Από όλους αυτούς που ανέφερες κάποιοι είναι πρώην προπονητες (πχ σκολαρι, ακόμα και χαλιχοτζιτς που έχει να κουτσάρει ομάδα με στόχους 4-5 χρόνια) και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν σε κλάμπ με πολύ υψηλότερους στόχους και καλύτερες συνθήκες εργασίας από τον ΠΑΟΚ και δεν νομίζω να κάναν ένα τέτοιο πισωγύρισμα στην καριέρα τους.vs40 έγραψε:προς riegel:
Ο Ζιντάν είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική προσωπικότητα της 20ετίας! Από κει και πέρα θα δούμε και τη δική του πορεία. Επίσης εκεί έχει απίστευτο υλικό και όσο ανίκανος και να είναι θα κάνει πολλές νίκες. Καταξιωμένος προπονητής δεν είναι μόνο ο Μουρίνιο. Θέλω προπονητή στο επίπεδο του ΠΑΟΚ. Βασικά όπως είπα σε προηγούμενο ποστ θέλω όλοι όσοι δουλεύουν στον ΠΑΟΚ να είναι μισό κλικ πάνω από τον ΠΑΟΚ για να μας σπρώξουν προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. πχ ο Άρνεσεν είναι μισό κλικ πάνω από τον ΠΑΟΚ και τον θέλω για τα επόμενα 3 χρόνια (τουλάχιστον) ακόμη και αν δεν τα πάει τόσο καλά.
Ο Φερνάντο Σάντος ήταν ένας προπονητής καταξιωμένος. Δε θέλω να είναι σόνι και καλά μεγάλος σε ηλικία, αλλά να έχει εμπειρία και επιτυχίες. Να έχει χτίσει ήδη ομάδες από το μηδέν και να ξέρει τον τρόπο.
Θα αναφέρω ονόματα καταξιωμένων προπονητών ως παραδείγματα επειδή μου το ζήτησες. Φυσικά δεν είναι δική μου δουλειά και θα αναφέρω μερικά, χωρίς πολύ σκέψη:
F.Santos, Jardim, Jesus, Slutsky, Agguirre, Pellegrino, Bilic, Kurban Berdyev, Felipe Scolari, Piero Gasperini, Vahid Halilhodžić,
Με λίγα λόγια η εξεύρεση ενός καταξιωμένου προπονητή που θα είναι σχεδόν στο peak του και θα έρθει με χαρά να μας αναλάβει δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο θέλουμε να πιστεύουμε.