11:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Τι σχεση εχει το ποσο χειροτερες ειναι οι ομαδες του βαζελου και της αεκ με τις ομαδες του παρελθοντος τους με το ποσο καλες ειναι σε σχεση με τον φετινο ΠΑΟΚ?

Εγω γενικα υπερασπιζομαι τους προπονητες. Ακομα και με τον ΑΑ που συχενωμαι δεν τον κατηγορω οτι εχασε το πρωταθλημα και αλλα τετοια.

Η ποιο σωστα, η φιλοσοφια μου ειναι οτι οσο δεν υπαρχει σωστο ροστερ, δεν εχω φοβερες απαιτησεις και δεν ασχολουμε με τον προπονητη (καποια βασικα που θελω να δω εγω τα εχω δει απο τον τουντορ)

Απο την αλλη, αν το ροστερ δεν ειναι καλυτερο απο τον προπονητη τοτε θα τον θεωρησω προβλημα.

ΥΓ. Μαλλον δε θυμασε καλα αν θυμασε τον ΠΑΟΚ του 2001 οτι ειχε προβληματα. Ο Μπαγιεβιτς με τα εκατομμυρια του Μπατμαν εκανε ομαδα οχι με τα ψεματα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Sick Bastard έγραψε:...Κανονίστε και πείτε μας, να ξέρουμε...
Ποτέ καμία ομάδα δεν φτιάχτηκε χωρίς να διεκδικεί κάτι, χωρίς να έχει μπροστά της έναν στόχο, πέραν απ τον κλασσικό κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Ποτέ καμία ομάδα δεν φτιάχτηκε με δικαιολογίες των πάντων, με παραδείγματα τραβηγμένα απ τα μαλλιά για να δικαιολογήσει αδικαιολόγητα πράγματα, απλά επειδή έτσι μας βολεύει.
Οι ομάδες φτιάχνονται μέσα από επιτυχίες και τίτλους. Με συγχωρείτε που δεν θεωρώ καμιά σπουδαία επιτυχία την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, ενω για ένα ημίχρονο μας είχε πάει το σκατό στην κάλτσα, ενώ είχα και σκορ υπέρ μου. Η ελπίδα όμως παιδιά, όσο κι αν επιμένουν οι ΑΤΠ δεν είναι πλάνο, αφού τέτοια πλάνα και χτισίματα θέλουμε, τι να κάνουμε.
Έχεις πολύ κοντή μνήμη ή ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ καρντάση μου...και εξηγούμαι άμεσα:

1...Τι διεκδικούσε, ειδικά την πρώτη χρονιά η ομάδα που "έχτιζε" ο Σάντος, τι ακριβώς την δεύτερη και τι την τρίτη προτού ξεκινήσει εκείνο το αξέχαστο σερί μετά την νίκη με την γριά στην Τούμπα 1-0, με κείνο το γκολ του Ίβιτς στο "παρά πέντε";

2...Ποιες ήταν οι δικαιολογίες τότε;

3...Ποιες ήταν οι μεγάλες επιτυχίες εκείνης της ομάδας που όλοι μας, "μιρλιάρηδες" αλλά και μη, μνημονεύουμε ακόμα; ΠΟΙΕΣ;;; Ο αποκλεισμός απ τις "καρδούλες" κάποιας Χέρενφεν ή η "τεσσάρα" που αρπάξαμε απ τον "βούλη" ή "Θρασύβουλα", όπως ίσως τον θυμάσαι, όταν μας απέκλεισε απ το Κύπελλο κι απ τα Γιάννενα για το πρωτάθλημα; Πήραμε μήπως κανέναν τίτλο τότε και δεν το θυμάμαι; Εεε;;;

Κι όμως ακόμα εκείνη την ομάδα την θεωρούμε όλοι πρότυπο "ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ", ξέρεις γιατί; Γιατί ο (κατά τα υπόλοιπα πολύ λάθος σε πάρα πολλά θέματα του Π.Α.Ο.Κ. μας) Θ.Ζ. είχε τα @@ να μας στείλει όλους όσους δεν γουστάραμε την ομάδα στο σπίτι μας, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ μ αυτόν τον τρόπο ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ "ΣΥΝΘΗΜΑ" : :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ Ή ΤΟΝ ΛΟΜΠΟΥ ΑΠ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΜΙΡΛΙΑΡΗΔΕΣ" !!!

Η ελπίδα λοιπόν καρντάση μου υπάρχει μόνο εάν μείνουν οι ΑΤΠ κι όχι εάν φύγουν γιατί έτσι γουστάρεις εσύ και πολλοί σαν και του λόγου σου...Πάρτε το χαμπάρι όλοι σας πριν να είναι αργά ότι με αυτήν την νοοτροπία μόνο κακό κάνετε στην ομάδα αλλά και στον Π.Α.Ο.Κ. στο σύνολο του... :mrgreen:

ΕΙΣΑΣΤΕ :pano: ΡΕ ΣΕΙΣ;;; ΤΟΤΕ ΝΙΩΣΤΕ :pano: ... :nairepaok: ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ !!!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το μπάτζετ ήταν 13εκ ευρώ τότε, με μεγαλύτερο συμβόλαιο του Καφέ στα 600,000...

Το μεγαλύτερο διοικητικό πρόβλημα (το λένε όλοι οι προπονητές όχι εγώ) είναι οι απλήρωτοι παίκτες. Όταν το σηκώσαμε με Ντούσαν, οι παίκτες ήταν 9-10 μήνες απλήρωτοι και αυτό συνεχίστηκε και μετά την πώληση Βενετίδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 12 Φεβ 2016, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Εντωμεταξύ σε πήρε χαμπάρι και σε τρολάρει μέχρι και ο Ουζουνίδης. Μας βοήθησε λέει ο Τούντορ με το στήσιμο της ομάδας!!!

Τι άλλο να πει ο άνθρωπος, βλέπει έναν δήθεν προπονητή στον ΠΑΟΚ και αναρωτιέται γιατί αυτός (μέτριος προπονητικά αλλά ξέρει τα βασικά) είναι ακόμα στον Πανιώνιο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ο τουντορ φταιει που ο Σαββιδης πεταει τα λεφτα του καθε χρονο?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

gkey έγραψε:Εντωμεταξύ σε πήρε χαμπάρι και σε τρολάρει μέχρι και ο Ουζουνίδης. Μας βοήθησε λέει ο Τούντορ με το στήσιμο της ομάδας!!!

Τι άλλο να πει ο άνθρωπος, βλέπει έναν δήθεν προπονητή στον ΠΑΟΚ και αναρωτιέται γιατί αυτός (μέτριος προπονητικά αλλά ξέρει τα βασικά) είναι ακόμα στον Πανιώνιο.
Ο Ουζουνιδης ειπε οτι ο Κλαους και ο Πελκας δεν εχουν στοιχεια παικτων γραμμης.

No fucking shit. Ποιον θα εβαζε εκει δεν μας ειπε.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

vs40 έγραψε:Εγώ ξόδεψα 3 λεπτά να σκεφτώ προπονητές. Δεν είναι η δουλειά μου. Ο Σκολάρι για πλάκα αφήνει ιστορία. Μέχρι το 2015 ήταν Γκρέμιο (πάνω από ΠΑΟΚ), άρα γιατί πρώην προπονητής? Ο Χαλίλοβιτς δεν είναι σε μικρή Εθνική, αλλά όντως δεν είναι σούπερ περίπτωση.
Γιατι κοντεύει τα 70 και πλέον εξαργυρώνει το όνομα του παίρνοντας τα εκατομμύρια που μοιράζουν οι κινέζοι..
Δεν βρίσκω τι κίνητρο θα έχει να αναλάβει ένα προτζετκ στη σουπερ λιγκα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

GiorgosAtha έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
Εσείς;
Ποίοι εσείς;
Τρόπος του λέγειν είναι Sick... χαλάρωσε... είναι δυνατόν να θεωρώ εγώ προσωπικά την χρονιά ως χαμένη και να γράφω αυτά που γράφω? Έλεος δηλαδή... ψαχνόμαστε με το παραμικρό.
Χαλαρώστε λίγο ρε π*υστη μου! Για ένα ποσοστό των οπαδών μιλάω καθώς και για το μεγάλο ποσοστό -μη πω σύνολο- των ΑΡΔ.
Εγώ είμαι απολύτως χαλαρός.
Αλλά στα λόγια μου έρχεσαι.

Γιατί ξαναλέω.
Όταν έρχονται τα ζόρια, δηλαδή, 4η θέση, τραγικές απώλειες εντός έδρας, κακή μπάλα, ''μη μιλάτε φτιάχνουμε ομάδα-πλάνο τριετίας'' όταν πας να ψελλίσεις ρε παιδιά, εντάξει εμεις, ο Άρνσεν, ο Βεζυρτζής, ο Ιβαν, λένε ότι θέλουν κι άλλα πράγματα, ζητάμε λινκ και ρώσικα μινγκ

Αλλά απ την άλλη, ''είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους'' (ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!)
ε σόρρυ, και τα δύο δεν μπορεί να ισχύουν. Αφού τη μια μας λες (όχι εσύ, γενικά) δεν παίζουν στόχοι αλλά ότι πάρουμε καλό είναι (καρα λολ) δεν μπορείς να το θέτεις ως επιχείρημα ελπιδοφόρας επιτυχίας. Ειδικά απ τη στιγμή που δεν το έχει κιόλας! Μιλάμε για απόλυτη παράνοια!

Εκτός κι αν έχει κανείς την αυταπάτη, ότι στον τρίτο χρόνο θα πάρουμε πρωτάθλημα ενώ θα βολοδέρνουμε για δύο χρόνια, (όμοι γένοιτο) επειδή ''χτίζουμε ομάδα 3τιας''.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεν είπα ποτέ εγώ ότι για όλα φταίει ο Τούντορ. Ίσα ίσα. Απλά για μένα το θέμα είναι να πάει ο ΠΑΟΚ μπροστά χωρίς διχόνοιες, και για αυτό χρειάζεται ένα πρότζεκτ με προπονητή καταξιωμένο. Προσωπικά πιστεύω ότι το μπάτζετ πρέπει να το έχει ο προπονητής και όχι ο ΤΔ ή ο Ιβάν. Πρέπει να είναι πάνω από όλους ο προπονητής και να μη μπορεί να τον κουνήσει ο κάθε Τζαβέλλας, Λούκας, Φακούντο.

Υγ: Riegel, αν δώσεις το μπάτζετ στον προπονητή για 3 -5 χρόνια, άνετα φέρνεις μεγαλύτερο όνομα από το επίπεδο του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

vs40 έγραψε:Δεν είπα ποτέ εγώ ότι για όλα φταίει ο Τούντορ. Ίσα ίσα. Απλά για μένα το θέμα είναι να πάει ο ΠΑΟΚ μπροστά χωρίς διχόνοιες, και για αυτό χρειάζεται ένα πρότζεκτ με προπονητή καταξιωμένο. Προσωπικά πιστεύω ότι το μπάτζετ πρέπει να το έχει ο προπονητής και όχι ο ΤΔ ή ο Ιβάν. Πρέπει να είναι πάνω από όλους ο προπονητής και να μη μπορεί να τον κουνήσει ο κάθε Τζαβέλλας, Λούκας, Φακούντο.

Υγ: Riegel, αν δώσεις το μπάτζετ στον προπονητή για 3 -5 χρόνια, άνετα φέρνεις μεγαλύτερο όνομα από το επίπεδο του ΠΑΟΚ.
Kαι για να ειμαστε ξεκαθαροι, εχεις απολυτο δικαιωμα να προτιμας αλλο προπονητη και να εχεις διαφορετικη φιλοσοφια στο θεμα προπονητη.

Μονο η αδικη, οπως την εκλαμβανω, κριτικη ειναι που με πειραζει.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

@Sick...
Προσωπικά -όπως έγραψα- θεωρώ ότι...
GiorgosAtha έγραψε: Στόχοι υπήρχαν και υπάρχουν!
Χρονικά...
Πρόκριση στους ομίλους Europa -> Πετυχημένος
Κύπελλο (κατάκτηση/διεκδίκηση) -> Είσαι μέσα
2η/3η (έτσι νομίζω είπε ο FA και όχι 2η σκέτο -μπορέι να κάνω λάθος- :mrgreen: ) θέση στα PO -> Είσαι μέσα
Όλα τα υπόλοιπα είναι "ότι βολεύει τον καθέναν".
Ας τελειώσει η χρονιά λοιπόν και κάνουμε κριτική. Αυτή την στιγμή όμως βάση "πλάνου" -είτε αρέσει, είτε όχι- είσαι ΕΝΤΟΣ στόχων.
Το τι ΘΑ γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουμε. Ας περιμένουμε όμως να το δούμε πριν "κριτικάρουμε". ;)

Εντίτ για κάτι που είδα μετά¨:
vs40 έγραψε:Προσωπικά πιστεύω ότι το μπάτζετ πρέπει να το έχει ο προπονητής και όχι ο ΤΔ ή ο Ιβάν.
Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ομάδα στον πλανήτη που να δίνει το budget να το διαχειρίζεται μόνος του ο προπονητής (ακόμα και στην Chelsea του Mourinho υπήρχε ΤΔ -ο Frank ;) -). Σε όλες το budget το διαχειρίζεται ο ΤΔ σε συνεργασία με τον προπονητή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”